Maar natuurlijk, tijdens pandemie en recessie: migratieonderzoekers eisen meer overbrenging naar Europa

Screenshot_60

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Hoewel Europa zich op dit moment in een uitzonderingstoestand bevindt, eisen migratieonderzoekers meer overbrenging van migranten. Ook Duitsland zou zich in het kader van de “coalitie van de willigen” bereid moeten verklaren om meer mensen met behoefte aan bescherming uit Griekenland op te nemen dan het tot nu toe heeft toegezegd.

politikstube

[…] Met vier aanbevelingen voor de asiel- en migratiepolitiek richt de deskundigenraad van de Duitse Stichtingen voor Migratie (SVR) zich tot de Europese instellingen en de Duitse regering.

De Deskundigenraad Migratie wil meer legale immigratie van mensen met behoefte aan bescherming via opnameprogramma´s – juist om families en zieken te helpen. In de corona-crisis zou het bovendien nodig zijn dat Griekenland weer asielzoekers uit Turkije binnen zou moeten laten. […] Meer informatie op “Welt.de”.

Waarom zou Duitsland nog meer “mensen met behoefte aan bescherming” moeten opnemen wanneer hulp tot zelfhulp ter plaatse veel efficiënter is? Op dit moment hebben Duitsland en andere Europese landen hun eigen problemen. Het gaat slecht met de economie, veel werknemers zullen hun baan kwijtraken of zijn deze al kwijtgeraakt, de Duitse regering houdt rekening met een massale bestorming van de arbeidsbureaus en met 1,2 miljoen nieuwe mensen die in aanmerking komen voor een Hartz-IV uitkering, talrijke ondernemingen zullen de corona-crisis niet doorstaan, steden en gemeenten dreigen minder belastinginkomsten binnen te krijgen, de gezondheidssystemen zijn overbelast, scholen en crèches zijn gesloten en het openbare leven is bijna tot stilstand gekomen.

Met de corona-crisis zijn de tijden veranderd. Duitsland noch andere Europese landen hebben extra belastingen nodig. Daarom is het onbegrijpelijk en misplaatst dat migratieonderzoekers nu op zulke ideeën en onrealistische eisen komen tijdens een pandemie en recessie, opdat het geboorteoverschot van cultuur-vreemde landen op Europa afgewenteld kan worden.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Duitsland, Europa, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Maar natuurlijk, tijdens pandemie en recessie: migratieonderzoekers eisen meer overbrenging naar Europa

 1. Cathja zegt:

  Ik begrijp deze dwingende oproep ook niet, behalve wanneer deze gedaan is door linkse figuren, die losgezongen zijn van wat er speelt in Europa (en in feite wereldwijd).
  Zijn we werkelijk nog bereid om ‘bescherming zoekenden’ toe te laten, terwijl wij, die getroffen worden door een ernstige crisis, zelf ook bescherming nodig hebben? We doen er alles aan om deze uiterst nare omstandigheden tot een goed einde te brengen, en zullen dan ook eerst en voorlopig voor ons zelf moeten zorgen. Bovendien is het niet ondenkbaar dat die ‘bescherming zoekenden’, die in werkelijkheid geen bescherming nodig hadden, maar graag een wat beter leven wilden hebben, allerlei ziektes met zich meebrengen die wij hier totaal niet kennen, of die hier bedwongen zijn, en waar we beslist niet op zitten te wachten!! De zorg voor onze patiënten is nu al zwaar overbelast.

  Laat al die zogenaamde vluchtelingen zo snel mogelijk terugkeren naar hun thuislanden. Wij zijn niet in staat om nog meer narigheid op te vangen.

  Geliked door 3 people

 2. Peter zegt:

  Over hoeveel migratieonderzoekers hebben we het precies,en kunnen we niet beter die paar uilen die dit bepalen naar Afrika sturen met de hele familie en nageslacht erbij ,zijn we een stuk goedkoper uit,en van veel ellende verlost .

