De samenzwering rondom het virus

Screenshot_100

(Door: H. Numan)

Het virus woedt nog steeds onverminderd voort. De echte crisis moet nog beginnen… Wat ook onverminderd voortwoekert, zijn de krankzinnige samenzweringstheorieën en basaal eigenbelang. Het is logisch dat veel mensen in paniek raken en een duidelijk antwoord eisen. Dat is er, maar die paniekerige mensen vinden dat veel te simpel. Levensgevaarlijke populisten zoals David Icke springen daar graag op in en fantaseren er op los.

Het virus is vrijwel zeker afkomstig van vleermuizen die ter consumptie werden aangeboden op een Chinese versmarkt. De omstandigheden waar dieren daar mishandeld en geslacht worden, zijn ten hemel schreiend. Hygiëne bestaat er niet. Besmettingen die gewoonlijk onmogelijk zijn, komen daar regelmatig voor. Hygiëne en Chinezen zijn nogal tegengestelde begrippen, zonder racistisch te zijn. Ik heb daar genoeg voorbeelden van gezien. Als u me niet gelooft, loop eens achterom bij een Chinees restaurant, en kijk in de keuken. Realiseer u dat dit in Nederland is, waar de hygiënenormen nogal streng zijn.

China is een volksrepubliek. Een communistisch land dat slechts in detail verschilt van Nazi Duitsland. Wéér de hele wereld besmetten is nogal gezichtsverlies voor de Communistische Partij China. Dus probeerde men het zo lang mogelijk onder de pet te houden. Tot ontkennen onmogelijk werd. Herinnert u zich Tsjernobyl nog? De destijds USSR deed precies hetzelfde. De eerste meldingen kwamen van een Zweeds meetstation, niet als waarschuwing van de USSR zelf. Pas toen het niet langer ontkend kon worden, gaf de USSR het toe, zo minimaal mogelijk. Net als China nu. De HBO serie Chernobyl laat u precies en in detail zien hoe dat ontkennen en goedpraten werkt. Aanrader! U heeft nu tijd genoeg om de hele serie te bekijken.

Wie verspreiden die krankzinnige roddels? Dezelfde wappies die eerder opriepen om je niet in te laten enten. Wat voor roddels? Meestal over zaken waar ze totaal geen verstand van hebben. Om de een of andere reden gillen ze nu dat het 5G netwerk verboden moet worden. Een idioot ging zelfs zo ver om tegen het 6G netwerk op te roepen. Dat is nog niet eens in de ontwerpfase… Een andere ‘expert’ beweerde dat computervirussen en biologische virussen hetzelfde zijn, want een virus is een virus. Doe er 2 bij, volgens dezelfde redenatie heb je dan vier Russen. Er wordt gegild over de Bilderbergjes. Soros. De Oranjes. Bill Gates. Trap er niet in. Het is niets anders dan paniek zaaien. Zielige aandachttrekkers die zelfs vernedering graag appreciëren. Zolang ze maar aandacht krijgen.

Waar hoor je die ‘experts’ nadrukkelijk niet over? Over de echte samenzwering. Namelijk waarom het virus in China begon (is er niet ontwikkeld in een laboratorium). Of waarom de Chinese regering constant loopt te liegen over het virus. Eerst was er geen virus, daarna was het niet zo erg. Nu zeggen ze het onder controle te hebben, en proberen de schuld bij Amerika te leggen.

Over onder controle hebben: absoluut niet. Ik schreef eerder dat 21 miljoen telefoonabonnementen zijn opgezegd. Dat klopt. Veel Chinezen hebben meer dan 1 mobiel of een mobiel met meer dan 1 SIM kaart. Op dit moment is het niet handig om voor het abo van je winkel te blijven betalen als die winkel al 3 maanden op slot zit. Of van je extra vriendin die in een andere stad woont waar je niet naar toe mag. Even zo goed is het aantal opzeggingen nog steeds te hoog. Geen 21 miljoen doden, maar nog steeds veel meer dan verklaard kan worden. 21 miljoen doden in 3 maanden kan niemand verstoppen. Zelfs China niet.

In andere berichten lees ik dat de crematoria in Wuhan 24 uur per dag roodgloeiend staan. Het gaat niet om miljoenen doden, maar in ieder geval veel meer dan de 3.304 doden die officieel gemeld zijn. Waarschijnlijk ligt het werkelijke aantal slachtoffers tussen de 60.000 en 150.000. We weten het niet. Die veel hogere cijfers is waar de Britse regering van uitgaat. De Chinese regering weet het vrijwel zeker ook niet. Waarom? Omdat artsen aangemoedigd worden om andere doodsoorzaken te rapporteren. Iemand met een zwak hart en corona wordt gerapporteerd als overleden aan een hartkwaal. Als je dat 3 maanden doet, weet niemand hoeveel corona-doden er echt zijn, al zouden ze het willen.

Waar je die 5G/Bilderberg/Soros wappies ook niet over hoort, is de rol van de World Health Organization in dit alles. Die is bedroevend. Er wordt al gesproken over de Chinese Health Organization, omdat ze voor heel wat meer dan 30 zilverlingen alles doet wat China verlangt. Bijvoorbeeld, China ziet Taiwan niet als een onafhankelijk land, maar een opstandige provincie. Uiteraard mag die opstandige provincie geen lid worden van de WHO. De druk (een zak goud weegt veel) op de WHO om Taiwan volledig te boycotten, gaat heel wat verder dan enkel het lidmaatschap weigeren. De WHO weigert zelfs om Taiwan op welke wijze dan ook te omschrijven op haar landkaarten. Taiwan staat er niet op, of op z’n best als provincie van China. Als ze informatie willen hebben, natuurlijk krijgen ze die. Zodra ze zich registeren als provincie van China staat de WHO voor ze open. Nu even niet. Dat is iets waar heel snel wat aan gedaan zou moeten worden. De corruptie in de top van deze organisatie is afgrijselijk.

Het is niet de eerste keer dat China de gevaarlijkste viespeuk van de wereld is. Taiwan leerde haar les (en wat de WHO waard is) tijdens de SARS-crisis, en heeft haar eigen alarmcentrum opgezet. De crisis is daarom veel minder erg dan in China zelf. Als er een land een compliment verdient, is het Taiwan!

