Politie “machteloos”: Migranten hebben schijt aan corona-uitgaansverboden en andere verboden

Screenshot_211

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl voor veel autochtone burgers in veel Europese steden uitgaansverboden en andere verboden in het kader van de corona-crisis gelden, vaak onder dreiging met draconische straffen, zou het wel eens zo kunnen zijn dat voor de buitenlander- en migrantengemeenschappen van de kant van veel autoriteiten uitzonderingen gemaakt worden. Zo is uit landen als Duitsland, Frankrijk, Spanje of Groot-Brittannië te vernemen dat zich in de buitenlander-wijken van de grote steden nauwelijks iemand aan de verboden als samenkomsten of winkelsluitingen houdt.

Screenshot_47

Frankfurt, Berlijn, enz.: migranten negeren verboden

Een video uit Frankfurt laat bijvoorbeeld zien hoe tientallen buitenlandse jongeren nog steeds in gesloten parken rondhangen of daar spieroefeningen doen. Met de verboden en het contactverbod heeft men helemaal niets op, zoals menig geïnterviewde openlijk toegeeft.

In Berlijn houden Turkse en Arabische restaurants en cafetaria´s in migrantenwijken (Schöneberg en Tiergarten) zich niet aan de door de autoriteiten verordende sluitingstijd van 18.00 uur. Tot diep in de nacht zie je in kebab-zaken of in sisha-bars migranten gezellig bij elkaar zitten. En in Suhl (Thüringen) moest een enorme politiemacht in volle gevechtsuitrusting de bevolking tegen 530 “beschermingzoekers” beschermen, die daar zijn ondergebracht in het vluchtelingenonderkomen. Ze negeren de quarantainevoorschriften en willen onder het gebrul van “Allahu Akbar!” en gewapend met ISIS-vlaggen naar buiten.

Frankrijk: banlieues met eigen wetten

In Frankrijk komt het tot identieke taferelen. In de door buitenlanders gecontroleerde districten en wijken, vooral in Parijs, kan de politie geen uitgaansverboden of andere verboden handhaven. Enerzijds ontbreekt het personeel, anderzijds is men bang voor gewelddadige onlusten van de grotendeels islamitische migranten. Vooral omdat de islamitische vastenmaand ramadan voor de deur staat.

Spanje: oproepen van de muezzin in Granada

In Spanje klonk in de stad Granada opnieuw voor het eerst in 500 jaar (het einde van de bezetting door islamitische Moren) een openlijke gebedsoproep van de muezzin. Ook daar heeft men dus helemaal niets op met uitgaansverboden en zo.

Moslims oververtegenwoordigd bij corona-besmettingen?

Als je kijkt naar de inwoner-, ziekte- en sterftestatistieken van ettelijke Europese landen, dan zie je ook dat immigrantengroepen overduidelijk door het corona-virus getroffen zijn. In Spanje stierven onlangs nog drie Marokkanen aan het virus. In het geval van de provincie La Rioja, dat op dit moment het grootste aantal besmettingen te zien geeft, ziet het er als volgt uit:

Totale bevolking 2019: 316.7898
Totaal aantal moslims: 19.462

In het geval van Asturië, een regio met op dit moment nog een relatief laag besmettingscijfer:

Totale bevolking 2019: 1.022.800
Totaal aantal moslims: 8.623

In de Zweedse hoofdstad Stockholm zijn 6 van de 15 aan het virus gestorven mensen moslims uit Somalië (stand 24 maart), die echter slechts 0,6% van de bevolking uitmaken. Het consequent weigeren door buitenlander som de veiligheidsmaatregelen op te volgen, vormt zodoende een extra risico voor de zwaar beproefde Europeanen.

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Politie “machteloos”: Migranten hebben schijt aan corona-uitgaansverboden en andere verboden

 1. koddebeier zegt:

  Dat komt door incompetente overheid in al deze landen, ook in Nederland,
  Trap deze lieden toch het land uit, het is niks,het wordt niks en het zal ook nooit wat wezen !
  Het is een parallelle wereld in je eigen land, je kan het niet een parallelle samenleving want ze leven niet samen met de autochtone bewoners !
  Het is gewoon een ramp waar de oude gevestigde politiek(zowel links, liberaal en christelijk) de autochtone bewoners mee heb opgezadeld !

  Geliked door 5 people

  • Jules Vismale zegt:

   Dat islam-uitschot zal juist, door het overtreden van de corona-uitgaansverboden in Frankrijk, grotendeels zelf hier aan het coronavirus ten onder gaan en daar hebben ze het dan zelf ook naar gemaakt! Ik heb nochtans geen greintje medelijden meer met die normloze en akelige uitvreters en ondankbare vlegels!

   Like

 2. Jean zegt:

  Ik smeek er al jaren om “stuur die troep dadelijk terug naar landen van herkomst” dat geeft voor ons een win-win resultaat nl. minder ziektes en veel minder geweld, barbaars geweld.
  O ja, stuur die adolf timmerfrans met het eerste vliegtuig mee en in het 2de verrotstad het 3de merkel het 4de macron en het 5de michel dat zou al een hele goede start zijn voor ons vrij en veilig Europa.

  Geliked door 2 people

 3. Luchtpint zegt:

  Uiteindelijk was het wel denkbaar dat die afgesloten gemeenschappen in hun no-go concentratiezones zich niet zouden schikken naar de maatregelen. Waarom zouden ze ook ? Het waren al decennia lang gebieden waar de gewone wetten sowieso niet golden, jungles van anarchie. En onze overheden hebben het maar gewoon laten gebeuren, die stonden er bij en keken er naar. En nu zitten we met de gebakken peren, en iedereen in onze samenleving loopt nu risico, als gevolg.