  Geliked door 1 persoon

 3. Rensk. zegt:

  Ach zoooooooooooo herkenbaar. Mensen ,die compleet verstoken zijn van enig gevoel. Asielindustrie moet doorgaan, want het geld wat daarmee verdient word willen ze absoluut niet kwijt. Je bent er klaar mee.Denk dat er nu wel een punt gaat komen dat er bezuinigd moet worden. Heb er over zitten denken, maar misschien is het toch zo gek nog niet om de kinderen van Italie en Spanje te helpen. En dan afdwingen dat het afgelopen is met de asielindustrie. Linkse regering van Italie had de poorten weer wagenwijd open gezet. Daar gaat gigantisch veel geld in om. Alleen hier in Nederland al. Gewoon uit eigenbelang helpen kan soms ook een reden zijn. Maar ja Rutte he. De man wil niks leren van anderen. Sowieso houd de man niet van leren.

  Geliked door 1 persoon

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Het ontbreekt er nog aan dat deze LINKSEN aanvoeren dat er veel huizen van Corona-slachtoffers vrij komen voor gebruik door migranten.
  We leven in een samenleving waarin we omringd zijn door GEKKEN.
  De inspanningen van deze DWAZEN zou er op gericht moeten zijn om deze INDRINGERS zo snel mogelijk terug te brengen naar hun landen van herkomst. Of, op zijn minst naar goed in te richten opvangplaatsen in het bevrijde gedeelte van Syrië.
  Ze kunnen zich daar tegelijk inzetten voor de wederopbouw van dat gehavende land.

  Geliked door 2 people

 5. bozeoudeman zegt:

  Inderdaad maar dan wel migratie TERUG NAAR AFRIKA!

  Geliked door 4 people

 6. Harry Willemse zegt:

  Misschien een idee, om deze deskundologen een beeld te schetsen van wat er momenteel werkelijk aan de hand is, per direct de subsidie stopzetten. Hoogstwaarschijnlijk dringt het dan tot hun door dat de economie een iets anders is dan dat deze totaal wappie`s denken en het geld niet meer tegen de plinten klotst.

  Geliked door 1 persoon

 7. Tistochwat zegt:

  Wat heeft het eigenlijk nog voor zin om realistische oplossingen aan te dragen in een krankzinnige wereld vol linkse ‘deug’-dwazen en kwaadaardige figuren, die ons willen uitroeien?

  Geliked door 1 persoon

 8. Nemesis zegt:

  Wie zin die “deskundigen raad voor migratie” dan wel ? Namen en adressen s.v.p. En deskundigheid in wat? In het het zijn van onbegrijpelijk en misplaatste vorderingen ???

  Like

 9. Lucky zegt:

  Walgelijk
  https://www.breitbart.com/europe/2020/03/31/migrants-accused-of-filming-coronavirus-cough-prank-to-scare-swedes/

  ‘Migrants’ Accused of Filming Coronavirus Cough Prank to Scare Swedes

  A pair of YouTube pranksters have caused concern in Sweden after footage emerged of the men coughing on Swedish people while asking for directions to the hospital.

  The video was released by the YouTube channel “Alpha & Ali” on the 25th of March, but has since been deleted along with all of the other videos on the channel, which, according to YouTube, amassed 12,746 views.

  Nl
  ‘Migranten’ beschuldigd van het filmen van corona-aanhoesten om Zweden bang te maken

  Een paar YouTube-grappenmakers veroorzaakten bezorgdheid in Zweden nadat er beeldmateriaal opdook van de mannen die op Zweedse mensen hoesten terwijl ze om een ​​routebeschrijving naar het ziekenhuis vroegen.

  De video is uitgebracht door het YouTube-kanaal “Alpha & Ali” op 25 maart, maar is sindsdien verwijderd samen met alle andere video’s op het kanaal, die volgens YouTube 12.746 keer bekeken zijn.

