CHINA . . .

Screenshot_46

(h/t T.R.)

Het corona-virus reisde de hele wereld rond vanuit Wuhan, maar bereikte Peking en Sjanghai niet… kan iemand dit verklaren? Ziet er zo logisch uit… Per slot van rekening crashte de Chinese aandelenmarkt niet… Amerikaanse en Europese markten deden dat wel… Vernietig andere markten en bereid je voor om ze op alle mogelijke manieren over te nemen. Hoe de wereld snel te domineren?

Het geweldige Chinese plan:

 1. Maak een virus en het tegengif.
 2. Verspreid het virus.
 3. Een demonstratie van efficiëntie, het bouwen van ziekenhuizen in een paar dagen. China was immers al voorbereid met de projecten, het bestellen van de apparatuur, het inhuren van de arbeid, het water- en rioleringsnetwerk, de geprefabriceerde bouwmaterialen en een indrukwekkend volume opgeslagen.
 4. Veroorzaak chaos in de wereld, te beginnen met Europa.
 5. Leg snel de economie van tientallen landen plat
 6. Stop productielijnen in fabrieken in andere landen.
 7. Zorg ervoor dat de beurzen dalen en koop bedrijven tegen een spotprijs.
 8. Beheers snel de epidemie in uw land. China was tenslotte al voorbereid.
 9. Verlaag de prijs van grondstoffen, inclusief de prijs van olie die u op grote schaal koopt.
 10. Ga snel weer aan de slag terwijl de wereld stilstaat. Koop wat je tijdens de crisis goedkoop hebt onderhandeld en verkoop het duurder in landen die hun industrie hebben verlamd.

PS: Lees het boek van de Chinese kolonels Qiao Liang en Wang Xiangsui uit 1999, “Unrestricted Warfare: China’s master plan to America “, op Amazon. Het is er allemaal. Het overwegen waard…

Denk hier eens over na…

Waarom zijn Rusland en Noord-Korea bijna volledig vrij van Covid-19? Omdat ze een trouwe bondgenoot van China zijn. Bijna geen gevallen gemeld uit deze 2 landen. Aan de andere kant worden Zuid-Korea, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje enz. zwaar getroffen. Hoe komt het dat Wuhan plotseling vrij is van het dodelijke virus? China zal zeggen dat zijn drastische aanvankelijke genomen maatregelen zeer streng waren en Wuhan werd opgesloten om de verspreiding naar andere gebieden in te dammen. Ik weet zeker dat ze het antidotum tegen het virus gebruiken. Waarom werd Peking niet getroffen? Waarom alleen Wuhan? Interessant om over na te denken, toch? Nou… Wuhan is nu open voor zaken. Amerika en alle bovengenoemde landen zijn financieel verwoest. Binnenkort zal de Amerikaanse economie instorten, zoals gepland door China. China weet dat het Amerika NIET militair kan verslaan.

HET MEEST KRACHTIGE land ter wereld. Dus gebruik het virus… om de economie lam te leggen en de natie en haar defensiecapaciteiten te verlammen. Ik weet zeker dat Nancy Pelosi hierin een rol heeft gespeeld…om Trump omver te werpen. De laatste tijd vertelde president Trump altijd hoe de GROTE Amerikaanse economie op alle fronten verbeterde.

De enige manier om zijn visie om “Make America Great Again” te vernietigen, is door een economische ravage aan te richten. Nancy Pelosi was niet in staat Trump te verslaan door afzetting…dus werkt ze samen met China om Trump te vernietigen door een virus vrij te geven.

De epidemie van Wuhan was een showcase. De Chinese president Xi Jinping droeg gewoon een eenvoudig RM1-gezichtsmasker om die getroffen gebieden te bezoeken. Als president zou hij van top tot teen moeten worden bedekt … maar dat was niet het geval. Hij was al geïnjecteerd om schade door het virus te weerstaan… dat betekent dat er al een remedie was voordat het virus werd vrijgegeven.

Sommigen vragen zich misschien af … Bill Gates had de uitbraak in 2015 al voorspeld … dus de Chinese agenda kan niet waar zijn. Het antwoord is… JA … Bill Gates voorspelde het, maar die voorspelling is gebaseerd op een echte virusuitbraak. Nu vertelt China ook dat het virus ruim van tevoren was voorspeld, zodat de agenda goed zou meespelen om die voorspelling te evenaren. China’s visie is om de wereldeconomie te beheersen door nu aandelen op te kopen uit landen die op de rand van een ernstige economische ineenstorting staan. Later zal China aankondigen dat zijn medische wetenschappers een remedie hebben gevonden om het virus te vernietigen. Nu heeft China aandelen van andere landen in zijn arsenaal en deze landen zullen binnenkort slaaf zijn van hun meester… CHINA.

