Open brief van professor Sucharit Bhakdi aan de Duitse bondskanselier Angela Merkel

Screenshot_181

Talen: DEENEEESFRHENLPTRUSKTR

Een open brief van Dr. Sucharit Bhakdi, emeritus hoogleraar medische microbiologie aan de Johannes Gutenberg Universiteit Mainz, aan de Duitse bondskanselier Dr. Angela Merkel. Professor Bhakdi roept op tot een dringende herbeoordeling van het antwoord op Covid-19 en stelt de kanselier vijf cruciale vragen. De brief dateert van 26 maart. Dit is een niet-officiële vertaling; zie de originele brief in het Duits als PDF. Lees hieronder de Nederlandse vertaling van de open brief:

Lees verder>>>
(h/t “droevige mof”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Open brief van professor Sucharit Bhakdi aan de Duitse bondskanselier Angela Merkel

  1. guusvelraeds zegt:

    Gelukkig is niet iedereen corona gek geworden. Maar of op de verstandige brief gereageerd wordt en gehandeld kan met een nee beantwoord worden. Uit beleefdheid zal de secretaris van Merkel een voorgedrukt bedankje sturen en dat was het dan. In het meest negatieve geval zal de professor als corona ontkenner gedemoniseerd worden en in de galerij geplaatst worden naast de klimaat ontkenners, de xenofoben, de islamofoben, de nazi’s, de fascisten, de gender ontkenners en de domme verspreiders van haat.

    Like

  2. droevige mof zegt:

    Nu komt het ene rapport na het andere.
    Dit ziet er niet goed uit voor degenen die de economie van hun land hebben geruïneerd onder het mom van de bestrijding van het virus. Deze kritische blog verschijnt dagelijks.
    https://www.globalinfo.nl/Achtergrond/een-kritische-kijk-op-het-coronabeleid-transparantie-in-tijden-van-crisis

    Like

    • Tom zegt:

      Allemaal paniekzaaierij en bangmakerij. Wie zegt dat de economie er aan gaat (onherstelbaar)?

      Straks is hopelijk het virus weg en dan gaat iedereen weer volop produceren en gaat de bevolking volop feesten en dan knallen de producentencijfers knetterhard omhoog en gaat iedereen weer aan het werk… En hopelijk zijn de door mij aangekochte aandelen van de afgelopen weken dan superveel geld waard!

      🙂

      Like

  3. Pingback: Open brief van professor Sucharit Bhakdi aan de Duitse bondskanselier Angela Merkel | Schivor

  4. Tom zegt:

    https://www.google.nl/amp/s/www.gids.tv/video/191127/professor-sucharit-bhakdi-over-corona-99-5-krijgt-geen-of-milde-klachten.html

    In het artikel zegt deze persoon het volgende:

    Wees niet te bang voor het coronavirus: “In Zuid-Korea stierf uiteindelijk 1 procent van de patiënten,”

    Huidige stand van zaken in Zuid Korea zijn 10.284 besmettingen en 186 doden. Sterftepercentage van 1,8%

    Hij gebruikt ook het woord ‘stierf’ alsof het virus weg is uit Zuid Korea. Dat is het niet. Zuid Korea zet echt alles op alles om het virus in te dammen. Ze gaan hierin echt veel verder dan Nederland (en Duitsland).

    Ik begrijp dat ook deze man zorgen heeft en dat hebben we allemaal. Misschien slaat hij juist de andere kant op en begint hij onnodig paniek te zaaien over dat de economie er aan gaat.

    Misschien valt de economische schade uiteindelijk wel mee. Eerst het coronaprobleem aanpakken en levens redden en daarna het volgende probleem aanpakken.

    Like

    • droevige mof zegt:

      Je doet waar je Jensen van beschuldigt: ruzie maken op een gebied waar je de vaardigheden niet hebt.
      Ik heb geprobeerd een professionele kritiek van virologen op de uitspraken van Bhakdi op het internet te vinden. Misschien vindt u er wel een.
      En als zelfs Rutte en Merkel zeggen dat de coronacrisis de grootste economische uitdaging is sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog, dan is dat helaas waar en geen paniekzaaierij.

      Geliked door 1 persoon

  5. Republikein zegt:

    Oude wijn in nieuwe zakken?
    Er leven meer mensen van kanker dan er dood aan gaan.
    Of we langer dood zijn dan we leven betwijfel ik.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie