Bill Gates, corona-vaccinatie en New World Order

Screenshot_203

(Door: “Balkanske priče”)

Zit er een internationale, corporatieve samenzwering achter het corona-virus, een doelbewust plan om op wereldwijde schaal ziekte te creëren? Met zijn Bill en Melinda Gates Foundation financiert Bill Gates (foto) nu de bouw van zeven fabrieken om de meest veelbelovende vaccins tegen het corona-virus te produceren. Bij het World Economic Forum in Zwitserland in 2019 verklaarde Bill Gates dat zijn “investering in het wereldwijde vaccinatiebeleid” zijn beste investering ooit was. 10 miljard dollar leverde 200 miljard dollar “economisch voordeel” op… Volgens de Duitse longarts Wolfgang Wodarg zou er een kankerrisico voor gevaccineerde personen kunnen zijn. ‘Dat wordt echter pas jaren na de voorgenomen massale inentingen duidelijk’… Vaccins zijn gif-cocktails, die de kwaliteit van leven drastisch reduceren en de levensduur aanzienlijk verkorten. FEIT: farmacieconcerns hebben belang bij ziekte, niet bij gezondheid. Zo simpel en hard is hun gedachtegoed…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

38 reacties op Bill Gates, corona-vaccinatie en New World Order

 1. Nemesis zegt:

  Ergens ben ik heel blij, dat er toen, toen ik de eerste pokken enting zou krijgen er geen vaccin op voorraad, was en later was het niet veel beter en toen het kon wilde ik niet meer. Ik laat me niet vaccineren omdat ik weet dat er veel rotzooi in zit en weinig to niet helpt, integendeel zoals hier beschreven. Dus nee bedankt.

  Geliked door 5 people

 2. Mary zegt:

  Dan hebben we het nog even niet over de Ebola vaccinatie die getest “probeerseltje” werd in Afrika en we weten allemaal nog wel wat voor uitbraak van ebola dat aldaar heeft veroorzaakt…….natuurlijk wordt iedereen ziek van Bill Gates zijn corona vaccinatie maar hij, NWO crimineel als hij is, voorstander van het op grote schaal reduceren van de bevolking en NWO Rutte werkt daar uiteraard 100 procent aan mee………..de gek die het toestaat!!!

  Geliked door 4 people

 3. LUCIA zegt:

  Bill gates en Elon Musk 2 mannen die een bindi van lood tussen de wenkbrauwen hebben moeten, eigenlijk moeten ze langzaam aan stukken gescheurd worden maar laten we het menselijk houden.

  Geliked door 6 people

 4. Hovawart zegt:

  Het zijn ook meestal geen geneesmiddelen of geneeskunde, het zijn medicijnen en medici waar je nooit meer zonder kunt……..of vanaf komt. De farmaceutische industrie en octrooien op medicijnen zijn de meest rendabele investeringen, en landen met een goed gedocumenteerde gezondheidszorg en patiëntendossiers het ultieme laboratorium……..het volk zijn de ratten.

  Geliked door 6 people

 5. Tineke zegt:

  Goed artikel !
  Die hele WHO is een raar instituut.
  Net zoals dat hun uitmaken hoeveel onze algemene dagelijkse hoeveelheid is.
  Daar worden we ook ziek van,omdat veel mensen eerder lijden aan een tekort aan voedingsstoffen dan teveel.
  En dat is natuurlijk kassa voor de pharmamaffia.

  Bron: Gabor Lenkei, arts uit Hongarije.
  Boek: ”Censuur” Wat we NIET mogen weten over onze gezondheid !

  Een echte aanrader !

