Duitsland: In drugsdealerparken controleert de politie alleen kinderen

Screenshot_244

(Vertaling: E.J. Bron)

Ophef in de sociale media

Na het beruchte Görlitzer Park in Berlijn komen er nu ook gelijkluidende berichten uit München. In parken, waar men tot nu toe ruimdenkend wegkeek wanneer geschoolde arbeidskrachten voor drugshandel hun beroep uitoefenden, controleren politieagenten nu verliefde stelletjes en kinderen. Mogelijk gemaakt door de corona-epidemie. Dat bevalt niet iedereen.

Blick Oostenrijk

Met luidsprekerwagens rijdt de politie door de parken van de grote steden, bijvoorbeeld door de Englische Garten in München (foto). De daar aanwezige mensen wordt gewezen op de voorgeschreven afstand of ze worden bestraft.

In het voor buitenstaanders deels grotesk overkomende Duitsland wordt er bijvoorbeeld over gediscussieerd of links-radicale verfspuiters er een boete voor moeten krijgen, omdat zij zich in corona-tijden in het kader van hun delicten niet hielden aan de veiligheidsafstand – en ook niet in dezelfde huishouding wonen. Daarbij wordt bericht dat “groepen mannen in de openbare parken niet geïnteresseerd zijn in de pandemie-maatregelen en de politie uitlachen.

Waarom kon men drugsdealer niet controleren, maar kinderen wel?

In Berlijn wordt eindelijk de vraag gesteld: “Wanneer de staat op dit moment kan controleren dat kinderen niet naar speelplaatsen gaan, dan zou het ook mogelijk moeten zijn de politie naar parken te sturen waar openlijk drugs verkocht worden”. Aldus geëist door Julian Reichelt in een column in de “Bild-Zeitung”. Steeds minder burgers hebben er begrip voor dat men jarenlang bij drugsdealers wegkeek of deze zelfs verklaarde tot een “groep die men niet zou mogen uitsluiten”. Bij de corona-epidemie zou het echter geen probleem zijn kinderen te controleren, ouders te pesten en van verliefde stelletjes hun mooiste voorjaarsmomenten af te pakken.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, moralisme, nieuw fascisme, Overheid, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Duitsland: In drugsdealerparken controleert de politie alleen kinderen

 1. Peter zegt:

  kinderen en vrouwen,daar zijn ze niet bang van,en ze krijgen ook geen geld om de andere kant op te kijken .

  Like

  • Sinyo zegt:

   Je zou haast zeggen, die arme Polizisten. Dit is hen simpelweg van boven opgelegd.
   Dat is niet alleen”daro” maar “hiero” van hetzelfde laken en pak.

   Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Als dé-escalatie bij speciale groepen het zwaarte punt van politie opleidingen geworden is dan zijn ze blij als het moment daar is als ze zonder gevaar voor eigen leven eindelijk eens kunnen optreden tegen normale burgers die sowieso zonder tegensputteren met gebogen hoofd de reprimande in ontvangst nemen. Ze voelen zich weer echt politie man of vrouw of alle twee je weet het maar nooit vandaag. Gelukkig zijn er gender neutrale toiletten gekomen anders was de corona ramp niet meer te overzien geweest.

  Like

 3. Kanaloa01 zegt:

  Zo kennen we de politie weer. Het is, behoudens een aantal goede agenten, nooit anders geweest, het fascisme voert de boventoon, zo ook in Nederland waar het niet anders is.

  Like

 4. droevige mof zegt:

  In Parijs, precies hetzelfde, maar dan met een macht van tien meer. De politie durft de islamitische banlieus alleen in korpssterkte te betreden. Het wordt spannend. De ramadan komt eraan, dan gaan de muslims elke dag stoer doen.
  https://www.achgut.com/artikel/pariser_buergermeisterin_dreht_komplett_durch

  Geliked door 1 persoon

 5. scherpschutter1943 zegt:

