300 moslims bidden: de politie doet niks. 40 Duitsers demonstreren: aangiftes

 

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Toen afgelopen vrijdag in Berlin-Neukölln 300 moslims op straat zaten te bidden en elk contactverbod, elk uitgaansverbod minachtten, stond de politie er bij en deed niets. Maar toen een dag later 40 Duitsers in Berlin-Mitte demonstreerden tegen de opheffing van hun grondrechten, ontbond de politie de demonstratie, nam de persoonsgegevens van alle deelnemers op en deed tegen iedereen aangifte met een boete van € 500,- per persoon.

politikstube

Terwijl moslims dus ongestoord voor de ogen van de politie de wet mochten overtreden, werd een Duitse oudere vrouw, die voor haar grondrechten opkwam, door agenten weggetrokken en geïntimideerd.

Ik vraag aan het hoofd van de politie in Berlijn, mevrouw Barbara Slowik: KUNT of WILT u niet tegen islamitische daders op te treden?

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", anarchisme, belangenverstrengeling, Berlijn, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, discriminatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op 300 moslims bidden: de politie doet niks. 40 Duitsers demonstreren: aangiftes

 1. Bennie zegt:

  Discriminatie van inheemse bevolkingsgroepen, dat zijn we ondertussen wel gewend van onze elitaire baasjes, maar optreden tegen religieuzen met een gewelddadig geloof, dat is een stap te ver.
  Stel je voor dat zij in opstand komen of nog erger je voor racist uit maken.

  Like

 2. karton zegt:

  Moslims zijn een veel ernstiger gevaar voor de mensheid als het coroa-virus. Beide plagen uitroeien !

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Sterker nog of om concreet te zeggen: zowel die moslims, die linkse agenten en bestuur alsmede het corona-virus zijn de pest voor Duitsland en wat mij betreft mogen al die 300 moslims en het politiebestuur daar de pokken oplopen!
   Die politie doet me trouwens, samen met die moslims, denken aan talloze strips over Lucky Luke waar deze ook geregeld in het Wilde Westen in allerlei dorpen desperado’s wil bestrijden maar door de laffe inwoners daarvan hierin gigantisch wordt tegengewerkt! Die lijden, gelijk aan die agenten, aan het ‘Stockholmsyndroom’ wat inhoudt dat ze aan de ene kant wel bang voor al die boeven zijn en aan de andere kant helaas ook sympathie voor hen hebben! Daarbij hoeven veel desperado’s zelfs nog niets eens hun slachtoffers te bedreigen daar die laatsten al meteen hun geld en bezuinigen afstaan als die eersten gewoon “Boe!” roepen!
   En wie zich zo gewillig laten beroven en zichzelf opzettelijk arm maken, net zoals in de Donald Duck, die mogen van mij ook gewoon creperen en straatarm blijven want daar hoef je geen enkele sympathie voor te hebben! Wat een laffe kut-politie is dat ook daar in Berlijn-Mitte en hopelijk vallen die 300 moslims hen anders gewoon aan als dank voor hun ziekmakende “bescherming”!

   Like

 3. bozeoudeman zegt:

  Ja dat is het links/liberaal/christelijke Europa van Merkel en Timmermans! Wanneer pakken we de …… * op? Wanneer …….. * * we al die politieke schurken, oplichters, roofridders, dictators, dieven, terroristen, onderdrukkers en op blank genocideplegers en meer van dat ‘fraais’.
  * …… vul in
  ** …….. vul in

  Like

 4. exmarineman zegt:

  Is er al aangifte gedaan tegen de politie en het hoofd er van die de leiding heeft? En ook tegen de verantwoordelijke burgemeester?

  Like

 5. Republikein zegt:

  De Duisburgse DITIB-voorzitter moedigt andere moskeeën in Duitsland aan om zich aan te sluiten bij het Duisburgse model. En ze legt haar geloofsgenoten meteen uit hoe ze dat moet doen: “De moskeeën kunnen zich wenden tot lokale instellingen en een vergunning krijgen”. Ceylan benadrukt dat samenwerking met de christelijke kerken altijd gunstig zou zijn. Bijna nieuwsgierig lijkt de redenering van de leiders van de DITIB-gemeenschap als ze zegt dat mensen “op dit moment op zoek zijn naar manieren om het moreel van de samenleving te versterken”. Hier zou de oproep tot het gebed van de muezzin een “effectief symbool” zijn. Echt waar? Versterkt het de moraal, of moraliseert het de meerderheidssamenleving?

