Missie “Irini”: Geen informatie over verdeling Middellandse Zee migranten

Screenshot_130

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

De nieuwe EU-marinemissie met de naam “Irini” wil blijkbaar niet openbaar maken waar naartoe de door haar schepen “geredde” personen verdeeld worden. Het zou gaan om “vertrouwelijke overeenkomsten”, deelde een minister van Buitenlandse Zaken van een EU-land aan verslaggevers in Brussel mee.

journalistenwatch

Waar de migranten van boord gaan, mits ze in het kader van de missie “Irini” uit de Middellandse Zee gevist worden, moet het publiek kennelijk niet te weten krijgen.

“Het plan van inzet is een vertrouwelijk document, het is een geclassificeerd document, daarom kan ik er niet nader op ingaan”, zei de niet nader genoemde minister van Buitenlandse Zaken woensdag tegenover journalisten in Brussel, bericht euobserver.com.

Volgens informatie van de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) zijn dit jaar tot nu toe ongeveer 15.500 mensen de Middellandse Zee overgestoken om de EU te bereiken. Tot 18 maart waren het 14.854, 299 van hen betalen de poging met hun leven.

Het hoofddoel van de missie “Irini” zou de handhaving van het wapenembargo van de VN tegen Libië zijn, zegt men. De ambassadeurs van de 27 EU-landen werden het er enkele dagen geleden in Brussel over eens om het embargo vanuit de lucht, per satelliet en op de Middellandse Zee te controleren. Twistpunt blijft tot het einde de verdeling van de op zee opgepikte migranten. Vooral Oostenrijk en Hongarije vrezen dat zo´n inzet weer meer migranten zou kunnen aanlokken als ze er van uit kunnen gaan “gered” en naar Europa gevaren te worden. Nu moeten de schepen niet meer in de centrale Middellandse Zee, maar verder oostelijk, weg van de klassieke “vluchtroutes”, ingezet worden om geen “prikkel” te verschaffen.

Tot nu toe zou er nog geen datum zijn wanneer de “Irini”-vloot in zee zal steken, aldus “observer.com”.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Censuur, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Libië, Rotzakken, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Missie “Irini”: Geen informatie over verdeling Middellandse Zee migranten

 1. Rensk. zegt:

  En weer zie je mensen op de buis, die zich zorgen maken over ver weg mensen. We krijgen hier een hele hoos mensen na de crisis, die dikke vette hulp nodig hebben. Maar nee zorgen maken over mensen hier daar doen ze niet aan. Maken zich totaal niet druk over de steeds groter wordende groep daklozen. Ik vind het steeds pijnlijker om te zien als ik zie wat er op de straten te zien is. Mijn tenen staan krom als ik die stomme leeghoofdige grieten weer hoor over de ver weg mensen.Dat is pas erg. Waarom in godsnaam? Waarom.? Is het de aandacht waar het om gaat? Het is maar goed dat ik daar niet aan tafel zit, want ik brand ze helemaal de grond in. Boos maakt het me.

  Geliked door 2 people

  • Tineke zegt:

   Inderdaad,niemand van die idioten maken zich druk om de eigen mensen hier.
   Er zijn voedselbanken,daklozen, woningnood etc en ze zitten daar de instroom te verheerlijken als waren het klompen goud die hier naar toe komen drijven !
   Ik vind het zo onrechtvaardig allemaal,ik kan er oprecht soms niet meer tegen allemaal.
   Ik hoop dat die lui allemaal ontslagen worden,en op straat komen staan,weten ze ook eens hoe het echte leven in elkaar steekt,buiten hun comfortabele bubbel !

   Geliked door 1 persoon

   • Lot zegt:

    Tineke ze hebben helemaal geen recht op ons geld. Geen recht om ons geld te verdelen. En inderdaad naar huis sturen op een laag basisinkomen, omdat ze geen ander werk aankunnen.
    Net als in de tijd van de spaanse onderdrukking, onze landverraders leiders, gaven hen onze treasury/schatkist. En na 80 jaar waren ze eindelijk opgehoepeld. Toen kwamen ze als rijke vluchtelingen hier met ONS geld, binnen gelaten door dezelfde Nederlandse verraders.
    En toen zij zagen, verrassing dat wij hen niet wilden, kregen zij een Nederlandse naam van Napoleon, om het ons door de strot te duwen. Dus vind je een bruinogige dan ik dat afkomstig van dat vermaledijde Moriscen volk/Turks volk die hier binnen is gekomen via oost europa en via zuidoost europa via de mediterranean zee.

    Geliked door 1 persoon

  • Frans Brassens zegt:

   Rensk. Het ‘waarom’ ontgaat ook mij.
   Is het de leegheid van het eigen bestaan die men denkt op te vullen met goeddoenerij (dit althans in hun ogen)? Je zou zeggen dat er dichter bij huis ook wel het een en ander bestaat waarmee die vulling plaats kan vinden. Er moet dus in ieder geval meer zijn dan dat.
   Vindt men het ‘goed doen’ voor ‘ver weg’ interessanter dan ‘goed doen’ voor ‘thuis’? Het is mij een raadsel.
   Wat mij ook een raadsel is dat deze mensen niet kunnen of willen zien welke ellende er hier en in andere landen in veel gevallen veroorzaakt wordt door de objecten van hun ‘reddende’ aandacht.

   Geliked door 2 people

  • Lot zegt:

   En dat er geen geld is voor fatsoenlijk voedsel voor ouderen.
   Dat er geen huizen meer zijn voor de jongeren.

   Like

 2. Dr. Heinz zegt:

  Wat men zaait, zal men oogsten!
  Van iemand die het kan weten, kijk maar naar de geschiedenis van afgelopen eeuwen.
  Er komt een tijd dan gaat het precies tegenovergesteld, dan is het eigen cultuur, normen en waarden, het eigen land en het eigen volk weer op nummero 1!
  Dan worden al die lieden die voor dit verrotte klimaat van multiculti, politiek correct, pappen en nathouden, thee drinken opgepakt, veroordeeld voor misdaden tegen het eigen land en het eigen volk!
  Er zullen niet genoeg rechtbanken, gevangenissen zijn om ze allemaal te berechten en op te sluiten!
  Dus het eigen volk kan haar lusten vieren!!
  Word dit de toekomst?

  Wie zal het zeggen, maar zoals het nu gaat dat gaat gegarandeerd fout aflopen!

  Geliked door 1 persoon

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  What the fuck vertrouwelijke overeenkomsten.
  Het tuig dat ze bij ons in de straat gaan dumpen is een vertrouwelijke overeenkomst waar dezelfde mensen die de lasten mogen dragen van dat rot tuig niks over mag weten omdat het een “vertrouwelijke” overeenkomst is.
  Een Nexit is in deze meer nodig dan ooit.

  Geliked door 2 people

 4. Republikein zegt:

  Ze zijn echt niet goed bij hun koker hoor, ik zweer het je.
  Krijg toch gauw de dunne schijt.
  Ernstige obstinatie vind ik ook prima!
  Of constipatie, what ever.
  Errug he, ja, ik ben een vreselijk onmens.

  Geliked door 1 persoon

 5. Peter zegt:

  Tuig zit in Brussel,alles geheim,zo zie je gelijk dat we continu in de maling worden genomen .Pek en veren en opsluiten die boeven .

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Op sluiten??? Ruimen die handel, net als met de koeien, geiten, kippen, nertsen en wat al nog meer. Dan zijn we er van af, kunnen ze hun waffel niet meer open trekken en ophouden paniek te veroorzaken, wat is dat wat ze doen voor eigen dikke winsten in hun zo diepe zakken.

   Like

 6. andre zegt:

  Een minister van BuZa van een EU lidstaat? Wel lekker je zakken vullen met belastingeld op “een publieke functie” maar dan is het weer geheim en ben je ineens anonem????? Deze is ook leuk want het schip met 1000 ziekenhuisbedden in NewYork is maar 2% 20 (patienten) van in gebruik voor de show. Net als het beursgebouw in Madrid wat in is gericht als noodziekenhuis. Ook niets nada noppes aan aktiviteiten. Of het noodhulp schip in Los Angeles ook maar 15 nep en fop patienten. Het zijn de psychopaten die aan de knoppen draaien en ons het leven zuur maken.

  Geliked door 1 persoon

 7. vangie1206j zegt:

  Dus wij mogen niet weten waar die moordenaars verkrachters rovers terrorristen en ander gajes gedumpt worden in Europa.
  Nogmaals wij moeten ons gaan bewapenen a) tegen dat moslim en Afrikaans zwart schorem en b) tegen dat tuig wat zich overheid en EU duivels noemen die ons straks ook naar het leven gaan staan.

  Geliked door 1 persoon

 8. fleckie zegt:

  Heel even gedachten laten gaan over e.e.a.: .”als. de AFRIKAANSE BEVOLKING bijna helemaal. ‘ overgeheveld ‘ is naar op zijn meest in o.a.de belastingparadijzen DUITSLAND, NEDERLAND, waar. D E. eigen bevolking een goede ‘aderlating’ ten bate van DIE volkeren,,plaatsvindt., , Ligt ‘ ONBESCHERMD‘. !! ,! voor de delfstoffen’- ‘rovers’( o.a. China) , mogen er. NIET teveel. pottenkijkers kans krijgen!! inzicht te krijgen in de. hele toestand, dus….even . ..een…….. ontwikkelen, en de REST speelt zich vanzelf!!! af.!!!!!
  Zwakkeren,, ( is natuurlijk bekend, zijn tegen. ZO’n. biologische aanval niet opgewassen, …….welke groepen volgen er dan ? ( volgens. GROEN. LINKS!, ( motie HALSEMA, koningin UTOPIA, HALSEMA! EN FERRAS, GROEN LINKS! + EN AANHANG, …en .de boeren, die de leeftocht van iedereen verzorgen, ….komen die dan ook van China vandaan. …….in een krantenartikel van de Volkskrant 6. Juli 1996 ,: over 120 miljoen werkeloze ‘boeren.’ heen en weer reizend voor werk. …vraag is natuurlijk…heeft men voor deze mensen. ‘later’genoegwerk kunnen verschaffen, of………omdat het boeren zijn: terug naar hun arbeidsmarkt gevoerd.? …als. landbouwers,, VOOR. DE EXPORT, ???!!!!]….. etc???!!! . …….<~<~<~<~<~<~<~

  Geliked door 1 persoon

 9. Pietersen zegt:

  Pure ‘achterkamertjes politiek’ van boeventuig dat over onze toekomst beslist. Ongetwijfeld houden ze nog veel meer verborgen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s