Een uitbraak of een (moord)aanslag op de schepping?

Screenshot_203

(Door: “Peter Selie”)

Wat gek eigenlijk. Ik krijg de hele dag maar beelden door mijn hoofd van voor hun leven vechtende mensen. Toch kijk ik nauwelijks tv. Het  vervelende is dat ik daar die brullende kop van Adolf Timmermans steeds mee associeer als moordenaar van het eigen volk ten gunste van de achter schermen aan de touwtjes trekkende NWO. De kruiper!! In dat verband schoot mij ook een artikel te binnen over de uitspraak van David Rockefeller uit 1994, dat “de NWO gemakkelijker kon worden gerealiseerd als er een grote crisis zou losbarsten”. En zie, er is er een gecreëerd, een echt wereldwijde.

Zodra ik ervan hoorde dat het virus in China uitbrak, heb ik het gelijk gezegd: dat is geen zuivere koffie! Volgens mij is het op diverse plaatsen uitgezet en nu maar afwachten wat er hierna allemaal nog komt. Dus daar is voor gezorgd. Vraag maar aan Adolf  T., die ik voor de kwade genus houd, met instemming van EU=Satanische gedrochten als Merkel, Macron, Rutte, Verhofstadt, de ledenpop Von der Leyen etc. Of wat denkt u hiervan: “VS financieren Nederlandse experimenten met Vogelgriep-virus  dat ons allemaal kan uitroeien”.

Ik ben altijd een tegenstander geweest van de fascistische EU. Voor de gemiddelde EU-bewoner  is het veel slechter geworden, alles is duurder en steeds worden er nieuwe kostenposten bedacht waar wij voor opdraaien en onze vrijheid wordt steeds verder ingeperkt. De EU maakt de rijken rijker en de armen, en alles wat er tussen de rijken en de armen in zit, armer. Weg ermee! U mag er over denken zoals  u wilt, maar ik  wantrouw ze en we  moeten ons snel uit dat geldverslindende  gewetenloze monster terugtrekken. Maar denk er tenminste eens over na waar dat virus zo ineens vandaan komt. Ik weet het al!!

Wat voor leven zullen mensen die het overleven nog hebben? Beste ouders, laat uw kinderen  en uzelf nooit ‘verplicht’ inenten tegen verzonnen ziektes. Uw arts geeft u alleen maar wat hij krijgt aangeleverd. Als uw leven u lief is, sta dan tegen het gespuis op. En vergeet niet dat die speech van Rutte vorige week, waar bijna ieder zo opgetogen over was – en dus straks weer op een gevaarlijke zot gaat stemmen – voor hem geschreven was door een ambtenaar of andere tekstschrijver en al klaar lag. Het betekent niets! Helemaal niets!

Naast het veroorzaakte leed is er in elk geval straks een economisch depressie. Die zal die van 1929 overtreffen. Dat krijgt u er nog bij van de  slavendrijvers. Arm en ziek maakt mensen bang, en dan zullen ze er snel mee instemmen om hen in slavernij de drijven. Pas goed op uzelf en op elkaar, we zullen elkaars steun nodig hebben. De aanvang is gemaakt.

Door:
“Peter Selie”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op Een uitbraak of een (moord)aanslag op de schepping?

 1. Cathja zegt:

  Het mag duidelijk zijn, de wereld is tot op het bot verrot. Ik houd niet zo van complotdenken, maar ik vind deze uitbraak wereldwijd niet logisch, maar zeer verdacht! Het lijkt er veel op dat er hier en daar, verspreid over deze aardbol, virussen zijn uitgezet die ervoor moeten zorgen dat zeer velen worden besmet, en het niet zullen overleven.
  Het doel kennen we.
  De NWO.

  Satanische machten (verpakt in ‘gewone mensen’) proberen ons uit te roeien. De tijd waarin wij nu leven is de laatste fase voordat de wereld ten onder gaat. Dat is geen doemdenken, maar dat is mijn stellige overtuiging. Tot het zover is wil ik in navolging van “Peter Selie” zeggen: “we zullen elkaars steun nodig hebben”. Daarom: let goed op elkaar.

