Geleerde: Covid-19 is “soldaat van Allah” tegen het onreine Westen

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Westen moet stank met dure parfums bedekken

De invloedrijke Jordaanse islamgeleerde Ahmad al-Shahrouri maakt de westelijke “onreinheid” voor de huidige corona-crisis verantwoordelijk. Moslims zouden veel minder door Covid-19 worden getroffen, omdat zij schoner zouden zijn. De geleerde maakte het feit dat men in het Westen zijn achterste niet met water zou schoonmaken na de stoelgang hoofdverantwoordelijk voor de snelle uitbreiding van de ziekte.

Blick Oostenrijk

Zijn hoofd explodeerde bijna

“Ze hebben nu zelfs geen toiletpapier meer”, spotte al-Shahrouri op de Jordaanse televisie en vulde aan: “Ze worden door deze microben en virussen geplaagd, omdat ze hun stront niet goed kunnen wegvegen!”

Ooit, aldus de islamgeleerde verder, zou in een vliegtuig zijn hoofd bijna geëxplodeerd zijn toen hij tussen twee mensen uit het Westen moest zitten. Hun “smerige geur” zou voor hem niet om uit te houden zijn geweest. Dat de mensen in het Westen zo stinken, zou, aldus al-Shahrouri, ook de reden zijn waarom men bijvoorbeeld in Parijs dure parfums zou moeten produceren.

Straf voor vredesplannen met Israël

Al-Shahrouri is niet de enige geestelijke uit de islamitische wereld die met uitspraken over het corona-virus opzien baarde. Een imam in Gaza predikte op de televisie dat het virus een “soldaat van Allah” zou zijn en een straf voor het door de VS voorgestelde vredesplan voor Israël en “Palestina”:

 

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

69 reacties op Geleerde: Covid-19 is “soldaat van Allah” tegen het onreine Westen

 1. LUCIA zegt:

  Deze man is duidelijk nooit in een moslimland geweest waar je stijl achterover valt van de luchten van rottend composterende kilo’s vlees en heftige kruiden en ook ongewassen lijven. Over parfums het midden-oosten en India hebben zulke zware parfums… daar wordt je helemaal duizelig van. Bovendien hoeven we. als ik dit artikel goed begrijp, geen geld meer naar Afrika te sturen want het grootste deel van de bevolking daar is moslim , iets wat vaak vergeten wordt.Dus die 25 miljard hoeft niet meer!!

  Geliked door 14 people

  • ieznogoedh zegt:

   Klopt, geld sturen is niet nodig. Honger en dorst in Afrika is allah’s wil en evenzo het verdrinken van mensen die de Middellandse Zee over willen in een wrak bootje. Allemaal allah’s wil. Daar moet niemand zich verder mee bemoeien. Laat allah’s wil geschieden want wie is een mens, en dan helemaal een ongelovige, om de uitkomst van die wil te veranderen.

   Geliked door 1 persoon

 2. Lise zegt:

  Maar ons geld stinkt niet…!

  Geliked door 9 people

 3. delamontagne zegt:

  …………..omdat zij schoner zouden zijn. ………………..
  Ik had alleen nog maar de inleiding gelezen, of ik verslikte me bijna in m’n “middag-wijntje”……….
  Als er een smeriger, onhygiënsicher volk is dan muslims ????????, ik zou ’t niet weten.
  Je moet ze in hun habitat in ’t M.O-hebben meegemaakt en dan blij zijn niet iets ergs eraan overgehouden te hebben.
  ( die in ’t Westen / NL zullen wel schoner zijn ?

  De aanmaak van sjikebabb………

  Geliked door 11 people

  • delamontagne zegt:

   TOILET papier ? ?
   Dat land Abu Dabi en Dubai waar nu die hemelhoge torens staan en waar je geweest moet zijn om er bij te horen, volgens de jet-set, heb ik in de jaren 70 meegemaakt.
   Toiletpapier ? ! ?, dat werd ingevoerd ( ik zal er niet bij zeggen dat er een bijsluiter bijzat voor ’t gebruik, dat zou hatelijk zijn…………)

   Geliked door 10 people

   • Nemesis zegt:

    De jet set heeft die jaren 70 ook niet meegemaakt, LOL. Ze zouden versteld staan. En die bijsluiter was dan wel omdat het moest, maar lezen konden te het toch niet. Als er bijsluiters, ja, ook nog vandaag de daag, gemaakt moeten worden voor zulke landen, worden ook additioneel pictogrammen en bij gedrukt. Hoe doe je wat en wanneer, zucht.

    Geliked door 7 people

   • Peter zegt:

    Een keer in een kebabtent geweest,zag de pan waarmee ze het warm wilen maken,en zei o, ben mijn geld vergeten ,kom straks terug ,nooit meer .

    Geliked door 3 people

  • Piet Snot zegt:

   Bij elke test of controle in die vreettenten van die gasten komen de meest smerige dingen tevoorschijn.
   Standaard is al dat vrijwel overal stront en sperma sporen worden gevonden en aangetroffen, tot wc’s in de keukens aan toe met een vieze fles water ernaast.
   En dat bij elk onderzoek, controle of test weer hetzelfde.
   Daar moet je nooit je vreten vandaan halen als je een beetje gezond wilt blijven.

