Duitsland: De eerste 50 kinderen uit Griekenland komen volgende week

Screenshot_214

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Duitsland wil volgende week 50 onbegeleide minderjarigen uit een vluchtelingenkamp op de Griekse eilanden opnemen. Zoals de Deutsche Presse-Agentur gisteren in Berlijn te weten kwam, heeft de deelstaatregering in Hannover toegezegd dat ze hun corona-quarantaine van twee weken in Niedersachsen kunnen doorbrengen. Daarna dienen ze over meerdere deelstaten verdeeld te worden. Duitsland wil naar verluidt samen met Luxemburg, dat de opname van 12 kinderen en jongeren heeft toegezegd, een chartervlucht organiseren.

politikstube

Het Duitse kabinet zou vandaag over de opname beslissen, deelde het ministerie van Binnenlandse Zaken mee. Daarover zou minister Horst Seehofer het met vertegenwoordigers van de fracties van de CDU/CSU en de SPD eens zijn geworden.

“Politikstube”: De eerste “kindertjes” uit Griekse kampen dienen de volgende week naar Duitsland gehaald te worden, officieel tot 50 onbegeleide “minderjarigen”, de diverse familieleden zullen vast en zeker later worden ingevlogen – stil en stiekem. Gaat het bij de “ankerkinderen” überhaupt om kinderen/jongeren of eerder om jonge mannen met baardstoppels, die zichzelf voordoen als minderjarigen? Worden er vooraf leeftijdscontroles uitgevoerd of gelooft men blindelings de informatie van de Griekse autoriteiten? Tsjechië wilde 50 Syrische weeskinderen opnemen, maar kinderen zijn niet beschikbaar, zodat Griekenland vond dat Tsjechië wel 16-18-jarige Afghanen en Pakistani zou kunnen opnemen.

De tot 50 “minderjarigen” zijn alleen maar het begin. De Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Heiko Maas, kondigde aan dat Duitsland de komende weken tussen de 350 en 500 onbegeleide minderjarigen uit de kampen zal opnemen. Van de “coalitie van de willigen” zouden alleen nog Duitsland en Luxemburg tot opname bereid zijn, de rest van de landen (Frankrijk, Portugal, Finland, Ierland, Kroatië) heeft zich teruggetrokken en wacht waarschijnlijk af, wellicht ook in de hoop dat Duitsland alle 1600 “kindertjes” opneemt.

Waarom worden de “weglopers” niet naar hun opvoeders teruggestuurd, die wellicht zelfs in Turkije zitten te wachten?

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, politici, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Duitsland: De eerste 50 kinderen uit Griekenland komen volgende week

 1. Pingback: Duitsland: De eerste 50 kinderen uit Griekenland komen volgende week | Schivor

 2. Republikein zegt:

  Paashaas komt niet, is kwaad.

  Like

 3. Gienekehado zegt:

  Mooi! Ik hoorde onlangs dat Duitsland zit te springen om BILLENWASSERS!!! Nou, daar heb je geen jarenlange studie voor nodig. Na een beetje inburgeren kunnen deze jongelui FIJN aan de slag in Merkellandje! Weer een probleem de wereld uit! ‘Wir schaffen das!!’

  Like

 4. pepo Copyright zegt:

  Ja, kijk maar uit.
  Voor je het weet wordt je dochter door het opvang kindje verkracht of nóg erger.
  (Goede foto Overgens)

  Like

 5. Gienekehado zegt:

  P.S. Geweldige foto, PML!!

  Like

 6. vangie1206j zegt:

  Ik geloof niet in zogenaamde onbegeleide kinderen, hoe weten die de weg naar Europa te vinden.
  Deze (kinderen) zijn begeleid of door hun ouders op enige afstand of door mensen handelaren.
  Maarja onbegeleide kindertjes ach dat klinkt zo zielig, terrorristen in spee.
  Nu die zielige kindertjes met beginnende baardgroei en straks de op kleine afstand wachtende familie in de breedste vorm.
  En de autochtone bevolking wordt de verdommenis in geschopt.

  Like

  • Gienekehado zegt:

   Ik denk dat mss nog wel zo’n 70% van de Duitsers nog steeds achter Angela M. staat! 30% van de Duitsers is sws van buitenlandse afkomst en van Merkel haar Barmhartigheid afhankelijk! Las vandaag een artikel dat auto’s door de crisis mss flink in prijs zullen dalen en hierdoor 10.000en arbeidsplaatsen verloren gaan in DE. Werkloosheid en een lege knip zijn nogal eens ingrediënten voor instabiliteit! Benieuwd hoe de situatie over een jaar is in West-Europa!

