Fake-beelden van ziekenhuizen met corona-patiënten!?

91473484_117286079912401_5363731012385767424_n

(Door: “PS”)

Op 21-03-2020 verscheen bij n-tv het bericht “Italiaans kliniek publiceert schokkende beelden”. In het artikel is kennelijk een foto te zien van een kamer in een ziekenhuis in Italië.

Vier dagen later, op 25-03-2020, werd exact dezelfde foto door de Amerikaanse zender CBS News gebruikt in een artikel, waarin wordt beweerd dat het zou gaan om een foto uit een ziekenhuis in New York.

Tot nu toe kon niet vastgesteld worden waar en wanneer de foto werkelijk werd gemaakt.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”
politikstube

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

34 reacties op Fake-beelden van ziekenhuizen met corona-patiënten!?

 1. Lucky zegt:

  Gevalletje slechte journalistiek….copy paste zonder controle.

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Klopt helemaal @Lucky.
   Zoals velen hier weten schreef ik in het verleden artikeltjes op een andere site, ik vond het altijd leuk om die verhaaltjes wat op te leuken met afbeeldingen die ik overal vandaan haalde. Iedereen blij en gelukkig zou je denken.
   Totdat de site plots een rekening gepresenteerd kreeg van een Amsterdams advocatencollectief vanwege een foto waar zogenaamd auteursrecht voor gold.
   Er was geen andere keuze dan betalen want van die dames ga je het niet winnen.
   De beheerder van de site heeft toen alle op de site staande foto’s verwijderd om te voorkomen dat ze die truc nog een keer konden uithalen. Uiteindelijk heeft hij zelfs de hele site opgedoekt en ging onder een andere naam verder.
   Er werd ons op het hart gedrukt alleen nog “vrije” foto’s of afbeeldingen te gebruiken, daar zijn speciale sites voor.
   Ook gerenommeerde media gebruiken afbeeldingen en die laten ze echt niet allemaal zelf maken, ze spelen leentjebuur elders op het net.
   En ook bij gerenommeerde bedrijven zit er soms eentje te slapen.

   Like

 2. Cathja zegt:

  Ik begin zo langzamerhand te geloven dat we met het corona-virus ook voor de gek gehouden worden. Wat zit hier achter? Is het een test hoe lang het ‘goed’ gaat met de bevolking, en hoe lang ze ‘begrip’ hebben voor de genomen maatregelen?
  Gisteren heb ik gehoord dat ‘waarheden’ geen waarheden zijn, maar leugens. Misschien is het nu nog iets te vroeg om het hardop te zeggen, maar er zit wel een luchtje aan dit hele corona-gebeuren.

  Geliked door 6 people

  • Nemesis zegt:

   Zeg maar rustig het stinkt ondertussen geweldig. Ik zag de mensen, veel, vamorgen om 7 uur allemaal naar hun werk rijden of gaan.

   Geliked door 1 persoon

  • neilsven zegt:

   Ja Cathja die indruk heb ik ook en ik dacht dat ik de enige ben, ik denk dat ze iets heel anders proberen te verbergen. De video boodschap van de zanger Rene Karst, de foto’s met personeel uit de ziekenhuizen waar men allemaal een blaadje vast houdt met tekst er op dat we moeten oppassen en alsjeblieft hamster niet want wij willen ook nog eten, daar hebben ze toch geen tijd voor om dit te doen, samen allemaal op de foto? Dan dat handen klappen, iedereen heeft dus een zee van tijd om al dit onzinnige te doen, ik krijg steeds meer bedenkingen, ook zie ik in mijn grote vrienden kring, familie, buren, kennissen etc. niemand die het heeft, ja verkouden zijn er veel. Dan is Youp van ’t Hek een man die een behoorlijk slechte gezondheid heeft ook weer ontslagen uit het ziekenhuis, daar zou je toch denken dat corona fataal zou worden voor hem, niets is minder waar en natuurlijk god zij dank, maar toch. Dan die bus tour om zieken te vervoeren, dat doe je toch niet met een bus daar zijn legertransport helicopters voor die daar speciaal zijn voor ingericht, ben ik nou gek of hoe zit het. Dan die opname hoe doden getransporteerd worden in de VS, met een vorkheftruck?????? Sorry als ik de plank mis sla, maar ik vind het allemaal heel vreemd.

