Aanslag – 2 doden, meerdere gewonden bij mes-aanval in Romans-sur-Isère

Screenshot_145

(Door: Bas Paternotte)

Dader riep “Allahu akbar!” (“Allah is de grootste!”) – Aanvaller is Soedanese asielzoeker

Bij een aanval met een mes in de Zuid-Franse plaats Romans-sur-Isère zijn zeker twee mensen om het leven gekomen en zijn zeven gewond geraakt. Dat melden Franse media. Twee van de gewonden zijn er slecht aan toe.

Post online

De politie heeft een verdachte gearresteerd. Het zou gaan om een Soedanese asielzoeker van rond de 30 jaar uit de buurt van Romans-sur-Isère. Hij zou ‘Allah is de grootste’ (Allahu akbar) in het Arabisch hebben geschreeuwd. De Franse antiterrorisme-instantie buigt zich over de zaak.

De aanval begon in het centrum, waar de dader volgens getuigen een man de keel doorsneed voor de ogen van diens vrouw en kind. Vervolgens ging hij een tabakswinkel binnen, waar hij meerdere mensen aanviel. Daarna stak hij met een tweede mes iemand neer in een slagerij en verdween vervolgens in een supermarkt. Kort voor 11 uur kon de politie hem aanhouden.

Bron:
https://tpo.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Frankrijk, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Soedan, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Aanslag – 2 doden, meerdere gewonden bij mes-aanval in Romans-sur-Isère

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Jammer dat hij aangehouden is. Beter ware geweest indien men hem zijn kop van zijn romp geschoten had.

  Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @ Joannes den H.
   Z’n kop eraf schieten ? Véél te mild !!
   Eerst door beide knieën , vervolgens door z’n maag (moet vreselijk pijnlijk zijn, dus héél goed !) dan z’n hals doorzeven en als de smeerlap dán nog leeft : ophangen !!!

   Geliked door 1 persoon

 2. Pietersen zegt:

  Aanhouden ? Ze hadden hem doormidden moeten schieten.
  ‘Getuigen denken dat de aanval terroristisch gemotiveerd was’, verkondigt NOS teletekst. Het woord islamitisch en Allah Akbar krijgen ze niet uit hun strot bij onze nationale nieuwsdienst.

  Geliked door 4 people

  • R Thomasson zegt:

   @Pietersen. “Het woord islamitisch en Allah Akbar krijgen ze niet uit hun strot bij onze nationale nieuwsdienst”. Natuurlijk niet! a) Zij noemen zich nationale nieuwsdienst, maar ze zijn niet van ons. Zij dienen belanghebbenden die lijnrecht staan tegenover onze belangen. b) Voor hen zijn deze islamitische terroristen geen terroristen, maar HUN SOLDATEN VAN ALLAH die straks zouden de EU, BILDERBERG en NWO helpen de Kalergie-Plan te realiseren en Nederland te ontvolken.

   Like

 3. malsion zegt:

  Weg met de islam !!!

  Geliked door 2 people

 4. Pingback: Aanslag – 2 doden, meerdere gewonden bij mes-aanval in Romans-sur-Isère | Schivor

 5. Bob zegt:

  Nu kriijg hij voor Franrijk een verblijfs vergunning.

  Geliked door 1 persoon

 6. Luchtpint zegt:

  Die gasten hebben continu de tijd om rond te hangen en vanuit hun ooghoeken slachtoffers te blijven zoeken. Ik kan me inbeelden dat ze echt niks “beters” te doen hebben. Een echte verrijking voor onze samenleving hier in het Westen.

  Like

 7. droevige mof zegt:

  Dit bericht wordt in der MSM onder het coronatapijt geveegd. Inmiddels heeft dit tapijt al veel bulten.

  Geliked door 1 persoon

 8. Willem zegt:

  Gewoon verward, heeft niks met de islam te maken, hij begrijpt de religie van de vrede niet. Allah is idd de grootste, hij beschermt de moslims tegen het corona virus, dus allemaal naar de moskee.

  Like

 9. danny zegt:

  Dood aan de islam!!!! Vies kankergezwel!!