Denk er gewoon over na… De dokter die dit naar buiten bracht, is tot zwijgen gebracht door de Chinese autoriteiten…

Geplaatst door:
E.J. Bron
(voor www.ejbron.wordpress.com)

h/t T.R.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in China, machtswellust. Bookmark de permalink .

41 reacties op CHINA . . .

 1. Rensk. zegt:

  Het zou zomaar kunnen. Verbaasd zou ik er niet van zijn wetende hoe communistische landen denken en doen. Heb er genoeg over gelezen. Alles is geoorloofd om je doel te bereiken in de communistische denkwijze. Overigens is het helemaal nog niet zeker dat het in Rusland wel meevalt wat corona betreft, want ook daar gaan we niet horen wat er werkelijk speelt

  Like

  • bobzelf zegt:

   nee, ,want die “”STALIN “” DAAR MET DIE CCCP
   DIE ZOU IK OOK GEEN SECONDE VERTROUWEN
   ik heb dat ook gelezen in het telefoon boek, wat toevallig bij de kapper lag

   whahahaha

   U LEEFT EN GENIET MOMENTEEL ZELF IN DE NIEUWE CCCP , MERKEL , MACRON ETC ,GEWELDIG TOCH ,,,,,,,,,,GENIETEN HOOR !!!

   JA, ZOU IK OOK DOEN , EN VERGEET RUTTE NIET

   WHAHAHAHAHAHAHA

   of mijn oom nou in SYRIE , ISIS WEG BOMBARDEERT ??

   EN U REDT VAN DE NIEUWE EN LAATSTE WERELDOORLOG ??

   MAAKT GEEN FLIKKER UIT TOCH ??

   TURKIJE EVEN OP LAAT DRAVEN EN ERDOGAN WEGZET ALS EEN KLEUTER
   EN HEM VOOR DE LAATSTE KEER GEWAARSCHUWD HEEFT
   MAAKT OOK GEEN FLIKKER UIT ??

   OF UKRAINE NIET BINNEN VALT, MAAR WEL HONDERDEN VRACHTWAGENS MET HULPMIDDELEN BRENGT IN DAT MAFFIA aanstaande EU LAND

   OF VLIEGTUIGEN VOL NAAR ITALIE BRENGT OF HELPT IN VENUZUELA

   DE USA DAT ZIJN DE MANNEN ,,,,,,,SLECHTS 240 OORLOGEN IN 200 JAAR

   MAAR DE RUSSEN ?? ONBETROUWBAAR VOLK

   ONZE BEVRIJDERS EN PAKWEG 27 MILJOEN DODEN,

   WAARDERING 0 !! DANK U WEL

   JE ZOU BIDDEN OM ZO’N LEIDER TE HEBBEN IN ONS

   NIEUW ISLAM-NEDERIGSTAN AAN DE NOORDZEE

   125 LANDVERRADERS,,,,,,, BUT DE RUSSEN DEUGEN NIET

   HET HOUDT GLOEIENDEGLOEIENDE DUS NOOIT OP .

   GA OF KOM EENS KIJKEN , DAN ??

   OF REDT JE DAT NIET VAN JE AOW , OF UITKERING

   HUGGIE

   SCHIJT ZIEK WORDT JE VAN DAT DOMME GELUL

   OOM VLADIMIR

   Like

   • LUCIA zegt:

    OME BOB , JE HEBT GELIJK MAAR HET VERSCHIL TUSSEN GELIJK HEBBEN EN GELIJK KRIJGEN, IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN BOTTE BIJL EN EEN VIJL M.A.W. HOE JE IETS ZEGT…. EN GELOOF ME IK PRAAT UIT ERVARING, BEN OOK NIET VAN NATURE EEN DIPLOMAAT… EN DE BOTTE BIJL HEEFT OOK ZIJN CHARMES, MAAR ALS JE WILT DAT MENSEN NAAR JE LUISTEREN EN JE IDEEËN WORTEL SCHIETEN IN HUN TUIN , IS DE VIJL BETER DAN DE BIJL.JE HOEFT DE BIJL NIET OP TE GEVEN ALLEEN WETEN TEGEN WIE JE HET GEBRUIKT .

    Like

 2. koddebeier zegt:

  Wel heel verdacht !!!

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Krijgen we er alweer een strever naar wereldheerschappij erbij naast al deze andere; De E.U. en The NWO, de islamieten alsmede Turkije. En ieder voor zich duld geen concurrentie en wil de absolute (wereld)dominantie. Het zal er dus heet aan toe gaan in de strijd om de macht. De ene zal proberen de andere uit te schakelen. Het gaat er voor ons steeds beroerder uitzien met al die verschillende machten die de wereldheerschappij nastreven want wij zullen het slachtoffer zijn. Werelddominantie, hoeveel speelfilms zijn daar al niet over gemaakt. Als je zo’n film had gezien dacht je; wat een onzinnige vertoning toch eigenlijk. En nu gaat dat toch werkelijkheid worden….