   Geliked door 5 people

  • Nemesis zegt:

   Hier hetzelfde, ik kreeg een lachkramp, echt waar. Een smeriger, vies, vuil volk betsaat er niet. Inderdaad, je weet het, daar waar ze leven, en moet leven tussen in. Ik schijn een goede weerstand te hebben, want ondanks niet enten, gelukkig niks opgelopen, behalve een steek van een dikke schorpioen die me bijna mijn arm heeft gekost, ook goed gegaan, dank aan de chef van een bijzonder smerig ziekenhuis waar i van hem niet kon en mocht blijven en naar een schone omgeving verwezen werd. Na een aantal weken en maanden ben je aan de stank wel zo’n beetje gewend, maar toch, hoe kan een mens nu zo smerig zijn in de huidige tijd, met al die mobile dure telefoons.

   Geliked door 4 people

   • delamontagne zegt:

    Nou je denkt bepaald niet positiever over die lui dan ik.
    Maar dat vermoedde ik al.
    Alleen er komen dan “bepaalde” herinneringen naar boven…………..

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    LOL, nee zeker niet, je weet dat ik weet waar ik het over heb.
    Laat maar, haha, die herinneringen….die hoeven voor mij al helemaal niet meer. Maar je wordt er verdorie constant aan herinnert in je eigen Afrika en M.O. aan de Noordzee.

    Geliked door 4 people

   • Republikein zegt:

    Ze moet er maar aan wennen!

    Ging een man op bezoek bij Ali.
    Ali woonde in flat met balkon, bij binnenkomst zag man geit op balkon.
    Dat kan toch niet, zei man, een geit op je balkon.
    Die heeft het prima daar hoor, eten en drinken, lekker in de zon.
    Ja, antwoordde de man, nu is het mooi weer, maar straks als het winter wordt?
    Dan gaat ie op mijn slaapkamer.
    En die stank dan, riep de man.
    Daar moet ie maar aan wennen, zei Ali.

    Geliked door 2 people

  • Gienekehado zegt:

   Hoe werkt / werkte de traditionele druivenpers in Europa? Volgens mij werden de voeten daar ook voor ingezet! Valt mij nog mee dat er niet ieder jaar een Coronaatje toeslaat. Op 10.000en markten / winkels is het een ZOOI vanjewelste!

   Like

  • boorzalf zegt:

   Broodje shoarma met teenkaas smaakje. 😋

   Like

 4. Peter zegt:

  Geef daar je linkerhand,en ze worden gek,gewoon omdat ze weten dat die gebruikt wordt om hun kont mee schoon te vegen ,inplaats van toiletpapier .lekker volk .

  Geliked door 4 people

 5. Jacjholland zegt:

  En dit zijn compleet achterlijke uitspraken van een moslimgeleerde , kan je nagaan hoe achterlijk het niet GELEERDE islamvolk is.

  En wat betreft stinken: Heb je die volgevreten fatima s wel eens geroken als het 30 graden is en ze heerlijk warm aangekleed rond lopen. (om maar niet te denken aan zweet onder de islamitische hangende memmen ,,en broeisels bij de kokosmat.
  Het is niet vreemd dat achmed, hassan en mohammed naar onze mooie westerse luchtig geklede vrouwtjes kijken, lonken en sissen.
  Zou jij s avonds met een volgevreten onopgemaakte naar zweet stinkende fatima in je nest willen liggen ? Ik dank je beleefd!

  Geliked door 9 people

 6. Pietersen zegt:

  Er zijn talloze van zulke ‘geleerden’ ook in Nederland als imam actief en die vuren zulke strontpraatjes af op islamitische toehoorders die hen vereren. Is het aanhangers van dit blog wel eens opgevallen hoe misprijzend moslims kijken naar vrouwen met blote benen op terrasjes en in het straatbeeld nadat de moskee uitgaat ? Dit in tegenstelling als zij naar de moskee lopen, bijna niet op of om kijkend. Daaruit valt namelijk te concluderen dat de imam de kafirs weer flink verketterd heeft en de gelovigen maant zich vooral niet in te laten met onze verderfelijke samenleving. Ze hebben daarbinnen weer een flinke islamitische oppepper gekregen en hun haat is weer versterkt.
  Ik woonde vlakbij de moskee. Er waren daar ook terrasjes waar mensen alcohol dronken. Een doorn in het oog van de moslim en we kunnen ze er lekker mee jennen.

  Geliked door 2 people

 7. Jules Vismale zegt:

  Laat die zogenaamde islam-geleerde ZELF maar het coronavirus oplopen en eraan overlijden! Wat een akelig moslim-kreng is dat ook met zijn onreine (!) haat-boodschappen!!

  Geliked door 2 people

 8. Lucky zegt:

  Serbia is 1 of the countries along the #BalkanMigrationRoute which suffer from #Merkel’s 2015 invite to all non-European migrants to come to Germany & Europe
  Thousands of migrants pass through Serbia & stay for long periods of time
  Riots in Serbian migrant camps in recent days

  Servië is een van de landen langs de #BalkanMigrationRoute die lijden onder # Merkel’s 2015-uitnodiging aan alle niet-Europese migranten om naar Duitsland en Europa te komen
  Duizenden migranten reizen door Servië en blijven voor lange tijd
  Rellen in Servische migrantenkampen de afgelopen dagen

  Geliked door 1 persoon

 9. Lucky zegt:

  Kattengejank?

