Aan Hugo de Jonge

Screenshot_133

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer De Jonge,

De minister die verantwoordelijk is voor voldoende IC-plaatsen, voor voldoende apparatuur, voor voldoende beschermingsmiddelen en voor voldoende mensen, had het er gisteren maar druk mee.

Met de Grote Hugo de Jonge Show, bedoel ik. Jolig brak u in bij een interviewtje van Jinek-lachzak Jaïr Ferwerda met uw collega Martin van Rijn. Dat jullie, nu de kans aanwezig is dat de KNVB de stekker uit het eredivisieseizoen trekt, als Rotterdammers Feyenoord wel tot kampioen konden uitroepen. Hahaha.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Aan Hugo de Jonge

 1. Cathja zegt:

  Onderscheid is er al, zonder dat wij dit weten. Wij kunnen niet achter de schermen kijken. Daar zorgen ze wel voor. Ik weet zeker dat er voor de ‘Oranjes’ een complete afdeling leeg staat. Want zeg nou zelf, die mensen kun je toch niet verplegen tussen het ‘gewone volk’ in? Zelfs niet op een IC, waar de mensen die zich dit nog bewust zijn, meer dan genoeg aan zichzelf hebben, en zich echt niet bezig houden met wie er naast hen ligt…..

  Nee, we worden niet gelijkwaardig behandeld, terwijl dit wel zo zou moeten zijn. Ook hier gaat het om het geld. Wie veel te besteden heeft kan zich erg veel permitteren.

  Denken ze. Ook voor hen komt een keer de laatste dag….

  Geliked door 2 people

 2. bozeoudeman zegt:

  En zo heurt het: noblesse oblige, naar gedragingen vertaald, de elite moet worden beschermd, daar moeten alle anderen voor wijken, iemand is niet voor niets lid van die elite! Dus zo heurt het! En nu naar de kark voor aflaat!

  Geliked door 2 people

 3. Nemesis zegt:

  Bericht van gisteren avond, hier in Duitsland staan nog een paar duizend IC bedden leeg 😀

  Geliked door 1 persoon

 4. Lise zegt:

  Als Rutte cs niet jarenlang de zorg had leeg geknepen, dan hoefden 70-jarigen nu niet te vrezen voor hun leven, voor code zwart. Dan kregen ze de zorg waar ze recht op hadden, waar ze voor betaald hebben.
  Als we in deze situatie terecht komen, dan heeft Rutte cs bloed aan zijn handen.

  Geliked door 2 people

 5. Lucky zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5152783/amerikaans-rivm-cdc-draait-raadt-iedereen-mondkapjes-aan-om-verspreiding-te-voorkomen/

  Amerikaans RIVM (CDC) draait! Raadt IEDEREEN mondkapjes aan om verspreiding te voorkomen

  Afgelopen zondag trokken we die rare WHO-claim dat mondkapjes niet helpen nog eens uit elkaar. En vandaag vroegen we hoe het RIVM de huidige claim dat “een mondkapje in het dagelijks leven geen meerwaarde heeft”, rijmt met een RIVM-studie uit 2008 waarin exact het tegenovergestelde geclaimd wordt. Maar goed, het CDC komt er nu op terug: “Surgeon general says the CDC now recommends wearing face masks in public because recent studies show “a significant portion of individuals” with coronavirus don’t show symptoms, and can unknowingly transmit the virus to others.”
  Jaap, Hugo, Mark, we zien reikhalzend uit naar hoe jullie terug gaan komen op MAANDEN aan roekeloos mondkaphamster-beleid. Maar doe het hoe dan ook VANDAAG (zaterdag) AL. Had gewoon de waarheid verteld; jongens, de zorg zit echt enorm krap en zij hebben prio, het publiek moet gewoon even wachten. Dat had prima geweest. Onwijze eikels.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s