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @BIG jOHN
   ER IS MAAR EEN GROEPERING DE NWO EN IK ZEG HET AL ZO VAAK, WE MOETEN NIET IN TERMEN VAN LANDEN DENKEN MAAR IN TERMEN VAN EEN HANDJEVOL MENSEN, DIE HET ACHTER DE SCHERMEN, OVER LANDSGRENZEN HEEN, HET VOOR HET ZEGGEN HEBBEN. LANDEN HEBBEN AN SICH NIETS TE VERTELLEN, ZE ZIJN PRAKTISCH ALLEMAAL, LANG GELEDEN AL, DANKZIJ SCHULDEN VERANDERD VAN VRIJE LANDEN IN CORPORATE STATES/CORPORATIES.
   WIJ ZIJN ALS VOLKEREN MET VELEN MAAR ONGEORGANISEERD, DOM GEHOUDEN EN GEÏNDOCTRINEERD, ZIJ ZIJN MET WEINIGEN MAAR HEBBEN GELD , MACHT EN ZIJN GEORGANISEERD. TOT NU TOE IS DAT NIET IN ONS VOORDEEL GEWEEST EN DIT VIRUS HEEFT VAN ALLE KANTEN, DE HANDTEKENING VAN DE NWO OMDAT ZE WETEN DAT UITEINDELIJK, ALS HET UIT DE KLAUWEN LOOPT, ER EEN ROEP ZAL ONTSTAAN NAAR EEN OPLOSSING…. TEGEN WELKE PRIJS DAN OOK.
   WEES DAN OOK METEEN VOORBEREID OM AL JE RECHTEN OP TE GEVEN . zIE DE LANDEN ALS PROEFTUINEN WAARIN DINGEN UITGEPROBEERD WORDEN BOVENDIEN GEEFT EEN LAND EEN SCHIJN VAN VEILIGHEID, HET LEKKERE KNUSSE NATIONALE WIJ-GEVOEL MAAR ALS HET AAN DE NWO EN DE LAAG DAARONDER, DE GLOBALISTEN, LIGT, DAN ZAL DIE SCHIJNVEILIGHEID NIET LANG MEER DUREN.
   iK BEWONDER PUTIN OMDAT HIJ, NAAR HET ZICH LAAT AANZIEN NIET MEEDOET AAN DE NWO , ZE HEBBEN DAAR OOK DE ROTHCHILDS ERUIT GEFLIKKERD VANDAAR AL DE SANCTIES..BEN GEEN FAN VAN CHINA ABSOLUUT NIET .

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Wilt u zo vriendelijk zijn uw “Caps Lock” uit te zetten? Aan één “Bobzelf” hebben we wel voldoende hier op het blog! 😆

    Webmaster

    Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Dus ik begrijp dat de ene zich er wel aan moet houden (regels) en moet stoppen met schreeuwletters, terwijl er voor een ander een uitzondering positie wordt gemaakt en hiermee mag doorgaan.
    Ga dat maar uitleggen aan je reageerders.
    Of heb ik het niet goed begrepen.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Er bestaat een verschil tussen in een comment gedeeltelijk hoofdletters kalken of alles!

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Piet Snot 31 maart 2020 om 13:22

    Kijk, Piet, je moet het zo zien: het gaat om een gevarieerde opmaak:
    – hoofdletters
    – kleine letters
    – schuin
    – vet

    Dat maakt de ‘bladspiegel’ levendig.

    En als je WOEDEND bent, schrijf je WITHEET lekker vet.

    De opmaak van ome Bob is zijn ‘handelsmerk’.
    “Harry” heeft ook een eigen stijl, als ik zijn tekst lees, zie ik meteen dat die van “Harry” is.
    Dat komt niet door hetgeen hij schrijft, maar door… Of heb jij dit ook al opgemerkt? 😉

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    beste snot !! ouwe vervelende graftak !!!

    heb jij vroeger voor de NSB gewerkt ??

    ik zie je nou ( na een ban van enige tijd )
    weer verschijnen
    ik heb je 2 jaar tegen me horen zeiken , met onze vriendin uit Alkmaar
    die gele container met die jurk uit WOODSTOCK
    WHAHAHA

    omdat ik de waarheid schreef ,en bert 1 miljoen reacties kreeg …
    en ze met machine geweren en handgranaten langs mijn voordeur liepen

    DUS IK LOOP MET EEN BOCHT OM JE HEEN , OM GEEN GEZEIK TE KRIJGEN

    MAAR IK ZIE HIER WEL MEER, GEREFORMEERDEN EN HERVORMDEN hier

    STIEKUM ROEPEN “” BERT HIJ DOET HET WEER !!!!

