Geen bestorming met patiënten: zelfs verpleegsters krijgen nu werktijdverkorting opgelegd

Screenshot_239

(Vertaling: E.J. Bron)

Niet alleen in Zwitserland en in Oostenrijk wacht men vergeefs op corona-patiënten, ook in Hamburg blijft de door de politiek voorspelde bestorming met Covid-19-patiënten van de ziekenhuizen uit.

ongecensureerd.at

Van de 3370 inwoners van Hamburg die tot nu toe met het corona-virus besmet zijn, hebben slechts 252 patiënten stationaire medische hulp nodig, van wie slechts 79 op de Intensive Care liggen. De 640 Intensive Care bedden in de Hamburgse ziekenhuizen zijn daar in ieder geval niet voor nodig.

Meer genezen dan zieke patiënten

Van de 3370 corona-patiënten zijn er ongeveer 1900 alweer gezond, zodat duidelijk meer mensen weer genezen zijn dan ziek.

Dat zijn actuele cijfers, die de Senaat van Hamburg woensdag bekendmaakte. In plaats van de werkelijkheid onder ogen te zien, worden de medische instellingen echter nog steeds voor een massale bestorming voorbereid, aldus de Senaat.

Gapende leegte in ziekenhuizen

Maar in de ziekenhuizen wacht men vergeefs op corona-patiënten. In een interview met de “Zeit” bericht een verpleegster, die via een uitzendbureau werkt, dat ze werktijdverkorting kreeg opgelegd. De 36-jarige, die gespecialiseerd is in hygiëne en beademing, zou eigenlijk onontbeerlijk moeten zijn als je de regeringspropaganda gelooft. Ze zou al 15 jaar verpleegster zijn en altijd gedacht hebben “dat zorg absoluut crisisbestendig is – juist nu, in zo´n crisis met een uitbraak in heel Duitsland.”

De landelijke uitbraak met massale ziekenhuis- en IC-patiënten vindt blijkbaar alleen maar in de koppen van het politieke en mediale establishment plaats. In ieder geval niet in de werkelijkheid.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Geen bestorming met patiënten: zelfs verpleegsters krijgen nu werktijdverkorting opgelegd

 1. Lucky zegt:

  Ondertussen in india
  https://www.breitbart.com/asia/2020/04/09/expert-india-treating-christian-health-workers-expendable-fodder-coronavirus-response/

  Expert: India Treating Christian Health Workers as ‘Expendable’ Fodder in Coronavirus Response

  David Curry, the leader of the Christian aid organization Open Doors, told Breitbart News on Wednesday that the group has received reports of Indian government officials sending Christian nurses to tend to the most contagious Chinese coronavirus patients because “they are considered dispensable.”

  Curry emphasized that many nations on the organization’s World Watch List – the countries where freedom of religion is most restricted – have become even more dangerous for Christians in light of the current pandemic, among them nations like China, India, Iran, and North Korea. In some cases, Christians are struggling to receive proper medical care; in others, Christians are already among the nation’s poorest and must now contend with shut down economies.

  Nl
  Expert: India behandelt christelijke gezondheidswerkers als ‘vervangbaar’ voer in de reactie van het coronavirus

  David Curry, de leider van de christelijke hulporganisatie Open Doors, vertelde woensdag aan Breitbart News dat de groep berichten heeft ontvangen van Indiase regeringsfunctionarissen die christelijke verpleegsters erop uit stuurden om de meest besmettelijke Chinese coronaviruspatiënten te verzorgen omdat ‘ze als overbodig worden beschouwd’.

  Curry benadrukte dat veel landen op de World Watch List van de organisatie – de landen waar de vrijheid van godsdienst het meest beperkt is – in het licht van de huidige pandemie nog gevaarlijker zijn geworden voor christenen, waaronder landen als China, India, Iran en Noord-Korea. In sommige gevallen hebben christenen moeite om de juiste medische zorg te krijgen; in andere landen behoren christenen al tot de armsten van de natie en moeten ze nu kampen met gesloten economieën.

  Like

 2. karton zegt:

  Even off-topic maar wél corona gerelateerd :
  ik hoorde gisteren , 09-04-2020, op de regionale zender Gelderland dat in de provincie Gelderland op die dag 135 nieuwe besmettingen waren geregistreerd, terwijl ik zojuist leest dat volgens de RIVM op dezelfde dag 237 nieuwe besmettingen werden geregistreerd in GEHEEL Nederland, komt mij enigszins merkwaardig voor.
  Ik heb wéér het vermoeden dat wij, de bevolking, op grootschalige wijze worden bedrogen door de z.g. “boven-ons-gestelden”!!