  Ook in duitsland zijn de linksen aan de macht. Dat betekent dat drugs worden gedoogd en de politie zwaar is ingekrompen en aan banden is gelegd. Het resultaat laat zich nu zien. agenten die nu bij de politie werken hebben tijdens hun opleiding al geleerd om zich in te dekken tegen voorkomende problemen tijdens de handhaving op straat. Lijkt nederland wel, Orde en recht handhaven in een land waarin zelfs politici en gezagsdragers een loopje nemen met de wet en ten koste van de burgers hun zakken vullen. Deze agenten zijn onder valse voorwendselen van de overheidspropaganda bij de politie gegaan, zij staan met 1 been in het ziekenhuis en met het andere, in de gevangenis zo ook de beroepsmilitair, die strijd voor volk en vaderland (denkt ie, de sukkel). Je moet het maar kunnen. Dit alles is het resultaat van jarenlang pamperen van criminelen en het weg kijken van de echte problemen op straat. Nederlanders voelen en weten zich niet veilig in eigen land en met het binnen halen van scheepsladingen zogenaamde vluchtelingen, wordt de onveiligheid steeds maar erger. Niet voor de autoriteiten en politici. Die zoeven in hun limos met chauffeur en bodyguard, pijlsnel aan het gepeupel voorbij, waar jan lul de belastingbetaler de kost moet zien te verdienen voor alle uitvreters. Een absoluut dieptepunt was voor mij het bericht dat europarlementariers die thuis werkten vanwege het coronavirus, toch hun dagvergoeding voor reis en verblijfskosten claimden ondanks dat ze thuis zaten. 350 euro per dag. En die moeten ons tot voorbeeld dienen? Ze moesten zich schamen

  Like

 6. Qvic zegt:

  Alle maatregelen van het caronavirus gelden enkel voor autochtonen Duitsers volgens de staat. Moslims vallen hier buiten die hebben een uitzonderingspositie, die behoeven zich niet aan deze opgelegde beperkingen te houden. Zij zijn vrij gewaard voor deze beperkingen door de zelfde staat. Dan kun je als autochtone Duitser aannemen dat al die maatregelen die jou beperken in jou vrijheden verdomt veel op de kristalnacht lijken, die in de voor dagen van de 2e wereldoorlog door nasi Duitsland voor de joden gingen gelden.

  Like

 7. Bob zegt:

  Terug naar nazi Duitsland.
  Het nazisme is een epidemie in de EU.

  Like

 8. Jan zegt:

  Judith Dada
  @DadaJudith
  ·
  Apr 8
  Berlin’s castle burning – we heard an explosion. #Berlin #explosion

  Like

 9. Lucky zegt:

  Met de dag erger: WHO wil geïnfecteerde mensen met geweld uit hun families halen

  https://www.journalistenwatch.com/2020/04/10/wie-hollywood-film/

  Wie im schlechten Hollywood-Film: WHO will Infizierte mit Gewalt aus den Familien holen

  Die angedachten Kampfmaßnahmen gegen das Covid-19 Virus werden immer härter. Die WHO gibt sich dabei besonders phantasievoll. Bestehende Gesetze? Zum Übertreten da, wenn es der Gesundheit dienlich ist, scheint sich auch der geschäftsführende WHO-Direktor Michael Ryan zu denken und droht damit, zu Hause einzumarschieren und Infizierte mit Gewalt aus den Familien zu entfernen.

  Durch die getroffenen Maßnahmen habe sich die Verbreitung des Virus von der Straße in die Haushalte verlagert, so der 55-Jährige. Deshalb müssten die Behörden nun möglicherweise in die Häuser eindringen und infizierte Familienmitglieder – vermutlich mit Gewalt – dort rausholen. „Wir müssen jetzt in den Familien suchen und die Menschen finden, die möglicherweise krank sind, sie entfernen und auf sichere und würdevolle Weise isolieren“, so Ryan in einer bisher unbeachtet gebliebenen Pressekonferenz vom 30. März.

  Nl
  Zoals in de slechte Hollywoodfilm: WHO wil geïnfecteerde mensen met geweld uit hun families halen

  De voorgestelde gevechtsmaatregelen tegen het Covid-19-virus worden steeds moeilijker. De WHO is bijzonder vindingrijk. Bestaande wetten? De directeur van de WHO, Michael Ryan, lijkt ook te denken dat hij moet overstappen als het goed is voor de gezondheid en dreigt huizen binnen te vallen en geïnfecteerde mensen met geweld uit de families te verwijderen.

  De genomen maatregelen hebben het virus van de straat naar de huishoudens verspreid, zei de 55-jarige. Daarom moeten de autoriteiten nu mogelijk de huizen binnengaan en geïnfecteerde familieleden daarbuiten krijgen – waarschijnlijk met geweld. ‘We moeten nu naar de families kijken en de mensen vinden die mogelijk ziek zijn, ze verwijderen en ze op een veilige en waardige manier isoleren’, zei Ryan op een persconferentie op 30 maart, die nog niet eerder was gehoord.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s