WAAROM?

Screenshot_202

(Door: “Elise Nijmegen”)

Onderstaande valt onder de vrijheid van meningsuiting, zodat we dat duidelijk hebben. Het is mijn mening!

Ik wil het even hebben over hetgeen waar nooit over gesproken wordt! Het leed, de pijn van de mensen die niet bij hun dierbaren kunnen zijn. Oma’s en opa’s die alleen zitten en alleen het verplegend personeel zien dat, hoe goed dat ook mag zijn, in geen vergelijking staat met eigen familie en zeer goede vrienden. Ik denk aan hoe eenzaam die mensen moeten zijn. Hoe erg kinderen en kleinkinderen het missen, het gezelschap van opa en oma. 

Ik denk aan de families die niet bij hun familie of vrienden kunnen zijn die op hun sterfbed liggen. Of bij hun begrafenis. Ik denk aan al die mensen die door hun werk jarenlang onder mega-hoge stress hebben gestaan en die nu “hard core” af moeten kicken. Ik denk aan die kinderen, kinderen die het thuis niet goed hebben en voor wie school de enige veilige basis was en die nu verplicht thuis zitten.

We zitten onder door de politiek ingestelde maatregelen, omdat er een virus ronddwaalt, het Corona Covid-19 virus, een van de vele corona-virussen, dat voornamelijk mensen doodt die ouder zijn en/of al weerstand verlagende condities hebben.

Ik denk aan alle ondernemers die failliet gaan, aan de boeren die het boeren onmogelijk wordt gemaakt om te voldoen aan een mondiaal plan, ik denk aan de miljoenen mensen die in onzekerheid zitten of ze nog wel een baan hebben? Of ze hun huur of hypotheek nog wel kunnen betalen? Of ze hun kinderen nog kunnen geven wat ze nodig hebben…

En waarom? Omdat er een virus is, zo zegt de Wereldgezondheidsorganisatie, onderdeel van de Verenigde Naties, dat niet echt gevaarlijk is, maar het kan voor bepaalde mensen dodelijk zijn… Verder zijn de symptomen gelijk aan die van de griep (en die van 5G straling) en gaan er veel minder mensen aan dood dan aan de griep.

Waarom mogen we niet naar buiten? Waarom, als het niet zo gevaarlijk is als eerder werd gezegd? Komen we volgend griepseizoen, niemand had griep dit seizoen trouwens, weer in deze bizarre situatie? Of is er dan echt een pandemie, alleen dan veroorzaakt door 5G (dat nu achter uw rug om en zonder uw toestemming overal wordt geïnstalleerd), dat o.a. de opname van zuurstof in uw bloed aanzienlijk moeilijker maakt, al dan niet onmogelijk.

In Italië en China zijn ze teruggekomen op de cijfers; bijna 99% van de mensen die dood waren gegaan aan corona bleken aan onderliggende condities of gewoon aan ouderdom te zijn dood gegaan.

Dus waarom zitten we in deze situatie? Omdat Rutte en zijn kabinet incapabel zijn? Waarom mogen we niet naar buiten? Het is gewoon misdadig om de bevolking met dit weer binnen te houden! Waarom ligt de economie stil? Waarom? Waarom mogen we onze naasten, opa’s en oma’s niet bezoeken? Vanwege iets dat niet gevaarlijk is? Vanwege één van de 6 of 7 soorten van het corona-virus?

De bevolking wordt zoveel leed aangedaan! Mensen die nu ineens 24 uur per dag met elkaar moeten doorbrengen, hebben het vast niet allemaal even makkelijk, mensen die leefden voor hun werk hebben nu een gat om te vullen. En waarom? Waarom deze paniek voor iets dat het niet waard is om over in paniek te raken?

Waarom?

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

51 reacties op WAAROM?

 1. F1802 zegt:

  Alleen middels testen, testen en nog eens testen zul je een vuist kunnen maken tegen dit virus. Zo’n halve lockdown waarin we nu zitten heeft wel effect maar veel te weinig en veel te traag. Zolang er geen vaccin is, is een complete lockdown i.c.m. quarantaine en testen de enige mogelijkheid. Diegene die immuun testen kunnen winkels bemannen en zorgen voor de rest.

