Regering: stuur onze kinderen maandag weer naar school. Het is genoeg geweest!

Screenshot_208

(Door: “Weethetwel”)

De feiten zijn inmiddels bekend en u weet dat ook: het corona-virus is vooral een virus van de angst en de media. Het rechtvaardigt niet de maatregelen die er nu genomen zijn. Die moeten dan ook zo snel mogelijk worden teruggedraaid. Te beginnen met de scholen. Onze kinderen zijn het minst vatbaar voor het virus, eigenlijk helemaal niet, en daarom kunnen ze naar school. Kinderen hóren op school, dat is hun toekomst.

Start de scholen maandag op. Geef bange ouders een week de tijd om hun kinderen nog thuis te houden en herstel de leerplicht een week later. U zult zich verbazen hoe snel het gewone leven weer wordt opgepakt. #hetisgenoeggeweest

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

PS: Hier vindt u alle artikelen van “Weethetwel” op de site “E.J. Bron”.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Regering: stuur onze kinderen maandag weer naar school. Het is genoeg geweest!

 1. Trucker zegt:

  Ben woensdag naar de supermarkt geweest, men maandelijks rantsoen gaan halen, tot men tevredenheid is de hamsterbrigade al met de noorderzon verdwenen en behalve toiletpapier en keukenrollen is bijna alles voorradig.
  Ik had me gewapend met een chirurgisch mondmasker en plastic wegwerphandschoenen, de afstand is nooit een probleem geweest, als ze mijn “body language” zien maken ze altijd plaats 🙂
  Ik weet dat er op deze blog specialisten als professor weethetwel en zijn/haar collega (ook een professor in virologie) bozeoudeman ellenlange verslagen schrijven dat het niet meer is als en griepje en dat het paniek virus is maar ik vertrouw in tijden van gevaar liever op mezelf.
  Dat laatste is geen probleem ben ik altijd en al helemaal als ik dagdagelijks geneuzel lees over nwo, bill gates of pakweg aliens die ons gaan om zeep helpen door schrijvelaars op deze blog die waarschijnlijk het niveau hebben van professor Zonnebloem, voor de duidelijkheid dat is een stripfiguur 🙂
  Afrondend, in Vlaanderen zijn we goed bezig met alle ongewenste elementen uit onze natie te houden, ik moet er niet aan denken om een professor weethetwel of zijn neuzelde collega bozeoudeman of één of meerdere hun schare ̶ ̶Z̶o̶m̶b̶i̶e̶s̶ volgelingen tegen te komen.

  Liked by 3 people

 2. Tistochwat zegt:

  Nou, MIJN kinderen zouden NIET naar school gaan. OVER MIJN LIJK!
  Beter honderd keer te voorzichtig dan één keer onvoorzichtig.

  Wat de waarheid ook moge zijn: dit smerige virus (ik blijf erbij dat het opzettelijk is gecreëerd) komt Rutte en de andere ‘leiders’ van schurkenstaten buitengewoon goed uit om ons hun kwaadaardige (klimaat)maatregelen door de strot te wurgen.
  Een angstig volk is namelijk zo mak als een lammetje.
  De idioten in dit land prijzen Rutte zelfs vanwege zijn ‘daadkrachtige’ optreden.
  Wat moet je toch met zo’n volk?

  Ik word er misselijk van.

  Liked by 2 people

  • delamontagne zegt:

   Ik heb net ergens op Inet zitten lezen dat de Allahollahs zich verheugen op dit VIRUS en ze denken dat ’t een straf is voor alle ongeovige honden.
   Het hele Westen dus, ( uitgezonderd hun vooraf gestuurde colonne, de Vijfde van moslims
   al of niet z.g.n Geïntegreerd.

   Liked by 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Beter honderd keer te voorzichtig dan één keer onvoorzichtig.
   *****

   Like

 3. Blaffertje zegt:

  Dit virus maakt één ding duidelijk en dat is hoe onze gezondheidszorg is uitgehold.
  De ooit eens zeer hoogstaande Nederlandse gezondheidszorg is gedegradeerd tot het niveau van een derde wereld land, waar tekorten pijnlijk tot uiting komt nu en stevige griep heerst.
  Als ze nu eens geld in de ziekenhuizen hadden gestoken i.p.v. de banken om deze overeind te houden, hadden we de corona crisis veel beter kunnen opvangen.
  Nu moeten wij mogelijk naar Duitsland uitwijken om onze zieken te helpen.

