Is het corona-virus een aanval van de Nieuwe Wereld Orde?

Screenshot_61

(Door: “Balkanske priče”)

In deze corona-tijden worden we dagelijks overspoeld met berichten over de oorlog tegen corona, een oorlog zonder wapens. Dagelijks krijgen we een update van het aantal sterfgevallen en de eventuele bijkomende maatregelen. Toch is het nog steeds niet duidelijk of deze pandemie erger is dan de ‘gewone’ griep. Volgens de vooraanstaande Duitse viroloog Dr. Christian Drosten van het virologisch instituut van de Berlijnse Charité zal tachtig procent van de door Covid-19 geïnfecteerde mensen slechts een iets sterkere verkoudheid ervaren. Twintig procent zal lijden aan een ernstige griep en twee procent zal sterven aan deze corona-griep. Om deze twee procent te besparen, zijn uitgebreide veiligheidsmaatregelen overwogen. Elke winter hebben we een virusepidemie met duizenden doden en miljoenen geïnfecteerde mensen. En heeft u toen iets gehoord over quarantainemaatregelen, thuiswerken, het afgelasten van evenementen, winkelsluitingen en dergelijke?…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Is het corona-virus een aanval van de Nieuwe Wereld Orde?

 1. Jean zegt:

  Daar ben ik al lang voor 100% van overtuigd. Hoogtijd dat wij gaan ingrijpen en die maffia blokkeren in hun dictatuur strategie.

  Geliked door 2 people

 2. Rensk. zegt:

  Ik hoop dat er voorkomen kan worden dat er chaos gaat ontstaan na dit coronagebeuren. Er komen zware bezuinigingen aan en het is heel denkbaar dat gegeven moment chaos gaat ontstaan door stakingen en later plunderingen. IS kan in die chaos goed gedeien. En er zitten er genoeg hier in Europa. Op die manier hebben ze ook vaste voet gekregen in de chaos van Irak nadat de oorlog,die de VS is begonnen afgelopen was. Toen begon juist de ergste ellende. Dat is ook een reden dat we nu beslist geen ruzie tussen de landen onderling moeten krijgen. Nu even niet. EU mag later wat mij betreft in zn geheel in elkaar klappen en beginnen we weer overnieuw. Schoon en met frisse mensen en veel minder uitgebreid. Maar ja Rutte en zn kluppie zitten in de weg. Veel wijsheid heb ik tot nu toe in die 10 jaar niet gezien.Ze horen iets (klok en klepel) en baseren daar hun beslissingen op. Net als die auto´s die Rutte geschonken heeft aan die club terroristen. Als ie zich enigszins verdiept had had ie kunnen weten wat voor club dat was en waar die uit onstaan is. Meneer leest niet.Al zegt ie van wel.

  Geliked door 2 people

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De zoveelste poging om het weg te zetten als “een griepje”.
  Punt 1 wordt griep vaak verward met een forse verkoudheid, griep is wel degelijk iets anders en daar kun je langere tijd flink last van hebben/beroerd zijn.
  Zijn er eerder ernstige griepgolven geweest ?
  Jazeker maar nog nooit was het aantal opnames op de intensive care zo hoog en ook nog eens een keer zo lang.
  Iedereen die weleens opgenomen is geweest weet dat je tegenwoordig extreem snel weer naar huis wordt gestuurd, een opname op de ic wordt tot een minimum beperkt.
  Daarbij is nu toch wel aangetoond dat het extreem besmettelijk is.
  De ellende met zo’n pandemie is dat pas achteraf kan worden vastgesteld of de genomen maatregelen voldoende/onvoldoende of overdreven en paniekerig waren.
  Laten we nu eens eerlijk blijven, met gezondheid kun je het je niet permitteren te gokken.
  Mensen die altijd gezond zijn geweest zullen dat overdreven vinden, degenen die in de loop van hun leven zijn getroffen door een ernstige ziekte weten wel beter.

  Like

 4. Lucky zegt:


  Duitse minister Thomas Schaefer pleegt zelfmoord vanwege corona-crisis

  Like

 5. Aegolius cs zegt:

  Tja, roei de wereldbevolking maar uit, of wil men een restantje economisch nuttigen overhouden? Tenslotte is er weinig te overheersen in niemandsland.