   Geliked door 4 people

  • Frerik zegt:

   Deel 1heb ik doorgegeven maar er zijn drie. delen. Toch de moeite waard om die te zien omdat uiteindelijk Trump weer overal de schuld van krijgt.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Cathja 1 april 2020 om 09:31

   Vuil spel, reken maar!
   Het laat de smeerlappen koud dat dit ontwikkelde virus ons in elk opzicht kapotmaakt.

   Geliked door 2 people

 3. Jan zegt:

  Dit is van 22 maart

  CBS=fake nieuws
  CBS News Says ‘Editing Mistake’ Led To Misleading Video Showing An Italian Hospital During Segment On New York’s Coronavirus Crisis
  https://dailycaller.com/2020/03/30/cbs-news-editing-mistake-video-italian-hospital-new-york-coronavirus/

  Like

 4. Lucky zegt:

  Fake WHO?
  https://www.breitbart.com/politics/2020/03/31/rick-scott-world-health-organization-helped-china-cover-up-coronavirus/

  Rick Scott: World Health Organization Helped China ‘Cover Up’ Coronavirus

  Sen. Rick Scott (R-FL) on Tuesday called on Congress to hold a hearing and investigate the World Health Organization’s (WHO) role in helping China conceal the threat of the coronavirus.

  Scott said in a statement on Tuesday
  The mission of the WHO is to get public health information to the world so every country can make the best decisions to keep their citizens safe. When it comes to Coronavirus, the WHO failed. They need to be held accountable for their role in promoting misinformation and helping Communist China cover up a global pandemic. We know Communist China is lying about how many cases and deaths they have, what they knew and when they knew it – and the WHO never bothered to investigate further. Their inaction cost lives.

  The Florida senator has also criticized WHO officials who praised China’s response to the coronavirus outbreak.

  WHO director-general Tedros Adhanom Ghebreyesus, also recently praised the “transparency” of the Chinese response, even though China has reportedly stopped counting “mild coronavirus cases.

  The WHO also echoed reports from Chinese authorities, claiming in January that there is “no clear” evidence of human-to-human transmission of the coronavirus.

  “The @WHO receives millions of dollars in US taxpayer $$ and helped the Chinese Communist Party cover up a global pandemic,” Scott wrote on Tuesday.

  Nl
  Rick Scott: Wereldgezondheidsorganisatie heeft China met de ‘Cover Up’ van het Coronavirus geholpen

  Senator Rick Scott (R-FL) riep dinsdag het congres op om een ​​hoorzitting te houden en de rol van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) te onderzoeken om China te helpen de dreiging van het coronavirus te verbergen.

  Scott zei dinsdag in een verklaring
  De missie van de WHO is om volksgezondheidsinformatie aan de wereld te geven, zodat elk land de beste beslissingen kan nemen om zijn burgers veilig te houden. Als het gaat om Coronavirus, heeft de WHO gefaald. Ze moeten verantwoordelijk worden gehouden voor hun rol bij het bevorderen van verkeerde informatie en het helpen van communistisch China om een ​​wereldwijde pandemie te verdoezelen. We weten dat het communistische China liegt over het aantal gevallen en sterfgevallen dat ze hebben, wat ze wisten en wanneer ze het wisten – en de WHO nam nooit de moeite om verder onderzoek te doen. Hun passiviteit heeft levens gekost.

  De senator in Florida heeft ook kritiek geuit op WHO-functionarissen die de reactie van China op de uitbraak van het coronavirus prezen.

  Directeur-generaal van de WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus, prees onlangs ook de “transparantie” van de Chinese reactie, hoewel China naar verluidt is gestopt met het tellen van “milde gevallen van coronavirus.

  De WHO herhaalde ook rapporten van de Chinese autoriteiten en beweerde in januari dat er “geen duidelijk” bewijs is van overdracht van mens op mens van het coronavirus.

  “De @WHO ontvangt miljoenen dollars aan Amerikaanse belastingbetaler $$ en heeft de Chinese Communistische Partij geholpen een wereldwijde pandemie te verdoezelen”, schreef Scott dinsdag.