  There are more Islamic calls to prayer than ever in Europe during the #CoronaCrisis.
  This could be heard in larger cities previously but this is
  #Valentigney in #FrancheComté (#France)
  It has only 10 000 inhabitants

  Er zijn meer islamitische oproepen tot gebed dan ooit in Europa tijdens de #CoronaCrisis.
  Dit was eerder te horen in grotere steden, maar dit is het
  #Valentigney in # FrancheComté (#France)
  Het heeft slechts 10.000 inwoners

  Geliked door 1 persoon

 10. Lucky zegt:

  Onrein

  African migrant in the asylum center #Moria in #Greece complains about his living conditions. He says there is garbage everywhere & conditions are much better in Germany & Italy

  These migrants continue to complain about dirty camps but it seems like they aren’t willing to clean?

  Afrikaanse migrant in het asielcentrum #Moria in #Griekenland klaagt over zijn levensomstandigheden. Hij zegt dat er overal afval is en dat de omstandigheden in Duitsland en Italië veel beter zijn

  Deze migranten blijven klagen over vuile kampen, maar het lijkt erop dat ze niet willen schoonmaken?

  Geliked door 3 people

  • Da’s wel lef hebben, eerst zelf je vuiligheid overal neergooien en dan klagen dat het zo vies is!!
   Wel grappig trouwens, toen ik nog een heel klein jochie was en weer eens thuis kwam met een scheur in mijn broek of onder de modder van het voetballen dan zei mijn moeder steevast; “vieze Turk”.
   En dat terwijl er in heel Nederland nog geen Turk of Marokkaan te bekennen viel !
   Kennelijk ging hun roem al vooruit.

   Geliked door 2 people

 11. verwardeman zegt:

  Liever een klein korstje in de bilnaad dan EEN KOP VOL STRONT , achterlijke kut – moSSel !

  Geliked door 4 people

 12. Lucky zegt:

  Haatsekte

  ISIS and their Caliphate might have lost the war for control of territory against the West but I wouldn’t be surprised if they don’t plan on using #Coronavirus as a tool for bioterrorism directed against the west
  All they need is to self-infect a large number & send them out

  ISIS en hun kalifaat hebben misschien de oorlog verloren voor de controle over het grondgebied tegen het Westen, maar het zou me niet verbazen als ze niet van plan zijn #Coronavirus te gebruiken als een instrument voor bioterrorisme gericht tegen het westen
  Het enige wat ze nodig hebben is om een ​​groot aantal zelf te infecteren en ze te sturen

  Like

 13. Cathja zegt:

  Neem me niet kwalijk, maar ik heb even heerlijk gelachen bij het lezen van dit artikel. Wat een stortvloed aan onnozele uitspraken over ‘westerlingen’.
  Maar niet alleen over onze hygiëne zijn moslims niet te spreken; er zijn tal van zaken te noemen waarin zij zich superieur voelen boven die oer-stomme heidenen. Zo zou de aarde plat zijn, en niet rond…, en nog veel meer van die onzinnige dingen.
  Bah, en dit domme volk woont ook onder ons…

  Geliked door 4 people

 14. TL zegt:

  Het pure kwaad heeft soldaten gehad in de vorm van cult volgelingen van een zelfbenoemde pedofiele incest massamoordenaar, dit volg gedrag heeft hun onherstelbaar genetisch beschadigd door de incest meer dan 70% van hun leidt hier aan,

  Corona is voor hun gelukkig dodelijker omdat het een gemaakt virus is dat sommige rassen en bloedgroepen harder treft, laten we afwachten wat de echte gevolgen zijn en hopen op zoveel mogelijke zuivering van het kwaad…

  Geliked door 3 people

 15. delamontagne zegt:

  Ook andere Religieus-Leijders hebben zo hun idee over de schuld aan ’t Coronahetze……
  De Paus heeft blijkbaar zijn “Paas-intervieuw “gegeven, eergisteren Woensdag.
  Hij deed een uitspraak die de Klimaat -Gekkies aLs muziek in de oren moet klinken……..
  / * /

  .ROME — Pope Francis said he believes the Chinese coronavirus pandemic is “certainly nature’s response” to humanity’s failure to address the “partial catastrophes” wrought by human-induced climate change.
  De mensheid is verantwoordelijk voor de 0.000000001 % klimaatverschuiving en daardoor is ook het Coronavirus ontstaan.

  BRON:
  https://www.breitbart.com/health/2020/04/09/pope-francis-says-pandemic-is-natures-response-to-human-inaction-over-climate-change/

  Like

 16. Rensk. zegt:

  Nee natuurlijk gaan ze niet schoonmaken. Dat doen de vrouwen en /of slaven altijd in die landen en die zitten amper in die kampen. Allemaal mannen. Zag het al in Noord-Ghana (noord Ghana is Islamitisch) Als de broertjes zin hebben om zich te wassen dan knippen ze met de vingers en gaat zuslief een kwartier lopen(was vroeger 1 tot 2 uur lopen) komen terug met een gigantische ton water op het hoofd. Maken het warm voor de heren en hoppa ze worden op de wenken bediend. Zelf wassen de vrouwen zich met koud water, want geen tijd meer voor nog meer warm water. Teveel te doen. De mannen zitten daar onder de boom thee te drinken en onderwijl gaan de twee vrouwen dat wat ze geoogst hebbeen naar de markt brengen (ongeveer 1.5 uur lopen met en enorme zak pepers op de rug) om te verkopen. Dan geven ze een deel van het geld aan meneer, die er t.z.t. een derde vrouw van kan kopen.

  Ben dus 1 keer in Afrika geweest en weet voldoende. Liever die mensen niet hier. Waardeloze lutsers. Als ondernemers (de grote concerns) hier denken dat ze goedkoop arbeidsvolk hierheen halen dan leven ze in een hele grote droomwereld.