  Wat is het doel hiervan, terwijl het voor mevrouw Ceylan en haar aanhangers van de christelijke kerken ook duidelijk moet zijn welke sociale explosieven zij in de slipstream van de Corona-crisis afvuren?

  In hoeveel steden de mensen nu al zijn en binnenkort hun ogen in verbijstering zullen wrijven, of nauwelijks zullen geloven wat ze horen, moeten beetje bij beetje worden verzameld. Tot nu toe zijn deze oproepen tot het gebed al gehoord in Berlijn, Neuss, Nettetal, Garbsen, Duisburg, Gladbeck, Dinslaken, Hannover, Flensburg en Mühlacker.

  Alle gekheid op een stokkie.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Maar als ze dan besmet raken, EISEN de door allahal bevoorrechten [ zoals ze al eeuwenlang zijn ingeprent boven de ongelovige [honden] te staan ! ]eerder in ziekenhuis behandeld te worden

  BRON:
  http://www.politikversagen.net/allahu-akbar-moslems-pfeifen-auf-corona-regeln
  via:
  https://lesobservateurs.ch/2020/04/06/berlin-des-centaines-de-musulmans-transgressent-linterdiction-de-regroupement-aux-cris-dallahu-akbar/

  Like

 7. M. zegt:

  Het zijn altijd al de grootste verraders geweest voor en in en na de tweede wereld oorlog en nu nog erger.
  Voor rechtschapenheid staan ze allang niet meer ze zijn de vijanden van de eigen bevolkingen geworden.
  Geen corona stress of boetes voor wie al voor de duvel danst want het handhaven geldt alleen voor de Europeaan.
  De buitenlander is geen enkel risico maar de Europeaan moet opgesloten worden?
  Dat men nog luistert naar die scheve handhavers, wie zijn ze eigenlijk?
  Omdat ze een wapen hebben mogen ze zich misdragen van zichzelf?
  Het zijn toch ook gewoon criminelen die in opdracht van grotere criminelen het volk staan te verneuken?
  Heeft met recht geen moer te maken.

  Geliked door 2 people

  • Frank zegt:

   Beste M,Vrijheid van vergadering en religie is een voorrecht,waar iedere burger in een democratie recht op heeft,Als sommige burgers bevelen van de overheid negeren omdat hun Godsdienst dat toestaat en de overheid heeft geen mankracht genoeg om handhaving te garanderen,lijkt het mij verstandig om de gebedsruimten van de aanhangers ontheffing te verlenen,zodat men opeengepakt hun God kunnen aanroepen.Indien de Godheid geen beschermig tegen de corona kan bieden,moetmen consequent zijn en de gevolgen aanvaarden,zonder de wereldlijke leiders lastig te vallen om hulp!

   Like

 8. droevige mof zegt:

  De protesten in Berlijn komen van de politieke linkerkant, die zoals bekend een affiniteit heeft met de islam. Meer protesten zijn gepland voor 1 mei.
  https://www.rbb24.de/politik/thema/2020/coronavirus/beitraege_neu/2020/04/berlin-1-mai-demonstration-proteste-linksextreme-szene-kreuzberg-friedrichshain.html

  Like

 9. Pietersen zegt:

  Hoorde ik daar nou Merkel zelf door de microfoon ?

  Like

 10. vangie1206j zegt:

  Direct tegen die pliesie schreeuwen ik word gediscrimineerd. Ik dien een aanklacht tegen jullie wat denken jullie wel mij weerloze burger.