    ik heb godgloeiende gloeiende op zo’n school gezeten met die figuren met die opgezette stukken op hun ellebogen
    vanwege het vele ellebogen werk ,,, whahahahaa

    dus als je oorlog zoekt, kan je het krijgen daar in dat kutdorp bij
    islamsterdadam hoor

    ZO DIT MOET TOCH DUIDELIJK ZIJN , VOOR DIE GRAFTAK ???

    er is er 1 hier , die kan zeggen ,,,,bobzelluf, vladibob , ik ben
    je spoegzat
    EN DAT IS BERT, DHR E.J. BRON , van het bekende gok kantoor hier

    en als het zover is, ga ik glimlachend wat anders doen, begrepen,

    dus opzouten met je gezeik , over hij wel, en zij niet, oooh bert je trekt iemand voor

    dooei

    ome bob

    Like

   • LUCIA zegt:

    Beste hr Bron, u heeft gelijk als iedereen in caps gaat communiceren dan is er plaatsgebrek en ik wil er nog aan toevoegen , als vrouw kan ik zeggen wat menig man niet kan, “size does not matter.. content does”. Mijn probleem was verlichting en dat is tijdelijk opgelost, tot mijn nieuwe lamp geleverd wordt door Amazon. Ondertussen kan ik e.e.a ( het mierenschrift en het feit dat zwart niet goed zwart is en wit (achtergrond) een tintje witter kan, ondervangen door ctrl + 120%, misschien ook een tip voor anderen die met hetzelfde probleem worstelen.

    Like

 4. Hermano zegt:

  Donald Trump is ook niet gek.

  Geliked door 1 persoon

 5. duinsnip zegt:

  Als Trump dit ook ziet, kan hij natuurlijk een enorme dreun uitdelen, door de export uit China stil te leggen. Als Amerika wil kunnen ze alles zelf en snel, maar je hebt iemand nodig die de beuk uitdeelt.

  Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   JE VERGEET DUS 1 DING ,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   DE CHINEZEN EN RUSLAND HEBBEN ZOVEEL
   USA WAARDELOZE PETRO DOLLARS,
   DAT ZE MORGEN USA DICHT KUNNEN DOEN
   EN DE SLEUTEL GEWOON WEGGOOIEN

   U HEEFT DE USA STAATSSCHULD GEZIEN ?? WHAHAHAHAAHA

   HOPPA DIT HEET TRILJOEN GELOOF IK ,,,,26.954,326,767.568 DOLLARRRRRRRRRRRRRRR

   OPLOPEND MET 45.486 DOLLAR PER SECONDE !!!!

   DIE PRINTEN IEDERE DAG ZOVEEL WAARDELOOS DOLLAR PAPIER, DAT ZE DE PERSEN NAAR ALASKA HEBBEN OVERGEBRAACHT WHAHAAH

   OM NIET IN DE SOEP TE DRAAIEN VANWEGE DE HITTE WHHAHAHAHA

   EN WAT PRODUCEREN ONZE USA VRIENDEN DAN ??

   HUGGIE

   IK GOK OP MIJN OOM VLADIMIR, EN PER ONGELUK ??
   ZIJN ZE BEVRIEND MET CHINA GEINIG HE ??

   MOOI

   U ALLEN LEEFT IN EEN LAND, ,WAAR U DE OLIFANT IN DE KAMER
   NIET ZIET STAAN

   MAAR HET WEL DONKER VINDT, WHAHAHAHAHAHAHA

   OME BOB

   HET IS OVER MET DE USA

   GELUKKIG ZOU IK ZEGGEN ,

   Like

   • Tom zegt:

    Ze hoeven het niet eens te printen.

    Stel: ik geef jou een briefje waarop ik schrijf dat ik jou 1.000 euro schuldig ben dan hebben wij 1.000 euro ‘uit het niets’ geschapen.

    Alles draait om het maken van schulden. Hoe meer schulden we op papier maken des te meer ‘geld’ er is.

    Totdat iedereen zijn/haar schulden gaat betalen en dan blijft er niks meer over van het spelletje.

    Like

 6. Piet Karbiet zegt:

  Rusland is in lockdown met veel doden.

  Like

  • bobzelf zegt:

   U DENKT DAT ALS IEMAND VAN AF DAG 1
   EERST DE GRENZEN MET CHINA ONMIDDELIJK SLOOT,
   EN PER VANDAAG ALLE GRENZEN HEEFT GESLOTEN
   STERFT VAN DE DODEN WHAHAHAHA

   DAAR HANGEN ZE GEEN LULVERHALEN OP , DAAR TESTEN ZE MENSEN
   U MAG AAN DE RUSSISCHE ROULETTE IMMUUN THERAPY

   MAAR PUTIN DID IT, IK WEET HET

   DIT KEER WEL , HIJ SLOOT DE GRENZEN , EN DE VLUCHTEN

   JA EEN LEIDER DIE IS BEGAAN MET ZIJN VOLK

   DIE OOK IN VIRUS PAK IN ZIEKENHUIZEN ROND LOOPT ALS

   STEUN VOOR ZIJN BURGERS IN MOEDERTJE RUSLAND !!

