Wordt de corona-blokkade met het begin van de ramadan weer opgeheven?

Screenshot_106

(Door: Albrecht Künstle – Vertaling: E.J. Bron)

Het gekozen einde 20 april lijkt in Duitsland geen toeval te zijn. Want op 23/24 april begint een “feestperiode” – voor de moslims – de vier weken durende ramadan. Dat het dan waarschijnlijk weer druk zal zijn in de moskeeën, kan geen toeval zijn.

philosophia perennis

De corona-crisis was nog maar nauwelijks goed op gang gekomen, of er kwam een Korano-crisis – een klaagzang van de islamverenigingen. De wetgevers van de deelstaten en de staat waren er heel snel bij om de religiegemeenschappen niet alleen terecht te wijzen, maar ook tot in de kerk zelf te regeren. Godsdiensten werden gewoon verboden, ook al zou men zich in de grote kerken, domkerken en kathedralen aan de geboden veiligheidsafstand van 1.50 meter hebben kunnen houden.

De sociaaldemocraten inclusief de christendemocraten – de Groenen sowieso – schoven de kerkmannen gewoon een sluitsteen voor hun “burchten”, die zodoende bijna graven werden, alleen leger. Maar wie gedacht had dat de heersenden erbarmen zouden hebben met de door de grondwet beschermde religievrijheid en met Pasen de stenen weer zouden wegrollen om de kerken de opstandingsfeesten mogelijk te maken, kwam bedrogen uit. De boeien moeten pas op 20 april losser gemaakt worden. De ouderen kennen de 20e april nog. Het was de verjaardag van de Führer. Waarom uitgerekend deze datum van historisch belang? Wie moet daar nu mee gevleid worden?

Dat christenen en Joden uitgerekend tot dat moment belangrijke gebeurtenissen eerbiedigen, schijnt de dames en heren in Berlijn niet te interesseren. Palmzondag, Witte Donderdag, Goede Vrijdag, Pasen en ook nog Beloken Pasen/Barmhartigheidszondag op 19 april – allemaal doorgestreept, verboden. De Joden vergaat het net zo met hun Pesach van 9 tot 16 april. Waarom worden de restricties met de feestdagen niet versoepeld?

Het gekozen einde 20 april lijkt in Duitsland geen toeval te zijn. Want op 23/24 april begint een “feestperiode” – voor de moslims – de vier weken durende ramadan. Dat het dan waarschijnlijk weer druk zal zijn in de moskeeën, kan geen toeval zijn. Waarschijnlijk vreest de politiek zware onlusten als ze de moslims niet laat geworden zoals in hun landen van herkomst. Wanneer zelfs in instellingen voor eerste opvang het leger wordt ingezet om de orde te bewaren, dan pas goed bij gevestigde instellingen zoals de moskeegemeenschappen. Voor de islam wordt in dit land inmiddels de rode loper uitgerold, veel politici zijn horig aan hem.

En het zou me niets verbazen wanneer de roep van de “Islamraad in Duitsland” naar een corona-reddingspakket voor de verenigingen met hun moskeeën gehoor vindt. Deze Islamraad verlangde dat de corona-verboden voor het begin van de ramadan beëindigd worden. Als dat niet zou gebeuren, dan zouden de islamverenigingen financiële steun nodig hebben. Stinkt geld werkelijk niet? Alleen al deze overkoepelende organisatie heeft 26 landelijke en deelstaatverenigingen. Waaronder ook nog behoorlijk twijfelachtige zoals Millî Görüş, die zich “islamistische” tendensen moet laten verwijten. De zogenaamde Binnenlandse Veiligheidsdienst observeert deze “islamisten”.

De angst dat ook dubieuze islamverenigingen corona-gehoor vinden, is terecht. In de steden Duisburg en Hannover blèren de imams al vanaf de minaret en motiveren dat met de corona-noodtoestand. In Hannover wordt deze uitzonderingstoestand door Millî Görüş gebruikt om nu eindelijk de roep van de muezzin te laten klinken (wat ze al bijna twee jaar eist). Millî Görüş wil volgens haar homepage de “vrijdagsgebeden” in haar moskeeën ook alleen maar tot 02-04 onderbreken, let wel niet tot 20-04. Dus morgen begint het geblèr alweer?

