’Inspectie dwingt Limburgse huisarts te stoppen met corona-mix’

Screenshot_224

MEIJEL – Huisarts Rob Elens (foto) uit het Limburgse Meijel, die claimt acht patiënten te hebben genezen van het coronavirus met een mix van verschillende medicijnen, is teruggefloten door de Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ).

Dat meldt De Limburger. Elens gaf patiënten een combinatie van hydrochloroquine, zink en azitromycine. „Dat is een heel oud malariamiddel. Dat blijkt dus effectief. Ik weet het, het waren maar acht patiënten, maar ze waren allemaal weer snel beter. Het is een veilige en goede behandeling”, zei de huisarts op de lokale tv-zender Peel en Maas.

Maar woensdag volgde een gesprek met de Inspectie. Elens moet stoppen. Doet hij dat niet, dan volgt een boete. „De huisarts en apotheker handelen hiermee in strijd met de behandelrichtlijnen. Er is nog steeds geen bewezen geneesmiddel dat helpt tegen corona. En de manier waarop hij nu aangeeft te experimenteren is ook niet volgens de richtlijnen”, zo klinkt het.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, cultuurrelativisme, demoniseren, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

42 reacties op ’Inspectie dwingt Limburgse huisarts te stoppen met corona-mix’

  • Tistochwat zegt:

   Dr. Zelenko zei dat de hele behandeling slechts $20 kostte over een periode van 5 dagen met 100% succes.

   Dit verklaart toch waarom huisarts Elens op zijn vingers wordt getikt?
   It’s all about bread and honey!

   GELD! De miljardairs gaan letterlijk over lijken.

   Geliked door 4 people

   • Cathja zegt:

    @Tistochwat

    Inderdaad, ze gaan over lijken! Als het welzijn van de mens voorop zou staan, zou toch elk werkend middel met gejuich begroet moeten worden? Het gaat hier wel over mensen hoor!
    Gek genoeg heb ik dit aan zien komen. Simpele oplossingen leveren niks op, dus er wordt met een vieze leugen een verbod op dit medicijn gelegd.
    Die zogenaamde Inspectie moet deze manier van handelen maar eens duidelijk uitleggen….

    Geliked door 3 people

  • D.G.M.Holland zegt:

   De inspectie had zichzelf nuttiger gemaakt om te controleren of de verpleging in bejaardentehuizen, mantelzorgers, huisartsen enz. enz. genoeg beschermend materiaal hadden om hun werk zorgvuldig te kunnen doen, zonder deze kwetsbare groep te besmetten…
   Het virus was al lang bekend in China, dus er had voldoende materiaal moeten zijn.
   Waar zijn ze nou, die steeds roepen, dat ze zoveel verantwoordelijkheid dragen ?

   Als ik corona had, zou ik dolgraag en veel liever door deze huisarts behandeld worden, dan een I.C. behandeling, waar 80% dood gaat….

   Een huisarts is een vertrouwensman en HOE kan die man vertrouwen opbouwen, als hij door de inspectie wordt teruggefloten… ABSURD.

   Mag mijn huisarts dan ook niet zeggen, dat een nieuwe haring eten goed is voor mijn keel bij keelpijn ? Dat is ook niet volgens de inspectie-richtlijnen..

   Wat voelt die inspectie zich weer lekker belangrijk…Net dierenarts Ab Osterhaus

   Geliked door 1 persoon

 1. Tistochwat zegt:

  Bill G. en Ab O. zien dit nu eenmaal liever niet.
  Die trekken liever een fles sterke drank open om te vieren dat er iemand besmet is met een gevaarlijk virus.
  Kunnen ze flink verdienen aan hun vaccins, ALSOF DIE ZO VEILIG ZIJN!

  PING! KASSA! voor het geboefte.

  Laat een patiënt gloeiende-gloeiende-gloeiende zélf beslissen of hij die therapie van huisarts Rob Elens wil proberen via informed consent!

  https://www.knmg.nl/advies-richtlijnen/dossiers/informed-consent.htm

  Geliked door 6 people

  • koosv8 zegt:

   Als het dan toch één zooitje moet worden, ben ik er voor om deze lieden uit hun huizen te jagen en op te knopen, wat een schoften. Weg met die lui. Ik weet het, het zijn er veel. Werk, werk, werk. Wereldwijd.