  Geliked door 1 persoon

  • Beste F1802
   Er zal niet getest worden want zou men dat doewn komt de grote leugen tevoorschijn.
   Niks makkelijker om te verklaren dat de testen niet betrouwbaar zijn en dat kan zelfs ook nog kloppen, Ik ben geen virusdeskunige namelijk.
   Maar het is vrij makkelijk om data weg te geven over de mensen die ovreleden zijn als gevolg van onderliggende aandoeningen.
   Dat doet de RIVM natuurlijk niet want dan valt het kaartenhuisje in elkaar.
   In ieder geval is mij een ding duidelijk, een Jaap van Dissen wordt mettertijd weg gepromoveerd om Mark Rutte de hand boven de kop te houden

   Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Na afloop krijgen mark en jaap een kruisje van de koning wegens goede verdiensten aan dit land.
    Net zoals die 2 van gezondheid zaken/ministeries
    Mark wordt weer de baas en Jaap gaat met pensioen, daar hoor je nooit meer verder wat van.

    Geliked door 3 people

   • karton zegt:

    @ Henk der Niederlánder.
    Volkomen met u eens.
    Het feit dat een huisarts uit Limburg zegt een geneesmiddel te hebben tegen het virus, een middel dat in een lab. in Zeewolde zou worden gemaakt, deze huisarts zal worden geboycot want : is de man nou helemaal gek, zó verdienen de multinationals helemaal niets meer over de ruggen van doodzieke patiënten, en dát wil Pinokkio niet hebben vanwege z’n vrienden in die multinationals.
    ’t s één gróte zwijnenstal, Henk der N. !!!!!

    Geliked door 3 people

 2. malsion zegt:

  Ik herhaal het nog maar eens. TV, Radio en social media roeptoeteren de hele dag door bij elk nieuwsbericht hoeveel doden er geteld zijn. Wie verzorgt die telling?
  Elk sterfgeval MOET binnen vastgestelde tijd bij de gemeente gemeld worden. Al die meldingen worden door de gemeenten keurig volgens de regels doorgegeven aan het CBS.
  Kijk op de website van het CBS. Kijk en vergelijk. Vraag je daarna af waarom die fuss?

  Geliked door 2 people

 3. Monalisa zegt:

  Als ik reacties lees in de kranten dat er mensen zijn die oudere mensen niks gunnen, alleen dat ze gouw dood moeten gaan, en dat hun kinderen met de poen ervandoor kunnen gaan, lees die reacties je word er kotsmisselijk van. En dat Rutte zo opgehemeld word. Ook daar word je kotsmisselijk van. Ik wens u een mooie dag.

  Geliked door 10 people

 4. Pingback: WAAROM? | Schivor

 5. LUCIA zegt:

  @F1802 er zijn geen testen voor dit “virus” de testen die er zijn geven positief aan voor alle corona virussen en die hebben we al jaren als griepvirus, ga een beetje lezen erover of bekijk deze 2 video’s;

  https://beforeitsnews.com/eu/2020/03/the-covid-epidemic-is-100-fraud-2655380.html

  https://beforeitsnews.com/alternative/2020/04/medical-doctor-blows-c-vi-rus-scamdemic-wide-open-andrew-kaufman-m-d-3719624.html

  Like

 6. Tom zegt:

  Sorry hoor maar gaan we het nu over een andere boeg gooien? Gaan we nu aankomen met dat we het zo zielig vinden voor al die andere mensen? Alsjeblieft zeg.

  Mensen vinden het gewoon vervelend dat ze niet meer mogen feesten. Of er nou kleine ondernemers failliet gaan interesseert niemand iets.

  Er gaan toch alleen maar zwakken, zieken en ouderen dood aan het virus? Who cares? Zeg het nou gewoon eerlijk! O wacht! Je zegt het ook eerlijk in je bovenstaande pleidooi…

  De economie draait deels gewoon door hoor. Ik heb vandaag weer verschillende aannemers over de vloer gehad en die geven aan nog volop werk te hebben.

  Je geeft aan dat je niet naar buiten mag? Dat is nieuw! Je mag gewoon naar buiten hoor maar je mag niet feesten.