  Geliked door 7 people

  • Piet Snot zegt:

   Niemand weet wat er nog aan bruikbare voedingsstoffen er nog in ons voedsel zit.
   Is voedsel eigenlijk nog wel voedsel wat wij binnen krijgen.
   Nou probeer ik redelijk gezond te leven, veel fruit, groente, zuivel, zeer veel verse vis, en alles waarvan ik nu nog denk dat het gezond zou kunnen wezen zo als ik het ooit geleerd heb.
   Maar bij elk bloedonderzoek blijken er allerlei belangrijke stoffen in mijn bloed te ontbreken, alsof ik nauwelijks iets gezonds eet en op patat leef.
   Wat beslist niet zo is, maar ik heb niet het idee dat ze dat geloven bij de huisarts.
   Je moet meer vis en groente eten zeggen ze dan. Nog meer?

   Hoe kan dat nou, vraag ik mijzelf dan af. Iets klopt er dan ergens niet.
   Om te beginnen weet je al helemaal niet wat genetisch gemodificeerd is wat je koopt, het staat er niet op.

   Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    ALS ER IETS IN ZIT OF HET HELE PRUCT IS GENETISCH GEMODIFICEERD MOET HET VOLGENS DE WET DUIDELIJK OP STAAN:

    Dus mensen het is niet anders, kijk goed op je verpakkingen van de levensmiddelen en aarzel niet te vragen of je fruit en groente wat je los koopt wel werkelijk NIET genetisch gemodificeerde bestanddelen bevat,

    En die veggie rotzooi is ook meer als ongezond, samengeperste weet ik veel troep.

    Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Nemesis, 1 voorbeeld. een meloen.
    Een meloen zonder zaadjes, iets wat niet kan,en het staat er echt niet op dat ze na wat geknutseld te hebben alle zaadjes hebben kunnen verwijderen.
    Ik heb het hier nog nooit ergens op zien staan hier.

    Like

   • Kuu zegt:

    In de jaren van mijn jeugd (zeventiger jaren) zat er veel meer ijzer in spinazie dan nu. Misschien wel tien keer zo veel. Ik heb zelfs eens gehoord dat het een factor 17 !!!! scheelt… We zijn dus structureel ondervoed, en daar krijg je ook kanker van..

    Like

   • Piet Snot zegt:

    En alsof dat zin heeft om iets aan het personeel te vragen over wat er genetisch gemodificeerd is.
    Om te beginnen denk ik dat ze niet eens weten waar ik het over heb.
    Ze wisten zelf hier niet eens wat rabarber was of hoe het er uit zag.

    Like

   • Republikein zegt:

    Maakt niet uit joh, plat water, weet je nog?

    Like

 6. Even uit eigen ervaring.
  Sinds een jaar of tien gebruik ik een medicijn tegen reuma, dit zijn injecties die je heel makkelijk zelf kunt doen. Het is de laatste generatie medicijnen tegen reuma.
  Reuma was vroeger (tot voor zo’n jaar of twaalf) nauwelijks iets tegen uit te richten behalve ontstekingsremmers en pijnstillers.
  Dit nog vrij nieuwe middel zet het immuunsysteem zo goed als buitenspel en dat maakt je kwetsbaar voor overdraagbare ziektes, er werd dus bij aangeraden om jaarlijks een griepprik te halen.
  Normaliter kreeg ik tenminste wel 1 keer per jaar griep, sinds de griepprik geen enkele keer meer !
  Allemaal toeval dus ?!?

  Like

  • Er is geen wetenschappelijk bewijs dat de jaarlijkse griepvaccinatie bij ouderen en risicopatiënten effectief is.Elk jaar,het griepvirus trekt het namelijk een ander ‘jasje’ aan. En door die verandering herkent lichaam het virus niet meer.Dus, de artsen kunnen onmogelijk weten,welk vaccin moet worden gebruikt volgend jaar…In een griepvaccin zitten ook gemaakte virussen in, of stukjes ervan.Griep is een virale infectie, dus antibiotica – die enkel bacteriën bestrijden hebben geen enkele zin…Maar,ondertussen levert het griep-vaccin de farmaceutische industrie veel inkomsten op.De beste bescherming tegen de griep is het natuurlijke beschermingssysteem van het lichaam: het immuunsysteem is cruciaal.

