Coronavirus (Cui Bono?)

Screenshot_182

(Door: “Veni Etinam”)

De allernieuwste ‘crisis’ dicteert volgens een journalist dat we niet te kritisch moeten zijn over wat onze regering hierover zegt. Dat we ons niet teveel moeten afvragen of dit allemaal wel klopt en dat we niet te veel moeten debatteren over te de nemen maatregelen. Teveel vragen is namelijk misplaatst

Lees verder>>>
(h/t N.V.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Coronavirus (Cui Bono?)

 1. hans zegt:

  Soms doen klappen wonderen!
  Incasseren is wel een beetje erg over nu!

  Like

 2. bozeoudeman zegt:

  Best dombo Bart Schut en uwe hersenloosheid Frederique Spigt: Voor uwe info lees eens iets, zoals bijvoorbeeld het onderstaande artikel van Xander en weet wat ook uw toekomst gaat worden als u nog langer braaf doet wat Pinokkio u zegt te moeten doen.Nu nog Zweden, morgen ook in Nederland!

  Officiële cijfers: daders berovingen, geweld en verkrachtingen bijna allemaal migranten uit moslimlanden; slachtoffers Zweeds

  De straten van immigratie-islamiseringskampioen Zweden worden overspoeld door een nieuw soort misdaad: ‘vernedering berovingen’. Slachtoffers zijn voornamelijk kinderen en teenagers, daders bijna uitsluitend migranten of kinderen van migranten. Het komt erop neer dat de Zweedse slachtoffers niet enkel worden beroofd, maar ook intens worden vernederd, terwijl dit alles wordt gefilmd en op social media wordt gezet. Zelfs de door links gecontroleerde mainstream media in Zweden kan niet langer om deze zoveelste, door massa immigratie veroorzaakte vorm van ‘diversiteit’ en ‘culturele verrijking’ heen.

  Förnedringsrån, worden ze in het Zweeds genoemd, waarbij Förnedring vernedering betekent, en rån beroving. In slechts 4 jaar is dit nieuwe type misdaad met 100% gestegen. In 2016 waren er 1178 van deze berovingen van kinderen onder de 18, en in 2019 al 2484. Ook het aantal geweldplegingen door kinderen onder de 15 is vorig jaar fors gestegen (van 6359 in 2015 naar 8719).

  ‘Zo laten ze hun macht zien, ze willen domineren’

  In Göteborg dwong een migrantenbende een van hun slachtoffers om de voeten van de leider te kussen. Daarna sloegen ze net zo lang in zijn gezicht todat hij bewusteloos raakte. Ondertussen werd alles gefilmd.

  In Stockholm werd de 18 jarige tiener Liam door twee 16 jarige migranten beroofd en urenlang geslagen en geschopt. Uiteindelijk namen ze hem mee naar een kerk, waar ze over hem heen urineerden, en hem ondertussen uitscholden voor ‘f***ing Zweed’. Daarna dwongen ze hem zijn kleren uit te trekken, en lachten hem ondertussen uit. Het hele gebeuren werd door de daders op social media gezet.

  De ouders van tenminste een van de daders komen uit Afrika, en emigreerden nog maar 6 jaar geleden naar Zweden. De Zweedse TV interviewde hen in februari. De moeder droeg een hijab tijdens het interview. Beide ouders werkten, en zeiden dat het hun zoon aan niets ontbrak.

  ‘Zo laten ze hun macht zien,’ verklaarde Thomas Petterson, analist bij de politie in Göteborg. ‘Ze willen plaatsen domineren, en doen dat door de andere jongeren angst aan te jagen.’ Officier van Justitie Linda Wiking zei zelfs dat ‘ze een kick krijgen van de daad zelf, meer nog dan van de geroofde bezittingen.’

  Officiële cijfers: daders bijna allemaal moslimmigranten, slachtoffers Zweeds

  Hoewel het de Zweedse mainstream media door de politiek al enkele jaren is verboden om onderscheid te maken tussen autochtone Zweden en migranten, lekker er hier en daar toch cijfers naar buiten over de oorzaken van de criminaliteitsexplosie van de afgelopen jaren.

  Zo meldde het blad Expressen op basis van eigen onderzoek dat er in 2017 al 49 migrantenbendes van tussen de 500 en 700 leden actief waren in de hoofdstad Stockholm. 40,6% van hen was zelf in het buitenland geboren, en 82,2% had ouders die afkomstig waren uit het buitenland. Hun belangrijkste landen van afkomst zijn allemaal islamitisch: Irak, Bosnië, Libanon, Somalië, Syrië en Turkije.

  Al in 2007 schreven vier Zweedse academici in hun boek ‘Exit Folkhemssverige’ ( Exit Zweedse Welvaartstaat’) dat de migrantencriminaliteit in het land de spuigaten uitliep, en dat als er niets aan gedaan werd, dat het einde van de zo geroemde rustige Zweedse samenleving en sociale zekerheid zou betekenen.

