ISIS roept op tot aanslagen tijdens de corona-crisis: veiligheidssituatie spitst zich dramatisch toe

Screenshot_119

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

De taken van de mobiele eenheden van de politie zijn in de corona-crisis duidelijk veranderd. In plaats van veiligheid bij voetbalwedstrijden en demonstraties te garanderen, worden ze er nu op uit gestuurd om uitgaansbeperkingen en/of contactverboden, die de bevolking opgelegd werden, te controleren en overtredingen te bestraffen. De signalen uit kringen van de veiligheidsautoriteiten zijn duidelijk – daar wordt rekening gehouden met een aanzienlijke stijging van het aantal politieacties. Nu roept zelfs ISIS tot aanslagen tijdens de corona-crisis op.

Screenshot_73

Bij de 11.000 werknemers van de politie in Hamburg worden eind maart twaalf met het coronavirus besmette agenten en 270 medewerkers in quarantaine geplaatst. Om de gelederen aan te vullen, werden 800 politieleerlingen uit gesloten leerinstellingen over de bureaus in de Hanzestad verdeeld en ingezet bij de reguliere patrouilledienst. In geval van nood zouden dan politieleerlingen op gewapende daders kunnen stuiten.

Hoe snel het aantal met het corona-virus besmette personen bij de veiligheidsautoriteiten de hoogte in kunnen schieten, wordt duidelijk bij een blik naar New York. Het New York Police Department  meldde op 26 maart 3200 zieke agenten, dat is bijna een tiende deel van alle politieagenten. Daarbij komt nog dat de Duitse politie al jarenlang kapot bezuinigd werd, bovendien lijdt aan een lange tijd geïgnoreerde vergrijzing en het moet doen met gebrekkige uitrusting.

De ongeveer 46.000 federale politieagenten schuiven al geruime tijd twee miljoen overuren voor zich uit, zonder de gelegenheid te bezitten deze op te nemen en tijd voor de familie en voor recreatie te krijgen. Tegelijkertijd worden de signalen sterker dat er maandenlang een enorme aanspraak gemaakt zal worden op alle veiligheidskrachten.

Omdat het openbare leven grotendeels is stilgelegd, vermindert op dit moment weliswaar ook de openbare criminaliteit zoals winkeldiefstallen (sportartikelen, parfum etc.), zakkenrollen, toebrengen van lichamelijk letsel en roofdelicten – drugsrechercheurs berichten van een drugshandel, die wegens gebrek aan aanvoer grotendeels tot stilstand is gekomen en zodoende ook tegelijkertijd de daarmee gepaard gaande criminaliteit. Maar dat zal niet zo blijven.

De economielobbyisten binnen de politiek dringen steeds luider aan op een opheffing van de beperkingen, die vroeger of later ook zal komen, maar het virus zal er dan nog steeds zijn en verder blijven doden. De agressies in de samenleving, zoals in families – trefwoord huiselijk geweld – kunnen op elk moment landelijk escaleren.

De indicators voor gewelddadigheden nemen bij elke soort crisis exponentieel toe:  bestaansangsten, massale werkloosheid, geen perspectief en uitbrekende gevechten tussen criminele en gewelddadige bendes herbergen zodoende het gevaar om snel in onlusten met daarmee gepaard gaande plunderingen te escaleren. Om deze oorzakelijkheden te bewijzen, volstaat een blik naar de VS, Engeland en Frankrijk, die met regelmatige tussenpozen het toneel van zulke onlusten worden.

De Italiaanse geheime dienst waarschuwt op dit moment voor sociale onlusten. In het verarmde Zuid-Italië breiden zich op dit moment razend snel oproepen uit die een “bestorming van de paleizen” eisen. Als belangrijkste reden wordt de catastrofale economische situatie in de regio aangehaald, die door de corona-crisis nog erger is geworden. Er zijn al berichten over eerste plunderingen. In Palermo worden sindsdien supermarkten beveiligd door politieagenten en Carabinieri.

