“SOLIDARITEIT”?!


(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", EUSSR, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op “SOLIDARITEIT”?!

 1. Rensk. zegt:

  En wat te denken van Kaag. Tegen de 20 miljoen naar de VN zogenaamd voor de Palestijnen. En later geloof ik nog eens 7 miljoen naar die corrupte UNRWA. Daar was ook iets mee.

  Ons geld zit ze met bakken aan corrupte organisaties weg te geven. Vuile rat. God wat heb ik een ongelofelijke hekel aan die vrouw. Die zalvende stem. Net zo´n stem als de Paus als die een mis opleest. Heb zo´n ontzettende zin om eens op die arrogante bakkes van haar te meppen. Bij mij is het geen woorden maar daden, maar deze daad laat ik toch maar voorbij gaan. Dromen mag.

  Geliked door 9 people

 2. Nemesis zegt:

  Hoef die rotkoppen niet in nog groter te zien, smerig tuig !

  Geliked door 2 people

 3. flecken zegt:

  Wie. OOK. geinteresseerd Is. in de economie van het siesta – land ITALIË. met zijn mafia’s kan best het zeer informatieve boek kopen. ‘Gomorra’ van Roberto. Daviano, …….. die vertelt) waarin de bakermat. MAFFIOSIE INTERNATIONAAL . vertegenwoordigd waren/ zijn, met inkomsten van 300 miljoen euro per jaar,!…….<~<…<~<~<~<~<~
  .

  Geliked door 3 people

 4. Gienekehado zegt:

  Verdomme, schuif die heule ROVERSBENDE de leeuwenkuil in!! Minstens 50 jaar zijn ONS biljoenen afgejat en over de schutting geflikkerd!! En hoe zijn wij er nu aan toe; “dankzij” die roversbendes is Afrika een kruitvat aan het worden, de bevolking verdrievoudigt daar. Ons eigen landje is volgepropt met armlastegen en ander ongewenst volk die nooit een dag zullen werken en waarvan een groot gedeelte bij justitie/politie in de kaartenbakken zit. Onze veiligheid en vrijheid zijn we ook al lang kwijt. Op straat, in het ov, in de super etc. moet je alert zijn. Iedere dag moord/doodslag. Kunnen wij het tij nog keren? Nee, het zal allen nog maar erger worden. Veel steden hangen al aan het Uitkeringsinfuus. Massawerkloosheid dreigt. Er zal gekort gaan worden op uitkeringen, soepsidies, pensioenen etc etc. Spanningen (plunderingen), instabiliteit liggen op de loer. Niet alleen Afrika is een kruitvat, West-Europa ook!

  Geliked door 5 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Het zal me worst zijn hoe het in afrika gaat. Mijn leven is mij meer waard dan 100.000 afrikaners. Om zo maar eens een getal te noemen. het kunnen er ook meer zijn. PS. Ik walg van die tv.spotjes over hongerende afrikaanse kindertjes en opgedroogde waterputten. Waarom? meer dan 70 jaar ontwikkelingshulp op onze kosten en ze drinken nog steeds vervuild water. Als klap op de vuurpijl kwam de watermaatschappij vitens met het voorstel om op kosten van hun afnemers (ik dus), waterputten te gaan slaan in afrika.
   Waar halen ze het lef vandaan. Een publiek rechtelijk lichaam (Vitens) die meent met belastinggeld filantropie te moeten bedrijven in een apenland.

   Geliked door 2 people

 5. LUCIA zegt:

  Even ECONOMIE VAN HET SCHENKEN verduidelijkt ; Oftewel LESSEN IN TERUGVLOEIENDE GELDEN;
  Als je het “geeft” uit de nationale honingpot waarvan het volk de werkerbijen zijn, heet het schenken uit VERLICHT EIGEN BELANG . Daar staat tegenover.. maar dat wordt verzwegen, dat er een deel naar schenker terugvloeit ergens op een belastingparadijs en dat heet VERDUISTERD EIGEN BELANG.

  Geliked door 5 people

 6. fleckie zegt:

  Op ejbron 28.9.2019, onder. .’ Maffia- expert: Amsterdam is erger dan Napels, jullie hele systeem is corrupt’…..attendering op boek Gomorra…….<~<~<~<~<~<~<

  Geliked door 1 persoon

 7. karton zegt:

  Om het maar héél kort te zeggen, de reacties gelezen hebbend, maar tevens mijn eigen mening……..’t is één héle grote, gróte teringbende, met héél grote teringleiders aan ’t roer !!!
  @ Gienekehado en @ Rensk :
  ik hoop van harte dat jullie gelijk krijgen, er zal wat bloed gaan vloeien maar das voor een goede zaak, momenteel vloeit er ook bloed maar das voor een totaal zieke zaak, waar ik geen deel aan wens te nemen.

  Geliked door 3 people

 8. Dr. Heinz zegt:

  En die Jetten van dat pro EU clubje DDR66 riep nog: Nederland is rijk geworden door de EU!!
  Bam
  Wat een idioot!!!

  Maar dat wisten wij al!!

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   het verdiende geld door de VOC hebben ze er lang doorheen gejast, ze teerden alleen nog op het aardgas uit Groningen, dat ze voor een appel en een ei aan Italie cadeau hebben gedaan.

   Like

 9. Bob zegt:

  De maffira bazen houden hun discipelel zoet

  Like

 10. ronjaspers zegt:

  Het zijn marionetpoppen van de satanische globalistische elite,de werkelijke machthebbers die 90% van de wereldbevolking willen uitmoorden zullen de meeste van ons nooit te zien krijgen.De satanische globalistische elite (de 1%) zijn doodsbang van de bevolking als wij allemaal zouden weten wat hun satanische plannen zijn.De N.W.O.

  Like

 11. karton zegt:

  El Papa heeft geld genoeg !! Ook wel plaats voor besmette Italianen !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s