CARTOON: De “plandemie”. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op CARTOON: De “plandemie”. . .

 1. Monalisa zegt:

  Nou is de Veluwe aan de beurt Nunspeet de brand haart, maar vandaag weer 132 doden het doden tal, stijgt met de dag.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Het video verslag van viroloog Oosterhaus heeft de intense slechtheid van de mens opnieuw zichtbaar gemaakt. Ik zie weinig verschil met de constructeurs en helpers van de holocaust.

  Een vierjarig meisje “”kneiter besmet”” waar staat de wiskey.

  Wordt hij nu uitgenodigd in een praatprogramma vol gestouwd met goedmensen.

  Denk het niet.

  Wilders en Baudet zijn pas echt slecht.

  Geliked door 2 people

  • Aegolius cs zegt:

   **Wilders en Baudet zijn pas echt slecht.**
   Politiek/bestuurlijk gezien dan.

   Like

  • Leo 1 zegt:

   “holocaust”, …. Tsja,….. Jozef Mengele was ook een arts, toch ??
   T is maar waar je belangen $$$$ liggen.
   Smerige gewetenloze wetenschappers / deskundigen / politici lopen nog vrij steeds rond.

   Like

 3. Lucky zegt:

  VN waarschuwt: voedseltekorten en stijgende prijzen dreigen

  https://zuerst.de/2020/03/28/uno-warnt-lebensmittelknappheit-und-steigende-preise-drohen/

  UNO warnt: Lebensmittelknappheit und steigende Preise drohen

  New York Das war zu erwarten – ein UN-Experte warnte jetzt davor, daß demnächst Lebensmittel ausgehen könnten. Maximo Torero, Chefökonom der UN-Ernährungs- und Landwirtschaftsorganisation, sind dabei insbesondere die Einschränkungen des freien Welthandels infolge der Corona-Krise ein Dorn im Auge: „Alle Maßnahmen gegen den freien Handel werden kontraproduktiv sein.“ Und: „Das Schlimmste, was passieren kann, ist, daß Regierungen den Umlauf von Lebensmitteln begrenzen“, sagt Torero dem britischen „Guardian“ in einem Interview.

  Tatsächlich sind eine Reihe von Regierungen dazu übergegangen, die Exporte einschränken. Kasachstan etwa beschränkt derzeit die Ausfuhr von Weizenmehl oder manchen Gemüsesorten wie Zwiebel, Karotten und Kartoffeln. Vietnam will keinen Reis exportieren. Auch Rußland drohte mit der Beschränkung seiner immensen Weizenexporte.

  „Diese Maßnahmen verschlimmern die Situation“, warnt Torrero, der außerdem die Lebensmittelpreise schon in näherer Zukunft steigen sieht.

  Momentan ist die Lebensmittelversorgung in den meisten Staaten gesichert. Allerdings stellen sich viele Regierung hinter vorgehaltener Hand auf Lieferengpässe ein, etwa wegen ausbleibender Erntehelfer aus dem Ausland. Auch Bundesgesundheitsministerin Klöckner (CDU) trat am Mittwoch mit einem 11-Punkte-Plan an die Öffentlichkeit, der auch unter unter den Bedingungen der Corona-Epidemie die Versorgung insbesondere mit frischem Gemüse sicherstellen soll. (mü)

  Nl
  VN waarschuwt: voedseltekorten en stijgende prijzen dreigen

  New York Dit was te verwachten – een VN-expert heeft nu gewaarschuwd dat het voedsel binnenkort opraakt. Maximo Torero, hoofdeconoom van de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties, wordt vooral doorkruist door de beperkingen van de vrije wereldhandel als gevolg van de Corona-crisis: “Alle maatregelen tegen vrijhandel zullen contraproductief zijn.” En: “Het ergste dat zal gebeuren kan is dat regeringen de voedselcirculatie beperken, ‘vertelde Torero de Guardian in een interview.