   Geliked door 4 people

 2. droevige mof zegt:

  De door Elens voorgeschreven medicatie is belachelijk goedkoop, ongeveer 50,- €. Meer argumenten heb ik niet nodig. Om het te verbieden, natuurlijk.

  Geliked door 4 people

  • Tistochwat zegt:

   droevige mof 9 april 2020 om 15:59

   U bedoelt: meer argumenten heeft ‘de inspectie’ niet nodig?

   Geliked door 2 people

   • droevige mof zegt:

    Er is nog één argument, maar dat zou samenzweringstheorie zijn en als buitenlander wil ik dat niet veronderstellen aan de Nederlandse autoriteiten.
    Ik zie geen zuiver vakkundig argument, omdat de geneesmiddelen niet gevaarlijker zijn dan andere receptplichtige kiemdodende middelen, vooral omdat er geen therapeutisch alternatief is.

    Geliked door 2 people

 3. Pingback: 'Inspectie dwingt Limburgse huisarts te stoppen met corona-mix' | Schivor

 4. oudmarinier zegt:

  Tja , ….stel je voor zeg dat deze huisarts , ZOMAAR HET medicijn tegen Covid-19 / Coronavirus zou hebben…een heel oud middeltje , , vast niet moeilijk te maken etc etc etc …Waarmee dan gelijk het probleem in NL , Europa en de rest van de wereld kon worden aangepakt en opgelost… Dat zou verdomme toch ROET in het eten gooien van die NWO / Wereld-elites / VN etc etc etc…Ook de machtige bankiers e.d. zouden dit niet graag zien gebeuren …

  Geliked door 6 people

  • LUCIA zegt:

   Ik was een prille 30’er, toen ik heel traumatisch de liefde van mijn leven verloor aan kanker, ik had nog nooit een mens dood zien gaan en hier moest ik ineens iemand die ik aanbad, enkele maanden thuis verplegen en iedere dag zag ik hem een beetje dood gaan. Toen het voorbij was heb ik( omdat ik maar niet kon begrijpen dat de wetenschap waar ik zo’n hoge hoed van op had, mijn liefste niet had kunnen redden), in een soort confronterende vorm van verwerking begon ik allerlei boeken over kanker te kopen en lezen . Ik noem het nog steeds mijn kanker bieb, toen kwam ik achter de waarheid dat er al heel lang door diverse mensen allerlei kankerkuren en succesvolle ontdekt en bedacht waren.
   Wat was er met die kuren gebeurd , en met die mensen die dat bedacht hadden wel ze werden kapot geprocedeerd , geïntimideerd ook de familie van hen, een van ze was geloof ik 13 keer een aanslag op zijn leven gepleegd , laboratoria gingen in de fik of ontploften. Als je je niet liet afkopen dan was je leven niks meer waard , de FDA was gewoon de wettelijke organisatietak van deze medische maffia. Ik was zeer geschokt ….voordien had ik het niet zo op alternatieve middelen, had altijd het idee dat de mensen die hierin stonken belazerd werden. Kun je je voorstellen hoe het dan is om er achter te komen dat het weleens omgekeerd zou kunnen zijn… mijn 2e grote verlies na de liefde van mijn leven, was mijn system of beliefs… ik zag heel duidelijk al de leugens die de wetenschap verkondigd had.
   EN het gekke is, ik was bekend met allerlei manipulatieve technieken had allerlei boeken daarover gelezen en toch had ik een soort naïef idee van noblesse van het artsen bestaan om de mensheid te redden en zo… dat was in een keer over.
   In mijn tienerjaren raakte ik door boeken en zelfstudie mijn geloof in religiën kwijt en in mijn 30’er jaren mijn geloof in de wetenschap want na de medische wereld ging ik de archeologie bekijken en bestuderen enz . Nu vele jaren later heb ik heel veel stenen omgekeerd en gezien wat er onder lag en heel veel illusies ook begraven.
   Als ik straks in de kist lig heb ik nog maar een geloof over en dat is in mezelf want dat is het enige wat overblijft als alle uitgeklede “zekerheden”, leugens blijken te zijn .