  Geliked door 2 people

 17. Republikein zegt:

  Enige progressie bij die lampenlul want eeuwen geleden werd parfum inderdaad gebruikt om vieze lichaamsgeuren te camoufleren, hij weet niet half hoe gek ie is.
  Een bestandsdeel in lippenstift is paardenzeik, daarom zijn het dan ook edele dieren, deze warhoofden gebruiken kamelenzeik, maar daar weet ie alles van, niet dan, ja toch?
  Dus ergo, geen vooruitgang.
  Achteruit, ik weet niet hoe lang ie wordt.

  Geliked door 2 people

 18. koddebeier zegt:

  Het zijn en blijven toch een stel ongelofelijke debiele zakkenwassers die islam “geleerden”.

  Geliked door 2 people

 19. bobzelf zegt:

  ik ben eigenlijk op zoek naar lucky ,
  die met die kapotte CAPSLOCK

  die graag bewijzen wil zijn van kgb bobzelluf

  PUNT 1
  IK MOEST MET BEWIJZEN KOMEN ???
  ER STAAN ER 5 VOOR JE KLAAR …….
  GRAAG E VEN REAGEREN , EN NIET WEGKRUIPEN
  ALS EU TROL ….
  en ALS ZIJNDE EU TROL MOET DAT EEN MAKKIE VOOR JE ZIJN ,!!!!!!,

  en deze kwam ik net voor je tegen droeftoeter ….. CHINA DID IT WHAHA

  Robert F. Kennedy jr., de neef van voormalig president John F. Kennedy, gaat op Instagram helemaal los op miljardair Bill Gates.

  Gates is een soort dictator die via vaccins de controle probeert te krijgen over de wereldwijde gezondheidszorg, begint Kennedy zijn Instagram-bericht, dat is voorzien van meerdere afbeeldingen.

  “Zijn obsessie met vaccins lijkt te worden gevoed door een messiasachtige overtuiging dat hij is uitgekozen om de wereld te redden met technologie en te experimenteren met inferieure mensen.”

  Dan gaat Kennedy los:
  Gates beloofde polio uit te roeien in India, nam daar de Nationale Adviesraad over en zorgde ervoor dat ieder kind voor zijn of haar vijfde levensjaar 50 poliovaccins krijgt (dit waren er 5). Indiase dokters geven Gates de schuld van een verwoestende polio-epidemie tussen 2000 en 2017 waarbij 496.000 kinderen verlamd raakten. In 2017 zette de Indiase overheid Gates en zijn trawanten uit de adviesraad, waarna het aantal gevallen van polioverlamming aanzienlijk daalde. In 2017 gaf de Wereldgezondheidsorganisatie schoorvoetend toe dat de polio-epidemie was veroorzaakt door vaccins. De meest angstaanjagende epidemieën in Congo, de Filipijnen en Afghanistan zijn allemaal gelinkt aan de vaccins van Gates. In 2018 veroorzaakten zijn vaccins drie kwart van de alle poliogevallen ter wereld.

  In 2014 financierde de Gates Foundation tests met experimentele HPV-vaccins, ontwikkeld door GSK en Merck, op 23.000 jonge meisjes in afgelegen Indiase provincies. Zo’n 1200 meisjes kregen last van zware bijwerkingen, waaronder auto-immuunaandoeningen en vruchtbaarheidsproblemen. Zeven van hen overleden.
  Uit onderzoeken van de Indiase overheid bleek dat Gates onderzoekers financierde die ethische overtredingen begingen: ze zetten kwetsbare meisjes en ouders onder druk, vervalsten toestemmingsformulieren en weigerden medische hulp aan meisjes die ziek waren geworden. Momenteel buigt het Indiase Hooggerechtshof zich over de zaak.

  In 2010 financierde de Gates Foundation een klinische proef met een experimenteel malariavaccin van GSK, waarbij 151 Afrikaanse kinderen om het leven kwamen. 1048 van de 5049 kinderen die meededen aan het onderzoek, kregen last van ernstige bijwerkingen, waaronder verlamming, beroertes en stuiptrekkingen.

  Tijdens de MenAfriVac-campagne in de sub-Sahara vaccineerden zijn mensen duizenden Afrikaanse kinderen tegen meningitis. Tussen 50 en 500 kinderen raakten verlamd. Zuid-Afrikaanse kranten klaagden: “Wij zijn de proefkonijnen van de medicijnmakers.” De voormalige econoom van Nelson Mandela, professor Patrick Bond, omschreef zijn handelwijze als ‘meedogenloos en immoreel’.

  Belangenverstrengeling

  Kennedy verwijst ook naar een artikel in magazine The Nation waaruit blijkt dat Gates niet alleen één van de grootste donateurs is van de WHO, maar ook vele farmaceutische bedrijven financiert die vaccins maken en waar hij een belang in heeft. Zijn Foundation doneerde honderden miljoenen aan onder meer Merck, Sanofi, Eli Lilly, Pfizer, Novartis, GSK, enz

  HET EODT STIL AANDE OVERKANT
  HET WORDT STIL AAN DE OVERKANT

  ANTWOORDEN GRAAG ,

  EN VERTEL WAAR , OME BOB VERKEERD DENKT ???
  schrik dus niet van de enige echte getuige ter wereld ,,,,
  die nog steeds gewoon leeft in CANADA

  MAAR DIE HEBBEN JULLIE NIET MNODIG IN DEN HAAG DENK IK

  BIJ HET MH -17 ONDERZOEK WHAHAHA

  IK WACHT MET SMART OP JE ANTWOORDEN

  OOM KGB BOB

  Like

  • Lucky zegt:

   Je begrijpt NOG STEEDS NIET dat het helemaal niet over bewijzen van de MH17 ging!

