Naar Europa smokkelen ondanks corona-crisis: “Alan Kurdi” pikt 150 migranten op in de Middellandse Zee

Screenshot_191

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Nauwelijks is de migrantenkotter “Alan Kurdi” op zoektocht in de Middellandse Zee, of de mensensmokkelaars zorgen voor aanvoer en sturen boten voor de nagestreefde “zeenood redding”. Tijdens twee “reddingsacties” werden 150 “schipbreukelingen” opgepikt, zoals de NGO “Sea-Eye”op Twitter bericht. In de ene notendop zaten 68 personen, overwegend afkomstig uit Bangladesh, in de andere notendop zaten er 82. Van hen is geen informatie bekend over de herkomst, alleen de mededeling dat zich onder hen een zwangere vrouw bevond.

politikstube

Na het planmatige inchecken van de passagiers is het nu de vraag: waar naartoe met de verzorgingszoekers? Dat de ontscheping van de passagiers niet eenvoudig wordt in de corona-crisis, weten ook de helpers van de mensensmokkelaars en daarom appelleren ze rechtstreeks aan het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken en minister van Buitenlandse Zaken Heiko Maas, opdat de “beschermingzoekers” overgebracht worden en de belastingbetalers op kosten kunnen jagen.

Zoals “Sea-Eye” op haar website meedeelde, werd de eerste oppik-actie kennelijk verstoord door een schip dat voer onder Libische vlag, waarbij in de lucht werd geschoten. Daarop zouden de mensen van de houten boot zijn gesprongen.

De veer- respectievelijk afhaaldienst in de Middellandse Zee gaat monter door, hoewel Europa wegens de corona-epidemie verzwakt is, de economie instort en er een stijgende werkloosheid is te verwachten.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, Naïviteit, NGO, nieuw fascisme, onwetendheid, provoceren, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Naar Europa smokkelen ondanks corona-crisis: “Alan Kurdi” pikt 150 migranten op in de Middellandse Zee

 1. Johan zegt:

  Kan die boot, de ‘Alan Kurdi’, niet afgezonken worden ?

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Er moet een actie komen; een schip uitgerust met enkele kanonnen en dan deze oppikboten volledig lek schieten , tevens de bemanning ervan laten verzuipen.Allemaal binnen het kader van “vederlicht” eigen belang.

   Like

 2. malsion zegt:

  Ik heb dit artikel omlaag gescrold zonder het te lezen.
  Het onderwerp is om misselijk van te worden.

  Geliked door 2 people

 3. Pingback: Naar Europa smokkelen ondanks corona-crisis: "Alan Kurdi" pikt 150 migranten op in de Middellandse Zee | Schivor

 4. Jean zegt:

  Halverwege op zee tegenhouden en dadelijk 180° doen keren probleem opgelost én veel ellende voorkomen en zeker nu gezien het coronaprobleem. O ja, die kapitein overboord kieperen en verplichten naar Afrikaanse kust te zwemmen, geef hem maar een zwemvestje mee.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  De Ministeries van Italië en Malta hebben
  Duitsland schriftelijk laten weten geen enkele ontscheping in hun havens toe-te-staan.
  Als excuus wordt de publieke gezondheidstoestand [ corona ! ],opgegeven
  Nu denken de “scheepsredders”!, dat Duitsaland hen wel op wil nemen.
  “Wij varen tenslotte onder Duitse Vlag”, aldus de organisatie.
  ( ieder menselijk leven is kostbaar………..)
  Tenslotte heeft Duitsland in de afgelopen dagen 200.000 Duitsers uit de verschillenden landen in buitenland weer naar huis gehaald.
  DUS……………moet het voor hen geen probleem zijn er nog eens 150 bij te nemen…………

  https://www.fdesouche.com/1360241-mediterranee-litalie-et-malte-nautorisent-aucun-debarquement-de-migrants-le-ministere-de-linterieur-allemand-demande-aux-ong-de-rappeler-tout-navire-deja-deploye

  https://sea-eye.org/en/alan-kurdi-rescues-150-people-from-two-wooden-boats-in-one-day/

  Like

  • vangie1206j zegt:

   Ja ja maar die 150 zijn geen Duitsers zijn geen mensen want zij gedragen zich niet als mensen maar als monsters.
   Dus dat elk mensen leven telt gaat in deze niet op.

   Like

 6. Dr. Heinz zegt:

  Al die boten torpederen, laten zinken tot de zeebodem!!!

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @Dr. Heinz. Ik ben het helemaal met je eens. Niet omdat het kan, maar omdat het moet. Wij hebben geen andere keuze. De NGO’s die aan zulke acties deelnemen, moeten erkend worden als criminele organisaties.

   Like

  • koosv8 zegt:

   De Duitsers komen hier terug, omdat het hun eigen land is, waar zij opgegroeid zijn en hun leven zich voltrekt binnen de eigenheid van het DUITSE VOLK. En dan verder. IEDER MENSEN LEVEN IS KOSTBAAR, flauwekul.
   Iedereen weet dat er christelijke mensen in Afrika aan stukken worden gehakt, en je hoort er niemand over, ook die HUFTERIGE PAUS NIET!!!

