Corona tariefstelsel voor boetes geldt alleen maar voor Duitsers: massaal gebed van moslims blijft zonder straf

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Gisteren kwamen in Berlin-Neukölln honderden moslims bij elkaar voor het traditionele vrijdagsgebed en volgden de oproep van hun imam. De politie deed haar best om de illegale bijeenkomst te ontbinden. Vanwege de corona-crisis heerst er ook in Duitsland een contactverbod en een verbod op bijeenkomsten van meer dan twee personen. Maar de moslims bleven zonder straf.

Screenshot_73

De politie en de ordedienst probeerden de bijeenkomst in Berlin-Neukölln op 3 april eerst zo te organiseren dat de voorgeschreven veiligheidsafstand werd aangehouden. Toen dit niet lukte, ontbond men in overleg met de imam de bijeenkomst.

Moskee geobserveerd door de Binnenlandse Veiligheidsdienst

RBB-Online kwam erachter dat het bij de moskee om de door de Binnenlandse Veiligheidsdienst geobserveerde Dar-as-Salam-moskee ging. Zoals blijkt uit talrijke peilingen in Europese landen,beschouwen strenggelovige moslims de wet en de grondwet in hun nieuwe woonplaatsen als ondergeschikt aan de wetten van de islam. De moskeegemeenschap behoort tot de grootste van Berlijn. Voor de corona-crisis kwamen daar elke vrijdag ongeveer 1500 mensen bij elkaar voor het gebed.

Waarom was er geen straf voor het massale gebed?

Dit deelde de politie via Twitter mee. Of de moslims bestraft zullen worden, die met honderden tegelijk het contactverbod van de regering negeerden, was vanochtend kennelijk nog onduidelijk. Dat betekent in heldere taal niets anders dan dat het corona tariefstelsel voor boetes alleen maar voor Duitsers geldt. Want het massale gebed was zelfs voor leken duidelijk zichtbaar en een ernstige overtreding van het in heel Duitsland opgelegde contactverbod.

Veel kritiek op de sociale media

Op Twitter ergerden zich veel gebruikers aan een vermoede ongelijke behandeling. “Werden er straffen uitgedeeld?! Waarom niet? Of zijn er alleen maar straffen wanneer je als Duitser op een bankje zit?” – Een andere gebruiker vermoedde dat de politie niet zou mogen optreden tegen de moslims, omdat dit “door de linkse regering niet gewenst zou zijn”.

Bron:
www.anonymousnews.ru

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politici, politie, provoceren, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Corona tariefstelsel voor boetes geldt alleen maar voor Duitsers: massaal gebed van moslims blijft zonder straf

 1. Tineke zegt:

  Het tegengaan van islamisering in WOORD en DAAD is geen doelstelling van beleid.
  Motie: HALSEMA !

  Like

 2. Pingback: Corona tariefstelsel voor boetes geldt alleen maar voor Duitsers: massaal gebed van moslims blijft zonder straf | Schivor

 3. Harry Willemse zegt:

  Geloof maar dat het hier in Nederland niet veel anders is. Wacht maar tot dat het aan het einde van de maand jammerdan is, want die arme gelovigen kan je toch niet hun religieus feest onthouden.

  Like

 4. Pingback: Ongelijkheid in Duitsland: Corona-boetes gelden niet voor groot gebed van moslims | JDreport.com

 5. Freddy zegt:

  Je kan geen beter signaal geven om te zeggen dat ze inderdaad niet onder de Duitse wetten staan. Volgende week meerdere moskeeën ook in het buitenland.

  Like

 6. Hein zegt:

  Een paar traangasbommen doet wonderen.

  Like

 7. danny zegt:

  De omvolking blijft in volle gang , volgens plan uiteraard.
  Woestijnratten wordt geen strobreed in de weg gelegd , die mogen gewoon het gebed uitvoeren in het haatpaleis.

  Autochtonen kunnen verrekken en worden keihard aangepakt op straffe van boetes en met dreiging van een gevangenisstraf.

  Hoe bedoel je met 2 maten meten??

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  De mohammedaan mag immers alles?
  En dan moet zijn ‘ongelovige’, gehate gastheer hem nog aan de ‘halal’-vreet houden, ook.

  Geliked door 2 people

 9. Pietersen zegt:

  Zogenaamd bij elkaar voor het vrijdag gebed, maar in werkelijkheid vieren ze de islamitische bezetting en uiteindelijke verovering van Duitsland. En weer krijgen ze een steuntje in de rug met hun overtuiging want : geen boete.

  Like

 10. Marijke zegt:

  Had iemand iets anders verwacht?

  Like

 11. M. zegt:

  Het is overal dezelfde verraders bende dat alleen handhaaft tegen eigen volk.
  Dat ze niet mogen neemt niet weg dat ze dan niet ook het eigen volk weigeren te handhaven.
  maar dat doen ze daar niet en hier niet dus gewoon verraders bende overal.

  Like

 12. Jules Vismale zegt:

  Al die moslims daar in Berlijn-Neukölln lopen juist, dankzij hun stomme linkse bondgenoten, hierdoor het risico dat ze allemaal het corona-virus oplopen en dat is vele malen erger dan een boete! En wat zullen die moslims hun linkse beschermengelen daar toch dankbaar voor zijn!? Ik denk zelf van NIET!

  Like

 13. Alex Delarge zegt:

  Wat goed dat die inteeltmuᛋᛋlims bij elkaar komen. Nou maar hopen dat het Corona virus zijn werk gaat doen.

  Like

 14. hans zegt:

  De islamiet mocht sowieso altijd alles al!
  Dus dat is geen nieuws. Dit gaat uitlopen in een burgeroorlog tussen links en rechtse fracties en we moeten juist voorkomen dat dit fascistisch door links gesteunde tuig de lachende derden worden. Voor de rest is corona een echte ernstige griepvariant, maar wel bewust en expres verspreid door de NWO (verzamelnaam) om hun doelen die tamelijk ernstig verstoord zijn door Trump e.d. alsnog versneld door te kunnen voeren.
  Goede stukken hierover op http://www.zerohedge.com Ze gaan niet winnen.
  They are on the loosing end. Globalisme is dead!

  Like

 15. Pingback: Dortmund: Ramadan-festival zal niet plaatsvinden | E.J. Bron

 16. Pingback: Dortmund: Ramadan-festival zal niet plaatsvinden | Schivor

 17. Pingback: 300 moslims bidden: de politie doet niks. 40 Duitsers demonstreren: aangiftes | E.J. Bron

 18. Pingback: 300 moslims bidden: de politie doet niks. 40 Duitsers demonstreren: aangiftes | Schivor

 19. Pingback: GB – Islamisering draait op volle toeren: muezzin oproepen weerklinken nu landelijk via de radio | E.J. Bron

 20. Pingback: GB – Islamisering draait op volle toeren: muezzin oproepen weerklinken nu landelijk via de radio | Schivor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s