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @Willem en @Danny. De islam is voor Nederland en heel West Europa gevaarlijker dan de Corona. De Corona zal op een dag verdwijnen. De islam zal hier blijven mensen doden, zolang er geen serieuze strijd zal plaats vinden. Islam hoort niet in Europa en werd geïmporteerd door onverantwoordelijke politieke leiders. Deze leiders zouden op een dag in een Nürnberg 2.0 proces terecht moeten staan voor verraad op eigen volk. Ze wisten dat moslims hebben religieuze plicht mensen te vermoorden die niet in hun bloedgod Allah zijn geïnteresseerd. Degenen die zegt dat het niets met islam te maken heeft, is een goedkope leugenaar. Een religie die dood aan anderen verkondigd, is een religie van “Natural Born Killers. Die mogen wij op geen enkele voorwaarde op ons territorium hebben.

   Like

 10. Johan zegt:

  Meteen afknallen, dat stuk genetisch afval.

  Like

 11. danny zegt:

  De smerige persmuskieten!

  Like

 12. danny zegt:

  Google volgt ons overal . Stasi schurken!!!

  Geliked door 1 persoon

 13. TL zegt:

  Laten we positief blijven er komt wellicht iets goeds uit deze crisis, een chinese prophecy gaat over de virus uitbraak waarin we nu zitten en stelt dat alle goede mensen het overleven en de slechte getroffen worden hoe zou dat kunnen, nou als cult aanhangers van een zelfbenoemde pedofiele massamoordenaar naar buiten blijven gaan en met hun gemeenschappen blijven samenscholen dan verdwijnen deze parasieten hopelijk zij zijn duizenden jaren tegen het licht aan het strijden met dood en verderf en hebben nu de illusie dat hun god ze wel beschermd terwijl dit virus gelukkig schadelijker is voor hun genen dan de onze,
  Laten we ons positief focussen op die tijdlijn waarin zij eindelijk voor eens en altijd van deze aardbodem gevaagd worden door hun eigen primitieve gedachtegoed en de kracht van de echte god die altijd balans brengt en het echte kwaad uitroeit…

  Like

 14. Lise zegt:

  Wanneer zegt iemand dat er geen maagden meer zijn in het magazijn?

  Like

 15. guusvelraeds zegt:

  Wat vreselijk dat hij geen rekening houdt met 1,5 meter minimaal afstand. Zou hij niet beseffen dat hij zomaar iemand kan besmetten of zelf besmet kan worden met het covid 19 virus. Ik denk dat de Franse regering nog beter moet communiceren in het Arabisch want zo wordt het niks.

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @guusverlraeds. Wat wil je van een analfabete Nigger die net van de boom is afgedaald en Allah als bendeleider vond? De echte crimineel is degene die hem liet binnenkomen, al wetend dat hij is gevaarlijk. Ook de leeuwen en tijgers van Artis mogen niet zomaar op het Leidscheplijn of het Rokin rondlopen.

   Like

 16. guusvelraeds zegt:

  Hier recht in het bakkus van alle goedmensen en nuanceerders. Wedden dat die somalische besneden kut verward was.

  https://commonsensetv.nl/somailische-vrouw-steekt-7-jarig-meisje-dood/

  Like

 17. Lucky zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/243624841/leider-afghaanse-is-tak-gearresteerd

  Leider Afghaanse IS-tak gearresteerd

  KABUL – Aslam Faruki, de man die wordt gezien als de leider van terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) in Afghanistan, is zaterdag opgepakt. Dat maakten de Afghaanse autoriteiten bekend.

  Faruki is een sleutelfiguur van IS in het gebied, dat door de jihadisten Khorasan wordt genoemd. Hij zou pas sinds een jaar de leiding hebben over de IS-tak. De Verenigde Staten hebben de terreurorganisatie samen met de Afghaanse regering altijd intensief bestreden

  Like

 18. Lucky zegt:

  https://commonsensetv.nl/somailische-vrouw-steekt-7-jarig-meisje-dood/

  Somalische migrant steekt 7-jarig meisje dood: Media zwijgt

  Een 7-jaar oud Brits meisje is doodgestoken. Vermoedelijk Somalische migrant in een park.

  Dit gebeurde op Moederdag zondag 22 maart, vertelde de lijkschouwer Alan Walsh tijdens de hoorzitting.

  Het meisje heette Emily Jones en reed op haar step in Queens Park. De vader van het meisje had haar meegenomen naar het park. (bron)

  Toen Emily langs een bankje reed werd het meisje aangevallen door de vrouw die op dat houten bankje in het park zat. Ze stond op, benaderde het kind en begon het kind in de nek te steken.

  De wonden werden het kleine meisje fataa

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s