   Jij vroeg mij bewijs over een bericht van Breitbart, over een Amerikaanse enquête betreffende Corona en China, dat ik geplaatst had.
   De enquete zélf is al bewijs genoeg en dus vroeg ik JOU OM BEWIJS omdat het bericht zgn niet zou kloppen volgens jou!
   En ja hoor, dan ga je OUT OF THE BLUE als een paranoïde bezetene lopen gieren over euro- trollen en de MH17……..

   Je snap er werkelijk niks van, ga hulp zoeken man, je lijkt wel psychotisch!

   Geliked door 2 people

   • bobzelf zegt:

    AHAAA DE VOLGENDE SMOES VAN EEN EU TROL
    GEINIG
    DAT JE DENKT ERZO MEE WEG TE KOMEN
    ALS JE LINKS EN RECHTS OM JE OREN WORDT GESLAGEN

    EN AL WEKEN ALLES HET BLOG OP RAMT

    MET 17 AANNAMES PER ONDERWERP

    WAARHEDEN ?? 0

    IK GOK JE HEBT DE O. L.O NIET AFGEMAAKT ????

    DE ENQUETTE VAN DE USA LEUGENDIENST ??

    DAT 75 % OF 77 % VAN DE AMERIKANEN DENKEN ??????
    DAT CHINA HET GEDAAN HEEFT

    WHAHAHA , JA DAT ZIJN BEWIJZEN ZAT VOOR EEN EU TROL

    WAT EEN ZELDZAAM LULVERHAAL .

    EN DAN MET EEN KUT EXCUUS WEGSLUIPEN , ALS EU TROL

    LEUK , JE KOMT NOG DIKWIJLS AAN DE BEURT HOOR

    IK DENK DAGELIJKS ,!!!!!! ZAL IK JE LULVERHALEN EVEN ONDERUIT HALEN

    JE BENT TENSLOTTE IN JAARTJE OF 6 HIER NIET DE EERSTE DE BESTE

    BETAALDE EU TROL

    NEXT LOSER ?? OF IS LUCKY DE ENIGE HIER , DACHT HET WEL

    WHAHAHAHAHA

    TOT SPOEDIG

    IK MOEST MET BEWIJZEN KOMEN WANT IK HAD HET DAG EN NACHT OVER DE MH-17

    maar ook daar tracht je aan te ontsnappen met je lulverhalen

    je kunt inderdaad zo bij de ongekozenen aansluiten bij de gestoorden in brussel

    ome bobbieeeeeeeeeeeeeeeeeee

    Like

  • Lucky zegt:

   Je hebt trouwens nog steeds niet in de gaten dat ik je berichten NIET LEES, want met een verwarde persoon kan je toch niet discussiëren.
   Dus stop met die flauwekul en ga je eigen vriendin stalken.

   Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    je hebt alles gelezen , DROPVETER anders kan je niet beweren dat ik het niet begreep TOEN IK je even all USA leugens liet zien

    IK HEB JE AL VERTELD MET JE IQ 45. 5 ,ZEG MAAR MIJN SCHOENMAAT
    dat je dus constant geen waarheden plaatst
    MAAR AANNAMES,
    nou kan je natuurlijk even googelen wat “”aannames zijn “” ???

    en aangezien je dus geen antwoorden hebt op al bob’s bewijzen kruipen eu trollen en werkenden voor landverraders altijd snel weg . dus ik had het niet begrepen ??

    jij schrijft ” hier zijn je eigen woorden HOOR !!!! bij einstein !!!

    KOM ZELF EENS MET BEWIJS, DAAR ZIEN WE NIKS VAN, !!

    dus je liegt en lult uit je nek ,

    je leest niets dus , ?? whahaha ben je echt zo dom
    of is je hersenbeschadiging aangeboren ??

    de breitbart bewijzen whahahaha

    75 % usa lobotomy patienten zeggen in een poll CHINA DID IT ???
    77 % andere USA malloten zeggen IN EEN POLL CHINA DID IT ????

    ZELFS AL DE ANTWOORDEN 100 % WAREN,

    zijn het nog steeds geen waarheden ,,, maar AANNAMES

    je weet zeker dat je de O.L.O hebt afgemaakt ???

    dat zijn geen bewijzen , grapjas

    dit is vragen aan de USA JOSTI BAND , OF ZE GOED GESPEELD HEBBEN
    MET AL DIE LIEVE LACHENDE GELUKKIGE MENSJES

    1e DUS JE LIEGT, !!!!!!
    2e JE KRUIPT WEG, !!!!!!!!
    3e EN GEEFT GEEN ANTWOORD
    4e BRAVO
    5e DE DEFINITIE VAN ?????
    6e EEN ECHTE TROL ,

    KENNER BOB GAAT MET EN GROTE GLIMLACH AAN DE KOFFIE

    LOSERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR LUCKY

    SO WHO IS THE WINNER ??

    OME BOB , DANK U

    Like

   • delamontagne zegt:

    ( ik herinner me alleen flarden van Gr-vloeken, [ veel Christosos erin…)
    Astrajella-/kamoetichristosos, achiriamarinata.
    Waar heb dat nou voor nodig, al dat gescheld op een ander.
    Het is hier een ANTI-ISLAM-BLOG en zoals je waarschijnlijk best weet hebben Grieken een pesthekel aan Moslims.