  Like

 6. bozeoudeman zegt:

  Orde (NWO orde) via chaos (corona, massamigratie, bestormen van EU en VS door ‘vluchtelingen’, en vervolgens het instorten van de Chinese, de EU en VS economieën) waarna Obama zich aandient als de sterke man? Of Biden? Of Clinton? Merkel zou wel willen als ‘groots staatsvrouw’ maar weet opnieuw te worden overgeslagen net als bij de benoeming van de nieuwe secretariaat-generaal van de VN. Er staat de wereld nog heel wat ellende te wachten. Chaos, oorlogen en bloedbaden, terreur, genocide op blanken en dat allemaal vanwege (super)rijken als Soros, De Mol, Gates, Zuckerberg, Bono, De Oranjes en noem de hele waslijst van parasiterende rijken maar op! Er is niets nieuws onder de zon, het is net als altijd. Hoe rijker de roofridders worden hoe asocialer! En wie rijk is wenst dat ook te blijven! Ten koste van alles! Ik weet dit vanuit mijn eigen familie. Niets is te smerig zelfs niet het bestelen van je eigen ouders.

  Geliked door 2 people

 7. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/italiaanse-staatszender-rai-berichtte-in-2015-over-chinese-experimenten-om-mensen-met-corona-te-besmetten/

  Italiaanse staatszender RAI berichtte in 2015 over Chinese experimenten om mensen met corona te besmetten

  In november 2015 berichtte de Italiaanse staatsomroep RAI over Chinese experimenten die bedoeld waren om mensen met het coronavirus te kunnen besmetten (screenshot). De omroep liet beelden zien waarop te zien was hoe Chinese wetenschappers in een laboratorium biologische experimenten uitvoerden met een aan SARS verwant virus, naar verluid het coronavirus dat uit vleermuizen en muizen afkomstig was. De commentator vroeg zich openlijk af of deze experimenten het risico dat mensen op een zeker moment echt met dit virus zouden kunnen worden besmet, wel waard waren. We weten nu het antwoord.

  ‘Chinese wetenschappers hebben uit vleermuizen en muizen een super-longvirus gecreëerd, enkel om dit te bestuderen, maar daar kunnen veel vraagtekens bij worden gezet. Is dit het risico wel waard? Het is natuurlijk maar een experiment, maar wel zorgwekkend. Veel wetenschappers zijn bezorgd dat deze Chinese wetenschappers aan het SARS virus uit vleermuizen een acute longontsteking proteïne uit muizen toevoegen. Het resultaat is een super coronavirus dat mensen kan treffen. Het blijft in gesloten laboratoria en is enkel bedoeld om het te onderzoeken, maar is dat het risico waard?’

  Het is precies dat proteïne, SHCO14, dat het coronavirus in staat stelt om zich aan de menselijke ademhalingscellen te hechten, en longontsteking te veroorzaken. In 2014 waren de VS nog gestopt met het financieren van vergelijkbaar onderzoek om virussen besmettelijker en dodelijker voor mensen te maken. Dat moratorium raakte echter niet het onderzoek van de Chinezen naar SARS, dat zich al in vergevorderd stadium bevond.

  Like

 8. Jack Terrible zegt:

  Dit stukje Engelse tekst heb ik via twitter @JackTerrible naar Donald Trump, andere leiders en media gestuurd: “People don’t die due to a flu! #Corona #flu (I got a hundred days in a coma by force and not by a suicide jump in front of a car in spite of this jive talkin’ by family and doctors…)” (Mensen sterven niet aan de gevolgen van een griepje! #Corona #griepje (Ik raakte honderd dagen in coma door geweld en niet door een zelfmoordsprong voor een auto ondanks dit bedrieglijk gepraat door familie en dokters…)

  Like

 9. danny zegt:

  Het zou me niet verbazen, als het onderdeel is van het Orwelliaanse mechanisme , welke gehanteerd wordt door de ‘nieuwe wereld orde’.

  https://www.euronews.com/2020/03/10/europe-in-2020-not-orwell-s-1984-the-language-we-use-to-talk-about-refugees-matter-view

  https://www.dlmplus.nl/2020/03/20/de-derde-wereldoorlog-tegen-corona/

  Like

 10. Lucky zegt:


  Bill Gates voorspelling……

  Like

  • bobzelf zegt:

   ja gek hoor ,,, WEINIG CHINEZEN GEZIEN
   OF SPREKEN DIE ALLEMAAL PERFECT ENGELS

   WHAHAHAHAHAHAHA THE BILL GATES VIRUS

   TOT HET TEGENDEEL BEWEZEN WORDT ,,,,,,,,,

   SOORT ,,PUTIN DID IT , IT WAS A BUKROCKET ,,, A RUSSIAN ONE !!!!

   TOTDAT DE COCKPIT BLEEK VOL TE ZITTEN MET 30 MM ZWAAR
   MITRAILLEUR VUUR
   UIT EEN BOORDKANON OP 2 MIGS 27 / 29
   MET IN EN UITSLAGEN

   DE EFTLING IS NOG STEEDS GEOPEND

   VLADIBOB

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s