   Like

 5. ronjaspers zegt:

  Wij moeten ons allemaal laten volspuiten met het gif inclusief chip van de satanische bill gates.Ik weet niet of zijn toespraak van een paar jaar geleden nog op internet staat.Daarin zegt hij dat d.m.v. vaccinaties de wereldbevolking met 10 tot 15% gereduceerd (uitgemoord) kan worden.De N.W.O.Agenda op volle snelheid.

  Geliked door 5 people

 6. Cathja zegt:

  Ik geloof niet dat ik hier veel begrip voor heb. Uiteraard moet een arts zich aan bepaalde regels houden, maar deze arts heeft toch een goede reputatie? Bovendien ervaring opgedaan in de tropen.
  Ik denk dat er ‘andere’ belangen een rol spelen. Zijn behandelde patiënten zijn met de behandeling akkoord gegaan, dus wat is er op tegen?

  Geliked door 5 people

 7. sweetheart zegt:

  treurig dit maar wij laten ons niet kisten, Kippensoep zit carnosine in, tonic zit quinine in, vitamine C, zink en vlierbessensap of pillen houden de mensen gezond.

  Geliked door 3 people

 8. koddebeier zegt:

  Inspectie ?????? Wat is dat voor tuig ?? Tegen de muur ermee !!

  Geliked door 6 people

 9. Piet Snot zegt:

  Zorg dan voor een bewijs of het wel of niet goed werkt i.p.v. meteen maar verbieden.
  Als je het verbied kom je nooit ergens achter.
  Die man komt toch niet met een fles ingestraald water aan wat hij aan ze patiënten slijt, maar met iets wat schijnt te werken.
  Hij schrijft toch ook geen hoge dosis uit, wat bij vrijwel elke geneesmiddel gevaarlijk is, anders waren ze nu allemaal dood gegaan.

  Geliked door 5 people

  • Tistochwat zegt:

   Piet Snot 9 april 2020 om 16:36

   Alle ‘medicijnen’ hebben (zware) bijwerkingen, maar daar hoor je ze in dit geval niet over.
   Bill Gates moet en zal op de proppen komen met zijn verplichte giftige vaccin (inclusief chipje?). En daar heeft Bill nog even wat meer tijd voor nodig.
   Dat er daardoor intussen mensen doodgaan, boeit Bill niet.
   De stakker heeft kennelijk nog steeds geen geld genoeg.

   Geliked door 4 people

   • Cathja zegt:

    @Tistochwat op 9 april om 17:15

    Ach, als Bill Gates denkt dat met geld alles te ritselen is, dan kun je hem met recht een STAKKER noemen. Zelfs als hij een leger aan privé-artsen ter beschikking heeft, dan kan het toch zomaar gebeuren dat deze STAKKER een fatale hartverlamming krijgt, waar geen enkele reanimatie meer iets aan kan veranderen. Dan verhuist Bill van het ene op het andere moment naar het hiernamaals.

    En ik weet niet wat hij daar dan van zal vinden….

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Cathja 10 april 2020 om 14:36

    Dan verhuist Bill van het ene op het andere moment naar het hiernamaals.

    En ik weet niet wat hij daar dan van zal vinden….

    Hopelijk valt hij dan in handen van een zeer strenge rechter, die hem regelrecht doorstuurt naar een wrede beul.

    Geliked door 1 persoon

  • koosv8 zegt:

   Hoeveel mensen zijn er al niet vermoord, en op een ellendige manier aan hun eind gekomen door CHEMO KUREN? Dan hoor of zie je de inspectie niet! Maar als er iemand na heel veel onderzoek een manier heeft om KANKER te GENEZEN, ja, maar dat is de bedoeling niet. Rechtzaak op rechtzaak, en uitgemaakt voor de grootste kwakzalver van de vorige eeuw. Zo werkt dat …….al vele jaren. DR. MOERMAN . Alweer jaren weg de man, maar hij red nog steeds mensen. Ook mijn vrouw, en de ,,MOERMANVERENEGING,, leeft als nooit ervoor.

   Geliked door 3 people

   • M. zegt:

    De meeste mensen werden en worden zwaar tegengewerkt als ze de mensen echt helpen en helemaal als ze deze mensen genezen.
    Bovendien gaat hun corona praatje dan niet meer op en het misbruik wat men er van gaat maken loopt dan gevaar.
    De mensen zoveel mogelijk in angst houden dan denken ze niet meer na.

