VIDEO The Bossmaker: “Patriottisme is de redding van ondernemers en burgers”

 

(Door: Ronald Heister)

De wereld zoals wij die hebben gekend, is ten einde. In de wereld ná corona ontstaat een heel nieuwe wereld, waarin alles waar wij mee vertrouwd zijn, verandert. In de tussentijd lijken angst en verwarring uw slechtste raadgevers te zijn. Bossmaker helpt professionals en burgers zich voor te bereiden op deze nieuwe wereld. Want hoe goed bent u zowel professioneel en als burger voorbereid op het leven ná corona?

Op dit moment rolt president Trump de People’s Economy voor ons uit. Wat is die People’s Economy. En wat kunt u nu doen om zich hierop voor te bereiden? Wat zijn de consequenties voor uw bedrijf, uw carrière, uw vermogen, uw gezin? Wereldwijd verliezen burgers en ondernemers het vertrouwen in onze overheden, regeringen en instituties. De autoritaire en totalitaire globalistische instituten als VN en EU zijn op sterven na dood en zullen hervormd moeten worden. Regeringen zullen het belang van de burger weer voorop moeten stellen. Het monetaire op schulden gebaseerde bankensysteem is failliet. En wat kunt u nu doen om zich hierop voor te bereiden? Wat zijn de consequenties voor uw bedrijf, uw carrière, uw vermogen, uw gezin?

Hoe staat het met die dubbele globalistische Agenda 2030 van de Verenigde Naties, die tot voor kort van land tot land over al onze sectoren (geld, voedsel, geloof, economie, milieu) is uitgerold? Een agenda die de burgers hun vrijheden ontneemt, geld kost en steeds hetzelfde stramien lijkt te hebben? Wordt de vorming van de Nieuwe Wereld Orde nu een halt toegeroepen? In The Bossmaker spreekt de bekende PR & Marketing Bossmaker Ronald Heister over de enorme paradigma-verschuiving die momenteel plaatsvindt in de wereld. Wat zijn de gevolgen voor u als burger en ondernemer? En wat u kunt doen om u voor te breiden op wat komen gaat? Word lid van Bossmaker en ontvang o.a. de Bossmaker Times nieuwsbrief: https://bossmaker.nl/membership

Ronald Heister

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO The Bossmaker: “Patriottisme is de redding van ondernemers en burgers”

 1. malsion zegt:

  Tijdens het uitkijken en -luisteren van deze video heb ik moeite om het te geloven.
  Geloofwaardigheid bouwt zich op als je deze informatie toevoegt aan FEITEN die we dagdagelijks tot ons krijgen via andere kanalen dan de massamedia. Als je vergiftigd wordt door CNN is het prettig ook eens naar FoxNews te kijken en luisteren.
  Tijdens het ‘Muller-onderzoek’ naar de inmenging van Rusland in de verkiezingen is verslaggeving en commentaar van CNN en van FoxNews met elkaar vergelijken een eyeopener. Dit geldt nog sterker voor de tijd van het IMPEACHMENT.
  Ook bij Bron geldt ‘twijfel en zelf oordelen’ boven ‘klakkeloos aanvaarden’.
  Ik vond de inhoud van deze video veel belovend ondanks de wat zalvende presentatie.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Moeite om wat te geloven malsion ? Met dat wat deze meneer daar beweerd of zegt ?
   Wat er over de media wordt beweerd? Dat klopt, die zijn ons alleen maar aan het beliegen ten faveure van onze uiterst criminele en corrupte regeringen, die achter een zooitje ongekozen andere criminele an corrupte lui die zich EU noemen proberen, de decimeren, uit te nemen als geslachte kippen en ons tot arme werkslaven willen maken. Daar had ik deze video boodschap niet voor nodig, evenmin als voor de desastreuze Obama en Hillary en consorten, evenmin voor de diverse andere zogenaamde “grote” staatslieden door de jaren heen, ook niet voor wat er met het impeachment van Trump aan de gang was. Het is een kwestie van al lange, heel lange jaren de politiek volgen, de mensen daarachter, wat ze zijn, waar ze vandaan komen en nooit vergeten wat ze te gezegd hebben of menen te moeten zeggen. Opslaan in je hersens, men gebruikt maar een paar % van die capaciteit, train erop dat uit te breiden en je zult versteld staan wat je allemaal ziet, hoort EN begrijpt. Laat je gezonde verstand werken, dat hebben we meegekregen, gebruik het dus.

   Like

 2. Pingback: VIDEO The Bossmaker: "Patriottisme is de redding van ondernemers en burgers" | Schivor

 3. pepo Copyright zegt:

  Spannende tijden.

  Zal de komende weken de gele regen dan toch naar beneden komen die voor dit jaar voorspeld was ! ! !

  Like

 4. koddebeier zegt:

  De guillotine staat klaar voor dat tuig !

  Like

 5. Gienekehado zegt:

  Er is volop ingezet op de PRETECONOMIE, overal eten/zuipen, kopen, kopen, kopen, kopen.. Moedertje Natuur gooit roet op de bordjes met ‘gedrapeerd IETS’ . De Hele Tent wordt opgeschud! Na Corona lege winkelstraten, pretwijken?? Oefffff, wat te doen met de 10.000en “nagelstudio’s”??

  Like

 6. Steven zegt:

  Hier..nog meer Agenda 2030. De uitrol van 5G overal in NL gaat gewoon door..

  https://www.transitieweb.nl/straling/is-er-een-heimelijke-uitrol-van-5g-gaande-4/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s