   Geliked door 3 people

   • bobzelf zegt:

    u bent echt geweldig ,,,
    DUS JA . OOK IK WORDT SCHIJTZIEK VAN AL DAT GELUL !!!
    dit is al zolang bekend …
    dus blijf fit, neem een overdosis vit C ,
    ondertussen haast overal uitverkocht !!!
    heerlijk mensen met hersens te zien
    DIE ZE OOK NOG ZELF GEBRUIKEN
    DANK U WEL

    OME BOBBIE

    Geliked door 2 people

  • Tijl Uylenspiegel:In het wetenschappelijk tijdschrift ‘ScienceDirect’ werd op 10-03-20 een studie gepubliceerd met de titel: “Influenza vaccination and respiratory virus interference among Department of Defense personnel during the 2017–2018 influenza season”. De studie, uitgevoerd onder militairen kwam tot de volgende conclusie:“Het krijgen van griepvaccinatie kan het risico op andere respiratoire virussen verhogen, een fenomeen dat bekend staat als virusinterferentie.”…Met andere woorden: door de griepprik, waar virus A in zit, heb je een grotere kans om virus B op te lopen.In de studie staat ook:
   “Bovendien toonden de laboratoriumgegevens in ons onderzoek een verhoogde kans op coronavirus bij personen die griepvaccinatie kregen.” COVID-19 is niet getest. Het coronavirus in de test betreft een stam van het coronavirus voordat COVID-19 bestond. Deze studie is gedaan tijdens het griepseizoen 2017-2018.De vraag rijst natuurlijk of de jaarlijkse griepprik die wordt aanbevolen voor “mensen boven de 60 jaar en mensen die in een speciale risicogroep zitten”, de kans vergroot op het oplopen van de COVID-19 stam. In dat geval zouden we per direct moeten stoppen met de jaarlijkse griepprik.

   Like

 7. Jan zegt:

  Trump neemt financiële maatregelen tegen criminele WHO die duidelijk in de zakken van de Chinese maffia zit

  Today, I introduced legislation calling on Congress to withhold federal funds from the @WHO until @DrTedros resigns.

  America is the WHO’s largest contributor. It’s not right that Americans’ hard-earned taxpayer dollars are used to propagate the CCP’s lies. pic.twitter.com/WAaDSXaQDB

  — Rep. Guy Reschenthaler (@GReschenthaler) April 7, 2020

  De vrienden van Tedros Adhanom Ghebreyesus, de terreurorganisatie TPLF

  Geliked door 2 people

 8. GT zegt:

  Zo farmaceutische industrie, laat jullie analyze certificaat maar eens zien wat er voor rotzooi in jullie vaccin,s zit en …….die door 5G geactiveerd wordt?

  Like

 9. verwardeman zegt:

  Dat big Billy zo’n vaccin ontwikkeld om veel centjes te verdienen kan ik mij voorstellen .
  Indien big Billy van het grootste deel van de wereldbevolking afwil – vergiftigen met zijn vaccin – kan hij zich de moeite besparen , LAAT CORONA HET WERK DOEN …………….
  Ziet u , daarom geloof ik geen ruk van dat gezever over ” illuminati ” die de wereld bevolking
  willen uitroeien , ze isoleren mensen i.p.v. blootstellen aan het virus !
  WEL zie ik duidelijk dat er in Europa een OMVOLKING gaande is , maar dat is onderdeel
  van het Coudenhove Kalergi – plan : open grenzen , EEN munt , licht getinte slavenkudde …..
  Iedereen die de afgelopen 50 jaar heeft opgelet ,kan bovenstaande constateren : DE EU !
  Dat zogenaamde uitroeien van het grootste deel van de mensheid , daarvan zijn mij de
  afgelopen 50 jaar geen bewijzen – om mij heen in het dagelijkse leven – opgevallen .
  Eerder het TEGENDEEL : de medische wereld welke elk ” wrak ” in leven kan houden ,
  voedsel / hulp programma’s voor de Derde Wereld , vaccinati programma in NL tegen
  dodelijke kinderziekten ( en SUCCESVOL ! ) , en actueel het fanatisme waarmee de
  roverheid ons isoleerd TEGEN corona , ja TEGEN , dus NIET BLOOTSTELLEN AAN .
  Gewoon opletten , om je heen kijken , wat DOEN ze………….

