Migranten en corona-virus, dat gaat slecht aflopen!

Screenshot_29

(Door: Christine Tasin – Vertaling: “delamontagne”)

Een vrouwelijke Tsjechische arts getuigt van de chaos die in de Duitse ziekenhuizen heerst

Mevr. Merkel heeft de Duitse grenzen opengegooid voor alle migranten. Hiervoor kunnen wij allen nu de prijs betalen! Gisteren hielden wij in ons ziekenhuis een vergadering om te beslissen hoe we met een situatie, die ondraaglijk is geworden, moeten omgaan. Ook wat de andere ziekenhuizen in München betreft. De klinieken kunnen niet meer in noodsituaties optreden en daarom beginnen ze hen allemaal naar de ziekenhuizen te sturen.

Veel moslimmigranten weigeren op een agressieve manier om zich door vrouwelijk personeel te laten behandelen. En wij, de vrouwelijke verzorgsters, weigeren nu momenteel om ons met deze mensen bezig te houden. Ze komen uit Afrika en wij zijn bang.

De relatie tussen het personeel en de migranten gaat van kwaad tot erger. De afgelopen weken moeten tijdens de weekeinden de migranten die naar ons ziekenhuis komen al door de politie worden begeleid door speciale K9-eenheden.

Veel migranten hebben AIDS, Syfilis, tuberculose en/of een van die talloze exotische ziekten die wij hier in Duitsland niet weten te behandelen. En als ze dan een recept meekrijgen om naar de apotheek te gaan, weigeren ze de medicijnen te betalen. En dit leidt tot ongelofelijke taferelen en dan vooral als het medicijnen voor kinderen betreft.

Sommigen laten hun kinderen zelfs achter in de apotheek met de woorden: “Hier, zorgen jullie er dan maar voor”. Zodoende moet de politie niet alleen de klinieken en de ziekenhuizen beschermen, maar helaas ook de apotheken.

Waar blijven nu die PSEUDO-HUMANISTEN, die hen voor de tv-camera´s slepen en dat met grote borden “Welkom in Duitsland”. Op het ogenblik is de grens dicht, maar een miljoen van hen zijn al binnen en we zijn er niet heel zeker van of die allemaal goed zullen integreren of dat we ze op zekere dag zullen moeten terug sturen.

Mijn opmerkingen zijn echt niet racistisch, maar het aantal werklozen zal logischerwijs alleen maar toenemen, en ook het aantal criminelen in Duitsland. Op dit moment is het aantal werklozen in Duitsland 2,2 miljoen, maar dat aantal zal minstens de 3,5 miljoen te boven gaan.

Het merendeel van de mensen die ik op onze afdelingen voorbij heb zien komen, waren helaas ALLEMAAL mannen die totaal ongeschikt zijn voor arbeid. Slechts een heel klein deel van hen heeft enig onderwijs genoten. Wat alles nog erger maakt; in de meeste gevallen hebben hun vrouwen geen recht om te gaan werken. En ik heb het idee dat ongeveer 1 op de 10 vrouwen die komt, in verwachting is.

Honderdduizenden migranten hebben zuigelingen bij zich of kinderen onder de 6 jaar en velen van hen worden slecht behandeld of hebben ernstige ziekten. Als dit zo doorgaat in Duitsland en ze gooien de grenzen weer open, dan ga ik terug naar Tsjechië. Niemand kan mij verplichten om in München te werken onder zulke condities. En in Tsjechië heb ik het beter, zelfs als het salaris gehalveerd is.

Ik wilde in een beschaafd en ontwikkeld Duitsland werken en niet in een moslimland in Afrika of in een Arabisch land. Zoals de professor, die over onze afdelingen gaat, die ons vertelt hoe erg het is om te zien hoe een schoonmaakster, die voor € 800,- alle dagen de gangen, de kamers en zalen schoonhoudt, door de migranten wordt beledigd en vernederd. De jongemannen, die in de gangen wachten, spugen op de vloeren en muren, gooien hun afval zomaar op de grond of doen hun behoefte ergens in een hoekje. Ze beledigen het vrouwelijk personeel en denken dat alles gratis is en als wij zeggen dat zij zich aan de regels moeten houden, worden ze agressief.

