Waanzin: Nordrhein-Westfalen neemt kuurkliniek in beslag ter behandeling van met corona besmette vluchtelingen

Screenshot_76

(Door: Ernst Fleischmann – Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen wil een fraaie kuurkliniek in Bad Salzuflen voor met corona besmette vluchtelingen in beslag nemen. Tweederangs mensen in Duitsland, Duitsers dus, zullen daar geen plaats krijgen.

Screenshot_73

In Duitsland lijken de maatregelen in het kader van de corona-crisis niet voor alle mensen hetzelfde te gelden. Terwijl er voor autochtonen restrictieve verboden gelden en draconische straffen dreigen, mogen asielzoekers bijvoorbeeld nog altijd relatief vrij en zonder consequenties bewegen, zelfs als ze al besmet zijn met het corona-virus (!). De deelstaat Nordrhein-Westfalen gaat nu echter nog verder. Voor zogenaamde “gevluchte personen”, die het virus hebben, dient een eigen kliniek ingericht te worden.

Nordrhein-Westfalen wil kliniek in beslag nemen en ombouwen voor “vluchtelingen”

Concreet wil de deelstaat in de stad Bad Salzuflen de kuurkliniek daar in beslag laten nemen en in het voormalige “Sophienheim” (foto) illegale immigranten met vroegere ziektes onderbrengen. Zo wil men in de eerste plaats een verdere uitbreiding van het corona-virus indammen. Voor zieke Duitsers heeft men vanzelfsprekend niet zulke bedoelingen in de planning.

Stad kondigt verzet aan

In Bad Salzuflen is men boos en verontwaardigd over dit optreden. Men wil nu gerechtelijke stappen ondernemen, omdat een duurzame onderbrenging – ook al is deze slechts voor tijdelijk gebruik – onwettig zou zijn. Er werden al eerder voor een korte periode “vluchtelingen” in het “Sophienheim” ondergebracht, daarna verbood men dit echter. Bovendien zou ook de ligging in een “speciaal kuurgebied” dit soort gebruik verbieden.

De stad wil het “Sophienheim” bovendien als mogelijk overloopziekenhuis in de corona-crisis vrijhouden. Het succes van het verzet van het stadsbestuur is echter twijfelachtig, want de districtsregering heeft het recht om het “Sophienheim” in beslag te nemen.

Bron:
www.anonymousnews.ru
Door: Ernst Fleischmann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Waanzin: Nordrhein-Westfalen neemt kuurkliniek in beslag ter behandeling van met corona besmette vluchtelingen

 1. Republikein zegt:

  Rijnland model, immer wieder Sonntag und auf Wiederseh’n.
  Was ich noch zu sagen hätte dauert eine Zigarette😄

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   De Rijnlander is pragmatisch en gaat de confrontatie uit de weg. Een principe is “Het hät noch emer joot jejange” (Klinkt als Limburgs) “Het is altijd goed gekomen.”
   Deze houding is niet erg Duits, in feite bijna sympathiek. Maar omdat ik zelf een Rijnlander ben, zie ik ook de duistere kant: domme, comfortabele, simpele onkunde.

   Like

 2. danny zegt:

  Typisch geval van eigen volk laatst.

  Geliked door 1 persoon

 3. vangie1206j zegt:

  Niks geen kuuroord een giga schop onder hun corona reet en het land uit trappen.
  Anderzijds als Duitsland zo doorgaat is het land of straks failliet of men krijgt hopelijk een volksopstand en is het einde van moloch EU een zegen.

  Geliked door 2 people

 4. Henk Smits zegt:

  De Europeaan moet en zal vervangen worden !!! Ook dit is hiervan een zéér goed voorbeeld. Wij zijn alleen nog goed om te betalen voor onze eigen ondergang !!! Dankzij merkel rutte macron !!!

  Geliked door 1 persoon

 5. karton zegt:

  @ Henk Smits.
  Het omvolkeren van de EU-lidstaten is bezig, al enige tijd. Als wij, als bevolking, nu eens zouden zorgen dat de “mensen” die ons dit flikken, de “politici” dus, flink op hun smoel gaan bijv. bij verkiezingen of, nóg beter, met gepast geweld zouden worden verdreven, dan is de omvolking ten einde en kunnen wij, NL’ers, eindelijk weer in ons eigen Nederland leven i.p.v. in Hollandistan.
  Het zou mij een waar genoegen zijn om Pias Rutte in een gestreept pakje én met een ijzeren bal aan z’n poten voor de échte rechters te zien kruipen.

  Like

 6. Marijke zegt:

  Waar-òm in hemelsnaam?! Waarom worden nieuwkomers die niets bijgedragen hebben aan een land boven mensen gesteld die hun hele leven daar een bestaan hebben opgebouwd met de bijbehorende kosten. Waarom?

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   @Marijke, heel simpel! Links staat er al decennia’s lang om bekend dat zij vreemden verkiezen boven hun eigen soort en vrienden, zelfs als die vreemden hun allergrootste vijanden zijn! En het is al regelmatig gebleken dat de linkse systemen daardoor ten onder gaan omdat het totaal onmogelijk is om liefde, vriendschap, blijheid en geluk bij anderen te kopen, te verkopen en af te kopen!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s