  Liked by 5 people

  • Bambi zegt:

   Het complot denken heeft mij juist het leven gespaard. Ik heb uitgezaaide longkanker, na 7 maanden afbraak door regulier, stopte ik met het ziekenhuis en trok de deur definitief dicht. Ik ging op dieet (geen suikers meer en alles bio) en aan de kruiden. Nu 6 jaar later ben ik er nog steeds en in goede doen.

   Liked by 4 people

  • Tistochwat zegt:

   Cathja 28 maart 2020 om 08:48

   Ik ben het helemaal met je eens.
   Er is een gevaarlijk ‘eindspel’ aan de gang, waarin despoten in o.a. Brussel een hoofdrol spelen. Je zou haast zeggen dat ze bezeten zijn.
   Degenen die mij kennen, weten dat ik zeer nuchter en realistisch ben, maar wat er nu gebeurt, schrijf ik niet toe aan een normale gang van zaken.
   Mijn gevoel en verstand zeggen me ook dat dit nooit meer goedkomt.

   Let wel: ik moet niets hebben van een hoog Niburu-gehalte en ik ben geen complotdenker.
   Take care: dat gecreëerde coronavirus is gevaarlijk, net als de andere virussen waaraan de smeerlappen der aarde ons zullen blootstellen.

   Liked by 1 persoon

   • LUCIA zegt:

    @Tistochwat/Bambi(goed van jou meid)Cathja
    Er is niks mis met complot denken; slimme mensen organiseren zich om allerlei zaken te bereiken ;Bilderberg , Council of Foreign relations , the club of Rome de simpele Rotary clubs etc het domme volk doet dat niet en geeft je een aluminium rol en noemt je wappie als je wel conclusies trekt…. fuck them. Ik geloof in conspiracies , heb een vrij, soms helaas want domheid is de norm, hoog IQ en heb biebs leeg gelezen, ik weet mijn weetje en fuck it hoe ze me willen noemen, uiteindelijk heb ik met alles wat ik voorzien en voorspeld heb zo’n 80% gelijk gekregen. Leve de wappies !!Ik weet ook ik moet hier weg dus zo gauw deze shit over is, mijn huis verkopen en ergens naar toe waar ik zo het fruit van de bomen kan plukken en gezonde lucht in kan ademen Fuck the world Fuck Nederland, Fuck stomme mensen die nooit hun les leren.!!!!!

    Liked by 1 persoon

 2. Ray Conquista zegt:

  Opletten inderdaad maar vooral niet panikeren over het China virus. Dat laatse speelt de EU in de kaart. Vooral zelf blijven nadenken. Ook normaliter gaan er in Nederland 400 mensen per dag dood.

  Liked by 2 people

 3. vangie1206j zegt:

  Je hebt helemaal gelijk vind ik, maar nu de rest daar twijfel ik ten zeerste aan.

  Kijk terug hoe er gestemd werd in Nederland de laatste zeg 25 jaar dan weten we genoeg.
  Mij kunnen ze niet gek maken wel kwaad.

  Like

 4. henk verhoef zegt:

  en wat bblijkt– de mens gebruikt als massa moordwapen gewoon de lepel/vork
  Ook bij corona– men vreet/heeft zich kapot gevreten
  Dat onderscheid ons wel van het dier
  Maar hoe moeilijk is het om dat moordwapen uit te bannen– zal niet lukken
  Immers de mens-=- meer meer meer- en probeer dat MAAR EENS TE VERANDEREN

  Like

 5. Piet Snot zegt:

  PVV-leider Geert Wilders heeft woedend gereageerd op nieuwsberichten en tweets van verbaasde cliënten dat huisartsen bejaarden bellen om hen te vertellen dat ze iets op papier moeten zetten over de vraag of ze al dan niet aan de beademing willen als ze onverhoopt het coronavirus oplopen. Dit is, aldus Wilders, werkelijk ongepast.

