VIDEO: Huisarts in het Limburgse Meijel denkt medicijn tegen het corona-virus te hebben

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “duinsnip”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op VIDEO: Huisarts in het Limburgse Meijel denkt medicijn tegen het corona-virus te hebben

 1. Monalisa zegt:

  Daarom die overval in Zuidwolde waar dat medicijn word gemaakt de malaria pil. Dit was al drie weken terug, zou het dan toch waar zijn?? En het RIVM maar zeggen er is geen medicijn??
  Ik wens u sterkte in deze moeilijk tijd. Wel binnen blijven svp.

  Geliked door 4 people

 2. Frerik zegt:

  Ik denk niet dat dat geaccepteerd zal worden. Want volgens deze link zijn e andere plannen in de maak. https://radioisrael.nl/bill-gates-vraagt-om-een-digitaal-certificaat-om-zo-aan-te-geven-wie-het-covid-19-vaccin-heeft-ontvangen/

  Geliked door 1 persoon

 3. droevige mof zegt:

  Met alle respect voor het werk van deze moedige arts, wil ik uw aandacht vestigen op de informatie van GGD Limburg noord.
  “Deze medicatie mag niet zomaar bij iedereen worden voorgeschreven. Bij een te hoge dosis kan het middel erger zijn dan de kwaal en het kan bij normale dosering al gevaarlijk zijn voor mensen met hartproblemen.”
  https://www.1limburg.nl/huisarts-meijel-experimenteert-met-coronamedicijn

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Neem toch sterk aan, dat deze arts zich bewust is van de gevaren die in het algemeen nu, die medicijnen voor bepaalde Patienten kan opleveren. Als je al de bijsluiters eens goed leest, dan vraag je je soms af of de arts in kwestie, zich bewust is of weet van de onderliggende problemen van juist deze patient en waarom het medicijn dan toch voor geschreven wordt. En ja, ik heb een hekel aan teveel medicijnen, snap niet dat mensen hele zakken vol naar binnen moeten werken, ze vergiftigen zich zelf ermee.

   Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   Wat voor soort medicatie is dit?
   Hydroxychloroquine, een anti-malariamiddel, wordt momenteel in de VS tegen Covid 19 gebruikt. Het werd positief genoemd door Trump, dus natuurlijk ineffectief en schadelijk.
   Azitromycines, een antibioticum dat wordt gebruikt bij de behandeling van longontsteking
   Zinkorotaat, voor immuunversterking
   Een interessante combinatie, die klinisch getest moet worden. En wel onmiddellijk.

   Geliked door 1 persoon

   • Johan zegt:

    In feite gaat het om medicijnen die al tientallen jaren in de handel zijn en bij iedere apotheek op de plank liggen. Het is dus veilig !!!
    Navraag bij de apotheek leverde op, dat alleen het Zincorotaat niet direct verkrijgbaar was. Dat is wellicht wél direct te verkrijgen bij homeopathie-winkels. De overige twee producten worden alleen geleverd op doktersrecept.
    Over de bijwerkingen kunnen we kort zijn : Wilt U liever een hartritmestoornis of wilt U liever doodgaan op de Intensive Care ? Daar sterven nu dagelijks meer dan 100 mensen. Vandaag (8 april) alweer 147. Dat zou niet nodig geweest zin, als deze mensen op tijd deze behandeling hadden gekregen, zoals door deze huisarts wordt toegepast.

    Niet door corona overlijden zoveel mensen, maar doordat hun longen door corona als het ware volgestouwd worden met beton en de beademing het niet meer kan behappen. Want beademing is het enige wat ze in het ziekenhuis aan je geven op dit moment. Dus er is geen behandeling tot nu toe tegen corona zelf.
    Trouwens, waarschijnlijk is die hartritme stoornis bij het gebruik van hydroxochloroquine ook maar tijdelijk, als hij al optreedt. Bij de meeste mensen is het zo, dat ze helemaal geen last hebben van bijwerkingen. Tenzij je natuurlijk al een bepaald ziektebeeld hebt. Dan zou het wel kunnen.