De WHO roeptoetert dat China het geweldig doet. De Chinese aanpak (stop iedereen die hoest in een kamp) werkt geweldig! Nee dus. De meeste mensen willen niet creperen in een kamp, dus blijven ze zo lang mogelijk uit het zicht. Tot het moment dat het niet meer gaat. In de tussentijd hebben ze verzorging nodig van familie en vrienden. Die raken daardoor ook besmet. Noord-Korea probeerde een nòg hardere aanpak: slachtoffers werden direct geëxecuteerd. Ook dat werkt niet. Hoe erg de situatie in Noord-Korea is, geen idee. Zo florissant is het daar sowieso al niet. Hun gezondheidszorg gaat niet veel verder dan een doos pleisters en een paar stripjes aspirine.

Terug naar Nederland. Daar wordt ook geblunderd. Hoe weet ik dat? Wel, de VVD is opeens in de lift. Ze staat maar liefst 8 zetels hoger in de polls. Rutte heeft dus de media ingezet en De Hond losgelaten om een blunder om te zetten in een heldendaad. Net als China dat aan het doen is.

Eerste blunder: het kabinetsbeleid van de afgelopen 12 jaar was de zorgsector castreren. Alle zorg. Gewone ziekenhuizen, bejaardenzorg thuis, verpleeghuizen, alles. Daar plukken we nu de wrange vruchten van. We hadden eigenlijk 70.000 verpleegkundigen meer kunnen hebben die wegbezuinigd zijn.

Tweede blunder: geen lockdown. Het enige wat we kunnen doen, is proberen om het virus niet te verspreiden. Dat gaat ten koste van de economie, en dat durfde Rutte niet aan. Dus een halfslachtige lockdown die niet veel meer is dan een doekje voor het bloeden.

Derde blunder: asielzoekers komen gewoon binnen. Humanitair hè? We kunnen die arme zielige bedriegers (de overgrote meerderheid is dat) toch niet buiten laten zitten? Ja hoor, dat kan prima. Maar Rutte kan dat niet, want dan verliest hij alle politieke steun van links. Dus gaat het gewoon door, maar de media is verzocht dat niet te melden. Wordt het plebs onrustig van.

Vierde blunder: die beperkte lockdown wordt door twee groepen genegeerd: kerken eisen het recht om hun congregaties te kunnen besmetten, en mohammedanen in meer algemene zin negeren het totaal. Niet alleen in Nederland hebben ze poep aan de regering. Dat hebben ze overal in Europa. Om dezelfde reden kijken M&M (Macron en Merkel) de andere kant op. Dat is dodelijk! Niet vanwege de besmetting, maar omdat het WEER een stapje richting overgave is.

M&M zien dat niet zo, maar mohammedanen absoluut zeker. Die weten ook zeker dat het Chinese virus een straf van Allah is voor de heidenen. Het negeren van lockdowns zonder wettelijke gevolgen is een overwinning voor hen, en dat weten ze donders goed.

Italië loopt te jammeren dat Nederland zo hardvochtig geen geld wilt geven, nu ze het echt nodig heeft. Dat is niet humanitair! Nou, ik herinner me nog dat wij ons aardgas weggaven voor 5 cent (€ 0,02) de kuub om te voorkomen dat ze communistisch werden. Het is heel humanitair om dat niet terug te vragen, lijkt me. Dat ze het geld verbrast hebben (net als Nederland heeft gedaan) is hun probleem.

De EU loopt ook te blunderen. Timmermans weigert ook maar een cent van het triljard voor zijn milieuplannen terug te geven. Eens gegeven, blijft gegeven!  Oftewel: rien ne va plus, de centjes zijn niet meer van u. Zo werkt het natuurlijk niet. Maar daar komen Timmerschwanz en de EU snel genoeg achter.

Andere EU-blunder: na Engeland weggepest te hebben, worden de meest onderontwikkelde landen in Europa stiekem naar binnen gesluisd: Albanië en Macedonië. Alsof we al niet genoeg criminele uitvreters hebben.

Laatste punt: Ik hoor ook mensen die zeggen dat het vreemd is dat de Chinese beurs zo hoog blijft staan. Alle westerse beurzen zijn in elkaar geklapt, maar die in China niet. Dus China is wraak aan het nemen voor de handelsboycot van Amerika.

Wederom: probeer even logisch na te denken. Iets dat technisch niet onmogelijk is, is daarom niet de mogelijke reden. Als China inderdaad de westerse economie opzettelijk zo zwaar beschadigt, is dat een regelrechte oorlogsverklaring. Een aanval op deze schaal komt altijd uit. Als China militair niet in staat is om Taiwan binnen te vallen – laat staan te veroveren – dan is het aanvallen van de hele wereld een complete illusie. Geloof me, op de dag dat China in staat is om Taiwan succesvol aan te vallen, doen ze dat direct.

De crisis wordt dus door velen gebruikt om hun snode plannen door te drukken. Maar niet middels domme samenzweringstheorieën. Wederom een hele goede reden om toch Wilders te blijven steunen. Want hij heeft nog steeds gelijk.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

48 reacties op De samenzwering rondom het virus

 1. raymondheyveldt zegt:

  Wat een gewauwel..
  Corona van een vleermuis op een mens..
  Dan houdt het al weer op hé..

  Like

  • LUCIA zegt:

   @raymondheyveldt
   Ja joh, gooit een heleboel in de blender maar eindresultaat lijkt meer op kots dan smoothie, heb liever Elise van Nijmegen, ben ook nog allergisch voor wappie roepers
   dat zijn van die saaie “we hebben het altijd zo gedaan ” mensen, geen krummel fantasie, die zal ooit heel lelijk op zijn neus kijken.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Like

 2. Eppo zegt:

  Nou met zijn totale lockdown zit die er toch wel naast Dhr Wilders .
  En die Murkenmeuk is als de dood dat ze bij Allah worden geroepen door Corona dus als ze het wel krijgen ruimt het lekkers op .

