Toekomstbeeld . . .!?

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Toekomstbeeld . . .!?

 1. guusvelraeds zegt:

  Post windmolen biomassa tijdperk.

  Geliked door 4 people

 2. delamontagne zegt:

  Wel een heel erg pessimistisch beeld, maar wie weet ?
  Het enige lichtpuntje dat ik er in zie, is dat houtvuurtje.
  Wat hout[stoken] betreft, warm blijven, maak ik me geen zorgen, we leven er midden in, het hout.
  Maar dat is weer een erg egoïstische gedachte, de anderen kunnen st……., ieder voor zich en go. voor ons allen.
  Maar geen God meer, hoe moet dat nu ?
  Ik heb ook altijd ’t idee [gehad] dat in tijden van ontberingen je beter op ’t platte-land kunt wonen.
  Nou ja, plat ?, nee dat is ’t hier ook weer niet en ook niet al te vol……………

  Like

 3. Blaffertje zegt:

  Zeker.

  Als we de islam niet tegenhouden is dit inderdaad de toekomst, kijk maar naar de landen die zij hebben veroverd en nu de scepter zwaaien, ze zijn vervallen in armoede.
  Ooit waren die landen rijk en welvarend tot dat de islam kwam en NAM, want dat is het enige wat ze kunnen, NEMEN!
  Dat domme agressieve volk denkt als ze een welvarend land veroveren dat ze ook de welvaart in de schoot geworpen krijgen, maar helaas, daar moeten ze voor werken en nadenken en daar schort het nu net aan, die intelligentie ontbreekt het ze aan.
  Ze kunnen alleen maar fokken als de ratten en bij die handeling raken ze gelijk hun verstand weer kwijt omdat hun hersens in dat lichaamsdeel zit, alhoewel ook daar valt aan te twijfelen.

  Like

 4. Gienekehado zegt:

  Als er geen leiders opstaan die draconische maatregelen durven door te voeren, ontploft de Hele Tent! Overbevolking, grondstoffen, godsdienstgekken, vervuiling etc etc. allemaal ingrediënten voor een ‘Total Collapse’!

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   Die ‘over- bevolking is echt te danken aan Gekleurden,die naar niets en niemand vragend, OOK. in onze landen., gewoon. doorfokken,en zodoende grote woongebieden brutaalweg in beslag nemen!!! met voorrangverlenende, door ons, via belastingstelsels😆😛. ……ONDERHOUDEN WORDEN!!!!!
   <~<~<~<~<~<~<~

   Like

 5. droevige mof zegt:

  Er is ook een positieve waarneming: vandaag werden in Keulen de reklameborden in de metrostations vervangen. Op de foto’s zie ik alleen blanke mensen. Waar is de gekleurde man, waar is de hoofddoek vrouw? Weg, gewoon weg. Allemaal heel vreemd. En zo snel.

  Geliked door 2 people

 6. Jan zegt:

  Ik heb zo mijn twijfels over de bescherming

  Geliked door 1 persoon

 7. Lucky zegt:

  Ondertussen, jihaat in mozambique
  https://www.breitbart.com/national-security/2020/03/31/mozambique-bishop-citizens-terrified-over-recent-jihadist-attacks/

  Mozambique Bishop Luiz Fernando Lisboa said that citizens are “terrified” over a spate of recent jihadist attacks in the country, as emboldened Islamists show no sign of letting up in their assaults.

  “They left a message that they would be returning. The people are afraid,” Bishop Lisboa told Catholic charity Aid to the Church in Need (ACN) in reference to a jihadist takeover of Mocímboa da Praia last week. Both the Islamic State and Somalia-based paramilitaries Ahlu Sunnah Wa-Jama have taken credit for the raid on the port town.

  On March 23, jihadists raided Mocímboa da Praia, setting fire to public buildings, releasing prisoners from the local jail, and flying a black jihadi flag while marching in the streets.

  “If they can attack Mocímboa, which is the largest town in the region, then the people of Palma, Mueda and Macomia have reason to feel themselves in danger,” the bishop said. “The people are terrified. They were already frightened before, but now it’s worse.”

  Two days later, on March 25, more Islamic militants reportedly attacked the town of Quissanga.

  Nl
  Mozambique-bisschop Luiz Fernando Lisboa zei dat burgers ‘doodsbang’ zijn voor een golf van recente jihadistische aanvallen in het land, aangezien aangemoedigde islamisten geen teken van afzwakking van hun aanvallen laten zien.

  ‘Ze hebben een bericht achtergelaten dat ze zouden terugkeren. De mensen zijn bang ”, vertelde bisschop Lisboa aan de Katholieke liefdadigheidsinstelling Aid to the Church in Need (ACN) in verband met een jihadistische overname van Mocímboa da Praia vorige week. Zowel de Islamitische Staat als de in Somalië gevestigde paramilitairen Ahlu Sunnah Wa-Jama hebben de eer op zich genomen voor de inval in de havenstad.

  Op 23 maart vielen jihadisten Mocímboa da Praia binnen, waarbij openbare gebouwen in brand werden gestoken, gevangenen uit de plaatselijke gevangenis werden vrijgelaten en een zwarte jihadistische vlag werd gehesen terwijl ze door de straten marcheerden.

  ‘Als ze Mocímboa, de grootste stad in de regio, kunnen aanvallen, dan hebben de mensen van Palma, Mueda en Macomia reden om zich in gevaar te voelen’, zei de bisschop. ‘De mensen zijn doodsbang. Ze waren al eerder bang, maar nu is het erger. ”

  Twee dagen later, op 25 maart, vielen naar verluidt meer islamitische militanten de stad Quissanga aan.

  Like

 8. fleckie zegt:

  Kunnen nemen, allleen? Ze. VOORZIEN onze landen. OOK. van narcoticastoffen, , daar zijn ze niet te stom voor, En de nog grotere stommelingen die ze ‘gebruiken’ zorgen ervoor dat het aan drugs ‘geofferd geld’ ……in de zakken , van meestal in het buitenland, drugsmafia geheten, terecht kom t, ………..I.p.v dat de Europese Unie mensen hun opgespaarde pensioenen ‘weet af te troggelen onder ‘ mom van’ zich ‘,! beter inzet , om die kapitalen in ONZE LANDEN ‘vast te houden’ 🤑🤣. …….<~<~<~<~<~<~<

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s