  Quarantaine is van alle tijden. Het staat zelfs beschreven in de Wet van Mozes (Oude Testament). Iets waar Nederland mee groot is geworden en wat ons heeft gevormd tot het land dat we zijn … of waren tot een jaar of 40 geleden.

  In Israël gaan ze ook steeds verder in Lockdown en als er 1 land is dat een ongelooflijke hekel heeft aan de VN dan is dat Israël! Overigens is Amerika ook wel zo’n beetje klaar met de VN. Google dat gerust eens na.
  Israël is dus absoluut geen schoothondje van de VN en Israël heeft veel directer gereageerd op het probleem. Dit resulteert in een voorlopig laagste sterftecijfer.

  Je hebt gelijk dat dit alles deels de schuld is van Rutte. We hadden veel eerder moeten reageren en veel eerder de grenzen dicht moeten gooien en begonnen zijn met testen. Zeker het testen is o zo belangrijk want je kunt dan veel gerichter actie ondernemen.

  Het coronavirus is geen normaal griepvirus.

  Aan aids gaat overigens ook niemand dood:

  “Hiv is het virus dat aids veroorzaakt. Hiv breekt stap voor stap het afweersysteem af dat je lichaam heeft opgebouwd om je te beschermen tegen allerlei virussen en bacteriën. Dat kan leiden tot symptomen en klachten. Als die beschermlaag zo verzwakt is dat je lichaam zich bijna niet meer kan beschermen, dan noemen we dat aids.”

  Geliked door 1 persoon

 7. LUCIA zegt:

  Waarom Elise.. omdat we te schijterig zijn voor actie, omdat de meerderheid dit gewoon pikt en omdat het fascistisch globalistisch zootje wereldwijd weer eens iets bedacht heeft wat niet bestaat om ons gevangen te houden.

  Geliked door 2 people

 8. pepo Copyright zegt:

  Verander alleen het woord “corona” in “regering”.

  En iedere bericht wordt een stuk begrijpelijker.

  Geliked door 3 people

 9. Tom zegt:

  Ter aanvulling.

  https://www.parool.nl/nederland/het-coronavirus-in-nederland-op-de-kaart-in-cijfers-en-grafieken~b0ff746f/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  Op deze website staat te lezen hoe veel slachtoffers een onderliggende kwaal hadden.

  Zwangerschap wordt hier ook als een ‘kwaal’ benoemd…
  Kijk ook eens naar de andere ‘kwalen’ en bedenk dan hoe veel personen in Nederland 1 van deze kwalen hebben.

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   braindead, verspil er dus geen moeite aan, de lemmingen staan al in opgestelde slagorde zoekend naar de dichtsbijzijnde klif.

   🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

   twee spreuken, ken er in deze vele tientallen die hier van toepassing zijn maar wil niet te veel moeite besteden aan Zombies dus hier komt ie :
   wat baten kaars en bril als de uil niet zien wil (universeel toepasbaar in Vlaanderen en Holland)
   nog eentje (oke heb ik al vaker gebruikt maar deze is echt een open goal

   in het land van de blinden is éénoog koning moet wel zeggen dat ik wat smokkel want er zijn sedert enkeel weken twee éénogen die strijden om de titel

   HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

   moet opletten want tineke zal terug roepen dat ik “afzeik” en de bronmaster zou mij er misschien afgooien

   MISSCHIEN WIL IK DAT WEL 🙂

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    @Trucker

    Als je het een “must” vindt om hier te zijn, dan neem ik aan dat je uit jezelf wel vertrekt. Toch? U bent tot niets veprlicht verder.

    Webmaster

    Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Trucker, WAAR BEN JIJ NOU EIGENLIJK MEE BEZIG.

    Je hoeft het toch niet met iedereen eens te zijn.

    Geliked door 4 people

   • Tineke zegt:

    Tineke roept niets terug.
    Ik ben alleen maar eerlijk geweest.
    Nu ben je aan het provoceren,en dat vind ik ietwat kinderachtig en helemaal nergens voor nodig.
    Discussiëren is iets anders dan kost wat kost je gelijk te willen halen.
    En als mensen hun best doen om een artikel te schrijven zoals “weethetwel” en ”bozeoudeman” ga je ze niet persoonlijk aanvallen!! das disrespectvol en laf.
    Ik stel voor dat jij een artikel aanlevert bij heer bronwebmaster,want jij weet het allemaal en ziet alles het beste.
    Ik kan niet wachten’.
    Groetjes en heel veel succes !