ISIS roept op tot aanslagen in het door de corona-crisis verzwakte Westen

In Parijs capituleert de politie in stadswijken zoals Seine-Saint-Denis, die door gewelddadige migranten-bendes en drugsdealers in No-Go-Zones zijn gemuteerd, al voor de invoering van de corona-maatregelen. Bovendien bevindt de wijk zich in handen van “islamisten”, die openlijk hun vreugde betuigen over tienduizenden corona-doden wereldwijd en deze een door Allah gegeven verzwakking van de “kruisvaarder”-naties noemen.

Gelovige moslims zouden immuun zijn voor het virus, aldus de imams, die er bovendien toe oproepen om het verbod van het vrijdaggebed in de moskee en over het algemeen verboden bezoeken aan de moskee te ignoreren. De Franse politie durft daar niet tegen op te treden om geen landelijke onlusten door islamitische migranten-bendes te veroorzaken. Verder worden er jihadistische oproepen verbreid om juist in de chaos van de corona-crisis terreuraanslagen te plegen.

Een oproep van ISIS luidt:

“En het laatste wat zij (de “kruisvaarder”-naties) nu willen, is dat deze kritieke tijd, die ze nu meemaken, samenvalt met voorbereidingen van de soldaten van het Kalifaat voor nieuwe aanslagen op hen,  zoals die in Parijs, Londen, Brussel en andere plaatsen hebben plaatsgevonden.”

Veiligheidssituatie in Duitsland spitst zich toe

In Duitsland worden de aanwijzingen op nakende Franse omstandigheden sterker. Zo publiceerde de politie van Beieren een persmededeling volgens welke in een moskee in Friedberg 20 moslims islam-les van een imam kregen. De politie ontbond de bijeenkomst en begon een onderzoek wegens het overtreden van de wet op de infectiebescherming. Maar de moslims trokken zich desondanks niets van de geldende aanwijzingen aan. Slechts enkele dagen later, op 24 maart, volgde de volgende moskeeactie tegen de uit 20 personen bestaande groep.

Opgestookt door radicale “islamisten” zouden er vanuit de islamitische gemeenschap op elk moment landelijke conflicthaarden kunnen ontstaan, juist wanneer het traditionele vrijdagsgebed in moskeeën een langere periode verboden blijft. Volgens schattingen, officiële cijfers door de Duitse regering bestaan niet, zou door de plaatsvindende ongecontroleerde massa-immigratie het islamitische bevolkingsaandeel in Duitsland over enkele jaren naar tot 7 miljoen moslims toegenomen kunnen zijn.

Bij deze orde van grootte wordt duidelijk dat het geïmporteerde veiligheidsrisico door de islam in geval van een landelijke escalatie niet meer te controleren zou zijn.

Een bijeenkomst in een shisha-bar (die in heel Duitsland als ontmoetingspunt van mannen uit het clanmilieu bekendstaan) veroorzaakte zaterdagnacht een grote actie van de politie in Stuttgart. Daar hadden 26 gasten zichzelf opgesloten en ondanks de corona-beperkingen een feest gevierd. De ramen waren met donkere folie beplakt en de ingangsdeur zat op slot. Ondanks aankloppen deed niemand open. Gealarmeerde politieondersteuning omsingelde het hele gebouw en technici van de brandweer moesten de deur openbreken.

Bij de daaropvolgende politieactie met ondersteuning van een politiehond escaleerde de situatie.  Het kwam tot geduw en getrek en een van de gasten probeerde de politieagenten te bespugen.

Hoe snel de corona-crisis tot een veiligheidscrisis kan escaleren, werd in het centrum voor eerste opvang van asielzoekers in Suhl in de deelstaat Thüringen duidelijk. Ondanks een met het corona-virus besmet persoon binnen hun gelederen, verzetten zich de tot 550 bewoners tegen de quarantaineaanwijzingen. De harde kern bleken 30 mannelijke vluchtelingen te zijn, die in de plaats als groep optraden en met extreme agressiviteit tekeergingen tegen ingezette politieagenten. Daarbij zwaaiden ze met ISIS-vlaggen, stichtten brand en gebruikten kinderen als schilden.

Na herhaaldelijke politieacties volgde uiteindelijk een grote actie met meer dan 200 politieagenten, waaronder speciale eenheden, pantservoertuigen, waterkanonnen en een politiehelikopter. Bovendien was de brandweer uitgerukt, omdat men vreesde voor nog meer brandstichtingen door de asielzoekers.