    Het getuigt dan ook van enorme arrogantie van de kant van de GGD uit Noord-Limburg, dat zij zich nu verzetten tegen het gebruik van deze combinatie van reeds bestaande en bekende geneesmiddelen. Er is gewoonweg geen tijd meer over, dat een stelletje burocraten van de GGD aan huisartsen gaat dicteren, wat ze wel en niet mogen voorschrijven in verband met corona.
    Het is tijd voor actie en dat heeft deze huisarts, Rob Elens, heel goed begrepen.

    Deze Nederlandse huisarts uit Meijel heeft inmiddels 8 patiënten behandeld en genezen.
    (Op het moment van schrijven misschien al heel veel meer) en in de VS is er zelfs een arts, in New York, die claimt er 700 behandeld te hebben met nul sterfgevallen en slechts 3 doorverwijzingen naar het ziekenhuis. De rest genas allemaal.

    Daarom : Alle hulde voor deze Nederlandse huisarts, die daadwerkelijk het coronaprobleem heeft aangepakt en zorgt voor een efficiënte en effectieve oplossing in deze barre tijden.

    Like

 4. boorzalf zegt:

  Zal Ab Osterhaus niet blij mee zijn.

  Geliked door 6 people

  • D.G.M.Holland zegt:

   Die mediageile “Deskundige” heeft daar toch niks aan ?
   Als dierenarts mag hij niet eens aan mensen medicijnen voorschrijven.
   Maandag kwam de presentator van NPO Op1 er achter, dat Ab Osterhaus dierenarts is en geen huisarts. Ze wisten het daar niet eens !!!
   Ik begrijp niet, dat hij nog steeds bij al die zwets-tafels op t.v. mag aanschuiven.

   Wat een verschil, die bescheiden huisarts in het Limburgse Meijel en Osterhaus…
   De een is een betrokken huisarts en de ander een hypocriete betweter, die juichend “knetter-positief” uitroept, als een 5 jarig meisje als eerste het mexicaanse griepvirus blijkt te hebben en hij dan een aandelen belang in het vaccin blijkt te hebben….
   Hij kan beter bij Harry Mens beleggingsadvies gaan geven over pharmacie-aandelen.
   Ik wil Ab Osterhaus met zijn hypocriete glimlach niet meer zien op t.v.

   Geliked door 2 people

 5. Mary zegt:

  Nou Rutte probleem opgelost nietwaar kunnen we gelijk met al die (NWO) verboden stoppen en die slimme app van “jou” hoeven we dan natuurlijk ook niet meer “verplicht” te installeren wat het merendeel van de bevolking sowieso niet zal gaan doen ivm met de privacy natuurlijk, paar pilletjes die inderdaad elders ook al als therapie zijn gebruikt en uitstekend werkte, allemaal legaal, ligt al bij de apotheker en allemaal door de criminele WHO goedgekeurd, dus daar kun je niet veel aan veranderen. Alle verboden kunnen worden opgezegd want zo makkelijk is corona te verhelpen. Scheelt Nederland ook weer miljarden die buiten de Europese grenzen geloodst worden onder het mom van corona naar de Islamitische vrienden van je en dat zelfde geld voor die EU club van je.
  Dus Nederland (en de rest van de wereld) weer direct het normale leven in zou ik zeggen, langer rekken niet meer te onderbouwen en o ja heel belangrijk natuurlijk we hoeven die vaccinatie van je vriend Bill Gates dan ook niet meer he nog dat “verplichte” vaccinatie paspoort van je, wat een simpel en veilig te geven middeltje al niet oplost toch?, of was dat nou net niet de bedoeling NWO Rutte????

  Geliked door 4 people

 6. Tistochwat zegt:

  Ik denk niet dat de ‘Bill gates-achtigen’ dit een goed idee vinden.

  Like

 7. Rensk. zegt:

  Ik vind dat idee met die apps doodeng. Zelf heb ik geen smartphone en die komt er ook niet in bij mij. Ben er vanaf het begin totaal tegen. In het begin probeerden mensen mij over te halen ook zoń ding te kopen en in die app groepen te gaan zitten. Maar nee het is niks voor mij. Heb geen zin om achter al die hypes aan te lopen.