   Like

 7. malsion zegt:

  50 kinderen……. even geduld.
  Dan Ma, Pa en drie broertjes en zusjes (BROERS EN ZUSSEN)
  Dan Oma, Tante en neef en nicht.
  50 x 10 = 500.
  Kl…..zakken zijn die Duitsers en Luxemburgers !!!!

  Geliked door 1 persoon

 8. flo zegt:

  Der untergang 2 ………..

  Geliked door 1 persoon

 9. Cathja zegt:

  Zodra ze meerderjarig geworden zijn kunnen ze weer worden uitgezet. ‘We’ moeten ze halen omdat ze zogenaamd zielig zijn én minderjarig. Die minderjarigheid stopt een keer en dan kunnen ze weer terug naar hun pappa’s en mamma’s. 😉

  Like

 10. Lucky zegt:

  https://www.anonymousnews.ru/2020/04/08/bamf-genehmigt-alle-asylantraege/

  Skurriler Corona-Bonus für illegale Migranten: BAMF genehmigt 100 % der Asylanträge

  Das Bamf stellt keine Ablehnungsbescheide für Asylbewerber aus, weil es für diese in der Coronakrise schwierig sei, anwaltlich beraten zu werden. Während andere Länder ihre Grenzen sichern, lässt Deutschland nichts unversucht, für Asylbewerber attraktiv zu bleiben.

  Aktuell sind die Zahlen der Asylanträge in der Tendenz leicht rückläufig, wie das Bundesamt für Migration und Flüchtlinge (Bamf) gegenüber TE mitteilt. Aber lange wird es vermutlich nicht dauern, bis sich dieser zarte Trend umkehrt und eine neue Sogwirkung entsteht. Ein Pull-Faktor für jene, die alle nur erdenklichen und unerdenklichen Wege und Möglichkeiten auszuschöpfen versuchen, um nur irgendwie nach Deutschland zu gelangen und einen Asylantrag zu stellen.

  Warum? Weil es noch nie so attraktiv und einfach war, dauerhaft in Deutschland bleiben zu können wie im Moment während der Corona-Krise. Wohlgemerkt, es ist problematischer geworden, herzukommen, aber die Bedingungen vor Ort waren noch nie so ideal, wie heute, auch bleiben zu dürfen. Denn: Es gibt zur Zeit keine ablehnenden Asylbescheide mehr

  Nl
  Grillige Corona-bonus voor illegale migranten: BAMF keurt 100% van de asielaanvragen goed

  De Bamf geeft geen afwijzingsbevel voor asielzoekers omdat het voor hen moeilijk is om juridisch advies te krijgen in de corona-crisis. Terwijl andere landen hun grenzen beveiligen, laat Duitsland alles op alles om aantrekkelijk te blijven voor asielzoekers.

  Het aantal asielaanvragen daalt momenteel lichtjes, vertelde het Federaal Bureau voor Migratie en Vluchtelingen (Bamf) aan TE. Maar het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat deze delicate trend wordt omgedraaid en er een nieuwe aantrekkingskracht wordt gecreëerd. Een aantrekkingsfactor voor diegenen die proberen alle denkbare en ondenkbare manieren en middelen uit te buiten om op de een of andere manier naar Duitsland te komen en asiel aan te vragen.

  Waarom? Omdat het nog nooit zo aantrekkelijk en gemakkelijk is geweest om permanent in Duitsland te verblijven als tijdens de Corona-crisis. Let wel, het is problematischer geworden om hier te komen, maar de lokale omstandigheden waren nog nooit zo ideaal als nu. Omdat: Er zijn momenteel geen negatieve asielbeslissingen

  Like

 11. kampersrene zegt:

  arme knaapjes

  Like

 12. Jan zegt:

  Geen mondkapje
  [video src="https://i.imgur.com/Ffo5Uov.mp4" /]

  Like

 13. verwardeman zegt:

  Nou , door die jarenlange inteelt worden ze er niet bepaald knapper op , kutmoSSels !

  Like

 14. kampersrene zegt:

  die mooie baby (foto) viel wel door de mand……hij had vergeten zich te scheren !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s