Leider van herdenkingsvereniging: “Corona-pandemie laat zien dat het communisme nog altijd levensgevaarlijk is”

Screenshot_219

(Door: Reinhard Werner – Vertaling: E.J. Bron)

In een bijdrage voor “USA Today” schetst Marion Smith (foto) van de Victims of Communism Memorial Foundation hoe de corona-crisis oorzakelijk terug te vervolgen is naar het werken van het regime van de Communistische Partij in China. En dat dit niet zomaar een bedrijfsongeval is.

De baas van de Victims of Communism Memorial Foundation in Washington D.C., Marion Smith, heeft in een bijdrage voor de Europese editie van “USA Today” de uitbreiding van de corona-epidemie en de wereldwijde sterfgevallen de onontkoombare consequentie van de “logica, de brutaliteit en de incompetentie” van de communistische ideologie genoemd. De Communistische Partij van China zou de crisis niet alleen veroorzaakt, maar ook geprobeerd hebben deze voor eigen machtspolitieke doeleinden uit te buiten.

Op dinsdag 7 april om 24.00 uur bedraagt het wereldwijde aantal bewezen infecties met het SARS-CoV-2-virus 1.446.688 personen. De actieve gevallen bedragen ongeveer 1.055.002 besmette personen. Tot nu toe zijn er 83.065 mensen overleden bij wie het virus werd vastgesteld, op dit moment bevinden zich 47.979 besmette personen zich in kritieke toestand.

“In elke fase gelogen”

Smith verklaart dat de manier waarop het regime in Peking met de epidemie, sinds die in Centraal-China was uitgebroken, vanaf het begin omging, diens uitbreiding tot een pandemie pas mogelijk en daarna onontkoombaar gemaakt zou hebben.

“Ze hebben datgene dat er in Wuhan gebeurd is in de doofpot gestopt. Ze hebben klokkenluiders tot zwijgen gebracht, die de wereld wilden waarschuwen. Ze hebben medische apparatuur van ander elanden gestolen, terwijl ze zelf nog beweerd hadden dat de ziekte niet iets groots zou zijn. De Communistische Partij van China heeft in elke fase gelogen.”

De onderdrukkingspolitiek van het regime in het teken van het “socialisme met Chinese karakteristieken” zou de basis zijn voor de verantwoording van Peking. Een voorwaarde dat een uiterst besmettelijke ziekte zich niet verder uitbreidt, is dat over die ziekte zo snel mogelijk informatie en opheldering worden verbreid.

Afgedwongen “zelfkritiek” als beproefde communistische tactiek

Dit hebben China´s machthebbers al in december verhinderd. Om een arts, die het gevaar benoemd had, midden in de nacht te arresteren en te dwingen een “zelfkritiek” te ondertekenen, zou een klassieke communistische methode zijn om critici tot zwijgen en tot een bekentenis van bedachte misdaden te dwingen. Ook zou men journalisten en gebruikers van sociale media, die probeerden de waarheid te vertellen, onmiddellijk tot zwijgen hebben gebracht.

Amerikaanse geheime diensten hadden het juist met hun eerdere inschatting dat Peking zowel het aantal besmette personen als het aantal doden systematisch verborgen zou hebben voor de wereld. Nog in midden januari was er sprake van “enkele tientallen mensen” die besmet zouden zijn met Covid-19. Dissidenten spraken op dat moment – o.a. ook tegenover de organisatie van Marion Smith – al van een veelvoud aan gevallen.

Door het achterhouden van relevante data wiegde het regime in Peking de wereld in veiligheid en gaf het signaal af dat de situatie onder controle zou zijn of dat men nog voldoende tijd zou hebben zich voor te bereiden.

Peking spreekt van ongevaarlijkheid van corona – en koopt tegelijkertijd beschermingsvoorraden op

Het regime zou echter ook over de aard van het virus zelf gelogen hebben. Op deze wijze schond het ook internationale verplichtingen, bijvoorbeeld uit de “International Health Regulations” uit het jaar 2005. Nog tot 20 januari had men bestreden dat er een besmetting van mens tot mens zou bestaan.