  Like

  • Lucky zegt:

   Wat we nu doen is praktisch hetzelfde als een lockdown, en altijd veel verstandige dan die zgn groepsimmuniteit waar ze mee aan kwamen zetten.

   Like

  • bobzelf zegt:

   ja denk ik ook ,whahahahaahah

   daarom hebben de grieken toen ze toch al lekker bezig waren om europa te behoeden voor een bestorming gelijk maar de grenzen dichtgegooid

   EN EEN LOCKDOWN UITGEVOERD, 50 DODEN TOT NU TOEN !!

   MAAR HET WERKT NIET HOOR, WHAHAHAHA

   HUGGIE

   BOB ATHENS

   Like

 3. Republikein zegt:

  Goed stukje, buitenzintuigelijke waarnemingen , in het Oosten kom je ook terug als vogel, bloem of boom.

  Like

 4. bobzelf zegt:

  WAT LEUK ……. LEES NET,,,, IK HOORDE DAT…… , MEN ZEGT ……. , WE HEBBEN VIA WELINGELICHTE KRINGEN ect ect , DAT HIER HET WERELDRECORD “”AANNAMES ”
  WORDT VERBETERD

  Maar , het valt ook niet mee, om zonder aannames te schrijven ,
  NET ALS OME BOB
  maar dan vallen we dus terug op het feit dat “”” MIJN CAPSLOCK “” aanstaat

  JOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ????

  DE LAATSTE ZIN BEVALT ME WEL UITSTEKEND ,, GEWELDIG ZELFS ,,,,,,

  Wederom een hele goede reden om toch Wilders te blijven steunen. Want hij heeft nog steeds gelijk.

  die wel ja, maar DIE PRAAT NET ALS OME BOB , en dat vinden ze dan weer zo hard, en heeft ook raar haar , en die benoemt alles zo direct ,,,,whahahahaha

  LEUK , MAAR BEST GOED STUK HOOR , alleen waarom al die mitsenen maren en als en misschien , we hoorden , dat ,

  maar ja , daar kom je in hogere werkkringen NOOIT MEE WEG ,

  HUGGIE

  OME BOB

  Geliked door 1 persoon

 5. Ijsbeer zegt:

  Hartverwarmend, dergelijke nuchtere, rationele analyses.
  We gaan eens moeten nadenken over andere manieren om menigtes die enkel MSM misinformatie kennen aan te spreken. Een flink deel van hen heeft ergens wel het buuikgevoel, dat zit fout daar, maar heeft verder noch de aanleg, de kennis noch de wil omdat zelf tegaan ontkrachten.
  Blogs, YouTube, die zijn allemaal heel prima, maar je bereikt er enkel mensen mee die van uit zichzelf al op zoek zijn.
  En dan zijn die krankjorum samenzwering schreewers -de wappies zoals de auteur ze benoemt- een godsgeschenk voor de media. De kabbeljauw verbergen in een school haringen.

  Wat we nodig hebben zijn iets zoals de hagepreken uit de zestiende eeuw betekenden.
  Halve dorpen en steden kwamen toen samen , om te luisterenen naar predikanten die de quatsch van het toenmalige establisment uit de doeken deden. Dat was geen eenrichting , vragen werden gesteld, tegenwerpingen, de menigtes gingen in debat.
  Ik iets van die dynamiek gemerkt bij een buurtcommitee.

  We hebben online fora. Dat concept werkt niet,
  Je hebt enkele goede, maar die worden heel zwaar gemodereerd, en met beperkt aantal leden.
  Stel het open voor het grote publiek, en je krijgt een hoop schreeuwers die al de goede teniet doen.

  Een soort virtuele hagepreken voor de 21° eeuw , misschien, of een beweging die overal lokaal media bespreek avonden organiseerd, ik weet het niet.
  Als iemand een idee heeft om zoiets op een goede mannier te bewerkstellen, zend mij een mail.

  Geliked door 2 people

 6. Lucky zegt:

  Hoor je het ook eens van een expert,
  Rutte met zijn gevaarlijke ” GROEPSIMMUNITEIT “….is dus dom en crimineel!

  https://tpook.nl/2020/04/02/virus-laten-rondgaan-om-collectieve-immuniteit-te-krijgen-is-bullshit/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Prof. infectieziekten: ‘Virus laten rondgaan om collectieve immuniteit te krijgen is bullshit, absoluut dom, crimineel zelfs’

  “Het virus laten rondgaan om collectieve immuniteit te krijgen is bullshit. Het werkt enkel theoretisch. Dat was absoluut dom. Crimineel zelfs, zeker gelet op de gemeenschappelijke grens tussen België en Nederland. Zo brachten ze mogelijk België in gevaar. Nederland en het VK zullen een boost van geïnfecteerde patiënten krijgen. De druk op ziekenhuizen zal gigantisch zijn. Bovendien heeft het VK een zeer zwak gezondheidszorgsysteem. Ik vrees dat ze het niet zullen aankunnen.

  De overheid zou élke Belg moeten verplichten om een mondmasker te dragen. Stel dat jij besmet bent, en zowel jij als je gesprekspartner draagt een mondmasker, dan is de kans op overdracht véél kleiner. Kijk naar Hongkong, een land met bijna acht miljoen inwoners en slechts vier coronadoden. Hongkong had al ervaring met SARS. Toen duidelijk werd dat het coronavirus besmettelijk was, is zowat iedereen in Hongkong zelfgemaakte mondmaskers beginnen te dragen.

  Het enige dat we momenteel kunnen doen is thuisblijven. En mondmaskers dragen.”

  Geliked door 2 people

  • Lucky zegt:

   https://tpo.nl/2020/04/02/goed-georganiseerd-1stewereldland-nl-tijdens-pandemie-nog-steeds-te-weinig-mondkapjes-desinfecterende-middelen/

   ‘Goed georganiseerd’ 1stewereldland NL tijdens pandemie: nog steeds te weinig mondkapjes, desinfecterende middelen
   ‘Zodra zorgprofessionals deze angsten uitspreken naar hun werkgevers, worden ze hierin niet altijd serieus genomen’

   Er zijn in de zorg nog steeds te weinig beschermende middelen zoals mondkapjes en spatbrillen. Ook is er een tekort aan desinfecterende middelen. De materialen die er wel zijn, deugen bovendien vaak niet, waardoor de veiligheid van de zorgverleners onnodig in het geding komt. Dat stelt NU’91, de beroepsorganisatie voor verpleegkundigen en verzorgenden.