    Kalinichta…………..

    Geliked door 1 persoon

   • Lucky zegt:

    Beste heer Bron, is het niet voorlopig genoeg geweest met de waanzin van de man die hier steeds over zichzelf in de derde persoon spreekt?

    Geliked door 3 people

   • E.J. Bron zegt:

    U kunt hem eenvoudig negeren . . .

    Like

   • Lucky zegt:

    Ik lees het niet pipo, ik scroll alleen door naar beneden.
    Ga een ander vervelen met die doorgedraaide waanzin.

    Like

   • Lucky zegt:

    Heer Bron, dat negeren had ik al lang genoeg gedaan, en de maat was vol.
    De site lijkt me niet geschikt voor gierende gekken.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Op deze site staat vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel geschreven. En die geldt voor iedereen.

    Webmaster

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Negeren zou werken bij normale en redelijke mensen.
    Niet bij iemand met een ziekelijke aandrang om andere te stalken en daar een dagtaak van maakt.
    1 opmerking/ reactie die niet bevalt., en je kan maanden tot jarenlang hier lastig gevallen worden met oeverloze herhaling en allerlei kinderachtige opmerkingen.
    Sommige schijnen dat nou eenmaal leuk te vinden.

    Nou daar komt ie dan weer, 1…………..2………….3…………….
    Zo als gebruikelijk…………………..

    Geliked door 2 people

   • Piet Snot zegt:

    Valt het langdurig stalken en lastig vallen van andere soms ook onder de vrijheid van meningsuiting hier?
    Is continue op de man spelen soms ook een vrijheid van meningsuiting geworden hier.
    Vele zijn er hier al voor gewaarschuwd of zelfs verwijderd.
    Maar blijkbaar zijn wij hier niet allemaal gelijk met bepaalde gedragsregels en normen.

    Sommige weten niet van ophouden als ze het ergens niet mee kunnen winnen.

    Geliked door 2 people

   • bobzelf zegt:

    eigenlijk wil ik niet met EU trollen discussiëren
    want dit heb ik al zo veel keren gedaan…
    met mensen nou ja, mensen ??? nsbers zeg maaar ….
    de onderkant van de maatschappij …
    anders wordt je ook geen trol ….
    die het niveau niet hebben ….
    de hersens niet hebben ……
    maar zich laten sturen …
    voor 30 zilverlingen ……. en iets met het kraaien van de haan ….
    ze zijn er dus nog steeds ….
    zie lucky loser hier ………………
    gohhhh, komt mijn bijbelse les toch nog van pas ……
    maar aangezien je het toch niet leest , , kan die wel effe whahahahaha

    geweldig om te zien dat je precies 2 fans hebt ,
    precies diegene die OME BOB al een keer en sommige MEERDERE KEREN
    de waarheid hebt verteld
    LEUK OM TE ZIEN DAT ZE DAN daarna GEWOON MAANDEN LANG DE TYPHUS IN HEBBEN
    zoals het goede gereformeerden betaamd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VERGEVEN ?? NOOIT !! BOOS ?? JA ??? HOELANG ? ALTIJD !!!

    hallo Tineke en Tyl uit de moslim driehoek uit den haag
    TIJL is zeg maar “” aanname koning 2 “”

    onze wereldrecord houder is onze nieuwe eigen EU TROL LUCKY !!!

    DE MAN DIE GERUST TIENTALLEN DINGEN PLAATST MET MINIMAAL 17 AANNAMES ,
    EN DENKT DAT ALS JE EEN stuk van BREITBART NEWS plaatst

    en niet 1 HOOR ,,,,, ,nee het houdt niet op , !!

    DUS i.p.v. dat hij zijn informatie effe chequed ??? NEE
    ram het maar naar binnen , naar niemand luisteren
    DUS HET LEVEN VAN EEN ECHTE TROL , BLIJVEN HERHALEN , AANNAMES PLAATSEN
    WANT DAN IRRITEER JE ANDERE MENSEN
    EN TROL EIGEN !!!! VOORAL GEEN ANTWOORD GEVEN, EN WEGLOPEN DANWEL
    WEGKRUIPEN MET ??

    IK LEES NIKS VAN JE , IK SCROLL DOOR, WHAHAHAHAHAHAHA

    ALS JE IETS NIET LEEST . MOET JE DAN OOK NIETS PLAATSEN MET “”EEN KREKEL , MEET DAARBIJ LEKKER RUSTIG WHAHAHA

    DAT STAAT n.l. zo dom , met ik LEES NIKS, IK SCROLLDOOR

    dus vraag ik het nog maar een keer hoor, ???
    JE HEBT WEL DE O.L.O. AFGEMAAKT ?

    OLO = O…ontzettend L ..aag O…nderwijs
    EN
    HIER HEB JE WAT VAN JE USA BREITBART VRIENDEN :

    The site has published a number of conspiracy theories,[12][13] and intentionally misleading stories !!!!!

    DUS DOE ER WAT MEE, , , O SORRY JE LEEST DIT NIET, DOM BOBBIE

    ROEP ALS ECHTE ZIELIGE KLEUTER : bertttttttttt hij doet het weer .

    dus je kunt op mij wachten op mijn volgende reactie ,,

    ALS JE DIT VUIL , WAT NIEMAND LIKE’S GEEFT BLIJFT PLAATSEN

    WAARHEDEN , UITSTEKEND,

    LEES HET NOG MAAR EEN KEER, JE FAVORIETE USA VUILNIS BAK :

    The site has published a number of conspiracy theories,[12][13] and intentionally misleading stories

    THE PUTIN DID IT KRANT !!!
    HET WAS EEN BUKRAKET , EEN RUSSISCHE !!