  Wat gaan we nu nog kunnen doen om de zaken opgeruimd te krijgen ? Ze één voor één buiten zetten met onze rubber handschoenen en mondmaskers aan, terwijl ze allemaal in ons gezicht spuwen ? Mooie apocalyptische tijden worden het…Moedeloos word je er van. Dit had nooit mogen gebeuren in de eerste plaats. Maar ja, onze elites moesten zo nodig politiek correct zijn en de andere kant opkijken.

  Geliked door 2 people

 4. LUCIA zegt:

  Koddebeier, je hebt gelijk en ik wil er ook nog aan toevoegen als ze zich niet houden aan de verboden nemen we ze ook niet op in de IC.. hoop dat de dokters daar dan ook weten wie ze moeten kiezen als het op kiezen aankomt!!laten ze dan ook een islamziekenhuis beginnen van hun eigen centen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  DONDER DAT SCHURFTIGE MOHAMMEDAANSE ‘MOORKOPPEN’TUIG EUROPA UIT!
  Hebben we nog geen problemen genoeg?

  Geliked door 5 people

 6. Lekke Fietsband zegt:

  Deze ratten zijn niet gevaccineerd tot de deaud er op volgt zoals de gehoorzame leipe zombie autochtonen en daarom veel minder vatbaar voor griep virussen. Er schijnt een causaal verband te zijn tussen de vaccinatiegraad en het aantal sterfgevallen in een bepaalde regio.
  De straat is straks van hen omdat wij er niet mogen komen, dus alles loopt volgens plan!!!!!

  Geliked door 2 people

 7. Yvonne zegt:

  Kon je op wachten dat ze zich niets van wetten zouden aantrekken maar ze kunnen anderen besmetten daar zitten we niet op te wachten
  Zie hier ook reactie dat het virus in het westen is omdat zij dan niet kunnen bidden ?

  Geliked door 1 persoon

  • Johan zegt:

   Nou Yvonne dat ‘bidden’ kan je beter provocatie noemen. Verder helemaal met je eens. We hebben immers te maken ( met dank aan slinks) met een parallelle samenleving waar we nu mee opgescheept zitten.

   Geliked door 1 persoon

 8. Bezorgde Burger zegt:

  In Spanje stierven 3 Marokkanen aan Corona.
  Dat zijn 19.462 – 3 te weinig.
  Laat ze alsjeblieft opzouten, ik ben dat onnozele tuig helemaal zat!

  Like

 9. Rensk. zegt:

  Fietste vandaag lang een coffeeshop. Was gewoon open en allemaal getinte lui daar. Vluchtelingen werk wil nog meer van dit soort migranten, die zich niet aan de regels houden. Vreselijke stichting dat hele vluchtelingengebeuren en er werken ook hele rare lui. Dat weet ik.

  Geliked door 4 people

 10. Ray Conquista zegt:

  De globalistische smeerlap Macron treedt uiteraard alleen kei- en keihard op tegen autochtone Fransen. Het islamitische tuig kan doen wat het wil. Heel simpel: geef dat uitvaagsel ook geen medische hulp als het besmet raakt. Alleen even de kadaverdienst bellen en afvoeren.

  Geliked door 2 people

 11. Zijlstra zegt:

  Citaat Churchil: Als je twee volken gaat vermengen, oorlog onvermijdelijk!

  Geliked door 2 people

 12. henk verhoef zegt:

  ieder andere heeft de schuld van gedrag van de die mossels en onze leiders
  MAAR wie oh wie kozen deze leiders iedere keer weer en wie verwelkomde die lieve mossels
  Juist ja JAN KAAS
  Dus niet zeuren u koos er massaal voor en jaren lang

  over rare lui gesproken
  troetelt de verkrachter van zijn dochter

  Geliked door 1 persoon

 13. Joannes den Hollander zegt:

  Leger inschakelen en geweld gebruiken is de enige juiste optie.

  Like

 14. Blaffertje zegt:

  Dat volk heeft toch overal schijt aan?
  Zij denken dat de wetten en regels niet voor hen gelden omdat zij zich zelf superieur achten.
  Allah regelt immer toch alles voor ze?
  Nou allah regelt niks en dat virus heeft al helemaal schijt aan muzelmannen en allah.
  Dus laat ze lekker bij elkaar in de kont kruipen en snel de pleuris krijgen, lost een hoop narigheid ineens op.

  Like

 15. Eppo zegt:

  Laat maar lekkers naar de kalote gaan dit Land, die Haagse Hippies denken een ander heropvoed ze wel op .
  Ze laten je gewoon met hun geimporteerde kolerezooi opgescheept zitten mocht je wat overkomen.
  Zie je geen 1 Dienst , Hippie of andere soort Club die Ze hier heeft binnen gehaalden naar toe.

  Like

 16. Alex Delarge zegt:

  Prima toch dat autochtonen een tijdje opgehokt worden en inteeltmuᛋᛋlims niet. Deze laatste kunnen elkaar dan vrij opzoeken en besmetten binnen hun eigen kebap maatschaappij. Dan kan het Coronavirus zijn nuttige werk doen en zijm wij over een tijdje een probleem armer.

  Like

 17. Jan zegt:

  Politie in Duitsland capituleert voor parasieten

  Like

 18. Tim zegt:

  Ze gaan niet weg en wordt alleen maar erger want satan mag 7 jaar regeren en islam is zijn favo religie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s