   NU’91 hield een enquête onder zorgverleners om de problemen in kaart te brengen. De vragenlijst werd 6500 keer ingevuld. In 92 procent van de gevallen blijkt dat de beschikbaarheid van beschermende middelen nog steeds onvoldoende is. En dat terwijl het parlement onlangs had beloofd dat deze week de beschermende middelen op orde zouden zijn, aldus NU’91.

   Like

  • LUCIA zegt:

   @raymondheyveldt
   Ja joh, gooit een heleboel in de blender maar eindresultaat lijkt meer op kots dan smoothie, heb liever Elise van Nijmegen, ben ook nog allergisch voor wappie roepers
   dat zijn van die saaie “we hebben het altijd zo gedaan ” mensen, geen krummel fantasie, die zal ooit heel lelijk op zijn neus kijken.

   Like

 7. danny zegt:

  Ik kan geheel mee gaan in dit verhaal , maar een totale lockdown vind ik waanzin.

  Dat China een grote sponsor van de WHO is, daar hoor je maar weinigen over.

  https://ejbron.wordpress.com/2020/03/29/de-wereldgezondheidsorganisatie-who/

  Geliked door 2 people

 8. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/04/wilders-veegt-de-vloer-aan-met-rutte-vanwege-zorg-bezuinigingen-de-bittere-realiteit-is-dat-er-chronische-tekorten-zijn/

  Wilders veegt de vloer aan met Rutte vanwege zorg-bezuinigingen: ‘De bittere realiteit is dat er chronische tekorten zijn!’

  Er zijn overal in de zorg tekorten, op dit moment. Geen mondkapjes. Geen beademingsapparatuur. Niet voldoende IC-bedden. En ga zo maar door. Nou, legde Wilders uit, dat komt doordat premier Rutte én diens kabinetten er systematisch, steeds weer, een enorme puinhoop van hebben gemaakt. Onder Rutte’s leiderschap moest de zorg het namelijk structureel ontgelden. De gevolgen daarvan zien we nu

  “De bittere realiteit is dat er chronische tekorten zijn aan zo ongeveer alles dat de zorg nu nodig heeft,” aldus Wilders. “Aan zorgpersoneel, aan beschermingsmateriaal, aan beademingsapparatuur, aan IC-bedden en zélfs aan medicijnen.”

  En, wat misschien nóg erger is: toen duidelijk werd dat dit virus mogelijk ook naar Nederland zou komen heeft het kabinet niet ingegrepen. Er werd geen extra materiaal ingeslagen. Er werd geen ruimte gemaakt voor extra IC-bedden. Er werden geen noodhospitalen opgezet.

  Maar er was meer: Wilders was nog niet klaar. “De harde werkelijkheid is ook dat als er niet zo fanatiek was bezuinigd op de ziekenhuizen,” als al die ziekenhuizen niet gesloten waren, “we er dan beter hadden voorgestaan.”

  Geliked door 4 people

 9. Lucky zegt:

  Italiaanse Lega-gouverneur werd racist gemoend omdat hij in februari reizigers uit china wilde controleren op corona

  https://www.breitbart.com/europe/2020/04/02/italian-governor-i-was-called-racist-for-wanting-to-test-china-travelers-in-february/

  Italian Governor: I Was Called ‘Racist’ for Wanting to Test China Travelers in February

  The governor of the Italian region most devastated by the Chinese coronavirus said he was called “racist” by his colleagues in government for wanting coronavirus tests for travellers coming into Italy from China in early February.

  Lombardy Governor Attilio Fontana said he was “mocked with insolent words” and called “racist” by his colleagues in February because he had asked for coronavirus testing for people coming in from China, according to a report by La Repubblica.

  “Your Prime Minister, on February 3, said publicly: ‘don’t worry, you don’t have to foresee any pandemic because our system is ready to face any kind of emergency,’” said Fontana to his center-left opposition during a debate on Italy’s coronavirus crisis on Tuesday.

  Fontana is a member of Italy’s Lega Party – or “the League” – currently led by former deputy prime minister Matteo Salvini.

  “I am surprised that you accuse me of underestimating the problem,” added the governor of Lombardy, while someone in the room shouted “Shame!” at him

  Nevertheless, Fontana continued, proclaiming that he had been called “racist” for wanting to check people coming in from China before the coronavirus crisis started in Italy.

  “You were the ones who told me that I was racist when I asked for checks on all citizens who came back from China,” said Fontana. “I was mocked with insolent words.”

  “I was told that I was the cause of Italy’s loss of credibility with the world because I tried to warn that the rules had to be strictly followed because otherwise we would have ended up in a dramatic situation,” he added.

  Nl
  Italiaanse gouverneur: ik werd in februari ‘racistisch’ genoemd omdat ik Chinese reizigers wilde testen

  De gouverneur van de Italiaanse regio die het meest was verwoest door het Chinese coronavirus, zei dat hij door zijn collega’s in de regering ‘racistisch’ werd genoemd omdat hij verlangde dat coronavirustests voor reizigers die begin februari vanuit China naar Italië kwamen.

  De gouverneur van Lombardije, Attilio Fontana, zei dat hij in februari door zijn collega’s werd ‘bespot met brutale woorden’ en ‘racistisch’ werd genoemd, omdat hij had gevraagd om coronavirusonderzoek voor mensen die uit China kwamen, volgens een rapport van La Repubblica.

  “Uw premier zei op 3 februari in het openbaar: ‘Maak u geen zorgen, u hoeft geen pandemie te voorzien, want ons systeem is klaar om een ​​noodsituatie aan te gaan’,” zei Fontana tegen zijn centrumlinkse oppositie tijdens een debat over de Italiaanse coronaviruscrisis op dinsdag.

