Spreuk . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Madam Butterfly“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Spreuk . . .

 1. Gienekehado zegt:

  Er gaat gesneden worden in de pensioenen, AOW, FOKPREMIE etc etc. De Verriijking zal zich in al zijn ‘SCHOONHEID” openbaren! Hoor net dat in vh ‘La Douce France’ de economie is ingekakt met bijna 10%. Gaan ze in de Banlieue voelen!! Met alle gevolgen!! In BE en NL idem! De Verriijking zal zich in al zijn ‘SCHOONHEID” openbaren!

  Geliked door 2 people

 2. klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 3. Gienekehado zegt:

  Groen-Slinks en CRIMINALITEIT gaan hand in hand! In alle steden waar GL de lakens… zijn de AFGEJATTE miljoenen niet aan te slepen!! Toch zullen de “socialisten” groter worden. Er komen veel meer uitkeringstrekkers bij, en die stemmen bijna altijd op partijen zoals GL, PvdA.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1950708579/project-groen-links-leidt-tot-fraude

  Like

  • LUCIA zegt:

   Als je je baan kwijt bent denk ik niet dat je op hen gaat stemmen want zij zijn medeveroorzakers hiervan , niet iedereen wil zijn baan kwijt Gieneke… ga daar niet van uit.

   Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: Spreuk . . . | Schivor

 5. vangie1206j zegt:

  Ja helaas waar trouwens alleen in Nederland.

  Like

 6. Yvonne zegt:

  Net gelezen op Belgische site zei een kerel dat mensen 30 uur per week weer konden werken en 60 plus moesten binnen blijven dan kunnen ze beter de jongeren thuis laten blijven want vanmiddag moest ik boodschappen doen en die zaten of liepen gewoon naast elkaar

  Like

 7. klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   Laten we het hopen @ Klaas. Hoe eerder we uit deze dwangbuis raken hoe beter. Het beklemd me best hoor, die ‘overheersing’ door onze regering.
   Voor mij, die in vrijheid ben opgegroeid, komt het vreemd over dat een overheid zich zó indringend met mijn/ons privé-leven bemoeit.
   Ik gruw daarvan!

   Geliked door 1 persoon

   • LUCIA zegt:

    @ Cathja
    Hier hetzelfde, het is niet alleen vrijheid wat ze je afpakken maar alles wat met vreugde en genieten te maken heeft, kijk maar naar alle maatregelen, van de afgelopen jaren…zet ze op een rijtje het is puur mens erger je wel… we worden gewoon weggepest!!

    Geliked door 1 persoon

 8. Roeland zegt:

  “Gemeenten in financiële problemen door corona” Nieuws van 8 april 2020…Tsja, we moesten ineens allemaal doorwerken. Weten we het nog? 50 jaar is eigenlijk 40 jaar zei een VVD persoon. We worden allemaal ouder. Zei een VVD persoon. Dus ineens ophogen die AOW leeftijd. Voor oudere 60 plus “bijstanders” jammer dan , de PVDA “participatiewet”, ( met alle verschrikkelijke negatieve gevolgen van dien) blijft “lekker” gelden. Dankzij een PVDA persoon, gesteund door een VVD persoon. Die PVDA persoon is nu via een ondemocratische benoeming commisaris van de Koning in Drenthe..Google maar, het gaat over dat zielige vrouwtje met dat groentetuin advies. Even dat men het weet. Leuker kunnen we het niet maken wel duidelijker en eerlijker. Hoe het werkelijk zit! Wat een rampland. Wat gemeen en doortrapt. Waarom laten we dit als autochtonen allemaal over ons heenkomen. Wat een rotvolk, rubbertegels zijn het geworden!

  Geliked door 1 persoon

 9. verwardeman zegt:

  Het is maar net hoe het de NWO – Bilderbergers uitkomt………………….

  Geliked door 1 persoon

 10. Piet Snot zegt:

  Wat een achterlijk land is dit toch, wie bedenkt er nou zo iets.
  Nog niet een pakje papieren zakdoekjes heeft willem de overbodige geschonken om de mensen te helpen.

  Het Koninklijk Concertgebouworkest roept op tot het gezamenlijk zingen en spelen van het Wilhelmus op Koningsdag. Het orkest wil zo deze nationale feestdag beginnen met “een groots en positief gebaar van saamhorigheid in deze moeilijke periode”.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/661381589/27-april-moeten-we-allemaal-tegelijk-het-wilhelmus-zingen

  Like

 11. LUCIA zegt:

  @Piet Snot
  Ik wil hooguit als een mus zingen als de deuren van de kooitjes opengaan

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s