  Like

 11. Sinyo zegt:

  Jaren geleden las ik het volgende al:
  Ze zijn aardig die moslims zolang het maar procentueel een klein aantal is. Maar naarmate het aantal toeneemt verandert het “aardig” zijn. Dan wordt zichtbaar dat hun cultuur invloed gaat krijgen. Dat komt door de kwade invloed van binnenuit. Heb het hier al eens vermeld, dat er vele moslims zijn die zelf geen kwaad willen. Echter zij zullen zich niet verzetten tegen agressie als die uit “hun eigen gelederen” verschijnt. Niet dat ze het niet willen, maar gewoon omdat zij het niet kunnen of beter gezegd uit vrees voor eigen leven ook niet durven. En in het bovenstaande is het al zover, dat voor de overheid het dhimmi-virus chronisch aanwezig blijkt te zijn.
  Lees en huiver:
  https://www.trouw.nl/nieuws/dhimmitude~bfe80ae5/

  Like

 12. Jan zegt:

  Stalinisme puur

  Hartford promoot SeeClickFix App om iedereen aan te geven die zich niet houdt aan de coronaregels

  Last night on Local News 8 WTNH in Hartford local citizens were urged to use the SeeClickFix app to report on their neighbors if they see them break the six-foot social distancing rule.


  https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/pure-marxism-hartford-promoting-seeclickfix-app-local-stations-citizens-snitch-neighbors-violating-social-distancing/

  Like

 13. Pieterdepiet zegt:

  Stt, niet klagen! Met een beetje mazzel zit er 1 ploflim met corona tussen.

  Like

 14. Pietersen zegt:

  In ieder geval 40 stemmen voor de AfD erbij…maar dat doen die maffe Duitsers nou ook weer niet.

  Like

 15. Lucky zegt:

  Ondertussen in pakistan,
  https://www.breitbart.com/asia/2020/04/07/pakistan-scrambles-to-quarantine-100000-who-attended-muslim-event/

  Pakistan Scrambles to Quarantine 100,000 Who Attended Muslim Event

  Pakistan has quarantined 20,000 attendees of an Islamic gathering in Lahore last month and is still searching for tens of thousands more, officials said on Sunday.

  Over 100,000 worshippers congregated at the event, defying government orders to call off the gathering amid coronavirus fears

  Pakistan’s science minister, Fawad Chaudhry, reportedly expressed exasperation that the event had been held as planned. He blamed the “stubbornness of the clergy” for dismissing official orders to halt the large gathering. Organizers claimed to have cut the event short following advice from the authorities; however, at the time of the event, they said it was due to inclement weather.

  Nl
  Pakistan zet zich schrap om 100.000 die een moslimevenement bijwoonden in quarantaine te plaatsen

  Pakistan heeft vorige maand 20.000 bezoekers van een islamitische bijeenkomst in Lahore in quarantaine geplaatst en is nog steeds op zoek naar tienduizenden meer, zeiden functionarissen zondag.

  Meer dan 100.000 aanbidders kwamen bij het evenement samen en tartten het bevel van de regering om de bijeenkomst af te breken te midden van de angsten van het coronavirus

  De Pakistaanse minister van Wetenschap, Fawad Chaudhry, uitte naar verluidt zijn ergernis dat het evenement volgens plan had plaatsgevonden. Hij gaf de schuld aan de “koppigheid van de geestelijkheid” voor het afwijzen van officiële bevelen om de grote bijeenkomst te stoppen. De organisatoren beweerden het evenement te hebben ingekort na advies van de autoriteiten; op het moment van het evenement zeiden ze echter dat het te wijten was aan slecht weer.

  Like

 16. Jan zegt:

  Antisemiet en hypocriet Barghouti: Als Israël een medicijn tegen het virus weet te ontwikkelen zal ik met die staat samenwerken
  https://unitedwithisrael.org/bds-leader-admits-he-would-not-boycott-israeli-coronavirus-cure/

  Like

 17. Bob zegt:

  We zijn in de EU terug in135-1945. Toen was hetzelfde te zien
  Nu echter draai de belasting betaler voor de kosten op.

  Like

 18. Hovawart zegt:

  In de Duitse regeringsgebouwen staat nog altijd geschreven “Für Kaiser, Volk und Vaterland” maar dat zal binnenkort wel “Für Allah, Fremdes Volk und das ehemalige Vaterland ” worden……und die Deutsche rote fahne hoch, de rijen hecht gesloten! iSlAm marcheert met rustige vaste tred.

  Like

 19. tineke63 zegt:

  Ik kan er niet over uit.Zij mogen alles omdat ze bang van de islam zijn.Racisme kweken is dit.

  Like

 20. kampersrene zegt:

  Nog even geduld en de politie bid mee met de moslims

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s