    Dat ze de mensen voor de gek houden en opzettelijk bang maken daar doen ze zelf niet stiekem over, niet stiekem genoeg.

    Geliked door 1 persoon

 10. Meine zegt:

  Er worden wel vaker medicijnen voorgeschreven, die niet “bestemd” zijn voor de geconstateerde ziekte. Een arts wil zijn patienten genezen, een duidelijk doel. En nu gaat een “overheids-dienst” bepalen dat een bepaalde behandeling niet uitgevoerd mag worden. Waar bemoeien die ambtenaren zich mee ? De huisarts weet de toestand, en weet welke medicijnen al gebruikt worden (de zogenaamde Anamnese), en heeft dus meer zicht op wat nodig is, dan een bemoeizuchtige ambtenaar.

  Dit stinkt weer, aan alle kanten, naar een totalitair optreden met andere bedoelingen dan het welvaren en gezondheid van de burgers. Zeg zelf, de (r-)over is heel blij dat er veel mensen overlijden die toch niet nuttig zijn, bejaarden, hartpatienten, obesitasjes, en andere kwakkelaars. En passant nog een fantastische methode om het “volk” van de straat te houden.

  Macron is zijn lastige gele vestjes kwijt, waar hij al bijna 2 jaar mee bezig is…..

  Geliked door 7 people

 11. karton zegt:

  “Logisch” toch ? Mocht de huisarts toch eens gelijk hebben ??? Dan staat Rutte’s holmaatje Japió van Dissel volkomen in z’n hemd, maar nóg erger : Rutte’s vriendjes in de pharmacie grijpen dan naast de hoofdprijs en dát mag niet gebeuren na het afschieten van de afschaffing van de dividend-belasting.

  Geliked door 6 people

 12. Lucky zegt:

  Tsaja, ik zat erop te wachten….en vond het al vreemd dat er geen kritiek op hem kwam.
  Waarschijnlijk gaan ze het hem nu onmogelijk maken en moet hij verder zijn mond houden anders zullen ze wel dreigen met het medisch tuchtcollege.

  Geliked door 5 people

 13. Mary zegt:

  En niet alleen deze huisarts maar ook in Amerika, Frankrijk etc. hebben artsen dit recept al gebruikt met als gevolg geen enkele IC patiënt en een snelle genezing ook Trump noemde het en was uitermate positief over deze behandeling maar het rijdt de NWO direct in de wielen weg totale controle plan, inclusief verplichte vaccinaties, paspoorten etc. en uiteindelijk ook geen kankergevallen………beetje jammer he Rutte, dus schakelt NWO Rutte als de donder alle instanties in om legale in gebruik zijnde middelen voor meerdere aandoeningen te verbieden, hoe duidelijker moet het nog gaan worden???? Beetje in paniek Rutte???, we krijgen deze medicijnen toch wel hoor mochten we ze nodig hebben daar kunnen jouw corrupte GGD en “gezondheidsinspectie” net zomin als de corrupte WHO weinig aan doen hahaha.

  Geliked door 5 people

 14. In de USA word ermee gewerkt en is men vooralsnog tevreden Zoals hierboven aangegeven ook in Rusland en uit Cgina waren ook goede geluiden te horen over deze middelen.
  Dus het moet aangetoond worden.
  Mij lijkt dat deze “inspectie” dan maar even naar deze landen zou kunnen bellen in plaats van mensen in onnodig levensgevaar tebrengen ten gunste van Big Pharma en Bill Gates, want het begint er nu toch echt wel heel erg veel op te lijken dat we overgeleverd moeten worden aan het grootste uitschot van deze wereld.

  Geliked door 5 people

  • Cgina is China uiteraard.

   Like

  • LUCIA zegt:

   @Henk
   Ook nog in India , Bahrein en Turkije!!! Is toch G.V.D. hetzelfde als met die fagen- therapie, mensen gingen dood en de therapie wordt al zolang gebruikt, toch mocht de fagen-therapie niet.
   Radar heeft er ook een programma aan gewijd en niemand vraagt het aan de patient zelf . Daar zou een wet op moeten komen want er wordt over je leven en dood beslist door anderen zonder dat je je kunt laten horen of je ook maar iets gevraagd wordt. Zelfde gebeurt ook met kanker.Wordt tijd dat de patiënt uiteindelijk beslist over wat er met zijn lijf gebeurt.