   IK ZAG DE RIVM ,,,,, STAAT NU OP 14 VOORSPELLINGEN EN ?? 14 X MIS

   DE DESKUNDIGEN VAN UW MOSSELRUGGENGRAAT LEIDER

   UW EIGEN LANDVERRADER

   U KOMT VEEL OP DE EFTELING, DAN WEL WAAR HEEFT U DIE WIJSHEID VANDAAN DAN ??

   1264 BESMETTINGEN GETELD 16 DODEN

   EN JA HET ZULLEN ER DAAR OOK MEER WORDEN

   LAND BEETJE GROOT , ,,, MAAR DAT WIST U AL HOOP IK ??

   VEEL PLEZIER NOG IN IMMUUN COUNTRY AAN DE NOORDZEE

   OME BOB

   Like

 7. Cathja zegt:

  Dood griezelig!

  Like

 8. Tom zegt:

  In zowel Peking (Beijing) als Shanghai zijn honderden Coronabesmettingen gemeld.

  https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

  Persoonlijk denk ik dat China gewoon hard liegt over het aantal doden. Een paar miljoen meer of minder doden doet er niet toe bij de Chinese overheid.

  Hoe weet de schrijver van dit artikel dat er geen Coronagevallen zijn in Noord Korea? Gebeld met Kim?

  In Rusland begint de Coronaverspreiding nu ook te komen. Misschien is het daar ook erger dan men naar buiten brengt.

  Voor wat betreft de beurzen. De Chinese beurs heeft ook een tik gehad en daarnaast zit de Chinese beurs anders in elkaar.

  In 2011 stond de Chinese beurs op 2700 punten. Na de Coronadip stond deze opnieuw op 2700 punten.

  In 2011 stond de AEX op 350 punten. Nu staat de AEX op 475 punten.

  De Amerikaanse Nasdaq stond in 2011 op nog geen 2.500 punten en nu staat deze op bijna 8.000 punten.

  De Westerse beurzen staan er zo veel beter en sterker voor…

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Leuk Tom voor al die beurshandelaren maar mijn vraag Is nou Heb je een vooruitzicht op loon opslag ????

   Like

   • Tom zegt:

    Nee maar ik ben druk aandelen aan het kopen. Had voor de corona uitbraak al mijn aandelen verkocht en ben nu weer rustig terug aan het kopen.

    Geld op zich is niks waard maar stukjes bedrijven bezitten kan lucratief zijn.

    Of alles moet failliet gaan maar dan hebben we sowieso een mega probleem met ons allen.

    Like

 9. Monalisa zegt:

  Dit stuk Rome, 30 maart – De lakmoesproef was de verspreiding van de infectie in het Westen. Gegevens die weinig twijfel laten bestaan: China heeft gelogen over het aantal sterfgevallen en besmet met coronavirus. Laten we beginnen met statistieken die in realtime zijn vrijgegeven van de Johns Hopkins University-kaart. Op 30 maart 2020 zou China – de plaats waar het allemaal begon en waar het virus al weken, zo niet maanden voordat er tegenmaatregelen werden genomen – circuleert – minder dan een derde van de officiële sterfgevallen in Italië, minder dan de helft van Spanje en binnenkort zal ook worden overtroffen door Iran en Frankrijk. Het aantal geïnfecteerde mensen is ook verrassend: de “uitbraaknatie”, die ook de meest bevolkte ter wereld is, heeft minder dan de helft van de gevallen gehad die momenteel voorkomen in de Verenigde Staten en hetzelfde als in Spanje.
  Het ‘vreemde’ activisme van de begrafenisondernemingen van Wuhan
  Aan deze statistieken wordt het nieuws toegevoegd dat in deze dagen uit Wuhan arriveert. In de megalopolis, de eerste uitbraak van de pandemie, stierven volgens de autoriteiten van het Celestial Empire 2.535 mensen. Maar sinds de begrafenis van de stad op 23 maart werd heropend, is er een vreemde overbevolking van familieleden die zijn opgeroepen om de stembussen in te trekken en om hun geliefden te rouwen. Volgens berichten van de Chinese krant Caixin zou één uitvaartcentrum in Hankou – een stedelijk gebied dat deel uitmaakt van de agglomeratie Wuhan – in één dag 5.000 urnen hebben afgeleverd.
  Dan is er nog een andere schatting die het aantal slachtoffers van Covid-19 naar Wuhan op minstens 42.000 zou brengen. Het is die van Radio Free Asia – media gevestigd in Washington – die zegt dat de zeven uitvaartinstanties in Wuhan alle begrafenisurnen willen bezorgen vóór 4 april, de datum waarop de Chinezen Qingming vieren, de dag gewijd aan de overledenen , tegen een tarief van 3500 per dag. Daar komt het aantal van 42 duizend doden vandaan. Er zijn echter mensen die zeggen dat de onderliggende stelling van Radio Free Asia mogelijk geen basis heeft, omdat de vieringen voor Qinming verboden zijn en de regering ontkent ook elke activiteit om de graven schoon te maken. Kortom, het verband tussen de meest intense activiteit van de uitvaartdiensten (bevestigd feit) en de vakantie van de overledene is moeilijk te bevestigen.
  De doden kunnen een onbekend nummer zijn
  Het is in ieder geval onmogelijk om een ​​reële schatting te maken van de sterfgevallen als gevolg van Covid-19 in China, het is mogelijk dat het er 10 duizend zijn, 42 duizend zoals vermeld door Radio Free Asia maar ook 100 duizend. Als we denken dat zelfs in Italië het aantal overledenen zwaar wordt onderschat – er zijn bijvoorbeeld mensen die zeggen dat in Brescia een zeer groot aantal mensen thuis stierf zonder zelfs maar naar het ziekenhuis te gaan – de cijfers in China, waar de afwezigheid transparant is is duidelijk sinds januari, ze zouden veel hoger kunnen zijn. We hebben scènes gezien in video’s uit Wuhan met mensen die op straat stierven, ziekenhuizen die veel meer instortten dan in Italië of Spanje. De waarheid over Chinese cijfers zal waarschijnlijk nooit bekend worden. Maar met zekerheid kan worden gezegd dat de activiteiten van de uitvaartdiensten en de eindeloze stapels urnen een heel ander verhaal vertellen dan dat van de regering.