  Geliked door 3 people

  • Cathja zegt:

   @karton

   In mijn woonplaats liggen er maar 16 in het ziekenhuis, en inmiddels zijn 50 patiënten alweer ontslagen. Waarom lezen we zo weinig over allen die weer hersteld zijn? Willen ze de druk op de ketel houden en ons laten geloven dat ‘we er nog lang niet zijn’?

   Geliked door 2 people

 3. Republikein zegt:

  Geneeskunde of medicijnen gestudeerd, een groot verschil, de eed van genezing is blijkbaar voor tweeërlei uitleg vatbaar, en politiek blijft een vies spelletje, te grote broek aan😡.

  Geliked door 2 people

 4. Peter zegt:

  Ze stelen de democratie,de mensen zouden wakker moeten worden .

  Geliked door 3 people

 5. LUCIA. zegt:

  Tja ik vraag me af of er hier idd zoveel mensen op de IC’s liggen.

  Geliked door 3 people

 6. andre zegt:

  Best wel bizar dat een enkele stad als Hamburg al meer dan de helft van het totaal antal IC bedden heeft van NL. Rutte he jonguh goed gedaan man.

  Geliked door 1 persoon

 7. Piet Snot zegt:

  Vandaag even getest of mensen nog ergens raar van opkijken.
  Ben boodschappen gaan doen met zo’n masker + bijbehorend filter wat verfspuiter of asbest verwijderaars ook dragen, dus niet zo’n stoffen/ papieren lapje voor mijn mond.
  Vroeger werd je er dan uit gegooid omdat ze dan dachten dat je een overval zou plegen, nu wordt je gegroet door het personeel.
  Wat een rare wereld is het toch geworden.
  Ik weet nog niet of ik dit ga herhalen, je hebt verder wel rust van alle paniekerige mensen.

  Geliked door 4 people

  • Piet Snot zegt:

   Ik had wel mensen gezien met zo’n klein mondkapje.
   Maar was verder nog niemand tegen gekomen met zo’n achterlijk groot masker als ik op had.
   Maar niemand kijkt er meer van op waar je mee rond loopt, dat is wel duidelijk verder.

   Geliked door 1 persoon

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    Je had er ook van die zwarte nitril handschoenen bij moeten dragen.

    Like

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    Heb je misschien nog een ruimtepak liggen?

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Ik heb wel zo’n kap die zandstralers dragen, waar je een zuurstof slang kan op aansluiten.
    Maar ik heb heb niet de rest van dat pak.

    Zo’n pluche pak zodat je er als een panda beer uitziet lijkt mij wel wat om boodschappen in te gaan doen.

    Like

 8. Piet Snot zegt:

  Zo ziet een ziekenhuiswasserette in Oekraïne eruit.

  https://www.dumpert.nl/item/7888149_37dc093e

  Geliked door 1 persoon

 9. droevige mof zegt:

  “Het sterftecijfer is veel lager dan verwacht” Namelijk in Gangelt, direct aan de Nederlandse grens. Er werd ons verteld dat Gangelt een broedplaats was voor het dodelijke virus. En er werd een Italiaanse catastrofe verwacht. De inwoners van het naburige Sittard wilden geen Duitse auto’s meer zien met de stigmatiserende HS-nummerplaat.
  En nu komt de paashaas met goed nieuws, dat hij in de provinciale krant verstopt. Maar de onnozele kinderen vinden alles.( Danke Mutti, du hast natürlich nichts gewusst und Grüße an Marc.)
  https://www.aachener-zeitung.de/nrw-region/die-sterblichkeitsrate-ist-viel-niedriger-als-angenommen_aid-49994473

  Geliked door 2 people

 10. Jan zegt:

  Amsterdam, Warmoesstraat, 7 uur ’s avonds

  [video src="https://i.imgur.com/tCmpwZp.mp4" /]

  Like

 11. Lucky zegt:

  Geintje tussendoor

  Geliked door 3 people

 12. ronjaspers zegt:

  Ik ben een man,ik draag nu een mondkapje voor mijn reet,waarom we worden al zeker 20 tot 25 jaar genaaid door de politiek,aangestuurd door de nazi bilderberg groep.Zonder glijmiddel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s