Pikant genoeg zouden vooraanstaande functionarissen van het regime en staatsondernemingen in die periode in Australië, Europa en in de hele wereld levensbelangrijke medische beschermende spullen hebben opgekocht:

“In eenvoudige woorden uitgedrukt: Peking hamsterde levensreddende goederen uit de hele wereld, terwijl het tegelijkertijd en in strijd met de waarheid beweerd heeft dat er geen mensenlevens in gevaar zouden zijn.”

Op deze manier zou het handelen van het regime in Peking ander elanden in hun inspanningen hebben verzwakt om corona-uitbraken te beperken of überhaupt op tijd op te merken. Inmiddels zou de pandemie overal zijn, complete landen in stilstand, grenzen gesloten en economieën ingestort.

Communisme nog altijd “serieus gevaar voor de hele wereld”

Als het regime eerlijk geweest zou zijn, benadrukt Smith, zou men de artsen hun werk hebben laten doen, de aard van het virus en diens besmettende potentieel juist gecommuniceerd, het daadwerkelijke aantal slachtoffers genoemd zou hebben, dan zou men dit alles hebben kunnen voorkomen en zouden ander elanden op tijd hebben kunnen reageren:

“Peking was echter niet eerlijk. Het loog en liegt nog steeds. Het resultaat is dat er meer dan een miljoen mensen ziek zijn en miljoenen nog voor het einde van het jaar zouden kunnen sterven.”

Hun bloed kleeft aan de handen van de Communistische Partij van China. Als er iets zou zijn wat de corona-pandemie zou bewijzen, aldus Marion Smith, dan is het “dat het communisme – met zijn logica, zijn brutaliteit, zijn incompetentie – nog steeds een serieus gevaar voor de hele wereld vormt.”

Hoe sneller het communisme op de vuilnishoop van de geschiedenis zou belanden, des te veiliger we allemaal zouden zijn.

Bron:
www.epochtimes.de
Door: Reinhard Werner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Communisme. Bookmark de permalink .

27 reacties op Leider van herdenkingsvereniging: “Corona-pandemie laat zien dat het communisme nog altijd levensgevaarlijk is”

 1. Jan zegt:

  In NL is een ruime meerderheid voor een totalitaire staat. Maak hen iets wijs en zij onderwerpen zich direct

  Driekwart geeft privacy op en installeert direct corona-app op mobiel: ‘Levens redden is belangrijker dan privacy’
  Een overgrote meerderheid vindt het geen enkel probleem om een privacygevoelige app op hun mobiele telefoon te gebruiken als dat helpt om het coronavirus te bestrijden. Ruim driekwart is bereid om de app direct op zijn mobiel te installeren als het kabinet dat vraagt.
  …..
  https://www.destentor.nl/zwolle/driekwart-geeft-privacy-op-en-installeert-direct-corona-app-op-mobiel-levens-redden-is-belangrijker-dan-privacy~a80933bc/?referrer=https://www.google.com/

  Like

  • Nemesis zegt:

   Denk er niet aan, onder geen enkele voorwaarde. Zou dit tot plicht worden, stamp ik mijn mobiele telefoon aan gruzelementen en ga voortaan zonder door het leven. Heb ook nog andere mogelijkheden voor communicatie.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Zou je dat nou wel doen, dat in-elkaar-stampen ?
    Zonde van toestel en zover ik ’t kan begrijpen werkt die App-jes alleen op die nieuwe dingen, die Smartphones.
    Wij hebben nog een gewoon mobieltje en gebruiken het………………….nooit.
    Hebben hier geen reseau en alleen als we met auto weggaan. ( voor noodgevallen )
    Driekwart NL-ers die alles braaf volgen ??????????????
    het staat er, ik moet ’t wel geloven, maar ik hoor daar niet bij en nam van jongsaf aan niet alles klakkeloos aan van “boven-af”.
    Erg slaafs volk, Nederlanders……………