  Geliked door 1 persoon

 10. vangie1206j zegt:

  Laten die asieleisers hun “behoeften ,, maar aan de andere kant van de grens doen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Henk der Niederlánder zegt:

  Bijna niet te bevatten met welk een hoerensmoesjes de profiteurs binnen gehaald moeten worden.
  Zij iemand familie en dergelijke helpen??
  En gie geleufd det.
  Dat laten ze wel aan ons over want dat is wel zo makkelijk.
  De economie ligt overal in Europa op zijn kont door een zogenaamde pandemie.
  Ten eerste is het een gecreëerde pandemie, want als je het aantal slachtoffers ziet is dat een grote leugen want niet alle slachtoffers zijn direct corona slachtoffers maar bijna allemaal hebben die mensen een onderliggend gezondheids probleem en de enkele jongere die overlijd word tot in het belachelijke uitgemeten.
  Geloofd hier nog iemand in de “fouten” van het RIVM, Ik in ieder geval niet want kijk goed om je heen, het zijn eenvoudig bewust gemaakte fouten.
  Er zij te veel toevalligheden in deze hele corona flauwe kul.
  Neem het volgende artikel van Weet het wel, waarin duidelijk wordt gemaakt dat men bezig is om mensen die geld kosten eenvoudig op te ruimen onder het mom van bescherming.
  Kijk wat er ondertussen in Griekenland gebeurde aan de grens, maar wat deed Europa en hun meelopers van de andere regeringen??
  Die steurden ongeveer 150 man om de Griekse douane te ondersteunen, die soms ook wel eens moesten rusten en of slapen dus van werkelijke hulp is nog niet een seconde sprake geweest, maar het zag er wel goed uit voor de Buhne.
  Neem van mij maar aan dat Brussel alles in het werk zal stellen om te proberen de macht in Europa over te nemen
  En het enige wat regeringen die hun eigen land een warm hart toe dragen is per direct afscheid nemen van het hele EU construct en helaas hebben wij geen regering die Nederland een warm hart toe draagt dus voor ons zie Ik het heel duister in.
  Corona is duidelijk de kruiwagen die dient om een machtsgreep te bewerkstelligen want alle oppositie is van de straat want samenkomsten zijn in heel Europa verboden dus kunnen de megalomane bloedhonden hun gang gaan

  Geliked door 1 persoon

 12. Republikein zegt:

  Immigratie-onderzoeker, wat beziel je toch, totaal krankzinnig.

  Like

 13. Jean zegt:

  Het importeren van misdaad is een wereldsucces geworden voor een handvol criminelen, zolang wij niet drastisch gaan ingrijpen zal dat regelrecht onze dood betekenen want hoe minder weerstand hoe meer macht.
  Waar blijven die volksrechtbanken?????

  Like

 14. karton zegt:

  Wat zielig toch, al die “vluchtelingen” die plots “migranten” worden genoemd.
  Maar natúúúúúrlijk moeten we die a.s. moordenaars én verkrachters hier een plekje bieden, natúúúúúúrlijk………..komt u maar hoor en neem uw opa, oma en de hele reutemeteut ook maar mee, plaats genoeg in Nederland, paleis Soestdijk = leeg; Paleis ’t Loo = grotendeels onbewoond;
  kasteel Drakenstijn = woont maar één persoon, dus plaats zat. Verder is er óók genoeg plaats in Duitsland, daar staan tientallen kastelen helemaal leeg/onbewoond.
  Ik begrijp de tegenstanders van die ongebreidelde instroom van “vluchtelingen” niet; het zijn toch bijna allemaal van die hoog-opgeleide personen ? Althans dat verklaarden onze “leiders” toch keer-op-keer ? (voor een goed begrip : mijn standpunt : weg met dat buitenlandse zootje !)

  Geliked door 1 persoon

 15. Bob zegt:

  Een vluchteling is iemand die op zijn minst de dood dreigt,
  zonder misdaiger te zijn. DWZ dat 99,99% van de de
  imigranten geen vluchteling is.

  Like

 16. Mary zegt:

  De Europese bevolking moet beschermd worden tegen deze zogenaamde “behoeftige” oftewel 98% criminele uitvreters, Griekenland mag deze illegale criminelen (dat ze uitermate crimineel zijn hebben ze ook aan de Turks/Griekse grens weer ruimschoots bewezen) ter plekke afschieten om hun land te behoeden voor dit door Erdogan gestuurde en door de NWO gewenste “leger”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s