Linkse extremisten roepen op tot terreuraanslagen

Bovendien tekenen zich nog andere escalatiescenario´s af. Onophoudelijk propageren militante linkse extremisten via de nog steeds niet van internet verwijderde ophitsende site “de.indymedia.org” oproepen tot plunderingen en een socialistische opstand. Wiens geesteskind de linkse geweldplegers zijn, wier politieke armen in het parlement zitten, wordt duidelijk, omdat ze in de corona-crisis bovendien doelbewust oproepen tot terreuraanslagen op installaties betreffende de energievoorziening. Er staat letterlijk in de geweldoproep: “Laten we proberen onze revolutionaire bijdrage te leveren aan de uitbraken met woede, ergernis, protesten, plunderingen en onlusten.”

In de links-extreme Berlijnse No-Go-Area Rigaer Straße organiseerde een uit 60 mensen bestaande meute een onaangemelde demonstratie. Daarbij werd brandjes gesticht, vandalistisch opgetreden, er werden politie-vijandige parolen gescandeerd en er werden politieagenten aangevallen.

In de links-radicale hotspot Leipzig-Connewitz heersen al wekenlang gelijksoortige toestanden. Ondanks dit democratie verachtend gedrag om in crisistijden doelbewust sociale onlusten te provoceren, blijft een veroordeling door de anders zo luide burgersamenleving compleet achterwege. Veiligheidskringen vrezen dat militante linkse extremisten een verzwakking en overbelasting van de autoriteiten door de corona-crisis afwachten en dan zullen toeslaan.

In Duitsland heerst derhalve de stilte voor de storm!

Bron:
www.anonymousnews.ru
Door: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", anarchisme, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, gezond realisme, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op ISIS roept op tot aanslagen tijdens de corona-crisis: veiligheidssituatie spitst zich dramatisch toe

 1. karton zegt:

  Is in Duitsland de politie stuk bezuinigd ? Wát een geluk dat wij in Nederland een “regering” hebben met een vooruitziende blik !!

  Like

 2. scherpschutter1943 zegt:

  In duitsland gaat het zoals in nederland en de rest van europa. We krijgen wat we verdienen. Ook onze regering durft het probleem niet te benoemen. Kijk naar de staatssecretaris voor vluchtelingenzaken. Die krijgt het niet eens voor elkaar om een marokkaanse minister te spreken te krijgen. Als ik naar die elitaire, arrogante tante truus kijk, met haar prehistorisch uiterlijk en haar wereldvreemde bekakte spraak dan kan ik me voorstellen dat ze bij de morakkanen nog geen deuk in een pakje boter slaat. Je zal maar zo’n fossiel voor je deur hebben staan.

  Geliked door 1 persoon

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Slechts een licht kaliber mitrailleur was voldoende geweest om die hele meute te neutraliseren.

  Like

 4. Jackholland zegt:

  Ja dat is nu ff vervelend . We hebben jarenlang hele hordes met moslimtuig geïmporteerd. Door de crisis hebben we allemaal behoorlijke problemen en moeten we ons aan veiligheidsregels houden. En laat nu net die klotenmoslims zoals ik inderdaad verwacht had schijt hebben aan de veiligheidsregels ( te lomp om te begrijpen en varen blind op allahlulverhalen) Ze brengen hierdoor zichzelf in gevaar maar ook ons de autochtonen. Hieruit blijkt maar weer eens overduidelijk dat de klotenmoslim niet wenst te integreren erger nog , als ze de niet-moslim kunnen sarren zullen ze het niet laten. Maar ga straks naar op de ic kijken wie er het hardst liggen te jammeren. Ook nu met een gezamenlijk Corona probleem is het wederom de moslim die ettert door zich niet aan regels te houden. Wat een kutvolk. De goeien bevestigen de uitzondering van de regel.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Netflix door het stof voor geitenneukers, zegt serie De Messias af, want ‘anti-islam’ of zoiets

  Messiah: Netflix series cancelled after allegations of anti-Islamic sentiment

  https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news/messiah-netflix-series-1-s2-cancelled-islamophobia-jordan-a9430946.html

  Like

 6. malsion zegt:

  ISLAM – weg ermee !!!
  malsion@orange.fr

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s