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Nou misschien niet, zou inderdaad erg zonde zijn. Nu zullen dieApp-jes daar wel opwerken, maar ze komen er niet op in ieder geval en ik zal ook in de gaten moeten houden of ze me er niet stiekem opgeplakt zijn, ze staan voor niks, die gasten.
    I k geloof best dar driekwart alles braaft volgt, ze hebben wel een grote muil en keel die ze opzetten, maar je weet blaffende honden, dus volgen ze braaf de bevelen op. En dan moetn ze zo nodig wat van de Duitsers zeggen, is om te lachen, Nu heb ik ook een grte mond en…. ik volg zulke bevelen zeker NIET braaf op., ik hoor er ook niet bij en neem ook van jings af aan niet klakkeloos aan wat van boven af, zoal af komt.

    Like

 2. Rensk. zegt:

  Die Italiaanse minister is ook een linkse communist. Eens een communist altijd een communist. ¨Eerlijk¨zullen we alles delen. Right Communisme betekent macht voor een zogenaamde elite en de rest van het volk onderwerpen.

  Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat al die voorgaande kabinetten China hun gang lieten gaan. Notabene een communistisch land en daar op vertrouwen. Ook de EU. Nou ja die laatste ziet het zelf ook wel zitten. Een communistisch Europa. Saampies het huishoudboekje. Zo snel mogelijk onafhankelijk worden van China en daarna geen vluchten meer accepteren vanuit China en alle chinezen controleren. Want dat geklooi met virussen gaat niet stoppen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Leider van herdenkingsvereniging: "Corona-pandemie laat zien dat het communisme nog altijd levensgevaarlijk is" | Schivor

 4. bobzelf zegt:

  LATEN ze nou eerst eens met BEWIJZEN KOMEN ,
  WHO DID IT ?????

  WANT soms gaan mijn nekharen overeind staan bij de USA beweringen

  ik duik er effe in , klein beetje maar hoor , ZOU OOK IN VIETNAM KUNNEN BEGINNEN dus we hadden ????

  9/11 ,, ja, DEMOLITION ,, BUTTTTTTT ,,,,we vonden paspoorten van SAOEDIE’s ????

  do we started the war on terror ,?????????????????
  in irak ?????????????????????????????????????
  tuurlijk , dat is logiesssssssssssssssssssssssssss , zou johan zeggen ….
  en vielen Irak binnen , met 1.000.000 doden TOT GEVOLG .

  ja, ze hadden nucliaire wapens , jahhhh

  ze hebben nooit ook maar een rotje gevonden !!!

  WEL AL HET GOUD MEE GENOMEN, EN STAAN NU NOG DE HEROINE / PAPAVER VELDEN TE BEWAKEN , VOOR DE HANDEL IN THE USA …..

  tussendoor even ISIS OPGERICHT, BEWAPEND, EN BETAALD , en werden wat later door isis , en met hun eigen wapens het land uit geschoten whahahahaah

  nou lybie ,weet u allemaal zelf wel , OOK HET GOUD MAAR MEEGENOMEN
  JA JE LAAT HET OOK NIET LIGEEN DAAR NATUURLIJK .

  Syrie , , er moest een pijpleiding doorheen ,
  en dat vond Assad niet zo’n goed idee,
  ondertussen half Syrie door onze USA met hulptroepen met een theedoek
  en witte helmen whahaaha
  NAAR GOD GEBOMBARDEERD , EN VERNIETIGD
  DE GEVOLGEN STAAN NU IN UW VUILNISBAK TE LOEREN ,EN VERKRACHTEN MET EEN MANNETJE OF 16 UW DOCHTER en kregen een huisjeeee

  DANK USA !!