  Afijn, het is natuurlijk verschrikkelijk dat die ouderen zo’n belletje krijgen van hun huisarts. Feitelijk wordt hen gewoon gevraagd om hun dood stilletjes te accepteren als ze nu ernstig ziek worden. Misschien dat dit uiteindelijk nodig blijkt te zijn om jongere mensen te redden, maar toch, als oudere — die zijn of haar leven lang betaald heeft om ons zorgsysteem in stand te houden! — is dit natuurlijk erg zuur.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/03/geert-wilders-gaat-los-op-ouderen-bellende-huisartsen-respectloos-angstaanjagend/

  Liked by 2 people

  • Bob zegt:

   Hier word je nog gevraagd of je vermoord wil worden.
   Dan kunnen ze van de gespaarde pensioenen
   (gedwongen door de politiek) voor andere zaken als bejaarden
   worden gebruikt.

   Liked by 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Tegenwoordig lijkt het bijna of zo wordt het gemaakt, alsof het asociaal is om oud te worden, vroeger streefde je er naar…belachelijk hoe mensen die hun hele leven gewerkt hebben en nu dachten van hun oude dag te gaan genieten, schop na schop krijgen… echt walgelijk.

   Liked by 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Shrimp vendor at Wuhan market may be coronavirus ‘patient zero’
  ….
  The 57-year-old woman, identified by the Wall Street Journal as Wei Guixian, was the first person from the now-notorious Huanan market in Wuhan to test positive for the deadly bug.

  She was at work Dec. 10 when she developed what she thought were cold symptoms, Chinese outlet The Paper reported. So she walked to a small local clinic for treatment and then went back to work — likely spreading the contagion.
  ….
  https://nypost.com/2020/03/27/shrimp-vendor-at-wuhan-market-may-be-coronavirus-patient-zero/

  Like

 7. LUCIA zegt:

  Helemaal goed gezien en met je eens op alle fronten Peter Selie, jammer dat mensen niet meer lezen ik heb alle anti-indoctrinatie boeken en die boeken die je leerden manipulatie te herkennen, als tiener gelezen… zouden verplichte literatuur moeten zijn; BRAVE NEW WORLD van Aldous Huxley, ANIMAL FARM en 1984 van George Orwell, THE ART OF WAR VAN SUN TZU en THE PRINCE VAN MACHIAVELLI als je deze boeken leest dan doorzie je praktisch alle spelletjes en manipulaties, in ieder geval ben je goed bewapend hiermee, een aantal zijn in pdf zo van het net te plukken en een paar zul je moeten kopen en zolang je kan; amazon.co.uk is zeer goedkoop met boeken..

  Liked by 1 persoon

  • Tineke zegt:

   De dertien satanische bloedlijnen van Robin de Ruiter is ook een echte aanrader,lucia, dan weet je ook gelijk wie van onze politici lid zijn van de vrijmetselaarsloges.

   Liked by 1 persoon

   • fleckie zegt:

    madam Merkel laat . het gewoonweg zien, dat ze lid v.d. Vrijmetselaars is, doordat ze haar handen telkens. samenvouwt in een hartvorm, … madam Von der L. staat wat te ‘stuntelen ‘! met haar handen, dus is bij haar een vraagteken wel ‘aangebracht’. ………….
    ‘. DE. NIEUWE. WERELDORDE.’ zou? ontworpen zijn door JEZUÏETEN,.? ……de. HOOGST INTELLIGENTSIA. van. de. r. k.kerk, …….( d.w.z. gestudeerde koppen! op. ALLE !!!! GEBIED’!!!). …….<~<~<~<~<~<~<

    Liked by 2 people

 8. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2020/03/28/corona-obesitaskiller/

  Corona = obesitaskiller
  ‘80% IC-patiënten met corona heeft overgewicht’

  Twee derde tot 80 procent van de corona-patiënten die op de intensive care liggen, hebben overgewicht. Dat zei Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care (NVIC), vrijdag in het tv-programma Jinek.

  Like

 9. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/03/voormalig-lid-raad-van-bestuur-cbs-slaat-alarm-volgende-week-al-2-200-ic-bedden-nodig/

  Voormalig lid Raad van Bestuur CBS slaat alarm: ‘VOLGENDE WEEK AL 2.200 IC-BEDDEN NODIG’

  Prof. Dr. Ir. (ja dat zijn nogal wat titels) Wouter J. Keller volgt de toename van het aantal benodigde IC-bedden, coronabesmettingen, en het aantal doden op de voet. Hij heeft zelfs verschillende rekenmethodes ontwikkeld die toekomstige cijfers voorspellen. Na wat geëxperimenteer worden die voorspellingen steeds beter. En dat is buitengewoon zorgwekkend. Volgens hem komen we volgende week namelijk al honderden bedden tekort op de IC.