  In China, nu daar het normale leven weer op gang komt, schijnt het corona virus weer licht te stijgen en dat bevestigd mijn vermoeden dat met de genomen maatregelen het alleen onderdrukt wordt en zodra ook hier alles weer normaal begint te draaien dat het hier ook weer de kop opsteekt.
  https://www.lc.nl/buitenland/Lichte-stijging-nieuwe-coronabesmettingen-in-China-25470181.html?harvest_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  Liked by 1 persoon

  • Trucker zegt:

   ik zou mijn rechterwijvinger om verwedden dat China het tienvoudige aan doden kent als het cijfer dat ze nu bekend gemaakt hebben
   Verder vind ik het vreemd dat de “huis”professoren weethetwel en zijn/haar collega bozeoudeman (beiden gerenommeerde virologen) zo maar goedschiks van uit gaan dat China –>voor het eerst<– nu ineens correcte cijfers zouden geven over het dodental door een virus (dat mogelijks uit hun land komt) en derhalve daar niet an twijfelen.
   De waarheid is natuurlijk de truuk van de foor 🙂 ze hebben het er niet over omdat honderdduizenden doden (voor wat China betreft aannemenlijker is als paar duizend) niet in hun uitgebreide ̶ ̶w̶e̶t̶e̶n̶s̶c̶h̶a̶p̶p̶e̶l̶i̶j̶k̶e̶ ̶v̶e̶r̶s̶l̶a̶g̶e̶n̶ uit de duim gezogen broddelgeschrijf zou passen, dan zou het zijn wat het is een zeer gevaarlijk virus.
   Nu neuelen ze immer weer over een laag dodental (wordlwide) terwijl 1 de piek nog niet bereikt is 2 er onnoemelijk veelgeïnfecteerden rondlopen die een potetïeel gevaar vormen.
   Ik zal het nog eens herhalen vertrouw liever op mezelf als driekwart van de reageerders of schrijvelaars op deze blog hun "kennis"
   Kennis die overigs het niveau haalt van Suske en Wiske.
   Wat me ook tevreden stelt is dat ik zo goed als geen "lijke" krijg dat bewijst dat ik op zere tenen trap PRIMA D

   Liked by 3 people

   • Piet Snot zegt:

    Ik ben het helemaal met je eens.
    Normaal hebben die gasten nog wel een leuk verhaaltje of iets om over na te denken, Maar zomaar, geheel uit het niets, blijken het ook nog eens corona deskundige virologen te zijn die jou precies weten te vertellen wat er aan de hand is in de wereld en hoe je dit moet aanpakken.
    Dat soort betweters moet je juist mijden als de pest als je die ergens tegenkomt.
    Daar lopen er al genoeg van rond in deze tijd, en allemaal kennen ze waarheid.

    Liked by 2 people

   • Republikein zegt:

    Laat de kinderen tot Mij komen moet je niet letterlijk nemen, het is via, dus je moet eerst sterven.
    Je kunt van Jezus zeggen wat je wilt maar zeker was Hij een groot helderziende.

    Liked by 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Piet Snot zegt:
    29 maart 2020 om 08:50
    * * *
    Ik ben ’t er ook mee eens, maar heb ’t niet zo in me om mijn inziens “ongelijken” af-te-kafferen’.
    Ik geloof niet in een Hoax en dat CORONAVIRUS is geen sinecure/peuleschil.
    Ik denk dat ’t ergst nog moet komen en dat de “men” in de druk bevokkte gebieden het ergst de klos zijn.
    Wij wonen in heel dun gebied en is makkelijk om je af-te-zonderen, bovendien zijn we oud en hebben allebei iets onder de leden.
    DUS ZIJN VOORZICHTIG……en houden onze poort en poortje dicht.
    En vervelen ????????????
    Ik verveel me nooit en als ik niet met m’n handen bezig ben heb ik nog honderden boeken die gelezen moeten worden ( als ik 120 jaar oudmocht worden )

    Liked by 3 people

   • Blaffertje zegt:

    @Trucker.
    Ben dit met je eens.
    De juiste getallen zullen we nooit horen alleen al omdat niet iedereen getest word, dit is ook ondoenlijk.