  Fontana is lid van de Lega-partij van Italië – of ‘de Liga’ – die momenteel wordt geleid door de voormalige vice-premier Matteo Salvini.

  ‘Het verbaast me dat u mij ervan beschuldigt het probleem te hebben onderschat’, voegde de gouverneur van Lombardije eraan toe, terwijl iemand in de kamer riep: ‘Schaamte!’ op hem

  Niettemin ging Fontana verder, verkondigend dat hij ‘racistisch’ was genoemd omdat hij mensen die uit China kwamen wilde controleren voordat de coronaviruscrisis in Italië begon.

  ‘Jullie waren degenen die me vertelden dat ik racistisch was toen ik vroeg om controles van alle burgers die terugkwamen uit China’, zei Fontana. ‘Ik werd bespot met brutale woorden.’

  “Mij werd verteld dat ik de oorzaak was van het verlies van geloofwaardigheid van Italië bij de wereld omdat ik probeerde te waarschuwen dat de regels strikt moesten worden nageleefd, omdat we anders in een dramatische situatie zouden zijn beland”, voegde hij eraan toe

  Geliked door 1 persoon

 10. Bijna griezelig hoe precies de heer Numan mijn mening weergeeft!
  Ben het er voor 100% en zo mogelijk nog veel meer mee eens, soms lijkt het wel of je als je geen complottheorie aanhangt niet meetelt.
  Maakt dat nou dat ik niet ongerust ben hoe zich dit verder gaat ontwikkelen ?
  Nee natuurlijk niet, ik geloof weliswaar dat het virus na een tijdje zal uitdoven maar dan moeten de échte gevolgen nog duidelijk worden.
  Hoelang kan een overheid het zich permitteren om het leeuwendeel van de loonkosten op zich te nemen, en werknemers die buiten de boot vallen te voorzien van een uitkering ?
  Een maand ? Twee maanden ? Maar eens houd het op en dan zit je alsnog met de gebakken peren en juist daar maak ik me zorgen over. Rutte zegt “de wereld zal er na deze crisis anders uitzien dan tevoren” en dat stelt me niet bepaald gerust. Integendeel zelfs !

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Maar bij de losgelaten hond kon ik niet meer bijkomen van het lachen.

   Like

  • bobzelf zegt:

   geinig toch ,,,
   dat iemand die voor het volk staat , mijn geert
   en dat een speech like THIS !!

   JE DUS VOLGENS EEN ENQUETTE VAN ”’SOROS A.D. DE HARINGINPAKKRANT “”

   JE ZETELS MINUS -/- 3 OPLEVERD

   ALS ze het aan 1031 vvd ?ers VRAGEN WHAHAHAHAHA

   UW GEKKENHUIS HEEFT DE DEUREN ECHT WAGENWIJD OPEN STAAN

   EN DE CORONA DOOIEN VAN VANDAAG ??

   BERT GEEF EFFE EEN GIER AAN DAT RAD VAN CORONA ,,,,,,,,

   roep ik frits van Turenhoudt effe voor de uitslagen

   whahahahaah

   ome bob

   Like

  • bobzelf zegt:

   ja dat begrijp ik whahaha ….

   OMDAT JE NET ALS DHR NUMAN, IN AANNAMES PRAAT ,,,

   ZIE JE DAT NOU NIET, ???? OF WIL JE HET NIET WETEN ????

   LEES TERUG ,, WAAR BEGINT HET STUK WEER MEE ?????

   Het virus is vrijwel zeker afkomstig van vleermuizen die ter consumptie werden aangeboden op een Chinese versmarkt. ??????????????????

   ja dat dat vreten ze in china pas 1000 jaar dus ???????????????

   Besmettingen die gewoonlijk onmogelijk zijn, komen daar regelmatig voor. ??
   welke besmettingen dan ??

   . Dus probeerde men het zo lang mogelijk onder de pet te houden. Tot ontkennen onmogelijk werd. Herinnert u zich Tsjernobyl nog? De destijds USSR deed precies hetzelfde. De eerste meldingen kwamen van een Zweeds meetstation, niet als waarschuwing van de USSR zelf. Pas toen het niet langer ontkend kon worden, gaf de USSR het toe, zo minimaal mogelijk

   dus hier duiken we even terug naar ???? 1986 !!!!! wat heeft dit er nou godverdomme mee te maken
   NOU JA EFFE EEN SNEER NAAR DE RUSSEN DAT ZE NIET DEUGDEN IN DE CCCP . MET STALIN AND FRIENDS ,
   MAAR JA JAN LUL DE LOBOTOMY NEDERLANDERS DENKEN ZO JA, DAT IS ZEKER WAAR !!! EN , IS HET DAAR NATUURLIJK MEE EENS
   HOEVEEL WERKENDE HERSENCELLEN GEBRUIKT U??

   Idereen kan van de laatse paar jaar, pagina’s vullen met wat de russen allemaal aan goeds gedaan hebben ,,,
   U en mij zelfs van de laatse wereldoorlog gered ,
   MAAR JA ?? EEN KNIESOOR DIE DAAR OP LET WHAHAHAHA

   Jullie wonen maximaal als je in groningen woont 300 hele km/s , en de randstad een km of 55 van een kerncentrale met scheurtjes en duizenden haarscheuren

   al iemand gehoord die daar iets over te melden had, ???, als dat ding klapt ect , kan je 1500 jaar later komen kijken of je HIER weer kunt wonen

   NEXTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT !!!

   Er wordt gegild over de Bilderbergjes. Soros. De Oranjes. Bill Gates. Trap er niet in.

   NEE ZOU IK ZEKER NIET DOEN , BEN JE MAL , er zit een schathemeltje rijke USA mongool , met een corona buisje te spelen , en vertelt effe glimlachend tussen neus en lippen door

   dat u en uw kinderen en nog 7 miljard 200 miljoen aardbewoners aan het gas kunnen en dat ze door willen gaan met 500 miljoen
   ja naar die lulverhalen moet je niet luisteren, de man die al een patent heeft op deze teringzooi,
   EN U DOLGRAAG STRAKS ALLEMAAL WIL HELPEN
   ME EEN INJECTIE , WHAHAHAHAHAHA
   chippie erbij ,en u bent eenechte mongool met aambeien
   WELTERUSTEN DAN MAAR

   EN SOROS LEUKE AARDIGE MAN , , NIKS MIS MEE

   BILDERBERG, IS EEN VERHAAL VAN DE EFTELING ???

