NOS Teletekst: HET WAS EEN MOSLIM!!!

Screenshot_179

Bij NOS Teletekst zijn ze als de dood voor 2 woorden: moslim en islam

(de man”, “terroristisch motief”, “de verdachte”, “geknield gebeden uitsprak in het Arabisch”, “over religie”, “de dader”)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", "Religie van de vrede", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, NOS, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op NOS Teletekst: HET WAS EEN MOSLIM!!!

 1. Pingback: NOS Teletekst: HET WAS EEN MOSLIM!!! | Schivor

 2. Steven zegt:

  Deze zielige man heeft een oorlogstrauma en moet behandelt worden. Over 5 maanden kan hij het nog eens overdoen!

  Like

 3. roheline1 zegt:

  Wie had dat nu gedacht! Niets is ook zeker meer!

  Like

 4. Ton Ruygrok zegt:

  Ja idd .. het zijn bij die nos gewoon stomme zielige tobbers.
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

 5. koosv8 zegt:

  Het laat weer op uitmuntende wijze zien dat de NOS niets anders is dan ; Nepnieuws Onder Staatstoezicht. Noord Korea kan hier nog wat van leren.

  Like

 6. Jean zegt:

  Alleen maar ellende en geweld met dat islamitisch zootje barbaren. Dadelijk verwijderen uit Europa is de boodschap.

  Like

 7. karton zegt:

  Was er dan nog één persoon die eraan twijfelde of dit een terroristische aanslag was ? Een Soedanees die in Frankrijk 2 mensen vermoordt en 7 mensen ernstig verwondt ? Kan toch niet per ongeluk zijn gebeurd ? Of zouden er nog smeerlappen bestaan dat dát geloven ?

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Ik denk dat het een Soedanees was die lid is van de Jehova’s Getuigen. Hij was het zat dat iedere keer als hij de verlossing kwam brengen hem de deur in het gezicht gesmeten werd. Iemand kan veel hebben maar soms is het gewoon over.

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Als het maar geen voorbode is voor de komende vastenmaand van de islamietjes, dan gaat de lockdown nóg langer duren……….voor de ongelovigen.

  Like

 10. Rensk. zegt:

  Ik zou toch heel graag willen weten hoe de man in Frankrijk is beland. Is ie met een smokkelboot gekomen? Is ie opgehaald en met het vliegtuig gekomen? Vragen vragen. Had ie een verblijfsstatus en zo ja op welke gronden? Vragen vragen vragen

  Like

 11. Hovawart zegt:

  De dader was het vermoedelijk niet eens met de onmenselijke omstandigheden waarin hij moest bivakkeren, na vermoedelijk te zijn opgehaald met een luxe cruiseschip, te zijn ondergebracht in een luxe spa-resort, een riante onkostenvergoeding kreeg, zelfs een nieuwe identiteit en verblijfspapieren aangemeten en een onvoorwaardelijke politieke steun om zelfs zijn criminele inborst en ideologische uitspattingen te vergoelijken……….zijn uitzichtloze bestaan zonder kans op een baan of stageplek werd hem waarschijnlijk teveel……….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s