Mamma help, ik ga misschien ooit wel eens dood!

Screenshot_104

(Door: “bozeoudeman”)

De bevolking van de vier ‘grote steden’ bestaat over niet al te lange tijd uit bijna allemaal wat je vroeger allochtonen mocht noemen, maar sinds een motie in de Tweede Kamer dus niet meer mag. De kleinere steden en ook dorpen en gehuchten zijn sinds de invasie, die in 2015 pas echt goed op gang is gebracht en die nooit meer is gestopt, in versneld tempo aan de beurt om gedwongen van ‘kleur’ te veranderen. En dit alles omdat een elite het wenst. 

Omdat die elite voordeel heeft bij dit gebeuren. Om slechts twee punten te noemen: bij meer bevolking wordt de schaarste aan woonruimte nog groter en de waarde van dat schaarse goed hoger. Vooral al diegenen die al langere tijd in het bezit zijn van een eigen huis zullen hier van profiteren door een stijging van de overwaarde op het huis. Starters op de huizenmarkt zullen meer en meer in de verdrukking komen. En geen zogenaamd sociaaldemocratische of christelijk-liberale politieke partij die dit tracht te voorkomen. 

Huisjesmelkers als een vaak genoemde prins zullen slapende rijker en rijker worden. Gewone mensen zijn en worden nog meer de dupe, zoals ook met de corona crisis blijkt. De elite zit thuis en werkt via Skype, terwijl de gewone(re) werkmieren vaak met het openbaar vervoer naar het werk moeten om als bijvoorbeeld vuilnisman of verpleegkundige extra risico te lopen. Maar daarvoor klinkt nu applaus. Hogere beloning zou eerder op z’n plaats zijn. Zoals gezegd, de elite, de zogenaamd intelligentsia, zit thuis achter de computer en delegeert en profiteert.

Diezelfde elite, intelligentsia, die al voor zeker twintig jaar of langer de maatschappij zit te herinrichten zoals het hen bekoort. Zonder daar enige echte inspraak in te hebben, moeten de werkmieren alles pikken en hiermee kom ik uit bij nummer twee wat in het belang is van een zeer asociale, enkel op eigen heil, financieel gewin en heerlijkheid uit zijnde elitaire intelligentsia.

Eveneens door de gigantische instroom aan arbeidskrachten zullen inkomens van gewone mensen in de nabije toekomst niet stijgen, maar dalen. Ook hier geldt eenzelfde economische wet als bij de overwaarde. Bij een gigantisch aanbod aan werkmieren kan de elite niet alleen kiezen, maar ook een vergoeding bieden die enkele tientallen jaren geleden op de lachspieren van ieder werkmier had gewerkt. Straks niet meer, er is dan niets meer te lachen.

Eenieder met verstand in het hoofd ziet dit aankomen, dus komt de vraag waarom die grote meute in vredesnaam blijft stemmen op partijen die hen kwaadaardig gezind zijn? Het antwoord lijkt simpel, omdat men vaak liever kiest voor iets dat men kent dan voor het onbekende. Daarbovenop komt ook nog eens een blijvende campagne die in de bijna soort DDR/nazistisch te noemen media wordt gevoerd tegen dat ‘onbekende’ om met angstvisioenen de zwijgende meerderheid in het DDR/nazi gareel te houden.

Zo zal het nog jaren kunnen duren voor de grote meute durft in te zien te zijn bedrogen door politiek en media. Het zal helaas te laat zijn. Tientallen, zo niet honderden miljoenen door die elite binnengehaalde islamieten en zwarte Afrikanen zullen dan meer dan de helft of meer van de Europese bevolking uitmaken, dit dankzij en gezien het Pact van Marrakesh. En eenieder die daar nu iets over durft te stellen, wordt door speciaal hiervoor binnen de media aangenomen islamitische en zwarte columnisten aan de kaak gesteld als ‘vieze gore racisten’. Simpel toch!

Blanken mogen het nu eenmaal niet voor zichzelf opnemen van dit soort islamitische of zwarte ‘zeer oprechte’ columnisten. Wat zullen blanke kinderen die nu opgroeien straks hun ouders haten als zij er ooit achter komen hoe die stupide ouders alle ellende hadden kunnen voorkomen door in het verleden (nu dus) niet langer aan het handje van corrupte politici en media-schooiers te blijven aanhobbelen. Maar helaas, het is niet anders. De duidelijk goed voorbereide corona-crisis is de afmaker van iets dat democratie heet. En we doen allemaal braaf wat de corrupte schoften willen, omdat we bang gemaakt worden. Waarvoor? Dood gaan we allemaal! Ooit!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Mamma help, ik ga misschien ooit wel eens dood!

 1. Jean zegt:

  Alhoewel ik van mening ben dat die coronapandemie voor een groot gedeelte “gestuurd” wordt ben ik ervan overtuigd dat ze zal uitdraaien in het nadeel van de manipulators, valsspelers, zakkenvullers en ik hoop dat dit héél zwaar zal terecht komen bij diezelfde manipulators, valsspelers, zakkenvullers.

  Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Jean, uw mening/veronderstelling, is wens denken. Die manipulators, valsspelers, enz, gaan echt niet uit zichzelf weg. Dat doen ratten ook niet, die moet je verdelgen met het zwaarste gif dat je kan bemachtigen. Doe je dat niet dan blijven ze terug komen in steeds weer anderen gedaanten, bijvoorbeeld, groenlinks, is nu een kloon van communisten, psp en ander links gespuis. De politiek muteert zichzelf, zoals D66, een democratische partij, inmiddels verworden tot totalitair vergif voor nederland. Partij van de arbeid idem dito. De eerste voormannen van die partij zouden zich in hun graf omdraaien als ze zouden zien wat er van hun idealen is geworden. De oude Drees zag dat al bij zijn leven. Op hoge ouderdom zei hij zijn lidmaatschap van de pvda op.

   Geliked door 5 people

 2. boorzalf zegt:

  Heel die corona crisis is één grote fake. En de NOS pookt elke dag het vuurtje op. Besmetting dit, besmetting dat, wordt er schijtziek. Ik heb het idee dat we flink in de maling genomen worden.

  Geliked door 3 people

 3. Renato zegt:

  Discussies zijn nu uitgesloten. De rem zit blijkbaar nog steeds op een hardhandige schifting binnen het bestuur en de politiek. Onafhankelijk dakloze ouderen onder ons zonder nazaten, maar met een gezonde dosis verstand, bungelend aan de draad van de armoe, zouden het ultieme verschil kunnen maken. De beloning is een privé kamer met alle voorzieningen in een groot gebouw. Warmte, voeding, sanitair, toegang tot literatuur, digitale communicatie, hoeren en zakgeld is hun lot. Niet verkeerd toch, in de herfst van je leven? Het ultieme middel om het verwarde volk een steun in de rug te geven. Prachtig toch?

  Like

 4. Bob zegt:

  De spijker op zijn kop geramd. De meute is doof en blind
  als het om de reeele werkelijke situatie gaat. Ook hebben
  de meeste niet leren kritisch te denken.
  Een ander aspekt is kennis van de geschiedenis.

  Geliked door 5 people

  • Joketsu zegt:

   Klopt het is echt erg om te zien hoe mensen nu weer massaal op de VVD stemmen volgens de peilingen. Ze vergeten alles wat daarvoor heeft afgespeeld of zagen ze dat zelfs niet? In het bedrijfsleven zie je ook dat kritisch denken en op feiten gebaseerde denkwijze en beslissingen absoluut ondervertegenwoordigd zijn en niet gestimuleerd worden. Dus de meeste mensen presteren middelmatig en werken puur voor hun inkomen en leidinggevende hebben macht en meer rijkdom en blijven hierin vasthouden. Irrationaliteit prevaleert.

   Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   waarom denk je hebben ze geschiedenisles maar uit het vakken pakket weggestreept?

   Like

 5. scherpschutter1943 zegt:

  Zoals de toestand door u, oude man wordt geduid,denk ik dat het enige recht dat straks nog voor de autochtoon over blijft, uit de loop van een geweer komt.De rest is allemaal flauwekul. Zie dus dat je een geweer krijgt/koopt.

  Geliked door 1 persoon

 6. Joketsu zegt:

  Die hele Corona crisis is één grote farce. Ik ben benieuwd wat ons in de toekomst te wachten staat. Maar het gaat zeker in de richting van meer gecentraliseerde macht, digitaal geld en minder vrijheid in beweging en woord.

  Like

 7. Albert zegt:

  Hoezo ‘wat je vroeger allochtonen mocht noemen’?

  Ik herinner me nog heel goed, ca. 20-25 jaar geleden. De pers had het ineens over een ‘allochtoon’. Ze hadden er een afbeelding bij geplaatst van een jonge vrouw, een oosters type. Ik heb heel lang naar die foto gekeken met het besef dat dit dus een ‘allochtoon’ zou zijn. Ik begreep het niet zo, waarom zou zij een allochtoon zijn en wij niet, wat was er anders aan haar? Ik probeerde het aan de foto te ontrafelen en kwam er niet uit. Omdat ik het woord niet kende heb ik het vervolgens in het woordenboek opgezocht. Die vrouw, inmiddels waarschijnlijk een stuk ouder, is nu geen allochtoon meer?

  Wat is er nu veranderd aan allochtonen, dat ze nu geen allochtonen meer mogen heten?
  Blijven niet allochtonen dan wel autochtoon, of zijn die nu ook veranderd?
  Waarom maakt de media toch zoveel onderscheid?

  Like

  • Nee er is niks veranderd aan allochtonen maar de overheid heeft het woord in de ban gedaan omdat het stigmatiserend zou kunnen werken.
   Het raakt kant nog wal omdat welk synoniem je ook gaat gebruiken de negatieve associatie blijft, dat wordt niet veroorzaakt door de gebruiker van het woord maar door het gedrag van grote groepen allochtonen.

   Like

  • Republikein zegt:

   Waarschijnlijk 20-25 jaar ouder?
   Grapje!!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s