CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op CARTOON

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Deze cartoon geeft de huidige situatie in de wereld perfect weer. China zal zegevieren op alle fronten. De europese unie is een stel ruziënde kleuters die vechten om de mooiste voetbalplaatjes. Ze hebben een hekel aan Amerika en nog meer hekel aan Trump. Van die kant kan geen hulp verwacht worden. Daarbij komt nog dat de kleuters plotseling zien dat ze zich door de chinese snoepwinkel hebben laten bedotten. Na het chinese zoet is er nu het chinese zuur, De kleuters zitten klem. Wat nu? Helemaal niets, doorgaan tot het chinese gaatje. Ik weet nu al wat er over enige tijd in europa wordt afgeleverd. Containerschepen vol met blauwe chinese kielen en bijbehorende broeken en Mao-petjes. Ook nog scheepsladingen studieboeken in alle talen van de eurlopese unie met als titel “Hoe leer ik zo snel mogelijk chinees volgens de chinese dwangmethode”.

  Geliked door 1 persoon

 2. Gienekehado zegt:

  Jééé, wat lopen er ook een stel idioten rond, waar wij aan zijn overgeleverd. Geloof dat dit trouwens van alle tijden is, als je de geschiedenisboeken doorneemt. De op ‘Bron’ nogal eens opgehemelde Schreeuwlelekerd Trump wilde 2 weken terug de economie alweer opstarten. Zijn collega van Brazilië, Bolsonaro, die hier ook nogal bejubeld wordt (toch??), leek wel helemaal ‘van ’t padje af’ met zijn gewauwel. Gelukkig zijn er altijd nog lieden in de buurt die deze “leiders” even kunnen ‘resetten’ en zodoende 1000en mensenlevens redden!!!!!

  Like

  • Ton Ruygrok zegt:

   Moet jij weten hoe je Trump benoemd.., voor mij is Hij Mr. President Trump…, en had hij de boel maar opgestart .. ook hier..
   Ontelbaren zullen lijden en erger… door die Achterlijke Lock-downs of wat er op lijkt.., zulke geesten als jij zijn de wereld aan het veramponeren.. , ziekten en dood zijn altijd onderdeel van de mensheid geweest.. maar heden als men het niet in een vaccin kan vangen.. gaan we rücksichtslos onze landen en economieën slopen.. hoe volmaakt idioot ben je dan…
   A.Ruygrok,Monster.

   Like

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Er is trouwens een nieuw advies gekomen van het RIVM.

  Wegens een tekort aan thermometers bij de apotheken word aanbevolen om 3 maikorrels in de anus te steken.

  En als ze eruit komen als popkorn direct het noodnummer bellen.

  Like

 4. Nemesis zegt:

  Net even een blik in de/een krant geworpen, als je nu nog niet corona gek bent, dan word je het wel gemaakt nu.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s