  ‘Groepsverkrachtingen waren vroeger vrijwel onbekend in Zweden,’ schreven de auteurs. ‘Sinds 1995 zijn ze verviervoudigd. Nu lezen we iedere week of twee weken in de media over zulke zware misdaden. Het patroon is hetzelfde als bij groepsberovingen: de slachtoffers zijn Zweeds, en de daders overweldigend migranten.’

  Daarbij werden zowel de daders als de slachtoffers steeds jonger. In 2001 werden twee 13 jarige Zweedse meisjes verkracht door zes migrantenjongens van tussen de 11 en 14 jaar oud. Daar besteedden de media toen nog wèl aandacht aan, wat in enkele dagen tijd leidde tot nog eens 17 aangiften van groepsverkrachting door dezelfde daders. ‘De term ‘hoer’ voor Zweedse vrouwen werd voor het eerst door moslimmigranten gebruikt. Sindsdien is dit concept door andere immigranten overgenomen. Nu is het een algemeen gebruik.’

  Het boek was gebaseerd op officiële cijfers en rapporten van de Zweedse Nationale Misdaad Preventie Raad. In 2000 publiceerden zij een onderzoek waaruit bleek dat in Malmö en Stockholm 70% tot 75% van de slachtoffers van migrantencriminelen Zweeds waren. Voor de daders bedroegen deze percentages slechts 10% tot 15%.

  Welvaarstaat bijna failliet, bendes hebben complete wijken overgenomen

  Anno 2020 zijn alle voorspellingen en waarschuwingen in dit boek, waar de media toen al amper aandacht aan besteedden, uitgekomen. Dat is mede te danken aan de sociaaldemocratische premier Stefan Löfven, die in 2014 de schuld gaf aan de bezuinigingen op de sociale zekerheid door de vorige liberaal-conservatieve regering. ‘Dat werkt niet. Nu gaan we het beleid veranderen, we gaan veel meer investeren in de verzorgingsstaat.’ (1)

  Tegelijkertijd werden de grenzen geopend voor de komst van ongekende aantallen migranten. Gevolg van het uitvoeren van deze linkse droom: tal van Zweedse steden, zowel grotere als kleinere, balanceren op de rand van faillissement na het binnenlaten van enorme aantallen migranten uit Afrika en het Midden Oosten, die bijna allemaal permanent of langdurig aan het uitkeringeninfuus worden gelegd, omdat ze niet kunnen of niet willen werken, en zich al helemaal niet willen aanpassen.

  Complete wijken in grote steden zijn vooral na zonsondergang ‘no go’ zones geworden, waar islamitische bendes de dienst uitmaken, en hulpdiensten alleen onder bewapende politie begeleiding nog durven te komen. Autobranden en granaatexplosies zijn er aan de orde van de dag.

  Statistieken worden gemanipuleerd

  Ondertussen worden de officiële statistieken op last van de politiek en ministeries ‘creatief’ aangepast, zodat de enorme toename van het aantal migrantenmisdaden erdoor verdoezeld wordt. Eén van de methodes is ook in Nederland bekend, en dat is door de politie opdracht te geven om het doen van aangifte sterk te ontmoedigen, en als er dan toch aangifte wordt gedaan, de misdrijven te bagatelliseren en/of op één hoop te gooien (bijvoorbeeld door van 7 aparte meldingen tegen één vermoedelijke dader of groep, één melding te maken, of de melding weer uit de boeken te halen als er geen dader wordt gevonden).

  Een andere bekende manipulatie van de cijfers is het geen onderscheid meer maken tussen autochtonen (autochtoon is in de Tweede Kamer officieel tot verboden term verklaard) en tweede – en derde generatie migranten. Diverse politieke partijen willen dat er in de media en statistieken helemáál geen onderscheid meer naar afkomst wordt gemaakt.

  Symbool voor ondergang Europese samenleving

  De ‘vernedering berovingen’ in Zweden lijken symbool te staan voor de ondergang van de ooit hoogstaande, welvarende en gemoedelijke Zweedse cultuur, die decennia lang de beruchte naïeve linksliberale denkfout heeft gemaakt dat als je nu maar heel aardig en lief bent voor al die nieuwkomers uit andere culturen, en ze alles geeft wat ze willen, ze zich vanzelf wel als voorbeeldige burgers gaan gedragen.

  Een uurtje onderzoek in de geschiedenisboeken had hen echter kunnen leren dat er één ding is wat deze agressieve, overwegend uit islamitische landen afkomstige nieuwkomers vooral verachten, en dat is zwakheid. Zodra er maar een flintertje onderdanigheid wordt geroken, wordt daar onmiddellijk zwaar misbruik van gemaakt. De Zweden, en met hen veel andere West Europese volken, komen daar nu op zeer pijnlijke, en als het zo doorgaat al snel onherstelbare wijze achter.

  Xander

  Like

 3. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/bill-gates-is-de-allergrootste-bedreiging-voor-uw-toekomst/

  ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’

  Martin Armstrong: ‘Dit is een complot om Greta’s klimaatagenda uit te voeren, de samenleving te vernietigen, de Industriële Revolutie te beëindigen en de wereld aan een autoritair regime te onderwerpen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s