    Geliked door 3 people

   • Harry zegt:

    Nou , eerlijk gezegd zou ik er ook niet rouwig om zijn als je verwijderd werd , platkakker .
    Veel meer dan ergernis heb je bij mij tenminste nooit opgewekt .
    Sommige mensen bezitten die eigenschap !
    Mijn beste vriend is een Belg , woont en getrouwd in Nederland , heb vandaag nog zaken gedaan met een Belgisch bedrijf .
    Geen discriminatie dus !
    Die mensen zijn ontwikkeld , beschaafd en bescheiden .
    Ze zijn er dus wél !

    Lui die iedere keer verdagen in beledigende commentaren , zodra iemand het iets anders ziet , zitten we hier in Holland echt niet op te wachten .
    En was het nou nog iemand met een hoog IQ , dan zou dat tot nadenken stemmen .
    Helaas ………..

    Wat mij betreft , Trucker : AJUU !

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    @ E.J. Bron zegt: 8 april 2020 om 18:31

    ik peins dat ik goed bezig ben, krijg nada “likes” dus dat betekend dat ik gevoelige snaren raak.
    Een ware kudde geest zie ik hier ontstaan en het zijn net of de rattenvanger(s), gekend als specialisten (over alles blijkbaar) weethetwel en bozeoudeman die warempel een schare volgelingen opgebouwd hebben waar menig Getuige Van Jehova jaloers op zou zijn.
    Vorig jaar (nog) hier het blik Aliens, Bill Gates, Vaticaan, NWO, “Deep state” complot opentrekken en de helft van de reageerders spaarde hun hoon niet, vandaag zijn het de enkelingen als “Tijl Uilenspiegel” en “Tom” die de moed hebben om het GEZEIK (zij zijn beleefder als ik heten het anders) in twijfel te trekken die de pek en veren over hun krijgen.
    De raaskallende platte zever verkopende lulkoek verkopers doen maar, in feite ware het beter voor hun (STUK VOOR STUK) reeds in hun kist te kruipen want ze hebben, als ze hun eigen zeik geloven (en dat is maar de vraag 🙂 ) geen kans meer op oud worden.
    Anno 2020 het mensDOM (zoals ze zich hier en op andere platforms uiten met hun irrationele bulshit) wordt ingehaald door de enkelingen die logisch en nuchter blijven.
    Kan best zijn dat de NWO Holland als proefterrein heeft uitgekozen om LSD in de lucht te verspreiden.
    Ik heb een probleem met dom volk die blindelings achter een paar lieden lopen en dan het www volschrijven met de meest idiote verklaringen en ondertussen naakte cijfers wegzetten als “propaganda”.
    Tout court heb ik een probleem met complotGEZEIK is het Nine leven, de landing op de maan, 5G of nu dit virus ze komen altijd van onder de stenen gekropen met gewauwel van de eerste orde.
    🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Trucker 8 april 2020 om 18:22

    en de bronmaster zou mij er misschien afgooien

    MISSCHIEN WIL IK DAT WEL

    Ik begrijp die provocerende houding niet.
    Je gaat weer de tirannieke kant op, weet je nog?
    Datgene waarvoor je min of meer je excuses hebt aangeboden in de trant van dat je soms wat te fel bent (of woorden van gelijke strekking).

    Geliked door 3 people

   • Trucker zegt:

    @ Tistochwat zegt:8 april 2020 om 22:05

    jullie je zin, nu hou ik er mee op, heb een serieus probleem met complot gezever.
    Voor de goede orde beide weethetwel en bozeoudeman leveren prima werk met hun artikels maar het moment dat ze begonnen over het coronvirus met het te downplayen was het voor mij over and out met beide.
    De bronmaster kan je het bevestigen wat ik hier pen want stond in mijn mail van vele weken terug.
    Een van de beste reacties op complot gezever kwam van Buzz Aldrin