  Geliked door 2 people

  • bobzelf zegt:

   ZOUDEN WE MET AL DAT ??

   MITS ??
   MISSCHIEN ???
   ZE ZEGGEN DAT ???
   ALS WE DENKEN DAT ??
   HET IS ONMOGELIJK OM EEN GOEIE SCHATTING TE MAKEN ???
   DE DODEN KUNNEN EEN ONBEKEND NUMMER ZIJN ??
   ER ZIJN MENSEN DIE ZEGGEN ???
   DE CIJFERS ZOUDEN VEEL HOGER KUNNEN ZIJN ???
   DE WAARHEID OVER CHINESE CIJFERS ?

   LAATSTE ZIN ?? WERKT U BIJ DIE UITVAART DIENSTEN DAN ??

   ZOUDEN WE ONS NOU GEWOON EENS KUNNEN CONCENTREREN OP ONZE EIGEN LEUGENS HIER IN DIT KLEINE KIKKERLANDJE ??

   ER WORDT NIET GETEST ??? FAKT !!!!!!!!!!!!!!!!
   , OF JE MOET AL VOOR JE 6 PLANKIES STAAN
   DUS
   WELKE CIJFERS ZIE IK DAN IN NEDERLAND

   HOE KAN JE DAN CORONO DODEN DOORGEVEN IEDERE DAG ???
   JE TEST NIET ????
   DUS ??
   NATTE VINGER
   WE TELLEN GEWOON AL DIE HARTPATIENTEN OP ,
   EN LONGEMBOLIEN BIJ DIE OUWETJES ,
   DUS NET ALS HET WEERBERICHT KRIJGT U IEDERE DAG DE GEGEVENS MET DE AANTALLEN !!

   ER HANGT GEWOON EEN GROTE RONDE DRAAISCHIJF ,
   WAAR IEDERE DAG EEN RIVM LID , ZO’N DESKUNDIGE ???
   EEN PIJL IN MAG PLEUREN VANAF 3 METER
   SOORT CORONA DARTS ZEG MAAR

   EN DAN ZIJN HIER DE UITSLAGEN VAN 3 MAART

   MVV – HEERENVEEN NULLL ….. NULL

   MET DE STEM VAN FRITS VAN TURENHOUDT MET DE UITSLAGEN WHAHAHAHA

   NIET TESTEN MAAR WEL CORONO !!!!!!!!!!!!!!!! DODEN

   IN WELK GEKKENHUIS WONEN JULLIE NOU ALLEMAAL ??

   HET MOSSELRUGGENGRAATISLAMCENRUM AAN ZEE

   GROETJES

   OME BOB

   Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Kan me hier helemaal in vinden, ik heb in het begin al gezegd dat het mij wat vreemd voorkwam dat China met zulke grote maatregelen begon als de cijfers van zieke of dode mensen klopte. China is zó gigantisch groot en westerse mensen hebben echt niet overal toegang, fluitje van een cent om de werkelijke omvang niet bekend te maken.
   Hetzelfde gaat op voor Noord-Korea en die missen honderdduizend doden niet, die halen eerder opgelucht adem, weer een paar monden minder te voeden.