  Vraag me af hoe Den Haag zich dat voorstelt. Niet verplichten zogenaamd en als je dan bij een dokter of zo moet het wel verplichten dat je zo´n ding hebt? Ik verdom het en vertrouw de Overheid sowieso helemaal niet. Hoef alleen maar te kijken naar de tijdslijn van RIVM en Rutte samen. En dan zeggen ze ook nog: de privacy word uiteraard gewaarbord. Ja dat kennen we van de Overheid. Waarborgen met al die leugens van de afgelopen twee maanden. De massa zal er wel weer acheraan lopen. De slaven. Ook die godvergeten complimenten van Rutte is om te kotsen. Hoe goed het volk luistert en begrijpt. Maar referenda zijn ze dan weer te dom voor. Net wat het best in het straatje van Rutte past.

  Geliked door 4 people

  • Piet Snot zegt:

   Maar waarschijnlijk heb jij wel een Digid account aangemaakt, terwijl je de overheid niet vertrouwd met je privacy.
   En waarschijnlijk heb jij ook een slimme stroom en of gas meter om je in de gaten te houden of je thuis bent indien nodig, omdat je overheid niet vertrouwd.

   Like

   • Gienekehado zegt:

    Volgens mij kun de Slimme Meter uitzetten, zodat je niet gevolgd kunt worden.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Gieneke, dat moet je dan maar aannemen dat ze deze uitzetten en deze niet weer stiekem aanzetten als ze wel iets willen weten, op goed en blind vertrouwen.
    Je kan het zelf niet controleren of dat ook gebeurt.

    Like

 8. LUCIA zegt:

  Heel dapper van dei huisarts… trouwens zal hem niet in dank worden afgenomen want het moet escaleren, er zijn nu zoveel dingen die werken maar de overheid wil ons in de gevangenis houden en masochistisch Nederland blijft op zijn krent zitten.

  Geliked door 3 people

 9. Piet Snot zegt:

  Waarom zou je het niet proberen bij mensen die al bijna dood zijn of daar tegenaan zitten.
  Je kan beter iets proberen dan, dan afwachten tot dat iemand ook echt dood is.
  Als je niks doet weet je zeker dat je het verliest.

  Like

 10. karton zegt:

  Áls het wáár is wat die huisarts zegt, en het medicijn zou helpen, ook al is ’t maar voor 90%, en ’t blijkt óók nog eens overeen te komen met wat het lab. in Zeewolde maakt, dan is een kogel voor het “Haagse opperhoofd” nog te duur !!!
  Trouwens : op mijn iPhone géén app. van rijkswege !!! Ik weet momenteel óók niet of ik al dan niet besmet ben, mooi laten zo en geen app. waar “men” van alles in gestopt kan hebben om onze vrijheden nóg meer te beperken !! Ook met zo’n app. is onze “regering” weer aardig aan de late kant.

  Like

 11. Johan zegt:

  https://www.limburger.nl/cnt/dmf20200408_00155572/inspectie-huisarts-moet-stoppen-met-experimentele-behandeling-coronapatienten

  De Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft de Meijelse huisarts Rob Elens gedwongen om te stoppen met zijn succesvolle behandelmethode tegen het coronavirus.
  Doet hij dit niet, dan wacht hem een zware boete.
  Dit is werkelijk onvoorstelbaar, wat hier gebeurt.
  Zo’n huisarts is toch geen idioot ? Hij kan toch best zelf een inschatting maken wat hij zijn patiënten voorschrijft ?
  Dagelijks sterven er nu tientallen mensen, terwijl er dus goedwerkende medicijnen beschikbaar zijn om hen te genezen. Maar het mag niet van de inspectie. Mag niet ? Hoezo niet ?

  Ondertussen wordt de gehele bevolking noodgedwongen thuis opgesloten en wordt de economie om zeep gebracht. Met enorme en langjarige schade tot gevolg.

  Wat is er aan de hand in Nederland ?

  Like

 12. Pingback: ’Inspectie dwingt Limburgse huisarts te stoppen met corona-mix’ | E.J. Bron

 13. Pingback: 'Inspectie dwingt Limburgse huisarts te stoppen met corona-mix' | Schivor

 14. Pingback: REGERING VERBIEDT COVID GENEESMIDDEL ! | eunmask

 15. Henny Hilbrink zegt:

  De criminele bende Rutten zal nooit accepteren dat mensen zoals die huisarts in Limburg genezen van zo’n goedkoop geneesmiddel want dan verdienen ze er niet genoeg aan in dit kabinet zitten een stelletje criminelen .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s