Vanzelfsprekend sloot ook de Turkse DiTiB zich bij de eis uitzonderingstoestand aan. Of de oproepen van de muezzin na corona weer wegsterven, mag betwijfeld worden. Wat de moslims eenmaal hebben ingepikt, geven ze nooit meer uit handen. Of dat nu het eigendom van de ongelovigen, hun kerken, steden, ja zelfs hun landen zijn.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: Albrecht Künstle

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, christendemocraten, Christendom, cultuurrelativisme, discriminatie, Duitsland, Elite, establishment, Groenen, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jodendom, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, nieuw fascisme, Overheid, politici, provoceren, ramadan, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Wordt de corona-blokkade met het begin van de ramadan weer opgeheven?

 1. koddebeier zegt:

  Idioten !

  Geliked door 1 persoon

 2. Willem zegt:

  Nadat de psychopaat, ‘de rechtse extremist’, een paar weken geleden 11 mensen dood schoot, was er snel een herdenking met 1 min. stilte in de Duitse Bundestag. 2 dingen vielen op. Ten eerste werd de AFD mede schuldig verklaard en ten 2de was, hoewel kort, de voorzitter van de moslim zentralrat, ZMD, Aiman Mazyek in beeld. Deze man is, volgens de berichten, aanwezig bij alle belangrijke vergaderingen van de Duitse regering, dus incluis Merkel. Wie hem wel eens heeft horen spreken kan afleiden wat voor een persoon dit is, zeer intelligent, zeer welbespraakt, zeer sluw en zeer berekenend. Eigenlijk heeft hij de hele regering in zijn zak, men praat hem na, en zou je kunnen stellen dat hij de ongekroonde koning, of beter gezegd , “ongekroonde Sultan” van Duitsland is. Ik heb zo’n vermoeden dat we nog meer van deze persoon gaan horen, let maar eens goed op wat hij te zeggen heeft.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jean zegt:

  Laat ze samenhokken maar bewaar grote afstand van die waanzinnigen.
  Ben benieuwd of het geboortecijfer in die moslimlanden nu gaat zakken, ik denk het niet want fokken is een prioriteit voor die waanzinnige barbaren en dat liefst met 4 a 5 vrouwen.
  Om die waanzin nu eens eindelijk totaal te verbieden in onze westerse samenleving hoor je niets, het geld is véél belangrijker dan onze gezondheid, nog even wachten en de 65 plussers mogen creperen want die kosten geld en hebben een eigen mening wat het politiek gespuis niet graag heeft.

  Geliked door 2 people

 4. Hovawart zegt:

  De eu-regeringen gaan toch niet omwille de volksgezondheid een lontje steken in hun zelf- geïmporteerde kruitvat?……..men ziet de beelden uit de banlieux al opdoemen…autobrandjes en plunderingen, want ook de islamietjes laten een goede crisis niet voorbij glippen.

  Geliked door 2 people

 5. andre zegt:

  En is er even geen virus voor handen dan steken de psychopaten het gewoon in de fik voor kerst. De Notre-Dame moest het ook al ontgelden.

  Geliked door 4 people

 6. Tistochwat zegt:

  Wat heeft het voor zin om de fatsoenlijke burger op te sluiten terwijl de onreine mohammedaan het ‘Bill Gates-virus’ mag blijven verspreiden?

  Wilders en Jensen hebben allebei gedeeltelijk gelijk.
  Gevaarlijk virus (mening Wilders) wordt misbruikt door islamofiele, klimaatwaanzinnige, kleptomane, kwaadaardige despoten (mening Jensen)!
  Vreemd eigenlijk dat Jensen het nooit heeft over de verschrikkelijke islaminvasie.