    Ik heb wel mijn visie over de aanpak van onze overheid, maar onderschat het virus niet.
    Ik houd mij ook terdege aan regels en trek net als jij mijn eigen plan.
    Mij zie je niet in een supermarkt of onnodig buiten.
    Verder zoeken ze het allemaal maar uit.

    Liked by 3 people

   • Trucker zegt:

    @ delamontagne zegt: 29 maart 2020 om 12:07

    “…𝘩𝘦𝘣 ’𝘵 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘻𝘰 𝘪𝘯 𝘮𝘦 𝘰𝘮 𝘮𝘪𝘫𝘯 𝘪𝘯𝘻𝘪𝘦𝘯𝘴 “𝘰𝘯𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬𝘦𝘯” 𝘢𝘧-𝘵𝘦-𝘬𝘢𝘧𝘧𝘦𝘳𝘦𝘯’….”

    Tja delamontagne we zijn niet allemaal gelijk en dat is maar goed ook.
    Dat zalvende geleuter is goed voor in de kerk, ik hou het op de feiten duiden zoals ze zijn en dat is prietpraat schrijvende lieden lieden aan de kaak stellen (om het in beleefde termen te duiden).

    Like

 4. Republikein zegt:

  600.000 kapjes uit China afgekeurd, zou Ab “aandelen rijksvaccin” hier een rol in spelen?

  Liked by 1 persoon

 5. Republikein zegt:

  Komt mijn kleinkind en mischien een aardbeien- allergie, bestaat niet volgens de dokter, en druk op een artikel betreffende, kom ik dit tegen:

  SN 1604, ook bekend als Kepler’s Supernova, Kepler’s Nova of Kepler’s Star, was een Type Ia supernova[1][2] die voorkwam in de Melkweg, in het sterrenbeeld Ophiuchus. Het is de meest recente supernova in ons melkwegstelsel die in 1604 met het blote oog is waargenomen,[3] die niet verder dan 6 kiloparsec (20.000 lichtjaren) van de Aarde voorkwam. Voorafgaand aan de invoering van het huidige naamgevingssysteem voor supernovae werd het genoemd naar Johannes Kepler, de Duitse astronoom die het in De Stella Nova beschreef.

  Waar gaat het heen met de mensheid.

  Like

 6. Bertien zegt:

  zullen we dan maar meteen alle mensen boven de 50 opbellen die wat obese zijn en astma hebben of diabeet dat ze niet meer behandeld worden? En dan twee weken daarna de groep van 30 en 40 plus. Dat is namelijk wat er dan gaat gebeuren. Heel erg snel vele doden. En velen met wellicht ernstige restklachten. Wel een gezond volk daarna met groepsimmuniteit. Probleem is dat dan vele hier uit buitenland heen komen, zich veilg wanend in de groepsimmuniteit. En voila weg groeps immuniteit. En daar gaat de rest van de 40% van de kwetsbaren die zich tot dan toe hebben kunnen verbergen.
  Tja andere optie is jaren half opgeborgen zitten zoals nu.
  Oplossing was geweest, heel veel IC bedden en heel veel IC personeel.
  Maarja dan had er al eerder iets moeten gebeuren.
  Wat een niet doorgezette Mexicaanse griep pandemie wel niet heeft veroorzaakt. Daarna nam niemand goed voorbereiden meer serieus. Want jajaja had zoveel geld gekost, werkelijk waar die reactie heb ik Nooit begrepen.
  Waarom niet blij dat het niet zo erg werd als dat we hadden verwacht. Wat als er geen vaccin was geweest en het had wel zo doorgezet. Tevens zijn er velen gevaccineerd en daardoor het leven gered.
  Werkelijk waar als er nog een geschiedenis komt, zal die reactie als de meest stompzinnige uit de geschiedenis te boek staan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s