GB – Islamisering draait op volle toeren: muezzin oproepen weerklinken nu landelijk via de radio

Screenshot_208

(Door: Ernst Fleischmann – Vertaling: E.J. Bron)

De islamisering van Europa schiet lekker op. In Groot-Brittannië roept de muezzin nu in het hele land via de radio op tot gebed. Wanneer zal het ook in Duitsland zo ver zijn?

Screenshot_73

Door de corona-crisis werden in veel Europese landen religieuze instellingen gesloten. Dat vooral migranten, specifiek moslims, zich hier niet aan houden, was te voorzien, omdat de autoriteiten ook niet lijken op te treden – jongste voorbeeld Berlijn. Opdat de islamitische medeburgers echter toch bij wijze van genade thuisblijven (vooral in de beginnende vastenmaand ramadan), vond de BBC in Groot-Brittannië het zonder omwegen nodig om de islamitische gebedsoproep, inclusief de oproep van de muezzin, in het hele land op diverse radiostations uit te zenden. Zodoende kunnen ook niet-moslims genieten van deze “culturele verrijking”.

Muezzin oproepen via de radio

In totaal 14 lokale radiozenders in het hele land hebben besloten om “islamitische “gedachten en gebeden” uit te zenden, omdat veel gelovigen door de corona-virus restricties thuis zouden moeten blijven en niet naar de moskee kunnen.

Elke vrijdag om 05.50 uur in de ochtend klinkt de oproep van de muezzin en daarna doceren verschillende imams in het gebed en in discussies over de islam en diens “goede eigenschappen”.

“Bij de lokale radio gaat het er om gemeenschappen met elkaar te verbinden en we hopen dat deze wekelijkse uitzendingen er aan bijdragen dat moslims een gevoel van gemeenschap ontwikkelen, terwijl ze zichzelf isoleren”, aldus de verklaring van Chris Burns, hoofd van “BBC Local Radio”.

Bijna 400 moskeeën en gebedsruimtes gesloten

Volgens informatie van de Islamitische Raad van Groot-Brittannië (MCB) hebben op dit moment meer dan 375 moskeeën en islamitische gebedsinstellingen hun deuren gesloten. In veel Britse moskeeën is inmiddels plaats voor duizenden gelovigen tegelijk, waaronder de East London Mosque met een capaciteit van 7000 personen, de London Central Mosque voor meer dan 5000 personen en de Birmingham Central Mosque, waarin regelmatig 2500 of meer moslims elke vrijdag bidden.

Openbare gebedsoproepen ook in Duitsland

Wie nu denkt dat alleen de Britten op een dergelijke manier cultureel verrijkt worden, is het misschien ontgaan dat sinds kort in Duisburg-Marxloh de islamitische gebedsoproep uit de minaret-luidsprekers over het stadsdeel schalt. Dagelijks om 19.00 uur klinkt daar de islamitische gebedsoproep vanaf de minaret van de Merkez-moskee in de Warbruckstraße in het enorm geïslamiseerde en door grote Arabische familieclans gedomineerde district. Andere moskeeën in Duitsland willen nu heel graag naar dit “voorbeeld” eveneens de islamitische gebedsoproep invoeren.

Bron:
www.anonymousnews.ru
Door: Ernst Fleischmann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, BBC, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, moralisme, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, provoceren, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op GB – Islamisering draait op volle toeren: muezzin oproepen weerklinken nu landelijk via de radio

 1. Pingback: GB – Islamisering draait op volle toeren: muezzin oproepen weerklinken nu landelijk via de radio | Schivor

 2. Rensk. zegt:

  Islam is een doodscultus. De dyhard moslims omarmen de dood. En ik geloof zeker dat er daar heel heel veel van zijn. En aangezien zijn de dood omarmen (zogenaamde paradijs) zullen ze dit gebeuren om de ziekte en eventuele dood te ontlopen niet accepteren. Hun zogenaamde god bepaald wat er gaat gebeuren. Vandaar dat er geen enkele verantwoordelijk gedrag te verwachten valt.