  Geliked door 3 people

 7. Blaffertje zegt:

  De maatregelen zouden tot de 28e duren, maar verbazen zou het me niet als het versoepeld word voor onze cultuurverrijkers want zij moeten elkaar natuurlijk wel aan de kont kunnen snuffelen in de moskee en zeker tijdens rammendan elkaar kunnen knuffelen en aflikken.
  Wij krijgen een boete als we buiten met meer dan 3 personen bij elkaar staan op gepaste afstand of een feestje vieren in huis met meer dan 3 personen, maar zij niet hoor, voor hen telt uiteraard weer een uitzondering.
  Een voordeel heeft het.
  Ze besmetten elkaar om het leven.

  Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  Ondertussen hakkebarrr in Israël

  EXCLUSIVE VIDEO: Riot in Israeli City as Police Confront Quarantine Breaker, Muslim Prayers

  JAFFA – Dystopian scenes unfolded in the Israeli city of Jaffa Wednesday, with residents burning tires and throwing rocks at police after an alleged quarantine violator refused to identify himself

  Jaffa, neighboring the coastal city of Tel Aviv, is home to a large Muslim population and has been the scene of many clashes with police in the past.
  Six people were arrested in the clashes, including one woman who eye witnesses claimed was pushed to the floor by police, causing further escalations
  Rioters also protested police efforts to break up a gathering of Muslim worshipers praying on the sidewalk outside a mosque, and violating the 2 meter (6.5 feet) restriction. The mosque’s imam was among those arrested
  The clashes were the result of a routine check conducted by police cars stationed in the area on a 16-year-old youth. The youth refused to identify himself and was suspected of violating a quarantine order. His family members and neighbors then came out and began attacking officers, police said.
  The skirmish quickly escalated as more people joined the scene and began to throw stones at police officers and burn tires and large garbage skips.
  Hundreds of police officers, firefighters, and border police officers were deployed to the area. Police used stun grenades to disperse the rioters.

  Nl
  EXCLUSIEVE VIDEO: Oproer in Israëlische stad als politie confronteert quarantainebreker, moslimgebeden

  JAFFA – Dystopische scènes speelden zich woensdag af in de Israëlische stad Jaffa, met inwoners die banden verbrandden en stenen naar de politie gooiden nadat een vermeende quarantaineschender weigerde zichzelf te identificeren

  Jaffa, grenzend aan de kuststad Tel Aviv, is de thuisbasis van een grote moslimbevolking en was in het verleden het toneel van vele botsingen met de politie.
  Zes mensen werden gearresteerd tijdens de schermutselingen, waaronder een vrouw die volgens ooggetuigen door de politie op de grond werd gedrukt, wat tot verdere escalaties leidde
  Oproeraars protesteerden ook tegen de pogingen van de politie om een ​​bijeenkomst van moslimaanbidders die op de stoep buiten een moskee baden te verbreken en de beperking van 2 meter (6,5 voet) te schenden. De imam van de moskee was een van de arrestanten
  De schermutselingen waren het resultaat van een routinecontrole door politieauto’s die in het gebied waren gestationeerd op een 16-jarige jongere. De jongere weigerde zich te identificeren en werd verdacht van overtreding van een quarantainebevel. Zijn familieleden en buren kwamen toen naar buiten en begonnen officieren aan te vallen, zei de politie.
  De schermutseling escaleerde snel toen meer mensen zich bij het toneel voegden en stenen naar politieagenten begonnen te gooien en banden en grote vuilnisbakken verbrandden.
  Honderden politieagenten, brandweerlieden en grenspolitieagenten werden in het gebied ingezet. De politie gebruikte stungranaten om de relschoppers te verdrijven.

  Like

 9. hans zegt:

  Nou anders gedacht zou dit wel eens de volgende zeer gewenste wende kunnen inluiden in Duitsland waardoor er grote rellen komen, maar dan uit eigen volk die dit evil-plan (virus) dan beginnen te doorzien. Merkel tegen de muur zoals Ceausescu. Vlag uit en feest!

  Like

 10. Jan zegt:

  Merkel: ‘Deutschland noch immer nicht kaput? Dann muß ich mich etwas beeilen.’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s