   Geliked door 1 persoon

 10. Sinyo zegt:

  Gut . . . mijn (inheemse) oma waarschuwde ons eind jaren 40 (vorige eeuw ;o)) in voormalige Nederlands-Indië altijd voor “het gele gevaar, dat de wereld eens zal overheersen” .
  Dat lieve oude mensje had het boek 1421 The Year China Discovered The World niet kunnen lezen.
  Misschien had zij een heldere ingeving: 2114 The Year China Conquered The World.
  只是弄湿你的胸部。(copy & paste in G-translate)

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Dat zei mijn opa , een inheemse Nederlander, ook altijd al, dat het gevaar uit het oosten kwam, het gele gevaar.
   Zonder een boek ergens over gelezen te hebben.

   Like

 11. Peter Rissing zegt:

  Aardige vertaling dit stuk van ene T.R.
  Echter dit ging twee dagen geleden al via Whatsapp de wereld rond.
  Plagiaat?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Klopt Peter. T.R. is degene die het naar me heeft ingestuurd. Hij is niet de vertaler van het stuk.

   E.J.

   Like

   • Peter Rissing zegt:

    Er staat “Door: T.R.” Misschien H/T: T.R. ?
    Verder is de fout uit het originele stuk “. . .maar bereikte Peking en Sjanghai niet…” inderdaad juist vertaald, maar dus fout. Want, 28-03-20: Bejing: 573 case, 8 death Shanghai: 485 case, 5 death.
    Deze steden zijn dus niet gespaard maar hebben wel een opmerkelijk laag sterftecijfer.
    Al met al een inspirerend stukje waar ik op aan het verder borduren ben.

    Geliked door 1 persoon

 12. Herman zegt:

  waar kun je de orginele versie vinden in het Engels

  Like

 13. Stef zegt:

  Rusland, USA en China hebben allen dezelfde vijand. ISLAM.
  Reken maar dat ze elkaar niet kapot maken.

  Like

 14. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/asia/2020/03/31/no-complaints-china-rejects-criticism-of-coronavirus-equipment/

  ‘No Complaints’ – China Rejects Criticism of Coronavirus Equipment

  Despite a growing number of European and Asian governments rejecting Chinese-made equipment designed to combat the coronavirus outbreak, Beijing stood firm Monday and said it had not received a single complaint about the quality of its medical supplies.

  The response came as the Dutch government joined the global chorus of disapproval and recalled 600,000 medical masks imported from China after the masks were revealed to have defective filters. Dutch officials also said the masks did not fit even though they had a China-issued quality certificate.

  Spain, which only trails Italy in the number of recorded coronavirus deaths in Europe, received thousands of E.U. certified coronavirus tests that were revealed to be faulty. The tests were shown to have just a 30 percent accuracy rate in identifying COVID-19 in patients.

  In the Czech Republic, as much as 80 percent of the 300,000 rapid test kits imported from China have been found to be defective. The test kits, which are reported to have cost the Czech government €1.83 million, show false-positive and false-negative results when testing patients, according to Prague Morning

  Nl

  ‘Geen klachten’ – China verwerpt kritiek op coronavirusapparatuur

  Ondanks dat een groeiend aantal Europese en Aziatische regeringen apparatuur van Chinese makelij die is ontworpen om de uitbraak van het coronavirus te bestrijden, afwijst, bleef Beijing standvastig en zei dat het geen enkele klacht had ontvangen over de kwaliteit van zijn medische voorraden.

  Het antwoord kwam toen de Nederlandse regering zich bij het wereldwijde afkeuringskoor voegde en 600.000 medische maskers uit China importeerde nadat bleek dat de maskers defecte filters hadden. Nederlandse functionarissen zeiden ook dat de maskers niet pasten, ook al hadden ze een door China afgegeven kwaliteitscertificaat.

  Spanje, dat Italië alleen volgt in het aantal geregistreerde coronavirussterfgevallen in Europa, ontving duizenden E.U. gecertificeerde coronavirustests waarvan is gebleken dat ze defect zijn. De tests bleken slechts 30 procent nauwkeurig te zijn bij het identificeren van COVID-19 bij patiënten.

  In Tsjechië bleek maar liefst 80 procent van de 300.000 uit China geïmporteerde sneltestkits defect te zijn. De testkits, die naar verluidt de Tsjechische regering € 1,83 miljoen hebben gekost, vertonen vals-positieve en vals-negatieve resultaten bij het testen van patiënten, volgens Prague Morning

  Like

 15. Ton Ruygrok zegt:

  Hoe het ook allemaal zit .., 1 ding weet ik zeker.., die Nancy Pelosi is een heel gevaarlijke vrouw .. buiten proporties bezeten van haat tegen Trump.. zie het rücksichtslos zonder enige schaamte verscheuren van de State of the Union toespraak voor het oog van de gehele Natie en Wereld.. zij is tot alles maar dan ook alles toe in staat .. zij heeft Macht , Invloed , Contacten Wereldwijd..,
  A. Ruygrok,Monster.