    de man was toen al over de zeventig, kijk sé dat vind ik prima, op het www kan je alleen maar virtuele klappen uitdelen is bijlange niet zo leuk.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Martin was het, dacht ik.
    Maar kan jij nou werkelijk geen enkel grapje verdragen zonder eerst op de hoogte te zijn dat er een grapje aankomt.
    Ik heb het wel eens over aliens. Maar denk je nou echt dat ik daar in geloof.
    Niet zo serieus man, probeer ook eens ergens om een lachen voor een keer.
    Als ik mij continue uitspreek over iedereen die mij ergert en irriteert hier en daarmee bezig blijf, dan kan ik net zo goed meteen een stuk touw om een boom binden.
    Sommige hebben daar inderdaad een dagtaak van gemaakt, maar die hebben dan ook geen eigen leven.
    Het is al triest genoeg dat ze dat zelf niet eens meer door hebben.

    Like

 10. hennag zegt:

  Het is net zoals in een ‘op hol geslagen trein’, alle passagiers klagen ach en wee, maar niemand denkt eraan om aan de noodrem te trekken.

  Geliked door 3 people

 11. Wolf zegt:

  In onze families wonen de levende opa’s en opoe’s altijd nog bij de jongste gezinnen in. Misschien ouderwets maar stukken beter dan dat ze wegkwijnen in die konijnenhokken ouden van dagen stichtingen.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Omdat geld regeert, daarom!
  Als je ze rechtop zet dan vallen ze om, drom.

  Like

 13. jegeloofthetniet zegt:

  Ik ben het helemaal met Elise eens. De maatschappij is geruïneerd en voor wat? Niet voor de zgn pandemie. Mensen leven in angst en zijn agressief naar mensen toe die deze situatie onderzoeken en relativeren. Ouderen gaan nu eenmaal dood, zo is het leven. Doodgaan is een gegeven. Leven in grote eenzaamheid doet verlangen naar de dood. Ouderen zijn sinds de Rutte kabinetten genegeerd, gekort, de schuldigen gemaakt voor bijna elk probleem. Diezelfde ouderen zijn nu de inzet voor deze waanzin? Stoppen hiermee en alles weer openstellen.
  Er zijn duistere krachten bezig en dankzij de lock down roepers zijn we hier nog niet van af. Open de ogen en ga op onderzoek uit en vooral stop met kijken naar de propaganda zenders.

  Geliked door 4 people

 14. Piet Snot zegt:

  Het kabinet gaat onderzoeken of burgers verplicht een contact-tracing app op hun smartphone moeten installeren die bijhoudt met wie ze in contact zijn gekomen en een waarschuwing kan geven als één van deze contacten met corona besmet is geraakt. Dat lieten premier Rutte en minister De Jonge vanavond tijdens een persconferentie over de coronacrisis weten.

  https://www.security.nl/posting/651011/Kabinet+gaat+verplicht+installeren+van+contact-tracing+app+onderzoeken

  Like

  • Cathja zegt:

   @Piet Snot

   Op basis van vrijwilligheid, zo las ik ergens. Ze kunnen dit nooit verplichten, want er zijn genoeg mensen die geen moderne smartphone hebben.
   Ik heb bewust geen apps op mijn toestel geïnstalleerd, en voor mij geldt deze maatregel dan ook niet. Supermarkten willen ook graag dat je hun app installeert, maar ik weiger dat. Bankieren bijvoorbeeld doe ik gewoon thuis, en nooit met mijn telefoon. Als je hem verliest, of hij wordt gejat, dan ben je flink de klos.

   Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @ Piet Snot.
   Rutte en de Jonge, zullen niet bepalen wat IK op m’n iPhone wil hebben, dat is nog één van de laatste vrijheden die we hebben : zelf weten wat welke app. we op onze iPhone zetten. Dat zootje kan, wat mij betreft, het virus krijgen.

   Geliked door 5 people

   • Trucker zegt:

    Lees met stijgende verbazing uw gebazel.
    Tussen haakjes de producent van uw track &n trace apparaatje (is het 🙂 ) zal geen nanoseconde wakker liggen van uw gejammer omdat het geen “app” is die u er op plaatst.
    OMDAT ELK TOESTEL TE TRACEREN VALT ONGEACHT OF JIJ DAT WIL OF NIET.
    Zombies net wat ik ben lopen achter een weetikwel rattenvanger en neuzelen onzin over apjes die ze niet willen

    HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    Like

   • Wolf zegt:

    Like!!

