FOTO: Dankfeest voor de oogst 2020 . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron 
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op FOTO: Dankfeest voor de oogst 2020 . . .

 1. Cathja zegt:

  Maar wie zijn de ‘veroorzakers’ van deze bijna lege schappen??

  Like

 2. vangie1206j zegt:

  Ja dit is om (droevig) van te worden als je zelf nog moet shoppen.

  Like

 3. LUCIA zegt:

  Ik was afgelopen zaterdag voor het eerst in 3 weken in de super bij AH maar alles was er, zelfs wc-papier, het was er erg schoon en die rit met de tram zal ik nooit vergeten wat was die tram f…g schoon zeg.. effe waande ik me in Milaan waar het openbaar vervoer bijzonder proper is en de straten 2 keer, dacht ik, per week helemaal schoon worden gespoten. Wellicht bereikt het virus wat anderen nooit bereikten, Nederlanders worden eindelijk viespeuk af . Ik heb wat smet vrees, zit in de familie en geloof me dan is het een crime om hier te wonen… dan heb je dingen als bij de bakker weglopen, omdat diezelfde griet die het brood pakt doodleuk voordat je aan de beurt bent haar neus effe uit zit te graven, get ver!!!

  Like

  • Cathja zegt:

   @LUCIA

   Jij bent dus niet de enige met smetvrees. Ik kan er ook wat van. Bijvoorbeeld bij de broodafdeling in de supermarkt; een medewerkster die mijn brood pakt, op de snijmachine legt, op haar hoofd zit te krabben, en daarna mijn brood inpakt…..Brrrr! Ik gruw ervan!

   Of: zo’n klein soort friettent die wel eens bij supermarkten op parkeerterreinen worden neergezet, waar je Vietnamese loempia’s kunt laten bakken. Laat ik nou net weer zien dat die kerel in dat tentje zijn neus aan het uitgraven is….!!
   Het is al meer dan 20 jaar geleden dat ik dit zag gebeuren, en nog altijd bekruipt me een gevoel van walging als ik weer zo’n loempia-bakker ergens zie staan.

   Ik hoef ze nooit meer!

   In deze tijd heb ik een pak natte doekjes in de auto klaarliggen, want zomaar een winkelwagentje pakken is er niet meer bij. Trouwens, altijd als ik thuis kom na het boodschappen doen was ik grondig mijn handen. Hoe vaak ik al niet te horen heb gekregen dat ik smetvrees heb…. Ze zeggen dat ik hierdoor juist vatbaarder wordt voor virussen…

   Help…!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s