Koning van Marokko: twaalf paleizen, 600 auto’s en een miljoen horloges

Screenshot_143

Mohammed VI, de koning van Marokko (foto), heeft een fortuin van € 5 miljard, zo schrijft de Spaanse krant El Espanol. De koning leidt een zeer luxueus leven, terwijl zijn onderdanen met veel moeite de eindjes bij elkaar proberen te knopen.

Volgens het zakentijdschrift “Forbes” is koning Mohammed VI de rijkste man van Marokko, de op vier na rijkste man van Afrika en staat hij in de top 10 rijkste monarchen van de wereld. De koning heeft zijn enorme fortuin deels geërfd van zijn vader Hassan II, maar tijdens Mohammed´s koningschap is het kapitaal vermeerderd.

Lees verder>>>
(h/t “Gienekehado”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Hypocrisie, Koningshuis, Marokkanen, Marokko. Bookmark de permalink .

27 reacties op Koning van Marokko: twaalf paleizen, 600 auto’s en een miljoen horloges

 1. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/03/wilders-wil-uit-eu-stappen-om-coronacrisis-e450-miljoen-voor-marokko-en-e25-miljoen-voor-nederland-nexit/

  Wilders wil uit EU stappen om coronacrisis: ‘€450 miljoen voor Marokko en €25 miljoen voor Nederland? NEXIT!’

  PVV-leider Geert Wilders is het niet eens met de wijze waarop de Europese Unie het budget verdeelt over landen die getroffen zijn voor het coronavirus. Aan Marokko – niet eens een EU-land – wordt maar liefst €450 miljoen overgeboekt, terwijl Nederland daar slechts een schijntje van krijgt. Er is daarom maar één juiste koers, aldus de PVV’er: een Nexit.

  Niet alleen het aantal coronabesmettingen en -doden loopt nog dagelijks op in Nederland, ook de weerstand tegen de Europese Unie wordt steeds groter. Zuidelijke lidstaten zoals Italië en Spanje misbruiken de coronacrisis om in de Brusselse landenclub rijke noordelijke landen zoals Nederland zo veel mogelijk af te persen. Ook Oost-Europa weet de Brusselse subsidiepotten goed te vinden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Lucky zegt:

  Schunnig
  https://tpo.nl/2019/12/11/europese-rekenkamer-14-miljard-euro-steun-voor-marokko-heeft-weinig-zoden-aan-de-dijk-gezet/

  Europese Rekenkamer: 1,4 miljard euro steun voor Marokko heeft weinig zoden aan de dijk gezet
  Europese Commissie bleef ondanks ruzie jaarlijks 132 miljoen euro overmaken

  De financiële steun van de Europese Unie aan Marokko heeft weinig zoden aan de dijk gezet. De Europese Rekenkamer concludeert dat in een rapport. De begrotingssteun, de afgelopen jaren gemiddeld 132 miljoen euro per jaar, was weinig effectief, oordeelt de controle-instantie. Voor de periode 2014-2020 is 1,4 miljard euro gereserveerd, maar er is voor slechts 562 miljoen aan contracten afgesloten.

  De bedoeling was dat er hervormingen in onder meer de gezondheidszorg, sociale bescherming, rechtsstaat en de marktsector mee zouden worden gestimuleerd, maar dat is volgens de rekenmeesters maar beperkt gelukt. De Europese Commissie heeft het geld zonder duidelijke doelen over te veel sectoren verdeeld, waardoor er geen goed overzicht was. Ook de controle schoot tekort, is het oordeel.

  Geliked door 4 people

 3. Republikein zegt:

  Het is dan ook een geniale man, ik denk dat ie geheelonthouder is, blijft je geest fris.

  Like

  • karton zegt:

   @ Republikein.
   Ik durf te betwijfelen of deze koninklijke tuinkabouter geheelonthouder is.
   Als je de foto goed bekijkt lijkt hij meer op een Dronken Druppie gekleed in z’n hansopje !
   Nú begrijp waarom al die z.g. ontwikkelingshulp naar Marokko geen fluit heeft veranderd in die zandbak.

   Like

  • Jules Vismale zegt:

   Wie weet probeert die Mohammed VI wel Dagobert Duck na te doen met als enigste verschil dat die koning gul voor zichzelf is maar gierig voor anderen! Maar als hij eenmaal is overleden dan zal hij, na zijn overlijden aan al die paleizen, 600 auto’s en 1.000.000 horloges, totaal NIETS meer hebben, gelijk naar de Filipijnse president Ferdinand Marcos (1917-1989) die duizenden schoenen bezat en miljarden aan geld!
   Met geld en goed kun je jezelf namelijk de hemel niet inkopen daar mensen, na hun dood, geen aardst bezit kunnen meenemen!