   Geliked door 2 people

 15. guusvelraeds zegt:

  De eenvoudige en eerlijke huisarts niet gebonden aan een lobbygroep komt in het vaarwater van de grote spelers op de medicijn en vaccin markt. Nu wordt hij nog bang gemaakt met boetes over een aantal jaren als alles uitgerold is wat ze aan de top willen wordt hij opgepakt.

  Geliked door 5 people

 16. De Paus zegt:

  De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd gaat onderzoek doen naar sterfgevallen in het Rotterdamse verpleeghuis De Leeuwenhoek. Volgens de NRC zijn daar de afgelopen drie weken op één afdeling zo’n vijftien dementerende bewoners overleden, vermoedelijk aan het coronavirus. Het zou gaan om bijna de helft van de mensen op die afdeling. Ook op twee andere afdelingen van het verpleeghuis zijn inmiddels meerdere doden en zieken gemeld, schrijft de krant.
  Voor minister De Jonge van Volksgezondheid is de berichtgeving aanleiding voor een Inspectie-onderzoek, zei hij vanmiddag na afloop van de ministerraad. “De signalen over deze locatie zijn natuurlijk serieus genoeg om te willen weten: wat is hier aan de hand?”
  De Jonge waarschuwt dat het te vroeg is om nu al conclusies te trekken over wat er precies is gebeurd. “Er spelen signalen over hygiënevoorschriften die niet voldoende zouden zijn nageleefd. Ik heb op voorhand geen aanleiding om te veronderstellen dat dat zo is. We moeten eerst de feiten afwachten.”
  Aldus de berichtgeving op nos.nl
  https://nos.nl/artikel/2329969-inspectie-doet-onderzoek-naar-sterfgevallen-in-rotterdams-verpleeghuis.html
  Maar wie dat goed leest begrijpt dat de Inspectie pas onderzoek doet nadat de minister daartoe opdracht had gegeven. Met andere woorden: als de minister niets had gezegd, had de Inspectie geen onderzoek ingesteld naar het verpleeghuis Leeuwenhoek in Rotterdam, waar in een paar dagen tijd de helft van de demente patiënten is overleden aan het coronavirus. Diezelfde Inspectie die wel huisarts Elens heeft gewaarschuwd dat hij zijn patiënten NIET mag genezen. Dus als het aan de Inspectie ligt, is er niets aan de hand als de artsen hun patiënten laten overlijden, maar krijgt een arts wel een waarschuwing als hij zijn patiënten geneest.. Het is dat de minister ingrijpt en dat hij opdracht geeft om de gang van zaken in verpleeghuis Leeuwenhoek te onderzoeken, maar anders hadden zij dat niet nodig geacht. Drie maal raden wat het onderzoek van de Inspectie zal opleveren. Ik durf te wedden dat de Inspectie zogenaamd geen enkele fout zal constateren. Een resultaat waartoe al bij voorbaat is besloten.

  Geliked door 5 people

 17. Orelius zegt:

  Het word echt tijd dat ze allemaal opgeruimd worden . Laat Q alstublieft ppschieten.

  Geliked door 2 people

 18. Hovawart zegt:

  De Corona-patiënten diagnosticeren als zijnde waarschijnlijk Malaria-patiënten, medicijnen voorschrijven en de beterweters staan buitenspel……..”two can play that game”.

  Geliked door 4 people

 19. guusvelraeds zegt:

  De arts in Meijel kan gemakkelijk de sanctie van de GGD omzeilen door met elke corona patiënt die bij hem komt een individueel behandelcontract af te sluiten geheel in norm met de wet BIG. De patiënt kan dan samen met de arts afspreken welke behandeling hij krijgt en welke medicijnen. De medicijnen waar het hier om gaat hydroxochloroquine, zink en dat andere spul staajn niet op de lijst verboden middelen. Elke willekeurige kwakzalver kan bij wijze van spreken uitgeven wat hij wil en deze intergere arts die eerlijk verteld wat hij doet wordt de pas afgesneden. Geen andere verklaring dan dat er hogere belangen spelen.