Gezien deze gedragingen, die niet moeten worden toegestaan, vind ik de Duitse autoriteiten veel te coulant en ik weet zeker dat zoiets in Tsjechië niet zou worden getolereerd, deze uitbarstingen en onbeschoftheden.

Geen enkel persoon die nog nooit met dergelijke individuen in aanraking is geweest of er ervaringen mee heeft gehad, heeft niet ’t minste idee over hun wreedheid en onbeschaafde gedrag. En dat geldt vooral voor de moslims die uit Afrika komen, die gedragen zich met een arrogantie en misprijzen, ONGELOFELIJK. Ze vinden zichzelf superieur aan ons personeel en hun religieuze wetten staan boven onze reglementen.

Tot nu toe is het ziekenhuispersoneel er in geslaagd  om niet gedemotiveerd te raken en hebben weerstand geboden aan alle mogelijke besmettingen en ziekten die zij meebrengen. Maar met de honderden en honderden migranten die dag in dag uit arriveren, gaan de dingen van kwaad tot erger.

In een ziekenhuis aan de oevers van de Rijn hebben migranten het personeel aangevallen met stoelen en met messen. Ze brachten een baby van 8 maanden oud mee, op de rand van de dood, die zij half Europa hadden door gesleurd gedurende 3 maanden. Maar ondanks de goede verzorging hier, stierf de baby.

Het personeel werd door de leden van dat gezin geslagen. De arts, die alle moeite had gedaan om het leven van de baby proberen te redden, werd ernstig verwond en moest een chirurgische behandeling ondergaan. Twee verpleegsters moesten naar intensive care. GEEN VAN DE AGRESSIEVELINGEN WERD GEARRESTEERD OF GESTRAFT.

De autoriteiten hebben de plaatselijke pers verboden hierover te schrijven. Er is geen enkel artikel over verscheen. Maar wij hebben per brief andere collega´s over dit voorval geschreven.

Wat zou er gebeurd zijn als een Duitser een arts zou hebben neergestoken en de verpleegsters in een ziekenhuis ? Of als hij zijn met Syfilis geïnfecteerde urine in het gezicht van een verpleegster zou hebben gegooid. In het minste geval zou hij in ieder geval in de gevangenis zijn beland. Maar tegen deze woestelingen, migranten?? Tot op heden werd er niets aan gedaan. WAAROM???????

En ik vraag me ook af waar nu al die mensen zijn die hen welkom heetten op de treinstations. Die zitten rustig thuis, profiterend van de subsidies die hun verenigingen krijgen en wachtend op de volgend treinladingen vol migranten, die hen weer de rol geven om mooi weer te spelen als DIE GOEDE WELKOM-HETERS, om hun deel van de subsidies te verdedigen.

Ik zou dat hele stel wel mee willen nemen, deze “politieke, militante verwelkomers”naar onze ziekenhuizen en hen het werk van de verzorgers laten doen. DAN ZIEN ZIJ DE REALITEIT VAN DE DINGEN. En dan moeten ze die zogenaamde migranten verzorgen en dienen zonder hulp van gewapende politie en zonder politiehonden… Dan zullen we eens zien hoe lang hun mooie  zogenaamde “humanistische betrokkenheid” zou duren!

Van mijn kant zeg ik: genoeg is genoeg!! Duitsland heeft niet de middelen om alle bevolkingsgroepen uit  Afrika en het Midden-Oosten te verwelkomen en royaal te verzorgen. En dat is niet anders in de rest van Europa, de boel staat op ontploffen!

Bron:
https://resistancerepublicaine.com
Door: Christine Tasin

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

35 reacties op Migranten en corona-virus, dat gaat slecht aflopen!

 1. bozeoudeman zegt:

  HALLO JOHNNIE DE MOL DIT MOET JE EENS LEZEN GELDT OOK VOOR DE ZOGENAAMDE SOCIALISTISCHE POLITICI EN RAYMAN EN MEER VAN DAT SOORT ‘DEUGZAKKEN’ DIE EUROPA NAAR DE VERDOMMENIS HELPEN OMDAT ZIJ ER FINANCIEEL BETER VAN WORDEN, VUILE SMERIGE HYPOCRIETEN!.