  Like

 10. verwardeman zegt:

  Ach sorry beste Bronners , helemaal vergeten , wat dacht u van de heksenjacht TEGEN het
  roken ?
  Als roken dan zo ongezond is – en je wilt het grootste deel van de mensheid uitroeien – dan
  maak je toch RECLAME voor roken , dan MOEDIG je dit AAN !
  ROKEN GODVERDOMME tot je erbij kapotvalt , ROKEN KRENG !

  Geliked door 2 people

  • freda110 zegt:

   Het meest grappige is dat mensen die roken blijkbaar minder vatbaar zijn omdat de longen het een en ander gewend zijn.
   Dit heb ik uit zeer betrouwbare bron die heel dichtbij het vuur zit.

   Like

 11. koddebeier zegt:

  Laten ze eerst Bill Gates maar een paar van z’n eigen spuitjes geven !!

  Geliked door 2 people

 12. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/politics/2020/04/07/climate-activists-use-coronavirus-pandemic-to-push-climate-change-agenda/

  Climate Activists Use Coronavirus Pandemic to Push Climate Change Agenda

  Several climate alarmists, including celebrities, members of the media, and politicians, are using the deadly coronavirus pandemic to further their climate change agenda.

  A report by Steven Milloy released by the Heartland Institute on Tuesday, titled Never Waste A Crisis: Climate Alarmism Surfs Coronavirus, highlighted how certain activists are using the crisis to advance their agenda.

  “Here we are amid an actual and grave health and economic crisis… and all climate communists can think about is how to exploit global suffering to push their twisted climate hoax,” Milloy said in a statement.

  Nl
  Klimaatactivisten gebruiken Coronavirus Pandemic om de agenda voor klimaatverandering te pushen

  Verschillende klimaatalarmisten, waaronder beroemdheden, leden van de media en politici, gebruiken de dodelijke coronavirus-pandemie om hun agenda voor klimaatverandering te bevorderen.

  Een rapport van Steven Milloy dat dinsdag door het Heartland Institute is uitgebracht, getiteld Never Waste A Crisis: Climate Alarmism Surfs Coronavirus, benadrukte hoe bepaalde activisten de crisis gebruiken om hun agenda vooruit te helpen.

  “Hier bevinden we ons te midden van een daadwerkelijke en ernstige gezondheids- en economische crisis … en alle klimaatcommunisten kunnen bedenken hoe ze het wereldwijde leed kunnen uitbuiten om hun verdraaide klimaatoplichterij te stimuleren”, zei Milloy in een verklaring.

  .

  Geliked door 1 persoon

 13. Pingback: Over wat er nu aan de hand is 4 – Home

 14. BigLJohn zegt:

  Ze kunnen gewoonweg niet wachten om ons een prik te geven. Zo’n prik is een sluipmoordenaar, alleen de pil van Drion werkt sneller. Maar die is vrijwillig. Al die jonge meisjes die een prik, kregen tegen (een op latere leeftijd) de kanker. Sinds wanneer is er een inenting tegen de kanker ???? Ik vrees het tegenover gestelde. Al die meisjes en hun nazaten zullen een sterk verzwakte soort worden, gedoemd tot uitsterven. En dat is het ultieme hoofddoel van de elite. De Duivel bestaat ? Niet in persoon, maar in de geest. De Duivel is immers een geest, en hij werd losgelaten op de aarde. Althans, het lijkt er wel veel op als je ziet hoe eng de mensen bezig zijn. Ze zijn zichzelf niet meer. Uiterst dom, gevoelloos, gewetenloos crimineel gedrag. In een woord; des Duivels….

  Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Inderdaad vreemd als je er goed over nadenkt.
   Willen ze wel iets vinden tegen kanker…..
   Chemo (waarin mosterdgas,ja u leest het goed) zit,zo,n behandeling kost mega veel.
   Verneuk de massa,spek de kassa !

   Geliked door 2 people

 15. Jan zegt:

  Burgemeester van Illinois schakelt politie in tegen hen die niet thuis blijven. 48 uur later wordt zijn vrouw opgepakt in een bar waar een feest wordt gevierd
  Commentaar droplul: Mijn vrouw kan haar eigen beslissing best zelf nemen

  Voor een communist zijn regels voor de ander, niet voor hem (net moslims)

  Like

 16. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/national-security/2020/04/08/taiwan-over-70-of-coronavirus-fake-news-comes-from-china/

  Taiwan: Over 70% of Coronavirus Fake News Comes from China

  Over 70 percent of fake news and disinformation related to the Chinese coronavirus originates from China, according to a new analysis from Taiwan’s Ministry of Justice Investigation Bureau (MJIB).

  Addressing a press briefing, MJIB official Chang Yu-Jen said that the rise in disinformation likely came from Chinese netizens displeased with criticism from Taiwanese officials about how their country had responded to the outbreak.

  Nl
  Taiwan: meer dan 70% van het nepnieuws van het coronavirus komt uit China

  Meer dan 70 procent van nepnieuws en desinformatie met betrekking tot het Chinese coronavirus is afkomstig uit China, volgens een nieuwe analyse van het Taiwanese ministerie van Justitie Onderzoek (MJIB).

  MJIB-functionaris Chang Yu-Jen zei tijdens een persconferentie dat de toename van desinformatie waarschijnlijk kwam van Chinese netizens die niet tevreden waren met de kritiek van Taiwanese functionarissen over hoe hun land op de uitbraak had gereageerd

  Like

 17. verwardeman zegt:

  @ Willie
  Beste Willie , waarschijnlijk weet je meer dan ik , ik heb het boek van Kalergi – praktischer
  idealismus – in mijn bezit en gelezen .
  Kalergi was inderdaad een illuminati – vrijmetselaar , in zijn boek beschrijft hij een Pan Europeesche gemeenschap met : open grenzen , EEN munt , een lichtgetinte slavenkudde ,
  dat laatste is dus de OMVOLKING !
  Nergens in het boek lees ik dat hij tevens de wereldbevolking wil REDUCEREN tot een
  half miljard mensen ( zoals beschreven op de Georgia Guidestones ).
  Mogelijk heb ik ” er over heen gekeken ” maar misschien kun jij mij aangeven op welke
  bladzijde – in Praktischer Idealismus – Kalergi hierover schrijft , of heb je een andere verklaring ?
  Alvast bedankt !

  Like

 18. Jan zegt:

  Communist Amy Klobuchar (senator) meent dat de lokale media financieel ondersteunt moeten worden om het nieus over het coronavirus te brengen.
  (kan nog meer bagger over de bevolking uitgestrooid worden)

  Umm hell no! If anything most of the #fakenews need a pay cut! https://t.co/lkOUp86ZD1

  — LibertyBelle (@LibertyAllDAY) April 8, 2020
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/no-democrat-senators-propose-coronavirus-stimulus-bill-media/

  Like

 19. verwardeman zegt:

  @ Willie
  Beste Willie , mocht je geen informatie willen verschaffen en ging het er alleen maar om om
  mij VLIEGEN af te vangen : het is Kalergi , niet Kalergia……………………..foutje !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s