  Geliked door 2 people

 3. Piet Snot zegt:

  Hebben ze eigenlijk wel eens onderzocht of al die mossel volk wel luistert naar Engelse radiozenders.
  Of is het alleen bedoeld om de Engelse bevolking nog meer te treiteren.
  Dat volk kijkt alleen uitzendingen uit hun eigen land in hun eigen taal via al die schotels, volgens mij.

  Geliked door 1 persoon

 4. Gienekehado zegt:

  Hahahahaha… Die niet horen wil / wou, moet maar voelen! Nou ja, HOREN dus! Niet zeuren, jullie hebben zelf de islam binnengehaald en (stilzwijgend) omarmd. Gefeliciteerd met je Roeptoeter! Hahahahaha……

  Like

  • Tineke zegt:

   Ik snap u soms niet.
   Wie bedoelt u nu met “jullie”
   Hier op Bron heeft niemand hier om gevraagd.
   Ik verdenk u soms van een dubbele agenda!
   Graag een eerlijke reactie!

   Geliked door 1 persoon

   • Gienekehado zegt:

    Snap je twijfel /reactie, maar een dubbele agenda heb ik zeker niet. Ik spreek hier de meute in het algemeen aan. Mss niet zo hanig. Mijn cynisme / frivole stemming komt ook niet altijd even goed uit de verf! Een dubbele agenda heb ik zeker niet!

    Geliked door 1 persoon

 5. Freek zegt:

  Ik denk niet dat ze bijvoorbeeld de mattheuspassion gaan uitzenden? Of is dat iets voor de heidenen? Belachelijk deze discriminatie. Ze valken al onder de sharia daar dus.. pff

  Like

 6. verwardeman zegt:

  @ Piet Snot
  Precies Piet , ze hebben niet voor niks al die schotels aan hun hut hangen , dus het is
  vooral de eigen bevolking die gepest wordt.
  Ik had meer verwacht van Brexit………………………..

  Like

 7. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Wij, dè Europeanen, zijn derde of zelfs vierde rang burgers op ons eigen continent. Het is volkomen duidelijk wie de eerste rang burgers zijn. Ondertussen worden wij meer en meer leeg getrokken ivm de energietransitie voor 2030 (wat voor het klimaat NIETS oplost).

  Globalisme 1 van VNSSR & EUSSR faciliteert globalisme 2: de 7e Eeuw. Dat geld voor de groene Khmer deal van frans VERRADER VAN Europa t. en ursula “ik faalde op al mijn 4 ministersposten in de kabinetten van Terrorkanzlerin merkill” von der l. redden daar o.a. de banken mee en natuurlijk voor nog meer migratie van jonge mannen van militaire leeftijd met veelal achtergrond AfriRabië 7e Eeuwse stijl.

  Dat is LANDVERRAAD, CONTINENTVERRAAD en HOOGVERRAAD van figuren die doen aan globalistisch fascistisch communisme 3.0. Zij horen tot hun dood in de bak te zitten. Agenda 21, nu 2030 en 2050 van de VN resulteert in GENOCIDE op ALLE Westerse Volkeren en is een PURE MISDAAD!!!

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Niks bak, op deze misdrijven staat de doodstraf, door de EU smeerlappen er weer stilletjes ingevoerd, lees ook de kleine lettertjes van die grondwet, oh nee was toch een verdtag, sarcasme blijft nu aan.

   Geliked door 1 persoon

 8. Willem zegt:

  Kan dit goed blijven gaan? De vraag is niet of, maar wanneer de pleuris uitbreekt. Ik geef het geen 10 jaar meer.

  Like

 9. klaas zegt:

  Like

 10. Bob zegt:

  Heet de BBC-baas Laurens van de Toren,

  Like

 11. Pingback: Vanwege moskee in de buurt: bar krijgt geen licentie! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s