Onze linkse studenten: de corona-milieuzwijnen

Screenshot_33

(Door: “Eugen Prinz” – Vertaling: E.J. Bron)

Het is een publiek geheim dat de Duitse [Nederlandse!] universiteiten tot kaderopleidingen van de links-groene elites van ons land zijn gedegenereerd. De zwets-wetenschappen zijn op onze hogescholen in opmars en verdringen stap voor stap verstandig, natuurwetenschappelijk onderzoek en onderwijs.

PI News (2)

Genderwaanzin en Co. ondermijnen de sociale structuren van Duitsland

Linkse journalisten, leraren en beroepspolitici, de laatste steeds vaker zonder beroepservaring, krijgen op de universiteiten het gereedschap voor hun latere, rampzalige werkzaamheid in onze maatschappij. Ze ondermijnen conservatieve normen met onbegrijpelijke, aan therapie behoevende hersenen ontsproten, ideologieën zoals de genderwaanzin, en vallen beproefde, gezonde maatschappelijke structuren zoals huwelijk, familie en hun vertegenwoordigers aan.

Laten we ons even herinneren: de 38-jarige Zeljo Davutovoc, afgestudeerd kerkmusicus en “artistiek leider” van het WDR-kinderkoor, is verantwoordelijk voor de fantastische culturele en intellectuele prestatie met de titel “Mijn oma is een oud milieuzwijn”.

Linkse terreur heeft zijn intrede gedaan

Ondertussen worden op de universiteiten professoren, die als “rechts” gelden, neer gebruld en moeten zij hun colleges onder politiebescherming houden. De keet schoppende studenten krijgen daarbij de mediale ondersteuning van hun voormalige studiegenoten, die zich inmiddels genesteld hebben in de redactiekantoren en hun studerende opvolgers welwillend “activisten” noemen.

En als deze clientèle dan zijn Bachelor of Master heeft gehaald, wordt de volgende golf op Duitsland losgelaten en legt ons uit hoe de wereld moet functioneren.

Een blik in het interne leven van de toekomstige elites

De gedachtewereld van een belangrijk deel van onze “geestelijke elite” lijkt ondertussen op een intellectuele vuilnisbelt, wat ook zijn neerslag vindt in hun sociale gedrag.

Naar aanleiding van de uitgaansbeperkingen in het kader van de corona-virus pandemie kon men dat de afgelopen dagen heel mooi in Regensburg observeren. Hieronder ziet u een foto van een flat met studentenappartementen:

Screenshot_34

… en hier de glascontainers voor de flats:

Screenshot_35

De foto maakt duidelijk waarmee de komende Bachelors en Masters van ons land hun door corona afgedwongen studievrije tijd doorbrengen: met excessief vreten en zuipen.

Hier nog een document van studentikoos milieubewustzijn:

Screenshot_36

Gezien deze beelden hoeven we in het vervolg geen woorden meer vuil te maken aan de orde en reinheid in de asielzoekerscentra.

Absoluut niet te doen: de bezwaarlijke gang naar de volgende container

Wellicht vraag de een of andere lezer zich nu af wat die zielige studenten dan moeten doen als de containers vol zijn. Heel eenvoudig: 500 meter verderop naar een andere gaan. Daar ziet het er zo uit:

Screenshot_37

Hier zou nog plek genoeg geweest zijn, maar zo´n bezwaarlijke voettocht kun je diegenen, die weldra het individuele verkeer willen afschaffen en van Duitsland een beter land zullen maken, vanzelfsprekend niet aandoen. Per slot van rekening gaat het immers niet om een demonstratie tegen rechts of voor het klimaat, dan kun je wel wat meters meer lopen.

In ieder geval, als u altijd al wilde weten waarom Duitsland zich zo ontwikkelt zoals het zich ontwikkelt, dan heeft u nu het antwoord.

Rechtvaardigheidshalve ter afsluiting nog de vaststelling dat niet alle studenten zo zijn. Maar gevoelsmatig allemaal.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Eugen Prinz”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", Barbarisme, Duitsland, Elite, establishment, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, praatjesmakers, Rechts geluid, Rotzakken, sarcasme, Satire, Socialisten, verloedering. Bookmark de permalink .

