Corona-brandhaarden Italië en Spanje grijpen naast hoofdmoot nood-miljarden EU

Screenshot_96

(Door: Matthias Pauw)

De Europese Commissie maakt € 37 miljard vrij zodat landen de strijd tegen het corona-virus en de gevolgen daarvan kunnen aangaan. Maar het geld wordt niet eerlijk verdeeld over de EU-landen. Sterker nog: de zwaarst getroffen landen krijgen veel minder geld dan landen die minder zwaar worden geraakt door het virus.

De verschillen tussen wat landen uit de corona-pot kunnen krijgen zijn gigantisch. Zo kan Hongarije aanspraak maken op € 5,6 miljard. Polen kan zelfs € 7,4 miljard krijgen.

Lees verder>>>
RTL Nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in achterlijkheid, Europese Commissie, EUSSR, Krankzinnigheid, verloedering. Bookmark de permalink .

20 reacties op Corona-brandhaarden Italië en Spanje grijpen naast hoofdmoot nood-miljarden EU

 1. karton zegt:

  Lijkt mij “logisch” dat Polen en Hongarije rijkelijk “beloond” worden door de EUSSR. Zó probeert de EUSSR die landen binnenboord te houden. Chantage !!

  Geliked door 4 people

  • Marijke zegt:

   Klopt. Die verklaring heb ik ook eerder gelezen en dat geloof ik meteen.

   Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Toch hebben Hongarije, Polen, Tsjechië, Spanje, Italië en Griekenland wel iets met elkaar gemeen wat me enigszins aan de radicale moslims of oververwende kinderen doen denken: deze landen kregen inderdaad karrevrachten aan geld cadeau (?) om zich daarmee te ontwikkelen in de hoop van de EU dat die landen daar reuze dankbaar voor waren en zij dolgraag bij de EU wilden blijven!
   Helaas waren de meeste voormalige Oostbloklanden, dankzij het linkse en gehate communisme, zo zwaar verarmd dat zij eigenlijk niet goed meer konden omgaan met een grote smak geld.
   Zo weet ik zelfs nog dat jaren geleden, toen we hier in 2005 voor de Europese Grondwet mochten stemmen, Flevoland ook bakken geld kreeg om zich te ontwikkelen en natuurlijk hoopte de EU dat zij daar ook voor de nietszeggende Grondwet gingen stemmen maar in die provincie bleven oftewel veel mensen gewoon thuis of stemden ze zelfs tegen de Grondwet waar ze helemaal niets van begrepen!
   Blijkbaar was de “ontwikkelingshulp” aan Flevoland voor hen een sigaar uit eigen doos want ik weet ook, dankzij een voormalige werkgever van mij, iets over het geven van geld, cadeau’s en allerlei projecten aan anderen of aan kinderen: “Wie zelf geen moeite hoeft te doen om iets cadeau te krijgen of wiens mening daar niet om wordt gevraagd zal het gegeven goed of geld totaal niet waarderen en hierdoor ook geen enkel dankbaarheid daarover aan de gulle gevers kennen!”

   Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Juist het is gewoon ordinair SMEERGELD!!

   Like

 2. fleckie zegt:

  Hebben die landen dan geen reserves opgebouwd. na de ENORME ‘goudstromen, ‘ die via het toerisme binnen kwamen.? Onze landen hadden ook al mee ‘opgehoest’ bij de aanleg van wegen om SPANJE etc.ontvangst- rijp te maken voor het miljoenen – toerisme!!!……..🤑😃. …….<~<~<~<~<~<~<~

  Geliked door 1 persoon

  • Marijke zegt:

   Op FB heb ik enkele discussies met Italianen gehad. Geen enkel begrip dat wij als belastingparadijs niet bereid zijn ons rijkdom met die arme, getroffen Italianen te willen delen. Ik vraag me af wat voor beeld ze van ons hebben! Helaas kan ik niet meer discussiëren daar, omdat ik (weer eens) een ban van FB heb gekregen. Werkelijk om helemaal niets.

   Like

   • Alex Delarge zegt:

    Ik ben van Facialbook afgeschopt vorig jaar.