    Like

   • Wolf zegt:

    Like KARTON , NATUURLIJK.

    Like

  • hannah zegt:

   KGB-methode

   Geliked door 3 people

 15. BigLJohn zegt:

  Dit is het begin van staatsterrorisme a la DDR 2.0. De politie die verbaliserend optreedt bij samenscholingen van meer dan drie personen, al is het maar een verjaardag. Diezelfde politie die je bij veel andere zaken laat stikken, behalve bij snelheidscontroles natuurlijk, heeft nu opeens tijd te over om ons een voet dwars te zetten. Een Rutte die als de rattenvanger van Hamelen weer veel domme kiezers aan het winnen is. Al dan niet verplichte inentingen tegen de griep, velen laten zich gek maken om zich toch maar te laten vaccineren. Puur vergif, al dan niet met een nano-chip er in die samen met de chemtrails zijn verwoestende werk kan verrichten. Als de Hel bestaat, hier op aarde gaan wij dezelfde kant op !

  Geliked door 3 people

 16. verwardeman zegt:

  Beste Elise Nijmegen , waarom weet ik nog niet , ik zie nog geen mist optrekken om het zo
  maar te noemen .
  Wat weet ik wel :
  A : alle lastige protesteerders overal ter wereld is de mond gesnoerd , de boeren , gele hesjes ,
  boze Signaporezen , boze Griekse eilandbewoners , enz .
  B : de hele wereldbevolking is mooi van een deel van hun vrijheden berooft , geen samenscholing
  en iedereen geisoleerd.
  Ik denk dat het een TEST is voor de globalisten om te kijken hoever ze ons in hun MACHT hebben ,
  gewoon een testcase als aanloop naar de NWO , zoiets .

  Like

  • Tistochwat zegt:

   verwardeman 8 april 2020 om 14:05

   Ja, een test.
   Met gebruikmaking van een door geldwolven ontwikkeld gevaarlijk virus.
   Ik kan het woord ‘corona’ niet meer luchten of zien.

   Hier nóg een corona (kroon) virus:

   GELD, MACHT, TOTALE CONTROLE.

   Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Oppassen dat je niet te ver doorschiet !
   Samenzwerings theorieën zijn gemakkelijk op te tuigen .
   Maar de vraag is : is het realiteit ?
   Niburu kan ook heel geloofwaardig overkomen , maar hebben ze gelijk ?

   Er is nou eenmaal een heel rottig virus . Waar dat ook vandaan moge komen .
   We zullen allemaal ons best moeten doen om dat te elimineren .
   Door te stellen , dat het niks voorstelt en het negeren , doen we heel stom !
   Als we in een kortstondige lockdown terecht moeten komen , is dat heus niet onze ondergang .
   Dat kan een virus wél veroorzaken .
   En dat moeten we verslaan !

   Let wel , ik heb niks met die NWO-bende .
   Ik heb niks met die rottige Rutte kliek .
   Maar door de realiteit te ontkennen – en dat virus is er nou eenmaal – lossen we niks op !

   Geliked door 1 persoon

 17. bobzelf zegt:

  IK DENK OOOK DAT JE GELIJK HEBT HARRY
  Hier in Athene griekenland , gaat iedereen voorzichtig zijn gangetje

  vandaag boodschappen gedaan met The Queen

  mensen rustig effe wachten bij een super super grote supermarkt

  geen paniek, niks noppes

  NIEMAND IS AAN HET HAMSTEREN , net als onze mongolen in nederland

  en ???????????

  voorde 4e dag op rij ????????????????????????????????

  staan ze op 81 doden ,,,,,,

  DUS ??? HET SCHIJNT TE WERKEN !!!!!

  dus niet beetje open , beetje dicht, de economie ,
  BEETJE INMUUN THERAPY ?? en nog meer van die onzin

  iedereen is gewoon helemaal verziekt, endoorgedraaid

  ome bob kreeg voor zijn rapport een kwartje , dfl 0.25
  en kocht een rubber bal
  en we waren 6 weken , penalties aan het nemen

  ons straat kampioenschap , hoezo armoe ???

  nu kunnen we straks gelukkig op vakantie, want de vakantie dagen mogen gewoon besteedt worden whahahahahahaha
  MAAR DE HYPOTHEEK
  EN MIJN NIEUWE AUTO
  EN DE WINTERSPORT
  EN 33 WEKEN TURKIJE ,,,ALL IN “”

  IS ER NIETS ANDERS MEER IN DE WERELD, ?????