8 reacties op Onze linkse studenten: de corona-milieuzwijnen

 1. Republikein zegt:

  Wat moet je daar nou op zeggen, graag enige response.
  Tegenwoordig wordt het geslacht van het ongeboren kind op verzoek van pa maar natuurlijk veel meer van ma, want zij is de draagster van de ongeborene, al voor de geboorte bekend gemaakt, wel fantastisch dat dat kan, maar dat is van andere orde.
  Vroeger was het geslacht pas bekend na de bevalling, maar u vraagt en wij draaien.
  Enfin, ze doen maar, zal me worst wezen.
  Laat onverlet dat in de natuur en dus ook bij mensen er 2 geslachten zijn.
  Je bent een jongetje of meisje.
  Omdat het altijd en overal oorlog is nu het volgende.
  Word je een meisje dan heb je geluk gehad, het sterke geslacht gaat voor je zorgen.
  Word je jongetje, dan heb je 2 kansen, je wordt opgeroepen voor je dienstplicht met kans op schieten, of je wordt het niet.
  Moet je gaan oorlogvoeren dan heb je 2 kansen, je blijft in leven of je gaat dood.
  In leven blijven is geluk hebben, bij sneuvelen heb je 2 kansen, je restanten gaan naar de paneerfabriek of er wordt een dames fietszadel van je gemaakt.
  Bij dat laatste heb je 1 kans, grijp hem!

  Zo, laat het artikel even inzinken, thans tijd voor koffie met een leutje.

  Geliked door 2 people

 2. M. zegt:

  Al die leugen instituten die men scholen noemt kan men beter sluiten en gesloten houden.
  Het heeft niets met school te maken maar met verplichte propaganda tegen gezond verstand.
  Ook daar zitten al die viespeuken in de top.
  Top leugenaars waar ze dik voor betaald worden.

  Geliked door 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Reeds vele jaren bekende broedplaats voor extreem linkse en milieufreaks is de voormalige landbouwhogeschool in Wageningen (tegenwoordig Wageningen University & Research)
  Nagenoeg alle groeperingen zijn daarop terug te voeren, de lijst omvat vele pagina’s en is zelfs dan nog niet compleet.
  Over het gedrag van studenten zei Wim Kan al eens;
  “Studenten staan erom bekend dat ze de ruiten ingooien bij de bedrijven waar ze ooit een baan hopen te krijgen”.
  Een dik betaalde baan dan natuurlijk want ook bij hun moet de schoorsteen wel blijven roken.

  Like

 4. karton zegt:

  De getoonde foto’s én het bijbehorende artikel passen naadloos op de situatie met de NL-studenten. Als er toevallig zo’n “student” op tv verschijnt , dezer dagen, mag je al verbaasd zijn als hij of zij niet stomdronken is. Het enige waarover dat soort kan lallen is : “feest, feesten, uitgaan” enz. Dát zijn onze toekomstige “leiders”.
  Zoals de “leiders” van vandaag de “studenten” uit de jaren van de vernielingen en bezettingen waren in Amsterdam, o.a. de universiteit en het Maagdenhuis. (Ná de bezetting van het Maagdenhuis liep er géén enkele maagdelijke studente meer rond in A’dam ! Maar dit terzijde)
  Het zootje van toen zijn de “politici, rechters, burgemeesters en z.g. hoge ambtenaren” van thans.

  Like

 5. Jan zegt:

  Welkom in Hamburg

  “Call to Prayer” not in Islamabad, Kabul or Cairo, but in Hamburg, Germany!

  The Sultan Ahmet mosque blasted the Adhan from loudspeakers this past Friday to remind unbelievers they are living under sharia.

  This mosque is tied to Turkey & is just another outpost for Erdoğan.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  De Nederlandse Universiteiten leveren links gehersenspoelde politici, rechters, burgemeesters en z.g. hoge ambtenaren etc. af,die vanuit hun ivoren torens geen enkele affiniteit met de maatschappij hebben !

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Het extreem linkse nageboorte sloopt hun geboortelanden van binnenuit al sinds de jaren 70.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s