  In feite zijn een aantal regeringen begonnen met het beperken van de export. Zo beperkt Kazachstan momenteel de export van tarwemeel of sommige soorten groenten zoals uien, wortelen en aardappelen. Vietnam wil geen rijst exporteren. Rusland dreigde ook de immense export van tarwe te beperken.

  “Deze maatregelen maken de situatie erger”, waarschuwt Torrero, die ook de voedselprijzen in de nabije toekomst ziet stijgen.

  In de meeste landen is de voedselvoorziening momenteel veiliggesteld. Veel regeringen zijn echter bereid om knelpunten in de voorziening op te vangen, bijvoorbeeld door een gebrek aan oogsthulpverleners uit het buitenland. Bondsminister van Volksgezondheid Klöckner (CDU) ging woensdag ook naar de beurs met een 11-puntenplan, dat moet zorgen voor de aanvoer van verse groenten, met name onder de omstandigheden van de corona-epidemie. (mü)

  Like

 4. Lord of Hosts zegt:

  “Wilders en Baudet zijn pas echt slecht.”
  Zonder vleugels kan de NWO-vogel niet vliegen. De linker en de rechter-vleugel zijn noodzakelijk om te vliegen naar de hoogtepunten…

  Het toelaten van moslimimmigranten kan niet gestopt worden, niet door links en niet door rechts. Het is een VN regelgeving, daar komen we niet onderuit.
  Ook Zwarte Piet moet verdwijnen en ook onder druk van de VN. De overheidssubsidies voor dit feest bepalen de regels…, langzaam maar zeker zal deze kindervriend verdwijnen ook al willen we het niet.

  Like

 5. LUCIA zegt:

  @Guusvelraeds
  Op vrijdag was onze nederlandse versie van Mengele wel bij die Qut van een Jinek aanwezig. Tis dat je alleen maar je tv stuk maakt als je dan je mep-neiging uitleeft, vuile tyfus hufter is het toch ook .Je zou zo de Tardis in stappen en die moeder een abortus aanpraten.

  Like

 6. Jade zegt:

  Goeie cartoon!!! Volgens mij weet
  Billie Gates hier wel meer van…
  Kapot gegooid flesje/reageerbuisje, enzo.

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Waar in dit draaiboek staat de segregatie tussen de bevolkingsgroepen? er worden op straat al wijken en buurten verdeeld, en er is al sprake van een soort sharia-politie die vreemden belet om bepaalde buurten in te mogen…..je kunt er op wachten dat overal de pleuris uitbreekt.
  Op straat in je eigen geboorteplaats te worden uitgescholden voor “k#nker Ariers en k#nkerKaas” door rondhangende groepjes geïmporteerde klaplopers die niks anders te doen hebben dan een beetje dealen en Pacino willen zijn….teren op de zak van een Hollandse Jan met de pet.
  Het zal mij benieuwen hoe dit sociale experiment zal verlopen, een interessante casus voor de wetenschappers, met heel veel verliezers en grote verliezen in de breedste zin van het woord, dat echter nooit meer goed zal gaan komen. Waar de Linksche Looney Brigade natuurlijk niet voor verantwoordelijk is of voor vervolgd zal gaan worden…….ziek is de wereld waarin wij nu leven.

  Like

 8. Hovawart zegt:

  De schadelijke complicaties van de Linksche Doctrine komen steeds vaker aan het licht, het is een levensgevaarlijke infectieziekte, meestal bij geboorte overgedragen, een allesverzengende haat jegens iedereen met een andere houding. Geeft men het socialisme een kans om zich te verspreiden, als een politieke pandemie, binnen het openbaar bestuur, onderwijs, justitie, media en politiek, dan is de toekomst van een koninkrijk ten dode opgeschreven.
  De Groene Khmer is een uitermate dodelijk virus en gemuteerd met een ideologische infectie zelfs nóg agressiever..dan een Coronavirus

  Like

 9. Baksteen zegt:

  Hoe zit het met het Coronavirus. Een lange zit, ademloos geluisterd, ben er confuus van, voor iedere lezer van deze site een must. https://youtu.be/E_gMT4_PDJI

  Like

 10. Blaffertje zegt:

  Benaderd de waarheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s