  Geliked door 1 persoon

 5. pepo Copyright zegt:

  Hier nóg meer fake bewijs :

  Like

 6. pepo Copyright zegt:

  Hier vind je nog meer :

  Geliked door 1 persoon

 7. Pingback: Zo worden we voor de gek gehouden met valse video’s van ziekenhuizen met corona-patiënten…. | JDreport.com

 8. Republikein zegt:

  Goed jatwerk, levert ook op.

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Tucker Carlson: Chinese Researchers Confirm Coronavirus Linked to Horseshoe Bat Studies at One of Two Wuhan Research Institutes (VIDEO)

  Ook deze onderzoekers zullen wel spoorloos in de Gobi verdwijnen

  Wuhan doctor who was among the first to alert other medics to the spread of coronavirus ‘goes missing’ amid fears she has been detained for speaking out
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8173363/Wuhan-doctor-went-public-spread-coronavirus-goes-missing.html

  Wie iets zegt verdwijnt spoorloos
  Coronavirus: journalist missing in Wuhan as anger towards Chinese authorities grows
  https://www.theguardian.com/world/2020/feb/10/coronavirus-journalist-missing-in-wuhan-as-anger-towards-chinese-authorities-grows

  They Documented the Coronavirus Crisis in Wuhan. Then They Vanished.

  En linksvolk wil maar zaken doen met de Pekingse maffia

  Geliked door 1 persoon

 10. vangie1206j zegt:

  Ik denk dat het te langgoed gegaan is in de wereld.
  Nu moet alles stuk, stukker dan in 2008.
  Ik vraag mij wel af hoelang de bevolking deze terreur nog pikt voordat de vlam in de pan slaat.
  Vooral ook omdat dat achterlijke asiel volksverhuizing niet wordt gestopt zeker nu met dat corona gedoe met alle kosten daarom heen.

  Geliked door 3 people

 11. Republikein zegt:

  Met enige weemoed denk ik soms terug aan Fons Jansen:
  In een bakkerszaak werd een vrouw aangevallen door een tijgerbrood, en in een broodjeszaak is de staat van beleg afgekondigd, in de haven werd een rubberboot opgeblazen en op het vliegveld ging een vliegtuig de lucht in.
  Helaas is deze tijd niet meer.

  Geliked door 1 persoon

 12. Alphons Mantel zegt:

  tot nu toe veel minder doden dan in 2018 (11.000 griep-doden) en toen deed Rutte niks; Worden we misleid?

  Geliked door 1 persoon

 13. Republikein zegt:

  In de Joe naait me steeds en je merrek het niet verdwijnen regelmatig mensen, vooral klokkenluiders, waarom niet in China!

  Geliked door 1 persoon

 14. andre zegt:

  In Madrid hospital de la Feria 26 maart een livestream van 6 uur voor de deur……….ik weet niet of t lukt maar dit zou hem moeten zijn

  Hier hoe het er binnen uit zou moeten zien…….

  https://www.europapress.tv/sociedad/483682/1/hospital-feria-madrid-ifema

  Like

 15. Henk der Niederlánder zegt:

  Er is wel meer nep aan de dingen die in China gebeurd zijn.
  In het begin toen de eerste beelden uit China kwamen lagen er mensen in de straat die spontaan aan het virus zouden zijn gestorven, maar Ik had daar al vanaf het begin mijn bedenkingen bij.
  Nou ben Ik natuurlijk geen specialist maar op de eerste plaats lijkt het mij praktisch onmogelijk als je geen lucht kan krijgen en in het laatste stadium bent van een corona besmetting om de straat op te gaan en bijvoorbeeld inkopen gaat doen op de markt.
  In de tweede plaats viel het me op dat deze slachtoffers in een plas bloed lagen alsof ze een schot in hun gezicht hadden gekregen.
  Wat het ook mag zijn, vreemd is het wel.

  Geliked door 1 persoon

 16. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.zerohedge.com/health/fbi-report-border-agents-stopped-chinese-biologist-carrying-viable-sars-mers-viruses-us

  FBI Report: Border Agents Stopped A Chinese Biologist Sneaking Viable SARS, MERS Viruses Into US Airport

  Another bombshell “conspiracy” raising serious questions over the coronavirus pandemic and China’s biological weapons research and espionage programs goes mainstream.