  Geliked door 5 people

  • Gienekehado zegt:

   Sjonnie de M. vind ik een Verschrikking! Zou zo ingezet kunnen worden als Vogelverschrikker!! Als ie in een ander nest was gerold, hadden we nooit van ‘m geweten!

   Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Hoop je vind niet erg dat ik schrijf ik haast in m,n biertje verslikte van lachen ( biertijd is hier om 16.00 ) om reactie vogelverschrikker.
    Maar ik ging opzoeken Sjonnie en je zult de Jongere bedoelen, terwijl ik aan de Oude dacht, de TV-magnaat.
    Ik herinner me van hem van al minstens 10 jaar geleden, na een-of-ander “Gulf-Oorlog”, dat de Mol SENIOR een aantal Britse soldaten in programma wilde hebben, maar de cou was dat zij een héél erge handicap moesten hebben. ( een linkerbeen weggeschoten plus de helft van rechterarm e.d.)
    Zo moest ik tot vervelens toe tegen m’n vrouw zeggen:” Hij zou nog ’t liefst soldaten in zijn programm willen hebben waar de kop van afgeschoten is”.

    Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Lezen ????? Kan die dat dan ???

   Like

 2. flo zegt:

  Gaat ook hier komen binnen afzienbare tijd!
  Blijf gezond, meer kun je niet wensen…..

  Geliked door 3 people

 3. Republikein zegt:

  Lang verhaal kort: ze hangen aan de dood!

  Mensen beseffen dat niet, olie en water verbinden zich niet.

  Rare gasten, die mensjes.

  Geliked door 1 persoon

 4. Alfred zegt:

  Mohammedanen zijn de kanker van de westerse maatschappij.

  Geliked door 1 persoon

  • Gienekehado zegt:

   Én de polotici die dit allemaal faciliteren!! Zou mij niet verbazen als er een leegloop komt in het parlement. Een zinkend schip kun je beter maar zo snel mogelijk verlaten.

   Like

 5. Stef zegt:

  Doorsturen aan alle zgn. Linkse bekenden van je die Bron niet lezen. Pure waarheid uit het hart.
  Ze zullen je een tijdje niet willen aankijken maar dan moet dat maar.

  Geliked door 2 people

 6. Gienekehado zegt:

  ‘THE MOST DANGEROUS SPECIES ON EARTH’!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 7. Rensk. zegt:

  Alle westerse leiders zijn zo gek als een deur. Zij zijn de grootste ratten en in de EU zitten de opperratten. Maar meer dan driekwart van de bevolking heeft het niet in de gaten. Ik heb ooit een discussie gehad met iemand waarbij ik zei: een volk krijgt de leider die het verdient. Diegene had kennelijk goede argumenten destijds, want mijn stelling begon te wankelen kan ik me nog herinnneren. Ik weet alleen niet meer welke argumenten dat waren. Te lang geleden. Maar nu en een tijd later zou diegene mij niet meer om krijgen. Ik ben er nu geheel zeker van: een volk krijgt de leider die het verdient.

  Geliked door 2 people

  • M. zegt:

   Als de mensen niet willen begrijpen wat satanisten zijn dan zullen ze het nooit snappen hoe goor deze mensen zijn.
   men loopt zich suf te sjouwen met die duivelskoppen (voor iedereen te zien) maar het volk wil het maar niet snappen.

   Like

 8. guusvelraeds zegt:

  In de mainstream media wordt dit artikel hate speech en nep nieuws genoemd. Het past niet binnen het gefrabiceerd frame van exotische verrijking dat ons te wachten staat. Als tegen reactie zal een blik speciaal voor dit doel model moslims worden opengetrokken waarmee vervolgens avond na avond het succes van de immigratie bij het volk door de strot geduwd wordt. Onderwijl draaien de uitkeringsinstanties overuren om het binnengelaten leger nuttelozen van cash te voorzien.

  Geliked door 2 people

 9. vangie1206j zegt:

  Ongelooflijk onbegrijpelijk wat is die Merkel voor een ((mens)).
  Moet Europa met alle geweld kapot.