  De groei van de prognose over 4 dagen (31/3) gebruikt hij voor de gemiddelde groei over 7 dagen. De prognoses voor komende week zijn dan als volgt: 7.000 opnames, 1.700 benodigde corona-IC-bedden (2.200 in totaal, want er zijn altijd 500 nodig voor andere gevallen), en 1.700 doden.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Heeft er weer eentje gezellig met cijfertjes zitten spelen en ze passend gemaakt, had zeker niks beters te doen, zoals gewoonlijk.
   Betreffende al die titels, de titel professor krijg je verleend, zo te zeggen een cadeautje voor verleende verdiensten.
   Dr. en Ir.,daar moet je dus wel wat voor doen, ten eerste je studie afmaken en dan nog een aantal jaren werken, minimaal 3 of zo om de veel verder gaande studie in wat je gekozen hebt af te maken en er je proefschrift over schrijven.
   En goed normaal kun je deze inzien, dus wat heeft dit figuur gestudeerd an waar zijn de goedgekeurde proefschriften in te zien ???

   Liked by 4 people

   • BigLJohn zegt:

    De MSM media die ons Italiaanse toestanden voorschotelt. Wat er niet bij verteld word is dat de gemiddelde leeftijd van Noord Italianen 78 jaar is, en dat 99,3 % van hen NIET aan de Corona gestorven is, maar aan andere onderliggende kwalen zoals kanker. Dit alles volgens Robert Jensen.

    Liked by 1 persoon

 10. BigLJohn zegt:

  Wat feiten; De griepepidemie in 2017 – 2018 eiste in Nederland 12000 doden. Toen destijds geen lockdown en geen 1,5 meter van elkaar af, en geen MSM media die dagelijks probeerden je doodsangsten aan te jagen. Nu wel, nu word er een indirecte lockdown ingezet voor een griep Corona genaamd. Het zou een nieuwe griep betreffen. Echter dit virus circuleerde al in de jaren 60 van de vorige eeuw, terwijl sinds die tijd iedereen in Nederland dit virus al eens onder de leden heeft gehad. En wat is de einddatum van de lockdown ? Maar dat mogen wij NIET weten. En sinds wanneer laten wij onze vrijheid zomaar afpakken door een blind vertrouwen in corrupte Haagse politici ? Maar voor de PVV en het FVD gaat dit alles nog niet ver genoeg. Als de kaarten zo geschud zijn, op wie moeten we dan nog stemmen volgend jaar, en heeft dat nog wel zin ? ….Naast het veroorzaakte leed is er in elk geval straks een economisch depressie. Die zal die van 1929 overtreffen….Is het dat allemaal waard, en dat voor een doorsnee griep die men een sprekende naam gegeven heeft ? Een griep die zeer dodelijk zou zijn, in feite een pertinente leugen, en waarvoor men de bevolking doodsangsten aanjaagt als zou het einde der tijden er aankomen ?

  Liked by 1 persoon

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Het is inderdaad een Griep John zij het dat hij een stuk agressiever is dan een gewone griep.
   Maar er wordt niemand getest buiten de mensen die op de IC liggen en het verplegend personeel dus de ware omvang van besmetting weet niemand.
   We hebben hier ook geen Italiaanse toestanden maar iedereen moet geloven dat dat wel zo is.
   Ik heb vandaag al ergens gelezen dat we op Italiaanse toestanden af gaan.
   Wat wil zeggen we zijn nog niet bang genoeg gemaaktWat Ik al eerder aangegeven heb, er zitten grote verschillen in de overledenen zoals dat de meeste oud tot heel oud zijn en er mensen bij zijn die een verzwakte weerstand hebben om welke reden dan ook en het blijkt dat veel jongeren die besmet zijn er boven op komen, eigenlijk bijna allemaal, maar dat mogen wij niet weten en word dus buiten het nieuws gehouden.
   Er word vanaf alle kanten een doemscenario over ons uit gestrooid en niemand die deze punten aan wil stippen.

