Corona-waanzin: een foto zegt meer dan 1000 woorden

Screenshot_105

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Armin Laschet (minister-president van de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen, CDU) en Jens Spahn (Duitse minister van Volksgezondheid, CDU) tijdens de bezichtiging van een wasserij in een ziekenhuis. Ze dragen allemaal een mondkapje en houden natuurlijk 1,5 meter afstand van elkaar… (31-03-2020)

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", achterlijkheid, Duitsland, Hypocrisie, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Corona-waanzin: een foto zegt meer dan 1000 woorden

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Volgens mij staat er een verkeerde foto boven het artikel. Ik zie niemand met een mondkapje en niemand die 1,5 m. afstand bewaart. 🙂

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 2. BigLJohn zegt:

  Het is in Duitsland al niet veel beter als hier. De politie vermaant en of verbaliseert mensen als er meer dan drie personen samen zijn en bij groepsvorming zoals evenementen. Behalve in de eerste en tweede kamer. Daar zitten ze allemaal bij elkaar, zonder mondkapjes, en zonder een politie die komt opdraven. Politici maken wetten voor de burgers en uitzonderingen voor zichzelf. En dan zijn er nog de kranten waarvan iemand van de Telegraaf zei dat hij kon beslissen welke premier Nederland in 2021 zou krijgen. En een Wilders en Baudet die ons wegens die Corona willen opsluiten in onze huizen. Nu word het wel erg moeilijk om in 2021 naar de stembus te gaan, terwijl er ook nog zoiets bestaat als stembusfraude, lees Rutte 4. Die laatste heeft het Corona virus gebruikt om de VVD omhoog te stuwen. er blijken nog genoeg gekken te zijn die weer opnieuw achter Rutte gaan staan !

  Geliked door 3 people

 3. Tistochwat zegt:

  Iedereen die zelf kan nadenken, weet wat er aan de hand is.
  Het ‘demonische’ plan van de ‘elite’ is eigenlijk glashelder.

  Geliked door 2 people

 4. Blaffertje zegt:

  Ik wil een voorspelling doen.

  Als er een vaccin is, worden de regels opgeheven en mogen we weer normaal doen.
  Wat in tegenstelling tot de Mexicaanse griep niet is gelukt, ze hoopten nl. dat iedereen als een dolle naar de dokter rende om een vaccin te halen, maar niemand deed dat omdat wij door het ballonnetje prikten, zijn ze nu wel zeker van hun zaak vanwege de paniek die is gezaaid omtrent corona.
  Dus, succes verzekerd dat ze deze keer WEL de vaccins kunnen slijten voor tonnen of meer.
  Om nog groter effect te scoren tillen ze de maatregelen waarschijnlijk over de zomer heen, waarop het virus in de herfst weer gretig kan toeslaan omdat de weersomstandigheden dan super gunstig zijn voor een virus.
  Mensen hun weerstand is slechter dan normaal omdat iedereen thuis moest blijven waardoor het virus extra goed kan huishouden.
  En dan!!!
  Tada.
  Is daar de dokter met DE prik met het vaccin.
  Kassa!!!

  Like

 5. Steven zegt:

  De vreemde patronen die worden gevlogen door vliegtuigen, ook boven ons land, blijven maar aanhouden.

  Het begint dermate op te vallen dat ook piloten nu vragen beginnen te stellen.

  https://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=14993:ook-piloten-vragen-zich-nu-af-wat-er-gebeurt-in-de-lucht&catid=9:binnenland&Itemid=22

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s