  GA WEER EENS GENIETEN VAN GEWONE DINGEN …… LEVEN , LEVEN
  ALSOF HET JE LAATSTE DAG IS
  LACH EENS NAAR JE VROUW
  ZEG EENS 5 X DAT JE VAN HAAR HOUDT
  HOUDT ELKAAR EENS EFFE LEKKER VAST
  KNUFFEL WEER EEN EFFE LEKKER

  MIJN GOD , MIJN GOD, WAAR IS HET MISGEGAAN …….

  OME BOB DOET NIET MEE, WHAHAHAHAHAHAHAHA

  ..

  Like

  • Cathja zegt:

   Beste @ bobzelf,

   ik denk dat er meer mensen snakken naar het normale leven dan jij denkt, maar men wordt constant aangepraat dat het ‘nooit meer wordt zoals het was’. Wat doet dit met mensen? Het geeft onrust, spanning en verdriet om wat er ooit was en volgens onze overheid ook nooit meer op dezelfde manier terugkeert.

   Ik hoef geen luxe leventje. Ik kan genieten van mijn tuin met (straks) vele bloeiende Hortensia’s, van kleine uitstapjes. Ik hoef geen 33 weken Turkije ( 🙂 ), maar ben snel tevreden. Het ergst van alles vind ik dat men de mensen met allerlei negativiteit opzadelt. De overheid lijkt het verlangen naar onze ‘vrijheid’ niet serieus te nemen. Steeds worden de maatregelen weer opgerekt. Dat werkt deprimerend. We krijgen berichten van ernstig huiselijk geweld. Mensen moeten verplicht op een kluitje zitten. Je zult 4, 5 kinderen hebben, waarvan enkelen in de puberteit…..

   Ik hoop dat deze nachtmerrie snel voorbij is, en we weer een redelijk normaal bestaan kunnen hebben. Het lijkt me wel zinvol en zorgzaam naar de kwetsbaren toe dat we met deze groep mensen voorlopig rekening houden. Opletten dat we niet naar hen toegaan als we verkouden zijn.
   Maar wat er nu gebeurt, is voor veel ouderen een doodsteek. Hier word ik nou echt verdrietig van!

   Geliked door 2 people

 18. theoprinse zegt:

  Toen Steiner werd gevraagd wat zijn visie op de Spaanse griep was, herhaalde hij in grote lijnen wat hij ook al ‘vermoedde’ bij de introductie van de electriciteit en wat nu de ‘electrificatie van de maatschappij’ wordt genoemd
  In die antroposofische complottheorie (Rudolf Steiner, Andrew Kaufman, Thomas Cowan, David Icke) wordt gesteld dat het proces van elektrificatie dus door elektromagnetische straling zoals radio, radar, microgolven etc. in diverse golflengten virussen in het menselijk lichaam ontstaan.

  Dit is volstrekte onzin want virussen zijn er historisch al lang voor de eerste elektrificatie processen begon.

  Ten tweede ontkent de complottheorie dus niet dat eenmaal een virus ontstaan de besmettelijkheid of overdracht NIET door elektromagnetische golven plaats vindt.

  Ten derde is het waarschijnlijk de elektromagnetische ultraviolette straling die virussen doodt.

  Like

 19. Lilith zegt:

  Och lieve mensen, wat een groot goed toch die vrijheid van meningstuiting 🙂 Maar even Einstein in gedachten nemen; e=mckwadraat ofwel de Wet van Behoud van Energie. Er gaat dus niets verloren hier en alles dat de mens niet geprocessed heeft IN zichzelf komt terug op de ONDERSTE energetische lagen. Daar zitten virussen…en nu hebben we het corona virus en wij moeten onze werkzaamheden staken en binnen blijven. Duidelijker lkan het toch niet zijn; tijd voor zelf reflectie, ophouden met maar doen als kippen zonder kop en zonder geweten. Wij veroorzaken alles zelf!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s