Aan Robbie Jetten

Screenshot_19

(Door: Jan Dijkgraaf)

Iederéén die een beetje streetwise is, heeft vanaf het eerste moment dat-ie jou ziet al door hoe je in elkaar steekt

Robbie!

De dag is gekomen! De dag waarop ook D66-partijkrant NRC Handelsblad het door heeft. Binnenhof-watcher Tom-Jan Meeus had er een paar jaar voor nodig om het te ontdekken, maar nu is het dan toch zover: je bent afgeserveerd. Afgeserveerd omdat je de enige politicus nog bent die tijdens de corona-crisis politiek met een heel kleine ‘p’ bedrijft.

Niet meer alleen door geobsedeerd met Thierry Baudet bezig te zijn (zoals Pechtold dat was met Geert Wilders), maar nu ook door de voorkennis die je als lid van de coalitie hebt, te misbruiken voor eigen gewin.

Op zich trouwens tragisch dat die NRC-gast het licht nu pas heeft gezien. Iederéén die een beetje streetwise is, heeft namelijk vanaf het eerste moment dat-ie jou ziet al door hoe je in elkaar steekt:

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66, Hypocrisie, Rotzakken. Bookmark de permalink .

7 reacties op Aan Robbie Jetten

 1. karton zegt:

  Ik blijf het ongelooflijk vinden dat er nog échte Nederlanders zijn die achter zo’n glibber als Robbedoesje Jetten aan blijven glijden.
  Je hoeft niet heel veel mensenkennis te bezitten om met de eerste oogopslag deze nietsnut te doorgronden; is alleen voor zichzelf bezig en is een ijdeltuit van hier tot ginder, zou een zoontje kunnen zijn van Fransje Timmermans ! Dit jongetje is alleen bezig om dhr. Baudet te demoniseren maar ik denk dat hij, Jetje dus, tè klein is om dát te kunnen.

  Geliked door 3 people

 2. Rensk. zegt:

  Het is een valse nicht en zit op hetzelfde niveau als Pechtold. Soort zoekt soort. Echter we krijgen hem en andere partijen niet weg via het stemhokje vrees ik. Ik hoop op een wonder. Hoop doet leven

  Like

 3. Peter zegt:

  Iemand die een cursus moet volgen voor spreken in het openbaar en dan het politieke voortouw wil nemen hebben we echt niet nodig,er lopen al genoeg clowns rond in Den Haag,en zitten niet te wachten op een nieuwe aap die met zijn busje rammelt voor de orgeldraaier .

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Je bent de homo die met zijn vriend op vakantie gaat naar een islamitisch land en dan twee vriendinnen meeneemt omdat je niet voor je geaardheid durft uit te komen.

  Dat zijn dan beslist 2 lesbo’s.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s