   Geliked door 1 persoon

 4. boorzalf zegt:

  Welke gestoorde EU gek heeft dat bedacht om Marokko 450 miljoen euro voor corona crisus te geven.

  Geliked door 5 people

 5. Tineke zegt:

  Ze nemen geen onderdanen terug,en Nederland stort 450 miljoen.
  Ik snap er geen klote meer van……

  Geliked door 3 people

  • Marijke zegt:

   Ik snap er ook NIKS meer van! Nederland laat zich mooi de wet voorschrijven door Marokko. Ik zou zeggen: geen controle, dan ook geen uitkering/toeslagen. Maar Nederland bukt en buigt. Waarom? Wie het weet mag het zeggen.

   Geliked door 3 people

   • Eppo zegt:

    Omdat ze afgeperst worden door Ze .
    Met steken met injectienaalden en andere Murken tinnef .

    Like

 6. Gienekehado zegt:

  Douw dit die DommeMuts Kaag en haar VERLICHTE VRINDJES in hun smoel!! ‘IK WIL MIJN AFGEJATTE CENTEN TERUG!’ (sorry, ik ben hoogsensitief)

  Geliked door 3 people

 7. Pingback: Koning van Marokko: twaalf paleizen, 600 auto's en een miljoen horloges | Schivor

 8. Jean zegt:

  En om die tot vriend te houden stuurt die wansmakelijke EU bende ± 600.000.000 naar Marokko….
  Wie kan nog volgen en wie blijft die EU bende steunen??? Ik alvast niet.
  Ondertussen laten ze hier de burgers creperen en gaan zij beslissen over leven en dood als straks geen I.C. bedden meer vrij zijn…
  M.i. is de 3de wereldoorlog niet meer veraf zeker als straks duizenden landgenoten géén werk meer hebben en onze kinderen én kleinkinderen geen toekomst meer hebben terwijl zij, de leeghoofden uitgerangeerde zakkenvullers van die EU misdaadinstelling decadent hun bankrekeningen blijven spekken.
  Wordt het niet hoogtijd die salarissen van die leeglopers met ±85% te verlagen en liefst totaal op te doeken want wij hebben het geld broodnodig voor onze eigen zieken gehandicapten en werklozen.
  Geen eurocent mag ons land verlaten.

  Geliked door 4 people

 9. malsion zegt:

  Marokkanen , zoek een goede plaats voor de guillotine !!!!

  Geliked door 2 people

 10. Peter zegt:

  Kortom,terug sturen die goudzoekers,en geen cent meer naar Marokko ,de regering hier is compleet gestoord.