  Like

 16. Piet Snot zegt:

  Bert en Bob, gefeliciteerd met jullie overwinning, je hebt het dan toch voor mekaar.
  Ik ben weg hier, ik laat mij hier niet uitmaken voor graftak door 1 of andere klootzak..
  Je kan mij noteren als de volgende, na Hannah die pleitte is vanwege ordinair geschreeuw en gescheld.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Wat je ook kunt doen is bob een keer de botten vol schelden. Mijn toestemming heb je bij deze.
   Ik ben het wel een beetje beu zo langzamerhand om alle tere zieltjes te moeten troosten. Ga tekeer man!!!

   Webmaster E.J.

   Like

   • Piet Snot zegt:

    ik weiger mij te verlagen tot dat niveau.
    Daar heb ik teveel eigenwaarde voor en het is ook een teken van zwakte, gebrek aan woorden en argumenten.
    Verwijder dan alle blog regels, dan hoef je nergens meer op te letten of tere zieltjes te beschermen.
    Zodat de grootste schoft zich onbekommerd kan uitleven op iedereen die ‘m niet aanstaat.
    Dus voor iedereen die deze behoefte heeft of al een tijdje onderdrukt, GA VOORAL JE GANG.
    Ze doen toch niks terug en zullen ook nooit voor andere opkomen, anders zijn ze zelf de lul.
    Nadat Tijl hier al zeker 3 dagen voor klootzak en meer werd uitgemaakt, heb ik je een briefje gestuurd. Ook dat liet je toe.
    Daarna was het ook afgelopen. Zelf heeft ie ze smoel niet open getrokken, onbegrijpelijk.
    De meeste van de reageerders zijn nauwelijks in staat om hier adequaat op te reageren, daar zijn ze te bang en te oud voor, hebben geen zin in problemen.
    Je ziet ze nu al excuus maken voor hun schreeuwletters, nadat je voor ze opkomt.
    Er zijn er zeer weinig die hier voor hun echte mening durven uit te komen, soms lees je wel de ergernissen. En daar blijft het bij.
    Het is mij geheel duidelijk hoe het er hier voorstaat en waar je mee te maken krijgt.
    Veel succes verder, ben benieuwd naar de afloop van je blog experiment.

    De reactie hierop van je grote vriend kan ik nu al raden.
    Een lange tirade van scheld partijen en verwensingen, iets zinnigs komt er verder ook niet uit, behalve de zoveelste herhaling uit het verleden, waar ze meeste reacties uit bestaan.
    Hij doet ze best maar verder.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Mijn “blog experiment” zal pas afgelopen zijn wanneer ikzelf de pijp uit ben. Geen seconde eerder!

    Like

 17. bobzelf zegt:

  SNOT THE LOSER , gaat alweer weg ????
  en
  Hannah ging liever naar de Bijenkorf ,toch ?? SNOT ,,,,,,,

  daar had ik trouwens nog nooit 1 pennevrucht van gezien ?????

  DOE THERESA DE GROETEN , ,,, DROEFTOETER

  klootzak ,, ?? IS DAT ALLES , nou daar kijkt een ROTTERDAMMERT
  niet eens bij om , als het geroepen wordt ,,,,,,,

  zondag maar weer op de 1e bank ,lekker vroeg ?? neem ik aan

  KLEUTER

  whahahahahaha

  Like

 18. bobzelf zegt:

  beste SNOTTEBEL
  LOSERRRRRR……
  TEVENS lafaard ,,,
  IETS TE JONG OM NSBer TE ZIJN ,,, maar je doet goed je best om het te worden ,,,

  BERRTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT , ZE DOEN HET WEER ,,, KLEINE KLEUTER …

  je liegt nog ook, en uit je nek lullen ,,,, maar dat was ik al tientallen jaren van 1e bank voorin figuren al lang aan gewend !!

  Ik heb Tyl 3 dagen of zelfs langer achterna gezeten , voor de dood normale reden
  dat ik dus lulverhalen op hing , zo effe stond onder een reactie van ome Bob
  en dan moet je wel met argumenten komen ,,,

  EN HEM IEDERE KEER NADERHAND EVEN VROEG OM DAT MET ARGUMENTEN
  TE ONDERSTEUNEN

  EN TOT DE DAG VAN VANDAAG IS TYL DAAR NOG STEEDS DOODSTIL OP ,,,,,,,,

  DUS NOGMAALS KIJK OF JE VRIENDIN AL WEER DUITSLAND UIT GEGOOID IS,,,,
  EN GA DAAR LEKKER KOFFIEDRINKEN en een fricandelletje weg knagen
  whahahahaha

  GROETJES OME BOB

  Like

 19. Jan zegt:

  De illegale praktijken van de Chinese maffia-regering

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s