De corona-crisis onthult het ware gezicht van Mark Rutte

Screenshot_18

(Door: Sid Lukkassen)

Hij propageert ‘met zijn allen de schouders eronder’, terwijl het aan hém was om voorbereid te zijn

Herinnert u zich hoe premier Mark Rutte (VVD) de natie toesprak over “gecontroleerd groeiende groepsimmuniteit”? Onmiddellijk bleek er niets zinnigs te zeggen over “gecontroleerd” – de verspreiding was immers niet lineair maar exponentieel. Door de enorme hoeveelheden menselijke dragers kan het virus muteren tot aftakkingen die opnieuw ziek maken. Een virusuitbraak is in feite alleen “controleerbaar” met een vaccin. In China zijn patiënten na hun genezing een tweede keer ziek geworden. Toch kán ons land niet op slot, dat past niet bij ons want we zijn een open land, aldus de liberale tsjakka-praat van de premier.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, Hypocrisie, Overheid, praatjesmakers, Rutte, VVD. Bookmark de permalink .

10 reacties op De corona-crisis onthult het ware gezicht van Mark Rutte

 1. Hovawart zegt:

  Een clown én goochelaar, lachend een godsvermogen aan belastinggeld en pensioenopbrengsten laten verdwijnen, een hilarische act en niemand vraagt zich af waar al dat geld is gebleven..diefstal

  Liked by 4 people

 2. Republikein zegt:

  Zelfmoord Schafer CDU.

  Like

 3. karton zegt:

  Welke schouders zou deze man dan bedoelen ? Die van hemzelf beslist niet want die dragen niet zoveel ! Eigenlijk is de man een zielig figuur , hij bralt maar wat, roept zo af en toe wat onzinnigs de ether in waarna héél links Nederland hem op de schouders klopt maar omdat die schoudertjes dát niet kunnen verdragen krimpt de man steeds verder, tót het moment dat hij is verworden tot wat hij eigenlijk is : hélémáál niemand !!!

  Liked by 2 people

 4. Tistochwat zegt:

  Horrorclown Rutte:

  Liked by 2 people

 5. freda110 zegt:

  Vergis je niet in de sluwheid van deze man, vanaf het begin heeft hij gezegd af te gaan op het RIVM van zijn grote vriend Jaap en andere deskundigen en dat betekent als het echt misgaat dat vriend Jaap bij het oud vuil wordt gezet en de deskundigen toch niet zo deskundig waren, waardoor de clown al lachend de schuld op anderen kan afschuiven.
  Dit gedrag vertoont hij al jaren en hij schuift zonder blikken of blozen z,n beste vriend onder de bus als dat voor hem goed uitpakt.
  Jammer dat maar zo weinig mensen doorzien dat zich achter die gemaakte lach een heel gevaarlijk en rancuneus sujet verbergt die verstoken is van enig gevoel voor zijn medemensen.

  Liked by 2 people

 6. Rensk. zegt:

  De gladde aal weet heeeeeeeeeel goed hoe afhankelijk mensen zijn van complimenten. En dat gebruikt hij al 10 jaar. Bij mensen, die vaak al dik de 40 zijn gepasseerd en nog afhankelijk zijn van veren in de reet. Op die manier bindt hij mensen aan zich. Kijk maar eens goed naar het gezicht van Jaap van Dissel, toen hij de complimenten ontving van Rutte. De man veerde helemaal op in zn gezicht. Best sneu dat je op die leeftijd nog steeds hunkert.

  Liked by 2 people

  • karton zegt:

   “@ Rensk.
   Mee eens.
   De gehele “NL-elite” hangt van dat soort zielige mensjes aan elkaar, ik bedoel mensjes als Jaap van Dissel, triest, héél erg triest, maar bovenal……….héél dom !!!!

   Like

 7. Nemesis zegt:

  Iemand met zelfs een heel klein beetje laten we zeggen, gezond verstand had daar geen Corona crisis voor nodig,

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s