   NOU DE ORANJES ?? PUNT 1 WWELKE ORANJES , THE RANITZ BEDOELT u ??

   nou als er 1 familie deugt dat zijn het die kanjers wel,
   goed begaan met hun volk, stelen niet, tekenen niet bij kruisjes
   NOG UURTJE DOORGAAN ?? WHAHAHAHA VOLGENDE LULVERHAAL !!

   DAN HEEFT ITALIE HET GEDAAAN ????
   DIE HEBBEN EEN WERELD DEAL GEMAAKT
   DUS HAD JE LUNS OP MOETEN HANGEN ,
   MAAR DAN KWAM HET TE DICHT IN DE BUURT ????
   die heeft dat gas toch verkwanseld of niet
   MET DAT MOOIE KRIJTSTREEPIES PAK , EN DAT ADOLF HITLER HAAR EN DIE WEGGEZOPEN STEM
   mooi
   WHAT’S NEXT ???

   TAIWAN WHAHAHAHA ,dus wij doen al 75 jaar precies hetzelfde tegen de russen
   whahahaha , DAAR HEB IK NOG NOOIT IEMAND OVER GEHOORD WHAHAHA
   DIE BOEMERANG KOMT NU echt met een tering gang terug
   want MIJN OOM VLADIMIR , HEEFT AL ZIJN ZAKIES DIK NU IN ORDE !!

   EN U DE BURGER BENT WEER DE LUL ,,

   GAS IS OP HE, DAT WIST U AL TOCH
   NEEM EEEN WARMTEPOMP VOOR HET MILEUEUEUEUEUEUEUEUE
   BLOEMEN
   FRUIT
   YOU NAME , HIJ STOPTE ER GEWOON MEE
   en probeer nou maar weer eens binnen te komen …

   DE WERELDLANDEN LAGEN 6 RIJEN DIK AAN DE GRENS OF ZE MOCHTEN LEVEREN

   NOG MEER LULVERHALEN ???

   ja hoor , het houdt maar niet op , leest u even mee ??
   Noord-Korea probeerde een nòg hardere aanpak: slachtoffers werden direct geëxecuteerd. Ook dat werkt niet. Hoe erg de situatie in Noord-Korea is, geen idee.

   lees de laatste 2 woorden, HOUDT DAN JE KOP DICHT !! NEXTTTTT

   DE vvd ,,,,,, Ze staat maar liefst 8 zetels hoger in de polls. Rutte heeft dus de media ingezet en De Hond losgelaten om een blunder om te zetten in een heldendaad. Net als China dat aan het doen is.

   NOU ALS JE MET 1 WERKENDE HERSENCEL
   DAAR DUS NIET DOOR HEEN KIJKT ?? EEN ONDERZOEK VAN ??
   DE SOROS HARING INPAKKRANT GENAAMD HET A.D.
   heeft 1031 mensen dit gevraagd , welke mensen ?? mij nog nooit en ook nog nooit iemand in mijn kennissenkring
   dus 1031 VVD ers, de laatste die ze konden vinden
   KIJK DAN IS HET POSITIEF NIEUWS SNAPPIE 1031 WHAHAHAHAHA

   DUS SNAPPIE TYL , DAT JE ER DUS GEEN KLOTEN VAN BEGRIJPT ,
   DAAR IN DIE GOUDEN DRIEHOEK VAN JE

   GEGROET , WAT EEN ONNOZELHEID

   reageren om te reageren ,

   OME BOB . BUCHSTABE BOBBIE

   Geliked door 1 persoon

   • LUCIA zegt:

    Ome BOB je bent een dijk van een vent !!!! Je hebt met alles wat je aanhaalt gelijk, helaas zijn de meeste mensen zo makkelijk te manipuleren en indoctrineren en soms ..wil ik ze wel een schop onder de kloten geven en een andere keer.. heb ik gewoon medelijden met ze, niet lang hoor!!

    Like

   • Mary zegt:

    Helemaal mee eens!!!!!

    Like

   • M. zegt:

    Ik heb het al vaker gezegd dat Tijl net doet alsof hij het niet snapt.
    Zelfs een kleuter kan zien wat Tijl niet ziet of niet wil zien.
    Hij zou zo bij de overheid aan het werk kunnen of bij de media om met aannames de mensen gek te lullen en angst aan te jagen met onzin waarvan zelfs een kleuter weet dat het onzin is.

    Ik weet dat Bob geen onzin lult en als mensen de moeite zouden nemen verder te kijken dan het demoniseren op de tv van Rusland dan zou men zelf kunnen horen dat wat men op de tv lult van a tot z gelogen is.
    Ik heb die man nog nooit een onzinnig woord horen spreken terwijl onze media en politiek alleen maar onzin leugens en halve waarheden vertellen.
    Men gilt het nog net niet van de daken dat men een WERELD regering nodig heeft om de corona flauwekul wat beter bij de mensen op te kunnen dringen maar voor Tijl is het een sprookje wat iedereen verzint zelfs als de mensen het zelf roepen.

    Nogmaals Tijl , waar zijn al die corona doden van al die bekende tv klanten die allemaal ziek zijn maar verdomd snel opknappen van hun dodelijke virus waar men de mensen angst mee aanjaagt om ze elke menselijkheid te laten doen verliezen?

    Mensen die de waarheid niet willen zien ook al ligt hij recht voor hun neus hebben meestal maar 1 belang en dat is eigen belang.
    Meestal worden ze er beter van om iets zogenaamd niet te weten wat zo onderhand algemeen bekend is.