   Like

 7. Yvonne zegt:

  Het gaat maar door Europa en de rest van de wereld hebben wel andere dingen zoals corona aan hun hoofd.wat is er in Bangladesh dan aan de hand? Nog meer potentiële met mogelijk virus dragers erbij nou daar zitten we op te wachten

  Huizen zijn hier amper te krijgen althans sociale huurwoningen, straks is er geen geld meer voor uitkeringen en/of AOW
  De premies voor de zorg zullen ook weer enorm stijgen a.s jaar door die rot ziekte
  We zijn zo n gaaf land !? Elke avond dat gezeur over te kort aan IC bedden miljarden worden weggegeven maar zorgen voor de eigen bevolking schijnt moeilijk te zijn wij kunnen barsten en waar blijven de gratis mondkapjes? In Oostenrijk gaat het redelijk nu daar iedereen ermee loopt

  Geliked door 3 people

 8. Henk Beije zegt:

  Wat zijn het,vluchtelingen,immigranten of gelukzoekers ?
  Ze hebben er veel voor over om in het westen te leven,alleen als ze in het westen zijn willen ze leven als in het land wat ze ontvlucht zijn.
  Dus hebben de ontvangende landen een boel ellende van ze,en de enkele waar je wat aan hebt,die dekt niet alle ellende.

  Like

 9. Lucky zegt:

  EU doet smijten met miljoenen
  https://www.anonymousnews.ru/2020/04/06/umsiedlung-jugendliche-lesbos-brd/
  Vertaling

  Hervestiging gaat door: EU haalt 1.600 “jongeren” uit Griekse kampen

  In de paasweek begint de herplaatsing van 1.600 “niet-begeleide minderjarige” migranten van het Griekse eiland Lesbos naar acht EU-landen. Het begint met Luxemburg – het neemt elf ‘kinderen’ op. Ondertussen vroeg EU-commissaris voor Binnenlandse Zaken, Ylva Johansson, de EU-landen om hun welkomstcultuur te verbeteren en asielaanvragen mogelijk te maken. In Griekenland is dit nu weer mogelijk na een pauze van een maand.

  Er zijn altijd nieuwe varianten in de acht landen die willen accepteren: naast Duitsland en Luxemburg worden ook Frankrijk, Ierland, Portugal, Kroatië en Finland – maar ook Litouwen – genoemd. In totaal werden 2000 jonge migranten met Griekenland “geïdentificeerd” voor hervestiging, zei EU-hoofd Ursula von der Leyen. De ouders komen later.

  Maar je moet ook de zwakste eilandkampen in hotels op het vasteland stoppen voordat Corona naar de kampen komt. De hotels zijn al leeg en voorbereid. Op Lesbos zijn naar verluidt zes bevestigde Corona-gevallen buiten de migrantenkampen. Er zijn al 20 corona-gevallen bevestigd in een migrantenkamp buiten Athene.

  Enorm budget voor afwikkeling in Griekenland
  EU-commissaris Johansson presenteerde vervolgens het grote noodplan voor Griekenland, dat werd geschat op 700 miljoen euro. 350 miljoen euro is direct beschikbaar. Ze worden besteed aan hotelhuur voor 25.000 bedden en aan contant geld voor migranten (90 miljoen euro). Voor de uitbreiding en exploitatie van migrantenkampen op het vasteland. Voor gezinnen en kinderen in de Kara Tepe-faciliteit in Lesbos en voor de tijdelijke huisvesting van migranten in hotels die uit de kampen worden gehaald voor hervestiging.

  350 miljoen euro extra gevraagd
  Er is nog 350 miljoen euro extra nodig. Een groot deel hiervan zal later dit jaar worden gebruikt voor de bouw van vijf nieuwe registratiecentra op de Griekse eilanden (de eilandbewoners daarentegen zijn al de straat opgegaan). Het programma voor de vrijwillige terugkeer van migranten naar hun thuisland, inclusief integratiebijstand, kost 10 miljoen euro (2.000 euro per persoon voor een groep van 5.000).

  Daarnaast zijn er de kosten voor de financiering van diensten en materialen in de nieuwe kampen, 100 miljoen euro voor de provisie- en inzetkosten van grenswachten en politiediensten aan de buitengrenzen van de EU en de Bulgaars-Griekse grens, en 20 miljoen euro voor FRONTEX (EU Coast Guard) en het EU-ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO).

  Geliked door 1 persoon

  • vangie1206j zegt:

   En dan te bedenken dat in Europa de hele economie op zijn gat ligt.
   De overheden geen belasting inkomsten meer heeft wel enorme uitgaven.
   Dan moet je vooral dit beleid blijven uitvoeren.

   Like

 10. oprechtegeus zegt:

  Het schip enteren, de hele zooi afleveren op het strand van Libië en het schip in beslag nemen.

  Like

 11. karton zegt:

  Torpederen dat zootje !!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 12. Kortkeve zegt:

  Wat een misselijk makend ASOS zijn dat. Zinken die handel

  Like

 13. Pingback: Havens dicht: Migrantenkotter “Alan Kurdi” zit vast op de Middellandse Zee | E.J. Bron

 14. Pingback: Havens dicht: Migrantenkotter "Alan Kurdi" zit vast op de Middellandse Zee | Schivor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s