  Geliked door 2 people

 11. Rensk. zegt:

  Die kerels die aan de macht zijn valt me iedere keer weer op dat ze oerlelijk zijn. Als je b.v.die vetklep Kim Jung Un ziet. Timmermans Die alcoholist Juncker,( dacht 1 jaar jonger dan ik) Verhofstad/ Die grieten trouwens ook. Die Kaag moet een dikke muur plamuur op om er nog wat representatief uit te zien Ollengren hetzelfde verhaal. Ziet er bepaald niet erg lekker/fris en gezond uit allemaal. Die kech-econoom met die lelijke mascara Barbara zelfde verhaaltje. Maar grote bek dat ze hebben en hoe geweldig ze wel niet zijn. Keizers zonder kleren. Henk Otten. Die moet trouwens ook niet aan de macht komen. Griezel. Lijkt net een varken.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   In ‘het vrije volk’ van 9.4.1987,, .vermeldde Peter Slavenburg, al “Zuidkoreaamse regering. ‘EXPORTEERT. OVERBEVOLKING’, ( op ejbron onder AFD wil nieuwe ‘asielzoekers ‘. terugsturen naar Afrika. …….<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
   In .Het Eindhovens Dagblad van 27.12.1997, Vermeldde correspondent Bert Ummelen,…….” VERSNELDE. HULP. VOOR. ZUID-KOREA”. ‘WASHINGTON- De rijkste landen en het internationale Monetaire. Fonds ( IMF) voeren hun inspanningen om Zuid- Korea te behoeden voor een economische ineenstorting op . Binnen enkeleweken krijgt Seoul voor 10 milard dollar aan noodleningen. Als reactie op het nieuws herstelde de Zuidkoreannse munt ,de won, zich gisteren krachtig.
   De versnelde kapitaalbuffers illustreert de zorgen. die. het Westen zich maakt over de financiële crisis. in. zuidoost Azie en de aanvankelijke onderschatting ervan.
   De noodhulp bestaat uit twee milaljard dollar aan ziMF- leningen en 8 milard dollar aan leningen van rijke landen. als. de VS, JAPAN. en DUITSLAND.. Deb fondsen maakten deel uit van het driewekelijks geleden aangekondigde reddingsplan. voor. Zuid- – Korea. onder. Auspiciën van het IMF ter waarde van. 57 miljard dollar . De veronderstelling was evenwel dat het land de leningen veel later of helemaal niet nodig zou hebben,
   Hoewel de regering Clinton die de actie heeft geëntameerd, en de nadruk op legt dat het gaat om een versnelling van al toegezegde hulp,gaat het in feite om een koersverandering. Bij de presentatie van het internationale reddingsplan, Op. 3. december, verklaarde de. Amerikaanse minister van financiën Rubin dat Amerikaanse belastingdollars alleen zouden worden gebruikt bij wijze van een ‘tweede verdedigingslinie’ van vijf miljard dollar voor het geval Seoul fondsen van IMF en Wereldbank zou uitputten. Twee weken geleden. Zweigerde hij nog in te gaan op een verzoek van zijn Zuid-Koreaanse ambtgenoot om de hulp te versnellen omdat het motto dat zo’n stap niet nodig was. VOORKOMEN. Het nieuwe initiatief betekent dat. het. financiële establishment van de geindastrialiseerde wereld – ministers van financiën, het IMF en machtige particulier banken – en het erover eens dat snel handelen geboden is om te voorkomen dat de Koreaanse crisis een serieuze bedreiging voor de wereldeconomie wordt. Als onderdeel van het strijkplank is de grote banken in de VS, JAPAN, en Europa, die geld aan Korea hebben geleend, gevraagd genoegen te nenpmen met uitgesteldeaflossing van de. meer.dan. …HONDERD. MILJARD. DOLLAR., die ze de komende. twaalf. maanden. tegoed hebben. Seoul heeft op zijn beurt beloofd. om in ruil voor de nieuwe kapitaalinjectie zijn markten. verder te openen. De Zuid-Koreaanse munt, de won, reageerde gisteren krachtig op het nieuws van de versnelde. internationale kapitaalhulp. Alleen. al. deze. maand. verloor. de. Munt. 37% van zijn waarde. Gisteren wist demon praktisch een derde deel van nzijn waarde ten opzichte van de dollar te heroveren. Het herstell leek ook enig respijt te bieden aan de de zwaar onder druk staande munten van. THAILAND en. INDONESIË……..<<<<<<>>>>>>>>>>>>> fleckie: VANUIT. HOEVEEL . landen is er. BEROEP. gedaan op het. IMF, waarvan het hoofdkapitaal. eigenlijk/ feitelijk afkomstig is. van……. NOORD- EIROPESE. AFKOMST??!!…….<~<~<~<~<~<~<~

   Like

 12. Pietersen zegt:

  En oh wat zijn die Marokkaanse tokkies blij als ie even privé in Amsterdam is en zij zijn hand mogen kussen. In het mannenbordeel zullen zijn kloten al wel zijn gekust…

  Like

 13. Nemesis zegt:

  Zijn net kraaien of waren het nu de raven?, die pikken ook alles in wat blinkt.

  Like

 14. guusvelraeds zegt:

  Wat een armoedzaaier! Gelukkig heeft de EU 250 miljoen Euro overgemaakt om de corona uitbraak te bestrijden in Marokko. Ik geloof ze hebben een stuk of 20 besmetten en 1 dode tot nu. Het moet niet veel erger worden. In de Marokkaanse gevangenissen creperen elke week tientallen.
  1000.000 horloges dan ben je volgens mij rijp voor de psychiatrie.

  Geliked door 1 persoon

 15. Cindy P zegt:

  En een schenking van de EU van 200milj. Euries!!
  Hij heeft het ook zoooo nodig!

  Like

 16. Henk der Niederlánder zegt:

  En toch is er helemaal niks onbegrijpelijks aan, want als je het gewoon corruptie noemt is het ineens wel duidelijk.
  Dat hele zooitje van koningshuizen zit elk jaar wel een keer bij elkaar bij een of ander gedoe in die landen, uiteraard met de nodige ministers erbij en worden er ook zaken gedaan ten gunste van de multinationals.
  Daar moet natuurlijk iets tegenover staan en omdat dat soort volk niet denkt in duizenden zijn de miljoenen zo besproken, omdat het niet het eigen geld is maar geld gestolen van de belastingbetaler.
  Kijk eens even naar Sigrit Kaag die strooit met belastinggeld alsof het pepernoten zijn en daarbij gaat een onevenredig deel van naar de “palestijnen”
  Geloofd nou niemand dat daar niet een flink deel van aan de strijkstok van haar “palestijnse” vent blijft hangen.
  Als je dat namelijk niet geloofd ben je wel heel erg naief.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s