  A now viral investigative report based on a newly released FBI document authored by no less than the Chemical and Biological Intelligence Unit of the FBI’s Weapons of Mass Destruction Directorate (WMDD) finds that a Chinese scientist was caught under extremely suspicious circumstances transporting vials believed to contain the deadly MERS and SARS viruses into the United States

  “In late November 2018, just over a year before the first coronavirus case was identified in Wuhan, China, U.S. Customs and Border Protection agents at Detroit Metro Airport stopped a Chinese biologist with three vials labeled ‘Antibodies’ in his luggage,”

  “Inspection of the writing on the vials and the stated recipient led inspection personnel to believe the materials contained within the vials may be viable Middle East Respiratory Syndrome (MERS) and Severe Acute Respiratory Syndrome (SARS) materials,” the report reads.

  The unnamed scientist claimed he was asked to deliver the vials to a US institute, though the FBI report also fails to identify the recipient. “But the FBI concluded that the incident, and two other cases cited in the report, were part of an alarming pattern,” Yahoo News reports.

  “The Weapons of Mass Destruction Directorate assesses foreign scientific researchers who transport undeclared and undocumented biological materials into the United States in their personal carry-on and/or checked luggage almost certainly present a US biosecurity risk,” the FBI report states.

  “The WMDD makes this assessment with high confidence based on liaison reporting with direct access,” the FBI report adds.

  Nl
  FBI-rapport: grensagenten stopten een Chinese bioloog die stiekem levensvatbare SARS, MERS-virussen naar de Amerikaanse luchthaven smokkelde

  Een andere bom “samenzwering” die serieuze vragen oproept over de pandemie van het coronavirus en China’s onderzoek naar en onderzoek naar biologische wapens gaat mainstream.

  Een nu viraal onderzoeksrapport op basis van een onlangs vrijgegeven FBI-document dat is opgesteld door niet minder dan de Chemical and Biological Intelligence Unit van de FBI’s Weapons of Mass Destruction Directorate (WMDD), stelt vast dat een Chinese wetenschapper werd betrapt onder extreem verdachte omstandigheden die flacons vervoeren waarvan wordt aangenomen dat ze bevatten de dodelijke MERS- en SARS-virussen in de Verenigde Staten

  “Eind november 2018, iets meer dan een jaar voordat de eerste coronaviruszaak werd vastgesteld in Wuhan, China, stopten de Amerikaanse douane- en grensbeschermingsagenten op Detroit Metro Airport een Chinese bioloog met drie flacons met het label ‘Antilichamen’ in zijn bagage,”

  “Inspectie van het schrijven op de injectieflacons en het vermelde door de ontvanger geleide inspectiepersoneel om te geloven dat de materialen in de injectieflacons mogelijk geschikt zijn voor het Midden-Oosten Respiratory Syndrome (MERS) en Severe Acute Respiratory Syndrome (SARS) materialen”, luidt het rapport.

  De niet nader genoemde wetenschapper beweerde dat hem werd gevraagd de flesjes af te leveren aan een Amerikaans instituut, hoewel het FBI-rapport ook niet de ontvanger identificeert. “Maar de FBI concludeerde dat het incident en twee andere in het rapport genoemde gevallen deel uitmaakten van een alarmerend patroon”, meldt Yahoo News.

  “Het Directoraat voor massavernietigingswapens beoordeelt buitenlandse wetenschappelijke onderzoekers die niet-aangegeven en niet-gedocumenteerde biologische materialen naar de Verenigde Staten vervoeren in hun persoonlijke handbagage en / of ingecheckte bagage vormen vrijwel zeker een risico voor de Amerikaanse bioveiligheid”, stelt het FBI-rapport.

  “De WMDD maakt deze beoordeling met groot vertrouwen gebaseerd op verbindingsrapportage met directe toegang”, voegt het FBI-rapport toe.

  Like

 17. Mr Dumass zegt:

  China heeft niks geleerd:

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Wow !
   En wij maar gillen dat halal voedsel afkomstig is van aan marteldood geslachte dieren.
   Dat ze andere dieren consumeren dan wij is misschien begrijpelijk maar de manier waarop is dat zeker niet. Hoe heeft dat volk zich zo gigantisch kunnen vermeerderen ?
   Altijd gedacht dat de Chinese cultuur hoogstaand was, na het zien van dit filmpje zijn ze een aardig stukje in mijn achting gedaald !