    Like

   • fleckie zegt:

    De ‘werklust’ van onze landen ,ligt behoorlijk hoger dan in de ‘siësta- landen’, plus dat DE ‘leefwijze’ behoorlijk ‘verschilt’, en dan nog. West- EUROPEANEN werken op zijn minst tot hun 67-65 e jaar,…….en ….. het . van de pensioenen, als RESERVES voor de oude dag, opgespaarde , hoeven. die. Zuid- Europeanen toch🤥zekerr niet te profiteren !!!😡

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Marijke en @ Alex Delarge.
    Als je van FB een ban krijgt mag je trots zijn op jezelf want dan heb je de échte waarheid gezegd ; en dát is iets waar andersdenkenden, meestal links-denkenden, helemaal niet tegen kunnen. Zij beginnen dan te gooien met benamingen als “fascist, nazi of populist” enz. Exact hetzelfde probleem deed zich voor bij het referendum dat wij hadden, omdat het linkse geteisem héél goed weet dat zij in de verkeerde richting marcheren, maar NIET wensten dat andersdenkende dat duidelijk zouden maken, werd het referendum meteen afgeschaft, weet u vast nog wel ?!
    Het maakt allemaal heel goed duidelijk in welke “maatschappij” wij, u én ik en nog vele anderen, momenteel leven. Deze situatie blijft natuurlijk niet nóg eens jaren bestaan, eens spat de ballon uit elkaar, in Den Haag, Brussel, Parijs, Rome enz. enz.

    Like

   • LUCIA zegt:

    Tegenwoordig kun je gebanned worden om niets anders dan je hersens gebruiken, ze bannen je of plaatsen je commentaar niet , gebeurt best veel.

    Like

 3. danny zegt:

  https://tpo.nl/2020/04/01/kabinet-is-bereid-eenmalig-1-miljard-euro-in-zuid-europa-te-steken/

  eenmalig wordt tweemalig, tweemalig wordt driemalig enz enz enz enz.

  godverdomme dat geld hoort hier besteed te worden , maar nee corrrupte rutte en cum suis geven 1 miljard weg aan corrupte Zuid – Europese knoflooklanden. Op rotten met Kabinet Rutte , vandaag nog als het aan mij ligt.

  Rutte schaamteloze lamlul die je bent !!!

  Geliked door 2 people

 4. Rensk. zegt:

  Ze worden zogenaamd door China geholpen. Je eigen Overheid blind vertrouwen is al niet verstandig, maar een communistische Overheid daar moet je je vertrouwen lager dan 0 zetten. Veel lager.

  Like

 5. Gienekehado zegt:

  BREEK; ‘Nederland bereid 1 miljard over te maken naar Zuid-Europa voor medische zorg!’
  https://www.lc.nl/binnenland/Nederland-bereid-1-miljard-over-te-maken-naar-Zuid-Europa-voor-medische-zorg-25523933.html

  Like

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Sorry maar als Ik deze leugens moet lezen die uit Brussel komen en die dom Nederland zo graag wil geloven heb Ik gaan zin meer om maar een letter aan die corona quatsch te besteden.
  Nederland ga maar lekker naar de kloten en mijn tijd zal het voortaan wel duren.
  Tabee corona.

  Like

 7. pepo Copyright zegt:

  Marijke.
  Ik heb van Facebook een ban gekregen én van YouTube nu al 3 weken verbannen wegens hun policies!
  Ik hoor dit overal om me heen.
  Tussen nu én 5 jaar zullen ze niet meer bestaan.
  Ze graven hun eigen graf.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Facebook en You-tube dan praat je over systemen die meedoen met de bauwdruk en af en toe controlled opposition mogen zijn.. als het maar binnen de blauwdruk past!!!

   Like

 8. Hovawart zegt:

  Na de opkomst van het Nazisme in de vorige eeuw is Europa wéér een brandhaard van Neo-nationaalsocialisme kunnen worden, Brussel is het nieuwe Berlijn.
  Dat de Sovjet-Unie en de Verenigde Staten toen niet hebben ingegrepen in Europa om dit virus uit te roeien, daarom hebben we nu wéér te maken met een despotisch bewind……dat binnenkort wel weer zal opgaan in rook, als de verwende kindertjes hun eu-speeltje zal worden afgepakt.

  Like

 9. LUCIA zegt:

  Het nationaal socialisme is nooit weggeweest, het is gewoon ondergronds gegaan, je vindt hun invloeden overal waar belangrijke beslissingen genomen worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s