    Like

 11. pepo Copyright zegt:

  Wat een ongelooflijke onzin dit stukje.
  Eerst wil ik vragen of de heer human wel eens op het internet surft.
  Blijkbaar niet.
  Ten eerste is China al met de ontwikkeling van 8G bezig.
  Ten tweede is David Icke al ruim 30 jaar bezig én blijkt nu alles uit te komen van zijn voorspellingen van toen.
  Tevens blijken alle conspiracy theorieën later toch altijd waarheid te zijn.
  En 5G, Bilderberg, haarp, chemtrails enz zijn gewoon de waarheid.
  Duizenden filmpjes te vinden op internet inclusief de betreffende documenten.
  Inclusief de corona waanzin.
  Er zijn honderden bewijzen dat het totaal fake is.
  Als je maar even op internet zoekt zie je dat er overal lege hospitalen én nep foto’s en lege vrachtwagens met lijken zijn.
  Ik kan echt niet geloven dat er mensen zijn die dagelijks ejbron bezoeken én die ook nóg de mean stream media geloven.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Je kunt het internet afstropen en vergelijken zoveel al je wil maar zelf nadenken blijft toch het belangrijkste.

   Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Waarschijnlijk, 5 G is telepathie met zendmast, bestaat al sinds de Romeinen, of Keulen en Aken.

    Like

   • bobzelf zegt:

    ja guus dat kan wel kloppen ,,,,

    maar dankzij het vragen en kijken en zoeken

    kwam ik dus een filmpje tegen op 27 juli 2014

    JAAAAAAAAA ????????????????

    OVER PUTIN DID IT ???
    HET WAS EEN BUKRAKET ??????????????????
    DE USA HAD ONWEERLEGBARE BEWIJZEN ???????????????????
    PUTIN MOORDENAAR ???????????????????
    EN ALS JE DUS NIET OP FACEBOOK ZOEKT
    ,ZAT IK NU OOK JA , TE KNIKKEBOLLEN
    EN LEES HET AD

    DAT DE RUSSISCHE BUKRAKET, GEBRUIKT
    DOOR DE SEPERATISTEN
    EN DAT BELLINGCAT ,
    EN DE ONDERSTE STEEN

    KIJK NOG EENS ,,,,,,, , DOE MIJ EFFE EEN PLEZIER ,,,,,,,,,, SNAPPIE
    BESTE GUUS

    6 MINUUT 07 LUISTER MAAR 10 X , DE ENIGE GETUIGE TER WERELD

    IK DUIK MIJN NEST IN , WAS VEEL TE VROEG OP , TANDARTSSSSSS

    VOLGENS WEL IN GELICHTE KRINGEN ???
    WE HOORDEN VANDAAG DAT ??????????????
    MISSCHIEN ?????????????
    GEEN IDEEE ???????????????

    MIJN GOD IK ZIE ME AL STAAN,,,,,,, JAAR IN ,,,,,,,, , JAAR UIT

    BESTE BOB , WAT MOETEN WE MET HET IEDEE VAN 774 MILJOEN ??

    EN DAN DIE ANTWOORDEN GEVEN ,

    ZE HADDEN ME 14 HOOG HET RAAM UIT GEPLEURD ,

    EN HET HOUDT MAAR NIET OP , HEEE ?

    ALS JE IETS VERMOEDT HOUDT DAN JE MUIL DICHT

    WANT JE WEET HET DUS NIET

    WELTERUSTEN

    OME BOB MITSUBISHI

    Geliked door 1 persoon

   • LUCIA zegt:

    @guusvelraeds
    Je hebt nou eenmaal mensen, die graag lezen, goede you-tube kanalen bezoeken en dat dan allemaal op een rijtje zetten .Jullie brullen zo hard hier als blijkt dat minister X of Y zich niet buiten Nederland georiënteerd heeft i.v.m. Corona maar zodra een van jullie dat wel doet, is het ook niet goed… wat willen jullie eigenlijk???.
    Inzicht krijgen, houdt in dat je verschillende standpunten bekijkt en vervolgens met je verstand en ik durf daar best bij te zetten ook intuïtie, de zaken gaat wegen en dan zelf tot een conclusie komt, en zo af en toe als ik op fora ben en bepaalde zaken lees, vraag ik mij af of sommige mensen wel weten, hoe je aan info komt, wat je er vervolgens meedoet en hoe je conclusies trekt. Dat komt niet op als poepen.. daar gaat werk inzitten, zowel lees als denkwerk en dan allerlei kut opmerkingen maken en stomme etiketjes opplakken, ja dat is lullig. want als meer mensen hun hersenen gebruikten, zou de wereld er een stuk beter uitzien en daar profiteert iedereen van!!
    Bovendien als je het niet begrijpt , bedenk dan voordat je Wappie roept.. hee.. die ander heeft me blijkbaar slimmer ingeschat dus eigenlijk ben je gecomplimenteerd, want geloof me het leven is net zo moeilijk als je hoog begaafd bent als wanneer je laag begaafd bent.
    Simpelweg omdat het leven en alles wat daaraan vasthangt organisatorisch gemaakt is voor de gemiddelde mens, en iedereen die daaraan niet voldoet, afhankelijk van de afwijking van het gemiddelde, heeft het niet makkelijk.
    Daarbij kun je je verschillende dingen indenken niet alleen IQ maar ook b.v. paranormale vermogens, of mensen die alles kunnen bouwen, je geeft ze drie latten en een paar spijkers en zonder enige tekening of opleiding daarin, staat er ineens 2 dagen later een geweldig tuinhuisje of een boot, zet dat dan af, tegen iemand die niet eens een Ikea kast in mekaar kan zetten. Ja intelligentie is ook nodig als je timmerman bent!!!

    Like

   • bobzelf zegt:

    JA REPUBLIKEIN

    Asterix zei het al : RARE JONGENS DIE ROMEINEN , TEKEN TOCH BIJ ??
    AVE JULIUS ”ALLES KITS ”?