   Liked by 2 people

   • BigLJohn zegt:

    Daar komt nog bij; In 2017 hadden we meer dan 3000 IC bedden, terwijl er nu schamper 1000 zijn. Door al dat bezuinigen op de zorg en het sluiten van ziekenhuizen zijn we nu de pineut. En dan doet het kabinet net als of ze uit hun neus bloeden en het aantal IC bedden willen uitbreiden, wat in feite niet meer kan.

    Liked by 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   BigLJohn.Sorry kleine correctie,aantal griepdoden tussen 2017/2018 ongeveer 9500.

   Liked by 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @Big LJohn Je hebt volledig gelijk ook ik denk langs die lijnen maar het coronavirus wordt voor diverse dingen gebruikt; om allerlei andere zaken op de achtergrond door te drukken, wordt ook wel de hand van de magiër genoemd.. dus als zo’n goochelaar heel nadrukkelijk iets met zijn rechterhand doet is ie slinks op links.
   Er komt een heleboel geld vrij dat wordt een grote graaipot met terugvloeiingssysteem naar die mensen die het graaien mogelijk maken oftewel de communicerende vaten van corruptie
   Het is 10 voor 12 qua verkiezingstijd na eerst de zaak volledig uit de klauwen hebben laten lopen een ware schandalendraaideur de een na de ander trad af, wat schetst mijn verbazing als ik dit stuk lees van Ronald Raak bij TPO en ik citeer daaruit een stuk, waar ja zoveel naieviteit uitspreekt dan denk ik ja, hoe kun je dit soort mensen nog geloven, niet Raak hoor maar de alibaba-bende, vraag me wel af als Raak dit gelooft en de man is gemarineerd in politieke machtsspelletjes hoe en wat moet je dan verwachten van de doorsneeburger om dit te doorzien;

   ” Nadat in Den Haag decennia lang de markteconomie is gepredikt wordt nu ineens een staatskapitalisme omarmd. Welkom in een nieuwe tijd”.

   En gij geleuft het, dit virus is op zo’n voor het kabinet gunstig moment binnengekomen, zou thuisbezorgd.nl er wat mee te maken hebben??. Ik geloof persoonlijk niet dat ik met een virustoverstaf van een botsauto een raceauto kan maken.tenzij… het net zo’n nepprobleem was als de chantagedeeltjes (PFAS,CO2 en Stikstof) en wat is zo makkelijk bij een nepprobleem>>>Je hoeft het niet op te lossen , nepproblemen zijn zelfoplossend omdat ze niet echt bestaan. Ik zeg niet dat er geen mensen gestorven zijn of dat het virus gevaarlijk kan zijn maar niet meer of minder dan een vervelende griep. Het wordt groots opgeblazen en mondiaal om ons af te straffen want we werden te wakker er waren overal relletjes en opstanden dus dan krijg je corona op je dak en afhankelijk van hoe vervelend je bent, kunnen ze het stroomlijnen, Italie liep heel erg uit de pas was al maanden geleden ik dacht in 2019 ergens een vrijage begonnen met China en Salvini was heel erg bezig met vervroegde verkiezingen dus krijgen ze het superfoute virus . Er is goed nieuws en slecht nieuws , het slechte nieuws is dat ze nu precies weten hoe ze je kunnen manipuleren en onschadelijk maken, het goede nieuws een gewaarschuwd mens telt voor twee , we zullen erachter komen hoeveel ze erover gelolgen hebben dus deze stunt zal een 2e keer veel minder impact hebben.
   En ben ik een minderheid dat ik misselijk wordt van die corona, 15 minute of fame & fake mensen met al die acties van zognaamd gek op hun medemens.. ja als er een camera is en daarna, sterker nog daarvoor, konden de oudjes en zieken doodvallen en ik denk,,,als ’t allemaal voorbij is en de camera’s weg ook

   Liked by 1 persoon

 11. Anna zegt:

  Van Timmerfrans zullen we voorlopig geen last meer hebben.
  Na 3 weken lock down in China en nu Europa is het klimaat weer gezond…..
  en het geld is hard nodig om de economische crisis weer een beetje “ stabiel te krijgen” zodat het klimaat op langere termijn weer “ verziekt “ kan worden. Maar dan is Timmerfrans al met pensioen.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s