  GELUKKIG HAD ASSAD , EN ZIJN HELE FAMILIE EEN GOEDE VRIEND ,

  MIJN OOM VLADIMIR

  en dankzij zijn onmiddelijke hulp leeft U nog in nederland , hoppaaaaaaaaa

  tussendoor , moest er even een democratisch gekozen president IN UKRAINE met een pistool op zijn hoofd, door de MC cain ,miss nuland keryy ,bidden brigade afgezet worden door uw usa vrienden
  en dat leverde eerst 1000 doden op in KIEV, EN DAARNA TOT DE DAG VAN VANDAAG 16.000 DODEN , EEN 25.000 GEWONDEN EN EEN TOTAAL VERNIETIGDE INFRASTRUCTUUR OP ,
  ja de USA sprak er schande van , RUSSEN IN DE DONBASS !!!!!
  JA ER WONEN ER 17 MILJOEN , DUS DAT ZOU WEL KUNNEN WHAHAHAHAAH

  EN TOEN HET GODGLOEIENDE GLOEIENDE MAAR NIET OPSCHOOT MET DAT GEZEIK TOEN VONDEN ZE HET NODIG OM EEN MH-17 UIT DE LUCHT TE LATEN SCHIETEN

  DE ONWEERLEGBARE USA BEWIJZEN ??
  AL GEZIEN 5 JAAR EN 8 MAANDEN LATER ??

  en toen was de nieuwe vijand er ook gelijk,
  WANT PUTIN DID IT ,MET EEN BUKRAKET UIT 1986 TUURLIJK
  de kogelgaten in de cockpit ?? welke 30 mm zwaar mitrailleur vuur kogel gaten

  zit de RIVM OOK DAAR IN DE ONDERZOEKSCOMMISSIE , DENK IK NU NET
  WHAHAHAHAAH

  DUS DE USA BEWEERT ??????????????????????????????????/

  240 OORLOGEN IN 200 JAAR , ALTIJD IN VERWEGGISTAN , OM HUN EIGEN GRENZEN TE BEWAKEN ???

  NOU JA NA EERST WAT MILJOENEN IDIANEN UITGEMOORD TE HEBBEN

  DUS NEE, DE USA , UW ??? BEVRIJDERS “” STAAN NIET MEER ALS FAN OP DE LIJST BIJ OME BOBZELF

  DUS LAAT NOU EENS EEN BEWIJS ZIEN, IK ZIE HONDERDEN VERSLAGEN , MET WE HOORDEN DAT, EN ER SCHIJNT ?? EN VOLGENS WELINGELICHTE KRINGEN

  BEWIJZEN GRAAG , VOORLOPIG HEET HET VIRUS NOG VOOR OME BOBZELLUF

  HET BILL GATES VIRUS ,,,,,,, dus vertrouw weer op de USA
  ga alvast in rijen in je blote reet gebukt in de gang staan

  WORDT DE EERSTE USA ZOMBIE OP DEZE PLANEET
  DE FVD HEEFT DAAR OOK WEL EEN LIDMAATSCHAP KAARTJE VOOR
  TEGEN DIE TIJD A RAISON VAN EURO 25

  en Bill zal glimlachend de miljarden in zijn zak steken

  VEEL PLEZIER OOK NOG MET UW CHIP ……..

  OME BOZELLUF

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Klagen, Klagen, KLAGEN.
   Heel europa klaagt NL, Fr, Dts-land …………….Rusland ?
   Wel een voordeel als je momenteel in Griekenland bivakeert.
   Dan ben je beter beveiligt tegen Corona.
   Maar je moet wel Grieks [alphabet !] kunnen lezen.

   https://pbs.twimg.com/media/EVBrwyYXYAE1k3l?format=jpg&name=900×900

   Een klagende Fransman
   In wat voor land leven wij Fransen eigenlijk ? In Griekenland worden chirurgische maskers gratis bij de kranten en de weekbladen meegegeven.
   Dus Griekenland dat in een economische malaise verkeert, kan wel zijn bevolking maskers aan bieden