    PUTIN MOORDENAAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ZEG MAAR HET A.D. VAN SOROS

    GEGROET BESTE TROL , JE STAAT OP MIJN LIJST
    ZOLANG JE , DIE FENOMENALE ONZIN VAN JE BLIJFT PLAATSEN

    ik ben wel reuze benieuwd ik heb toen de advertentie gezien , wat dat nou betaald om sites als EJ,BRON te komen bezoeken om mensen te foppen
    ja Bert , is volop fan van de EU en brussel ik weet het

    trouwens ook Geert haterttttttt

    dus hoeven ze jou als loser toch niet te sturen ???

    DUS JE BENT DOOR DE MAND GEVALLEN

    MAAR ACHHH JE LEEST HET TOCH NIET, . DUS GEEN REACTIES ??

    WHAHAHAHAHAH

    dus knuffel je 2 a 3 fans maar, veel meer zullen het er niet worden !!!!

    hoor Tineke en TIJL , en HEINTJE MIJN EIGEN HEINTJE NATUURLIJK

    die komt zo

    JA HIJ LEEST HET NIET ZEI DE TROL , DUS EEN PRETTIG WEEKEND ??

    ome vladibob

    Like

   • bobzelf zegt:

    NOU NOG ENE KEER DAN ,

    zijne KONINKLIJKE EU DOMHEID LUCKY THE LOSER ,,, blijft reageren , ??????

    MAAR ROEPT ??? DAT IK JE BERICHTEN NIET LEES ??? WHAHAHAHAHA ,

    LEES NOU WAT JE SCHRIJFT , BESTE HERSENBESCHADIGING ???

    17 SECONDEN NADAT BERT MIJN GEWELDIGE STUK PROZA PLAATST

    REAGEER JE, MET DIE WITTE EU OPBLAASPOP , WHAHAHAHA

    goeie foto van jezelf trouwens , WAS MET DE CARNAVAL HOOP IK ?

    wat is de overtreffende trap van ?? DOM , DOMMER ?? DOMST ?

    of ??

    ben je op jonge leeftijd uit het klimrek geflikkerd in de speeltuin met je harsus op een betontegel ??
    waarna je na ziekenhuis bezoek en onderzoek, gewoon weg bent gestuurd
    vanwege het ontbreken van werkende hersencellen ????

    ZO GENOEG GELACHEN ,

    EU TROLLEN , verdwijnen soms zelf , na langdurig zwijgen

    OME BOB . gaat effe zijn meissie stalken , dank nog voor de tip !!!

    In rotterdam heet dat EFFE OP JE DUIMEN STAAN .

    en nee ik stuur de foto’s niet op . whahahah

    laterrrrrrrr

    BOB THE GENIUS

    Like

   • Gienekehado zegt:

    ‘Praten is zilver, zwijgen is GOUD!!!’

    Like

  • @ Bobzelf
   Die zaken die je hier benoemd waarbij Bill Gates bij betrokken was zou je daar wat links van kunnen plaatsen of ze eventueel via de webmaster aan mij toe laten komen.
   Dat zijn namelijk heel interessante dingen die je daar noemt en Ik zou die graag door willen spelen aan een aantal kennissen van mij die niet specifiek antvax zijn maar wel willen waarschuwen.

   Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    Henkioooooooooooooooooooo
    dit wordt een drukke morgen

    EERST EVEN DIE “”LUCKY “” EU TROL NOG 1 X VERTELLEN WAT IK VAN HEM DENK
    MET WAT TROLL BEWIJZEN ……….
    hij leest toch niks, maar ik zal even zijn weekend verzieken whahahahaha
    wat een oen, ik lees niks van je, whahahaha , over geniale domheid gesproken

    DAARNA PIET SNOT ZIJN KORTE TERMIJN GEHEUGEN EVEN REPAREREN , ZONDER IN BLOG REGEL 4 TE VERVALLEN, DIE HIER PAS JAARTJE OF 6 , A 7 ZIT TE ZEIKEN
    INCL EEN BAN DOOR ONZE BERT !!!!

    EN VOOR DE GOEDE ORDE : :

    IK HEB OOK VOOR JE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!””SCROLL EINSTEIN “” NOG EVEN WAT…. EEN STUK OF 5 putin did it mh -17 leugens “”het was een bukraket ontrafeld, waardoor dat hele process dus gewoon vanwege alle leugens
    gewoon afgeblazen kan worden en Rutte en frans Timmermans wegens moord met voorbedachte rade gearresteerd kunnen worden
    en simpel VUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRR

    DUS SCROLL EFFE TERUG NAAR VRIEND EINSTEIN , dank u

    EN DIE BEWERINGEN VAN KENNEDY ??
    nou die staan hierboven , en ik wil wel effe zoeken hoor
    maar
    ik vond dat , tenminste een stuk met open beweringen waar hij BILL GATES
    DUS GEWOON VAN DIT BESCHULDIGD
    NOU alaan de hoogste boom hebben opgehangen

    KILL BILL IS DOODSTIL GEBLEVEN, DIE WEET ALS JE GESCHOREN WORDT , MOET JE STIL BLIJVEN ZITTEN ,
    EN HOPEN DAT HET OVERWAAIT

    DAT GAAT onze kanjer hier HEINTJE DAVIDS a.k.a. PIET SNOT ZO OOK DENKEN , HAD IK MIJN MUIL MAAR GEHOUDEN

    WAT HIJ OOK AAN BERT HAD BELOOFD, WHAHAHAHAHA

    ZO IK GA EVEN FACE TIMEN MET MIJN ZUSSIE IN NEDERLAND

    EN dan gaat het vreselijke gezaag weeer beginnen

    effe oefenen

    BERRRRRRRRRRTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT HIJ DOET HET WEER
    BERT , IK KAN ER NIET MEER TEGEN , KAN JIJ HEM BLOKKEN ??