  Geliked door 4 people

  • Johan zegt:

   De vraag is of het zo eenvoudig is om de inspectie te omzeilen.
   Bij de apotheek zijn hydroxychloroquine en Azithromycin alleen maar op doktersrecept te verkrijgen. De dokter echter moet handelen in lijn met de Inspectie en zal niet zomaar een recept uitschrijven, tenzij het RIVM en de Inspectie hun zegen hebben gegeven aan deze behandelmethode. En dat zal voorlopig niet gebeuren, althans niet in de komende weken. Ze laten nog liever een paar honderd mensen doodgaan dan dat ze toegeven, dat ze zelf fout zaten met hun onkunde en dat deze methode wél werkt.

   Hieronder volgt het recept van dr. Zelenko uit New York. Hij claimt, inmiddels meer dan 700 patiënten (buiten het ziekenhuis !!) behandeld te hebben en bijna allemaal te hebben genezen. (Op 4 na). Drie hiervan werden doorverwezen naar het ziekenhuis en eentje overleed.

   De cocktail bestond uit :
   Hydroxychloroquine Sulphate (anti-malaria)
   Zincorotaat mineraal
   Azithromycin (antibioticum), ook wel Zpack genoemd in de VS

   Voor een periode van vijf dagen werd voorgeschreven :

   Hydroxychloroquine : 200 mg 2 maal per dag.
   Zinc : 220 mg 1 maal per dag
   Azithromycin : 500 mg 1 maal per dag

   Voorwaarde was :
   Men moest bepaalde klachten vertonen, zoals kortademigheid, snelle hartslag, diarree of verkoudheid. In dat geval werd de behandeling gestart. Bij de meeste patiënten kon de behandeling na 4 tot 5 dagen stoppen en was de patiënt genezen. Op een totaal van 700 is dat een indrukwekkend resultaat.
   De huisarts uit Meijel keek naar dezelfde symptomen, maar eiste ook nog eens dat men positief testte op het coronavirus. In Amerika duurde het 3 dagen voordat er testresultaat beschikbaar was, dus dr. Zelenko wachtte niet op die test. Zijn benadering was, dat het virus zo snel mogelijk vernietigd moest worden. Lag wachten zou dan nadelig zijn voor een goede genezing.

   Het exacte recept van de huisarts uit Meijel is mij niet bekend. Echter, hij gebruikte wél dezelfde ingrediënten. De hoeveelheden zullen iets in dezelfde grootte orde geweest zijn.
   Bij patiënten met hartklachten is voorzichtigheid geboden, want een bijwerking van hydroxychloroquine kan verstoring van het hartritme zijn.

   Tenslotte : Bovenstaande informatie wordt alleen en uitsluitend aangeboden ter educatie en is geen uitnodiging tot het zelf experimenteren met deze stoffen en hoeveelheden. Dit laatste wordt sterk afgeraden. Daarnaast wordt geadviseerd om bij klachten altijd te overleggen met een arts of specialist alvorens daadwerkelijk iets in te nemen.

   Geliked door 1 persoon

 20. Zijlstra zegt:

  Die huisarts uit Meijel moet gewoon in de krant laten zetten: Ik heb mijn collega’s over de grens in Duitsland het recept gegeven en mijn patienten stuur ik erachter aan. Kan de inspectie van genieten!

  Geliked door 1 persoon

 21. Koos zegt:

  Natuurlijk mag hij dat niet ,
  Mensen moeten dood gaan .
  Het is een complot
  Bewust de wereld in gezet.
  We worden te oud en dat kost heel veel geld
  Vandaar dat veel ouderen sterven .
  Het is de schuld van het grote kapitaal ..
  Zodat ze nog meer geld in hun eigen zak kunnen stoppen …
  Heel bewust in de wereld gezet
  En heel bewust geen geneesmiddel maken .
  Om het tegen te gaan ..
  Het is de schuld van de maffia geldwolven .
  Na een half jaartje hebben ze wel iets gevonden .ze wachten , zodat er veel ouderen opgeruimd zijn …

  Like

 22. LUCIA zegt:

  We worden oud en dat kost te veel …neen dat is het niet.. we hebben als ouderen ons hele leven gespaard voor giga penioenpotten en laat een politicus in een kamer met geld.. en zeg hem dat hij er niet aan kan komen tenzij een heleboel oudjes dood gaan.. wat denk je dat er dan gebeurd …rekening houdend met een nano dik laagje moraal????.

  Geliked door 1 persoon

 23. Pingback: REGERING VERBIEDT COVID GENEESMIDDEL | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s