   Like

   • bobzelf zegt:

    ja delamontange , beste vriend

    WHAHAHAHA , grieks alfabet , nou ik lieg niet met Grosse buchstaben
    gaat het wel , de grieken hebben allemaal engelse les gehad, dus
    geen zin meer in

    ik spreek 5 talen…maar zowel mijn russische meissie met haar taal whahaha en het grieks ,
    ik heb wel wat opgepikt hoor, de dank u wel, goede morgen dus de standaard kreten , DAAR STEEL IK HIER DE SHOW MEE

    mijn kreet MALAKAS ( gecastreerde ezel) gaat er ook goed in whahaha
    en hoe we converseren ?
    mijn meissie heeft 25 jaar engelse les gegeven op heeeeel hoog niveau o.a. aan mijn OOM !!! whahahahaha
    snappie um ….. en mocht op haar 48e met pensioen
    en maar zeiken in nederland, da ter daar niks deugt , whahaha

    dus wij lullen 90 % engels, ze doet nu een griekse cursus ,
    en geeft die griekse dame engelse les, dus is gratis
    en
    ja soms moet ik uit gaan kijken, ze verstaat perfect nederlands whahahaha

    het is werkelijk niet te geloven ,
    de rust die hier uitstraalt van de mensen en het land

    LAND NAAR DE KLOTEN , DANK NOG AAN DIE SCHELE P.V.D.A KLOOTZAK
    MET ZIJN TROYKA

    DANK NOG VOOR DE HULP , AAN DE GRENZEN , OM ATTILA DE HUN tegen te houden

    ZE ZEUREN NIET, ZE ZEIKEN NIET ,,,,, nee integendeel …..

    geen paniek , ,de ouwetjes zitten heerlijk koffie te drinken op de galerij
    en urenlang te lullen .
    de bloembakken netjes bijgevuld ,
    ze zijn niet in paniek, dat het land bankrupt is ……
    en dit zal ook niet helpen , die 99% lockdown ..
    Maar zij hoeven ook niet op vakantie, whahaha
    dat zijn ze hun hele leven al …………………..

    wonderbaarlijk , de deuren overal open , keurig effe wachten
    bij de supermarkt
    HAMSTEREN ??? , niet 1 gezien , de supermarkten zijn ook bomvol

    politie , groet vriendelijk als mijn meissie en ik 2 uur duurlopie doen ……..

    HEERLIJK , was een wijs besluit ,had ik 20 jaar eerder moeten doen whahahaa
    na mijn verziekte nederland…., Ukraine was de eerste paar jaar ook een leefparadijs , nu de corruptie … de machine geweren…. het gegooi met handgranaten
    optochten door rights sector met 15.000 brandende hakenkruizen .
    uw nieuwe eu vrienden , ongelofelijk …..

    dus zo straks briefje mee voor de politie en lekker uurtje of 2 langs het strand hobbelen met mijn mooie meissie , schitterend weer ……..

    hier geen RIV..Moordenaars experts , geen robot, geen cpn mocro homo geen neukhutcorruptie whahahaha , en GEEN RUTTE met zijn landverraders .

    STAND 20 MINUTEN GELEDEN VOOR DE 4e dag op rij ?? 81 doden totaal

    HOEZO ZE ROEIEN HET VIRUS UIT DOOR 70 % EERST TE BESMETTEN WHAHAHA

    geniet van het leven , vriend , het duurt maar even ……..
    JE BENT VEEL LANGER DOOD , DAN DAT JE LEEFT .

    HUG

    BOBZELF

    Geliked door 3 people

   • delamontagne zegt:

    Voor “kalispèra” is ’t te laat, maar nu je schreef over MALAKAS schoot me toch weer te binnen, dat woord.
    Dat gebruikten die Grieken als ze vonden dat een ander iets stoms deed.
    Ik was ’t woord helemaal vergeten, totdat je ’t hier schreef.
    Ik hoor ’t ze nog zeggen, beetje minachtend tegen een of andere dommeling.
    Heb heel vroeger ook met Grieken gewerkt en herinner me nog wel woorden, vooral de scheldwoorden dan.
    Maar zal maar niet schrijven, zijn erg godslasterlijk.
    voor nu…” .Kalinichta “

    Like

  • LUCIA zegt:

   Wederom gelijk ome BOB trefzeker !!! Altijd dat achterlijke gedweep hier met Amerika ..bijna slaande ruzie daarom gekregen in een kroeg ooit.. omdat ik daar ook last had van een waarheidsaanval en zelfs dronken mensen kunnen daar niet tegen.