    Like

  • LUCIA zegt:

   @ Pepo Copyright ;Helemaal met je eens m.n. je laatste 2 zinnen, maar ik heb wat met die wappieroepers.
   Zie je dat voor je Orwell schrijft een magnifiek boek Animal Farm en daar staan ze klaar de wappieroepers. Ik heb altijd het idee dat het of ontzettend saaie kleurloze mensen zijn of ontzettend domme mensen ( het vermogen tot patroondenken is een van de hoogste I.Q. vermogens en patronen kunnen zien in gebeurtenissen is voorwaarde scheppend voor conspiracy denken) of en dat heb ik ook meegemaakt… met een kennis …best een hoog IQ hebben maar zo vreselijk bang om je oude system of belief op te geven, dus ja dan doe je maar alsof je in dingen gelooft die nergens op slaan.
   En niemand zo goed in staat zichzelf te besodemieteren als een angsthaas. Nou terwijl jij en ik weten wat er komt ,dus ons kunnen voorbereiden, wacht straks de wappie roepers een grote ontgoocheling, zal wel gang naar de dealer met een diploma worden, voor wat kalmeringsmiddelen en/of anti-depressiva.

   Geliked door 1 persoon

   • M. zegt:

    Je kan het ze 100.000 x voorkauwen en karrevrachten met bewijs aanrukken en talloze opnames laten zien van de mensen die zelf beweren wat de ‘wappies’ beweren.
    Maar met een vooringenomen gesloten mind blijft het armoede met ze.
    Kenmerkend voor de verslaafde tv kijker.

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    he lucia

    toch moet die Noach ook wel slim zijn geweest , stel je voor dat al die dieren alleemaal per 2 stuks aan kwamen lopen
    EN NOACH HAD VAN DIE 3 PLANKEN EN DIE PAAR SPIJKERS

    EEN TUINHUISIE GEMAAKT, WHAHAHAHA

    LOVE YOU GIRLIE ,, NEVER GIVE UP IS FOR LOSERS

    HUGGIE , en als je effe een foto plaatst misschien ook een dikke kus

    whahaha

    OOM CASANOVA

    Like

  • Monalisa zegt:

   Word dit een ban??

   Like

   • LUCIA zegt:

    @Monalisa
    Stevige discussies moeten toch kunnen?? Anders wordt het leven hier op dit forum verrekte saai.

    Like

   • bobzelf zegt:

    VRIEND VERTEL ,WAAR DOEL JE NOU WEER OP ,,,,

    ER WORDEN HIER SPIJKERS MET KOPPEN GESLAGEN ,,

    ER IS EEN ??? ROTTERDAMS ?? SPREEKWOORD

    DAT ALS HE GESCHOREN WORDT, MOET DE STIL BLIJVEN ZITTEN .

    DIT HEET DISCUSSIEREN , en als iemand zich aan gesproken voelt ???

    nou reageer dan , dat wij de lucia en ome bob , die weer

    het voortouw nemen , ER VOLKOMEN NAAST ZITTEN ??

    KIJK DAN KUNNEN WE DAAR WEER OVER DISCUSSIEREN ,

    KIJK , Bert heeft dit blog nooit opgezet , om klaverjassen te promoten

    maar om zijn medemensen wakker te schoppen of wakker te laten schoppen

    WAAR HIJ OOIT AAN BEGONNEN IS , ONGELOFELIJK

    en niet voor pappen en nat houden

    DAAR IS HEEL NEDERLAND ALDOOR NAAR DE KLOTEN GEHOLPEN

    SNAPPIE VRIEND ?? JIJ DENK IK WEL ,,,,,,,

    DIKKE HUG

    BOBZELF

    Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    vriend ik ben al jaren wakker dat weet je best maar velen niet.

    Like

   • Monalisa zegt:

    LUCIA stevige discussies moeten toch kunnen?? Anders wordt het leven hier op dit forum verrekte saai. saai is het hier niet maar het gaat mij ook te ver da de heer Bron word afgemaakt door een gek

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    ??? Ik? afgemaakt? Door wie? Heb ik iets gemist?

    Like

   • Monalisa zegt:

    Ik kan echt niet geloven dat er mensen zijn die dagelijks ejbron bezoeken én die ook nóg de mean stream media geloven.Hier ging het bij mij om

    Like

   • Lucky zegt:

    Het is een beetje manisch aan het worden, dat gedoe.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Ik Neem wel even een tijdje rust groeten.

    Like

   • Lucky zegt:

    Nee Mona Lisa, u heeft geen rust nodig, daar ging het niet over. 😉

    Like

  • H. Numan zegt:

   “Ten eerste is China al met de ontwikkeling van 8G bezig.”
   Kijk, dat geeft dus aan dat je niet weet waarover je raaskalt. 6G is nog niet eens in ontwikkeling. Laat staan 8G. Ik heb 20 jaar netwerkbeheer gedaan. Op dit moment doe ik Linux netwerken. Jou expertise is … ????

   Geliked door 1 persoon

 12. Wat een belabberd stuk.Leer eerst je feiten te verzamelen in plaats van hear-say en copy en paste en leer vervolgens om niet opinierend te schrijven. Mocht je weten waar het coronavirus vandaan komt, lees dan de coronavirus verhalen op https://peterstuivenberg.com/

  Geliked door 1 persoon

 13. Republikein zegt:

  Nou, hier een leuk filmpie dan, voor wie er interesse in heeft.
  https://newsinsideout.com/2020/04/venus-the-earth-5g-coronavirus-pandemic-raymond-keller-robert-potter/

  Gewoon op het artikeltje tikken, dat deed die vent ook toen ie bij de hoeren was en op het raam tikte, hoeveel kost dat vroeg ie, 100 euro zei de hoer.
  Nou, dat is niet duur voor dubbelglas.
  Mensen worden sinds jaar en tijden gehersenspoeld, maar ze willen het, zoals daar zijn, GTST, BZV, en wat dies meer zij, het betrouwbaarste op TV is het weerbericht, maar ook maar beperkt.

  Het wordt mooi weer, we zijn vertrokken voor een mooi weekend, aldus de Vlaamse weerman
  Frank Deboosere.
  Of zoiets, absoluut geen stoephoer.

  Geliked door 1 persoon

 14. Republikein zegt:

  Alles kits hier, en nu naar de razende reporter in Brussel!
  Er hangt hier een spruitjeslucht.
  Roger that, en dan over naar mededelingen voor Land_ en Tuinbouw.
  Er hangt een hogedrukgebied boven de Azoren, de sluizen bij Nederweert zijn gesloten voor binnenkomend gespuis.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s