  Geliked door 2 people

 10. J.A. Kapteyn zegt:

  Waartoe naïveteit, deugdzaamheid en tolerantie allemaal leiden: onbeheersbare misstanden. De primitieve en onbeschofte profiteurs hebben de overhand. Wegkijken en publicatieverbod verergeren de boel.
  Degenen die dit over zich heen krijgen zouden rigoureus moeten optreden. Deze mensen elke behandeling weigeren. Uit de ziekenhuizen gooien. Geen medicijnen als ze niet willen betalen. Wie zich agressief opstelt oppakken en opsluiten. Met deze mensen valt niet redelijk te praten, die zien onze tolerantie als zwakheid.
  Het verhaal van deze verpleegkundige toont aan waarin onze hele maatschappij terecht komt als we niet hard optreden.

  Geliked door 3 people

 11. M. zegt:

  Landverraders en ander tyfus volk wat graag meehelpt zichzelf gevangen te zetten word nooit in gezet tegen besmettelijke migranten uit risicogebieden.
  Als landverrader wil je het leger alleen inzetten tegen protesterende boeren en niet tegen migranten die de boel komen besmetten.
  Als verrader handhaaf je alleen de Nederlanders gewoon omdat je een laffe vieze smeerlap bent die graag zijn eigen volk verneukt.
  Met de eigen familie er bij.
  Als domme schapen met een leven dat om de tv draait naai je graag even je kleinkinderen en kinderen een gevangen leven in en dat allemaal omdat men met de egocentrische reet bang is om zelf ziek te worden.
  Daar naait men zelfs de eigen familie nog voor ..wat een vulles volk.

  Geliked door 3 people

 12. Kees zegt:

  Migratie…The gift that keeps on giving..

  Geliked door 1 persoon

 13. Tijl Uylenspiegel zegt:

  “En dat is niet anders in de rest van Europa, de boel staat op ontploffen!”
  Dat is nou juist het wonderlijke, dat valt reuze mee, zoals de arts zelf al aangeeft, het wordt in de media genegeerd, los van de mensen die ermee geconfronteerd worden weet “Jan met de Pet” er weinig van.
  Het erge is dat je ook niet echt één schuldige kunt aanwijzen, op veel vlakken zijn het “de dingen waar je niet over praat” want voor je het weet krijg je het stempel van racist.
  Het zijn niet alleen de medici en verpleegkundigen die hier zelden mee naar buiten komen, de politie die dit gedrag niet aan de kaak stellen en de media die hun journalisten niet hun werk laten doen.
  Het ergerlijke is ook dat het nooit individueel gebeurt, het zijn altijd groepen, tref je er eentje alleen dan durven ze je nauwelijks aan te kijken maar oh wee als met drie of meer zijn, dan gaan ze helemaal los.
  Het doet nog het meest denken aan een troep hyena’s.
  En we slikken het.

  Geliked door 4 people

  • Piet Snot zegt:

   53-jarige man uit Rijswijk zwaar mishandeld door groep jongeren, nadat hij vroeg om afstand

   VideoEen 53-jarige man uit Rijswijk is woensdagmiddag zwaar mishandeld door een groep jongeren. Dat gebeurde terwijl hij met zijn vriendin op het pad van de Laan van Wateringse Veld liep. De man liep zware verwondingen op.

   https://www.ad.nl/den-haag/53-jarige-man-uit-rijswijk-zwaar-mishandeld-door-groep-jongeren-nadat-hij-vroeg-om-afstand~a422125c/

   Geliked door 3 people

   • vangie1206j zegt:

    Nog even dan moeten wij ons bewapenen om te overleven.
    De politie zal alleen ons bekeuren als we ons niet aan de terreur wet van Rutte houden.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Dit soort berichten moet jullie niet likken, want dit soort berichten zijn helemaal niet leuk.

    Like

   • Republikein zegt:

    Oké!

    Like

   • Gienekehado zegt:

    Dit gaat al decennia! Er waren dit weekend meerdere mishandelingen. Er is in al die jaren maar 1 (!) partij geweest die al die mishandelingen, berovingen etc. uitvoerig genoemd heeft in de 2e (slaap)Kamer!! Terwijl Geert Wilders een opsomming maakte van alle dagelijkse ellende, zat Mark Rutte een beetje verveeld op zijn mobiel te koekeloeren. En de rest van de aanwezigen niet anders. Is het dan gek dat je wenst dat zo’n KLOOIJO zelf eens te grazen wordt genomen en te ondervinden waar 1000en van zijn landgenoten een levenslang trauma van hebben overgehouden! Lang Leve Geert Wilders en zijn PVV!!

    Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Je bent vergeten jongeren tussen ” ….” te zetten, dus “jongeren” ! ! .
    Of ben je bang voor stigmatisatie ?

    Like

   • Piet Snot zegt:

    delamontagne , ik heb het enkel overgenomen uit de AD.

    Moet ik je dan ook nog gaan uitleggen waar de “jongeren” zo goed als zeker uit bestond soms?
    Ik heb het bericht niet geschreven.

    Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Tyl Uylenspiegel.
   Iets off-topic.
   Enige maanden geleden las ik dat een Nederlandse arts in Duitsland had “voorspeld” dat de corona-crisis in Brabant zou beginnen. Op grond waarvan hij dat beweerde weet ik niet. De man bleek gelijk te hebben gehad. De zelfde NL-arts “voorspelde” weken geleden dat een volgend gebied met een ernstige corona-crisis de Gelderse Achterhoed zou zijn, o.a. Varsseveld, Lichtenvoorde en Aalten. De berichten van deze arts waren te lezen op Twitter, omdat ik zelf niet op Twitter zit, werd mij e.e.a. via mijn zoon bekend.
   Nu in Varsseveld, in een verpleeghuis, bij twee personen een besmetting is geconstateerd en mogelijk nog meer, begin ik steeds meer te twijfelen aan de berichtgeving in NL.
   De betreffende tweets van de arts zijn plots van Twitter verdwenen; een zéér vreemde gang van zaken.

   Like

 14. jackholland zegt:

  De corona stress zal nog eens zeer snel extra duidelijk maken hoe fijn onze moslim migrantjes zich zullen gedragen. Het is gewoon tuig onbelompt en asociaal . Kijk maar in parijs ,brussel ze trekken zich er geen ene donder van aan of dat er nu exta maatregelen zijn mbt corona.
  De grootste jankerds staan staan straks met hele roedels bij de ic afdeling van het ziekenhuis omdat ome achmed corona heeft opgelopen. En ook daar zullen ze eisen, intimideren,, ruzie maken en zich zoals gewoonlijk asociaal gedragen.
  Dit islamitische spul hoort hier niet ik hoop dat mede door corona de politie extra macht en beovegdheden krijgt omdat keihard tegen dit moslimtuig op te treden zodra ze de regels overtreden .dat is het enig wat helpt bij dit tuig.
  Ze zijn nl te lomp om door middel vsn argumentatie hun gedrag en gewoontes bij te stellen.
  Er helpt bij hen maar 1 ding en dat is buitensporig hard aanpakken zodra ze een overtreding begaan..
  En het is inderdaad een heel goed idee om die linkse trutten die in koortjes staan ze zingen je bent welkom in mijn land eens even de praktijk van een ziekenhuis met moslimpatienten te laten ondervinden.

  Geliked door 2 people

 15. Gienekehado zegt:

  Deze taferelen spelen in heel West-Europa. 25 jaar geleden werd al gewaarschuwd dat het uit de hand zou lopen bij ongewijzigd beleid. Maar deze Klokkenluiders werden verguisd en vernederd! Nu is het te laat, West-Europa is totaal VERKLOOT! Het GIF van zgn. VERLICHTE politici heeft zijn werk gedaan. Corona geeft het laatste zetje nog even. Werkloosheid/Armoe/CriminaliteitsCurves zullen aangeven hoe wij er als landje voor staan.

  Like

 16. Rob zegt:

  Dit is bedenkelijk , maar goed Fake nieuws is nu populairder dan ooit , ik zag gisteren een live opname van een arts in een ziekenhuis in Berlijn , die heel wat anders toonde “live geen B…S….” dus mensen wentel maar verder in angst , ook politici komen gewoon sammen openlijk en in achterkamers ” niet bang voor welk virus dan ook ” dus lul niet en mensen blijf nuchter , dit alles gebeurt niet zomaar kijk maar —- https://viraal.video>2020/03/23.———-
  https://M.youtube.com/watch?————-
  Ik wens jullie veel plezier maar wat je gaat horen en zien is vere van plezierig .Groeten

  Like

 17. Pingback: Corona-virus en migranten etc. | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s