   Like

  • Kuu zegt:

   U heeft echt een breed en goed inzicht….

   Like

 5. Tom zegt:

  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Mao_Zedong

  Eng… Mensenlevens zijn ondergeschikt aan het grote doel. Tot in het extreme!

  Like

 6. Jan zegt:

  Direct is weer duidelijk dat socialisme puur fascisme is. Gouverneur Sisolak: Wie Pasen viert smijt ik achter de tralies. En waag het ook niet iets tegen het virus te slikken

  Democrat Nevada Governor Sisolak Threatens to Crack Down on Large Easter Family Dinners
  Two weeks ago Nevada’s Governor Steve Sisolak (D) issued an emergency order barring the use of anti-malaria drugs such as chloroquine for Coronavirus patients.
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/pure-evil-democrat-nevada-governor-sisolak-threatens-crack-large-easter-family-dinners/

  Like

 7. Blaffertje zegt:

  Met de corona app hollen we China achterna.
  Nederland krijgt communistische trekjes op deze manier en wil net als zij totale controle op zijn bevolking.
  En let op mijn woorden, als de Nederlanderniet massaal aan de corona app gaat dan gaan ze hem tenslotte verplichten.
  Maar hoe dan ook de app zal niks helpen als niet iedereen zich laat testen.

  “’Corona-app mag geen digitale enkelband worden’

  AMSTERDAM – Een speciale ’corona-app’ kan zeer effectief zijn om verspreiding van het virus te voorkomen. Maar er kleven wel grote nadelen aan deze technologie. „Het mag geen digitale enkelband worden.”

  We gaan een paar weken terug in de tijd: GGD-medewerkers in Brabant bellen zich een slag in de rondte. Ze proberen in kaart te brengen met wie coronabesmette patiënten in contact zijn geweest. Want mogelijk zijn deze personen aangestoken en dragen ze bij aan verdere verspreiding.

  De overheid onderzoekt nu de mogelijkheden voor een speciale app, die eigenlijk hetzelfde doet, vertelt ict-deskundige Danny Mekić. „Doel van de applicatie is het vastleggen van alle fysieke sociale contacten. Om in geval van besmetting deze personen naderhand te waarschuwen: je was in de buurt van een besmet persoon. Je hebt mogelijk ook corona. Blijf preventief binnen.”

  Digitaal gastenboek via bluetooth
  Zo’n app zou gebruik kunnen maken van bluetooth. Een signaal dat door smartphones wordt gebruikt om bijvoorbeeld muziek naar een draadloze speaker te sturen. Als iemand in de buurt is, pikt de corona-app dit signaal van een andere appgebruiker op en registreert de ontmoeting. Zo wordt een digitaal gastenboek gecreëerd. Mocht na een coronatest blijken dat een appgebruiker besmet is, dan krijgen alle personen uit dit logboek een waarschuwing.

  Dit systeem werkt dus alleen als veel mensen de app installeren, hun smartphone bij zich dragen en de bluetoothfunctie aanstaat. Of Nederland deze of andere technologie gaat kiezen is onduidelijk. Er zijn nog veel vragen.

  Is gebruik verplicht?
  Als de applicatie wordt uitgerold, is gebruik dan verplicht? Welke instantie is verantwoordelijk voor de besmettingsstatus van een gebruiker? Of is dit aan de gebruiker zelf?

  Als Nederland groen licht geeft, zal het geen coronaradar worden, waarbij op straat gewaarschuwd wordt voor besmette personen, vermoedt Mekić. In China gebeurt dit wel. Winkelbezoekers moeten eerst in de app hun ’coronastatus’ tonen voordat ze welkom zijn. „Het risico bestaat dat de app een digitale enkelband wordt”, signaleert de ict-deskundige. „Zeker bij verplicht gebruik en als de overheid kan rommelen met iemands ’coronastatus’. Maar ook aan de uitgeklede variant kleven bezwaren: is het wenselijk dat de Staat weet waar je op welk moment met wie contact hebt gehad?