   Like

 18. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5075661/woede-zuid-europa-nederlanders-ga-maar-ergens-anders-vakantie

  Woede in Zuid-Europa: ‘Nederlanders, ga maar ergens anders vakantie vieren’

  Italianen en Spanjaarden zijn boos: landen in Noord-Europa houden de geldkraan dicht, en dat terwijl de nood zó hoog is. En die woede richt zich met name op Nederland. “Nederlanders die na de coronacrisis weer op vakantie willen, gaan maar ergens anders heen”, zo klinkt het.

  Met name Italië en Spanje hebben zwaar te lijden onder het coronavirus. Ze willen dat er – via een Europees noodfonds – snel geld vrijkomt om hun economie overeind te houden. Dat geld is hard nodig. De Italiaanse economie bijvoorbeeld is voor ruim twee derde lamgelegd.

  Noordelijke landen als Nederland en Duitsland houden een Europees programma vooralsnog tegen. Minister Wopke Hoekstra (Financiën) vindt dat landen eerst zelf alles uit de kast moeten halen. Nederland heeft een veel lagere staatsschuld dan Italië en heeft daardoor ook veel meer financiële vrijheid. Met opmerkingen daarover heeft hij Zuid-Europa flink in de gordijnen gejaagd

  Like

 19. Lucky zegt:

  VS: tussen de 1,5 en 2,2 miljoen mensen zouden zonder de tussenkomst kunnen overlijden.

  https://www.nbcnews.com/health/health-news/live-blog/live-coronavirus-updates-u-s-death-toll-passes-3-000-n1172706/ncrd1173521#liveBlogHeader

  Americans warned that as many as 240,000 may die

  As many as 240,000 people in the U.S. could die from COVID-19 — and that’s only with strict social distancing measures in place, one of the government’s top doctors warned Tuesday.

  Dr. Deborah Birx, Vice President Mike Pence’s coronavirus response coordinator, said that between 1.5 and 2.2 million could die without the intervention.

  Already, the death toll in the United States has surpassed the number of people killed on Sept. 11, 2001. According to NBC News’ tally, the disease has killed 3,768 people and infected more than 185,000.

  Nl
  Amerikanen gewaarschuwd dat er wel 240.000 zouden kunnen sterven

  Maar liefst 240.000 mensen in de Verenigde Staten zouden kunnen sterven aan COVID-19 – en dat is alleen met strikte sociale afstandsmaatregelen, waarschuwde een van de beste artsen van de regering dinsdag.

  Dr. Deborah Birx, de coördinator van coronavirusreacties van vice-president Mike Pence, zei dat tussen de 1,5 en 2,2 miljoen mensen zonder de tussenkomst zouden kunnen overlijden.

  Het dodental in de Verenigde Staten heeft het aantal doden op 11 september 2001 al overtroffen. Volgens de aantekening van NBC News heeft de ziekte 3.768 mensen gedood en meer dan 185.000 mensen besmet.

  Like

 20. Hovawart zegt:

  De Media is gevallen, en journalistiek is slechts een dekmantel voor (staats) nep-nieuws, de Verslaggevers Zonder Grenzen zijn echt grenzeloos van het pad af.

  Geliked door 2 people

 21. Jean zegt:

  Dat wij belazerd en bedonderd worden moet niemand nog aan twijfelen, het is een georkestreerde misdaad tegen de overbevolkte wereld en een strategie om dictators de absolute macht te geven zodat ‘zij’ kunnen bepalen hoe wij moeten leven én denken.
  De eerste slachtoffers zijn/worden de 65+ bevolking, binnen enkele weken zijn er geen bedden meer vrij en volgt de automatische crepeerfase thuis.
  Het gezegde “met alle Chinezen maar niet met den deze” werkt niet meer want de manipulators zitten aan de knoppen. Wij hebben het helaas zover laten komen door lafaards en verraders aan die knoppen te laten zitten via stemmingen, willen we onherstelbare rampen voorkomen dan moeten we nu héééél snel gaan ingrijpen door dadelijk die lafaards/verraders/zakkenvullers te verdrijven en de grenzen te sluiten en dagelijks duizenden reeds aanwezige barbaren (lees: islamieten) te verdrijven.
  Het is reeds 15 over 12……., denk aan jullie kinderen en kleinkinderen die recht hebben op een veilige leefbare welvarende toekomst “zonder dictators & parasieten”.

  Geliked door 3 people

 22. Pingback: MACHTSOVERNAME | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s