14 goede redenen waarom werkelijk iedereen op de Duitse Groenen zou moeten stemmen

Screenshot_197

(Door: “FritzFeed” – Vertaling: E.J. Bron)

Wie nu nog steeds niet op de zeer goede partij van de Groenen stemt, zou onderstaande citaten echt moeten kennen:

 1. De Groenen gaan als enige partij optimistisch de toekomst in en strijden voor nog meer diversiteit en immigratie: “Ons land zal drastisch veranderen. En daar verheug ik me op!” (Katrin Göring-Eckardt)
 2. Groenen nemen de mode-uitdaging door de islam ook graag aan: “Ik zou graag willen dat er leraressen met een hoofddoek op de Berlijnse scholen zijn.” (Bettina Jarasch)
 3. Die hebben gewoon de beste ideeën en concepten voor een moderne en milieuvriendelijke energievoorziening: “Met permissie, met atoomenergie kun je in de winter niet verwarmen.” (Claudia Roth)
 4. Je kunt altijd op goede raad betreffende je woningsituatie rekenen: “Migratie in Frankfurt is een feit, als u dat niet past, dan moet u ergens anders naartoe verhuizen.” (Nargess Eskandari)
 5. U weet waar ze vandaan komen…: “Vaderlandsliefde vond ik altijd al om te kotsen.” (Robert Habeck)
 6. …ze hebben altijd lof voor de burgers over…: “Duitsland is in alle generaties racistisch geïnfecteerd land.” (Jürgen Trittin)
 7. …en Duits belastinggeld is bij hen in uitstekende handen!: “We moeten de financiële middelen voor de vluchtelingen verdubbelen!” (Katrin Göring-Eckhardt)
 8. Deze partij is gewoon super grappig…: “In #Dresden is #FliegerbomeDD een trend? Dat geeft hoop. Do! It! Again!” Matthias Oomen)
 9. …en heeft van de geschiedenis geleerd: “De Turken hebben Duitsland na de oorlog weer opgebouwd.” (Claudia Roth)
 10. De Groenen hebben een gezonde zin voor zelfironie…: “Mecklenburg-Vorpommern, de domst bevolkte Duitse deelstaat.” (Daniel Mack)
 11. …en zijn keihard tegenover verkrachters en misdadigers: “Geweld is altijd een hulpkreet.” (Claudia Roth)
 12. Ze kunnen helpen als je het met je vrouw niet eens kunt worden over de naam voor je kind: “De Duitse kinderen heten nu Mustafa, Giovanni en Ali.” (Cem Özdemir)
 13. Groenen kunnen je niet verraden. Groenen kennen geen verraad. Groenen hebben het verraad verboden. Of zo: “Er bestaat geen volk en daarom ook geen verraad aan het volk.” (Robert Habeck)
 14. En niemand houdt zoveel van zijn kinderen: “De seksualiteit van een kind is iets fantastisch. Je moet oprecht zijn, serieus, met de hele kleintjes is het iets anders.” (Daniel Cohn-Bendit)

Daarom: Groenen!

Bron:
https://fritzfeed.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, anarchisme, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, dictatuur, Duitsland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nazisme, nieuw fascisme, Rotzakken, sarcasme, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op 14 goede redenen waarom werkelijk iedereen op de Duitse Groenen zou moeten stemmen

 1. Cathja zegt:

  Ik zoek even een hele grote teil. Heb net gegeten…..
  Wat een walgelijk volk, die Groenen!!

  Geliked door 5 people

  • Jules Vismale zegt:

   Walgelijk volk? Al die opgenoemde Groene “bestuurders” in Duitsland zijn niets anders dan gemene linkse misbaksels en krengen die nog in staat zijn om hun eigen familie aan de islam te verkopen! En hoe dat soms afloopt heb ik ooit vergeleken naar aanleiding van een natuurserie op National Geografisch Wild:
   In de VS zijn er een hele hoop mensen geweest die dol waren op wurg- en gifslangen die ze daar als een soort statussymbool in huis haalden! Ze vonden deze reptielen namelijk zo fantastisch dat ze er zelfs mee naar bed wilden gaan of strelen als honden! Jammer genoeg werden sommige van die wurgslangen, waaronder pythons, zo monsterlijk groot dat ze uiteindelijk hun eigenaars wilden verslinden en gifslangen beten hun eigenaars dood die veel te onvoorzichtig waren! Die slangen kunnen dus inderdaad worden vergeleken met radicale islamieten die evenmin erg dankbaar zijn naar hun weldoeners!
   Zo zijn er ook pythons daar in de vrije natuur losgelaten die nou een ware plaag zijn geworden voor de inheemse dieren en dan weer uit het ecosysteem moeten worden verwijderd! Ik zou haast wensen dat men zulke wurg- en gifslangen bij al dat bovengenoemde Groene tuig in hun huizen loslaten opdat zij die hierna wurgen en vergiftigen!

   Like

 2. malsion zegt:

  15. Een ieder dient er zorg voor te dragen dat het geluid van de Afd in de kiem wordt gesnoeid. Dit om onze groene democratie ten volle voor iedereen beschikbaar te houden.

  Geliked door 2 people

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Het volgende drama dat Duitsland in de greep zal gaan houden en waarbij ter vergelijking het Coronavirus slechts een probleempje zal zijn, ligt al op de loer en gaat zeker geen jaren meer duren. De grote massa is dat politiek correct geneuzel meer dan zat. En dat geldt eveneens voor de rest van West Europa.

  Geliked door 2 people

 4. Pingback: 14 goede redenen waarom werkelijk iedereen op de Duitse Groenen zou moeten stemmen | Schivor

 5. Republikein zegt:

  Fetisj,voeten , tieners, mijn smartphone las het voor, IT, mooi hè, die moderniteit en, automatisch alles, hersenen niet meer nodig.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  De Linksche Looney Brigade heeft met hun multiculturele nachtmerrie vrijwel geheel West-Europa in twintig jaar veranderd van een voorbeeld van een fatsoenlijke en beleefde samenleving tot één grote EU-No Go zone………de maatschappij verkracht met het binnenlaten van personen die zich absoluut en resoluut niet thuis (willen) voelen in de westerse wereld.

  Geliked door 2 people

 7. droevige mof zegt:

  Interessant zijn de citaten van Robert Habeck, een van de twee voorzitters van de Groenen.
  Habeck is de dreamboy van de links-liberale kiezers maar ook van conservatieve vrouwen boven de 40 en heeft goede kansen om de volgende bondskanselier te worden.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Hé, hebben we Maggie weer, da’s ook niet toevallig.

  ‘Een land kan te weinig doen in de oorlog tegen covid-19, maar ook te veel. Het is een dunne lijn waarop minister De Block goed balanceert.’ Dat zegt Hans Kluge, directeur Europa van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Hij is als een soort super-Marc Van Ranst verantwoordelijk voor 53 landen in Europa en Centraal Azië.
  Een dunne lijn?

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Nr 14:
  Die Daniel Cohn Bandit is Fransman is hier niet ver vandaan geboren.
  Heeft ook de Duitse Nationaliteit ( via ouders ).
  Heeft voor Fr in EU-Parlement gezeten en is verklaard Pedo.

  “Het overkwam me wel een paar keer dat een paar van die kleine kereltjes m’n gulp open maakten en me begonnen te strelen”

  Is nog vaak in ’t Fr nieuws………….

  Like

  • karton zegt:

   Ik lees dat het eerste citaat afkomstig is van Katrin Göring !!!!!!
   Zij zal tóch niet een kleindochter zijn van ……………..???

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Hij heeft de Franse EN de Duitse nationaliteit en woont in Parijs.
    Hoe dat kan, 2 nationaliteiten, weet ik niet.

    Like

  • karton zegt:

   @ delamontagne.
   Is zijn achternaam niet verkeerd geciteerd ?
   Is het niet “BANDIET” ??
   (Was toch de linkse rat die de studenten-opstand leidde ?)

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Z’n achternaam is “Bendit”, het Fr woord voor bandiet is “bandite”, scheelt dus niet veel……….

    Like

 10. verwardeman zegt:

  ZUM KOTZEN !

  In die Hölle mit euch Schwindler, das sie ewig brennen mögen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s