  “Het kán privacyvriendelijk”

  „Het kán privacyvriendelijk”, zegt Mekić. „De app staat dan niet op naam, maar registreert slechts de ontmoeting. Bij iedere ontmoeting wordt een willekeurige code gegenereerd die niet direct naar je telefoon te herleiden is. En omdat gegevens daarbij worden versleuteld en niet centraal zijn opgeslagen, kan de overheid niet meekoekeloeren. In Duitsland wordt zo’n privacy-vriendelijk alternatief ontwikkeld.”

  Privacy-advocaat Hester de Vries vindt de persconferentie van minister Hugo de Jonge, waarin het proefballonnetje over de corona-app werd opgelaten, daarom ’niet handig’. Veel vragen bleven onbeantwoord. „Het kan dat mensen door kritische berichtgeving denken: laat maar zitten. Daar heb ik geen vertrouwen in. Terwijl er wel een privacyvriendelijk alternatief is.”

  Al blijft het belangrijk dit proces nauwgezet te volgen, onderstreept de advocaat. Wie gaat de app bouwen? Zit er geen achterdeurtje in? „Daar moet heel kritisch naar gekeken worden.” En Mekić stelt: „Onafhankelijk toezicht is belangrijk. Net als de toezegging dat de stekker eruit gaat ná de coronacrisis.”

  https://www.telegraaf.nl/c/228932884/

  Like

 8. Lucky zegt:

  Must see,
  Gedegen documentaire over de oorsrong van het corona-vrus en de rol van China.

  Like

 9. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/national-security/2020/04/08/activists-on-coronavirus-world-is-paying-the-cost-of-chinese-repressive-rule/

  Activists on Coronavirus: ‘World Is Paying the Cost of Chinese Repressive Rule’

  The entire globe is paying the price of the Chinese Communist Party’s (CCP) repressive policies, particularly Beijing’s decision to hide the extent of the novel coronavirus outbreak that originated in China by punishing whistleblowers and others for speaking the truth, a Tibetan activist declared this week.

  The global coronavirus pandemic – which started in Wuhan, China, and [has] now spread across the world – could have been stopped if the Chinese communist regime had taken the right position on time. It could have been contained if the Chinese government had not punished the whistleblower, lawyers, doctors … and others who were punished because they spoke of the truth and they tried to save people’s lives. And it’s unfortunate now that the whole world is paying the cost of Chinese repressive rule and repressive policy that they have been carrying out throughout the year.

  Nl
  Activisten over Coronavirus: ‘Wereld betaalt de kosten van de Chinese repressieve regel’

  De hele wereld betaalt de prijs van het repressieve beleid van de Chinese Communistische Partij (CCP), met name het besluit van Peking om de omvang van de nieuwe coronavirusuitbraak die in China is ontstaan ​​te verbergen door klokkenluiders en anderen te straffen voor het spreken van de waarheid, verklaarde een Tibetaanse activist deze week .

  De wereldwijde pandemie van het coronavirus – die begon in Wuhan, China en [zich] nu over de hele wereld heeft verspreid – had kunnen worden gestopt als het Chinese communistische regime op tijd de juiste positie had ingenomen. Het had kunnen worden ingeperkt als de Chinese regering de klokkenluider, advocaten, artsen … en anderen die gestraft waren omdat ze de waarheid spraken en probeerden het leven van mensen te redden, niet had gestraft. En het is jammer nu de hele wereld de kosten betaalt van de Chinese repressieve regel en het repressieve beleid dat ze het hele jaar door hebben gevoerd.

  Geliked door 1 persoon

 10. Lucky zegt:

  Waarom de socialisten de westerse beschaving en het Christendom willen vernietigen

  Like

 11. Kuu zegt:

  Volgens Jetje van D66 moet het roer om t.a.v. de opstelling van de minister van Financien. Weet je welk roer om moet Jetje? Dat van jou!

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s