    DAN KAN IK ALS EU TROL , DE NEDERLANDERS HIER VERDER INDOCTRINEREN MET USA LEUGENS, EN ONWAARHEDEN , EN BILL GATES INJECTIES
    ..
    JA IK KOM ER ZO AAN
    BESTE EU TROL MET 1000 AANNAMES, “”BREIDTBART GEZEUR EN

    BEWIJZEN ?? 0 IK HERHAAL ZERO , DAN WEL NICHTS
    DANWEL NOPPES , DAN WEL RIEN ,, DAN WEL ZILCHHHH

    GODEMORGEN TROOUWENS “” KALIMERA ”

    Like

   • Lucky zegt:

    Geliked door 2 people

   • Lucky zegt:

    Hoe langer je doorgaat, hoe meer je bewijst een klein, zielig en hysterisch mannetje te zijn dat alleen maar wild om zich heen slaat omdat hij ongelijk heeft.
    Boehoehoe….

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    HENK
    hier heb je het originele stuk ……
    google verder……. india 496.000 dead children by bill gates

    en je zou zo gelijk GEBUKT in de rij gaan staan in je blote reet

    VOOR DE INJECTIES VAN KILL BILL

    ER ZIJN ER VEEL MEER OVERLEDEN NA ZIJN FIJNE INJECTIES
    DAN BETER GEWORDEN

    HUGGIE

    OME BOB KOMT TIE

    Image may contain: 1 person
    Previous Next
    Like

    React

    Comment

    Share
    Uniting Healthcare Professionals Against Mandatory Vaccination
    RFK Jr. has thrown down the gauntlet in calling out Bill Gates.

    “Promising to eradicate Polio with $1.2 billion, Gates took control of India ‘s National Advisory Board (NAB) and mandated 50 polio vaccines (up from 5) to every child before age 5. Indian doctors blame the Gates campaign for a devastating vaccine-strain polio epidemic that paralyzed 496,000 children between 2000 and 2017.

    In 2017, the Indian Government dialed back Gates’ vaccine regimen and evicted Gates and his cronies from the NAB. Polio paralysis rates dropped precipitously. In 2017, the World Health Organization reluctantly admitted that the global polio explosion is predominantly vaccine strain, meaning it is coming from Gates’ Vaccine Program. The most frightening epidemics in Congo, the Philippines, and Afghanistan are all linked to Gates’ vaccines. By 2018, ¾ of global polio cases were from Gates’ vaccines.

    In 2014, the Gates Foundation funded tests of experimental HPV vaccines, developed by GSK and Merck, on 23,000 young girls in remote Indian provinces. Approximately 1,200 suffered severe side effects, including autoimmune and fertility disorders. Seven died. Indian government investigations charged that Gates funded researchers committed pervasive ethical violations: pressuring vulnerable village girls into the trial, bullying parents, forging consent forms, and refusing medical care to the injured girls. The case is now in the country’s Supreme Court.

    In 2010, the Gates Foundation funded a trial of a GSK’s experimental malaria vaccine, killing 151 African infants and causing serious adverse effects including paralysis, seizure, and febrile convulsions to 1,048 of the 5,049 children.

    During Gates 2002 MenAfriVac Campaign in Sub-Saharan Africa, Gates operatives forcibly vaccinated thousands of African children against meningitis. Between 50-500 children developed paralysis. South African newspapers complained, “We are guinea pigs for drug makers”.

    Nelson Mandela’s formar Senior Economist, Professor Patrick Bond, describes Gates’ philantropic practises as “ruthless” and immoral”.

    In 2010, Gates committed $ 10 billion to the WHO promising to reduce population, in part, through new vaccines. A month later Gates told a Ted Talk that new vaccines “could reduce population”. In 2014, Kenya’s Catholic Doctors Association accused the WHO of chemically sterilizing millions of unwilling Kenyan women with a phony “tetanus” vaccine campaign.

    Independent labs found the sterility formula in every vaccine tested. After denying the charges, WHO finally admitted it had been developing the sterility vaccines for over a decade. Similar accusations came from Tanzania, Nicaragua, Mexico and the Philippines.

    A 2017 study (Morgensen et.Al.2017) showed that WHO’s popular DTP is killing more African than the disease it pretends to prevent. Vaccinated girls suffered 10x the death rate of unvaccinated children.
    Gates and the WHO refused to recall the lethal vaccine which WHO forces upon millions of African children annually.
    Global public health advocates around the world accuse Gates of – hijacking WHO’s agenda away from the projects that are proven to curb infectious diseases; clean water, hygiene, nutrition and economic development. They say he has diverted agency resources to serve his personal fetish – that good health only comes in a syringe.

    In addition to using his philantropy to control WHO, UNICEF, GAVI and PATH, Gates funds private pharmaceutical companies that manifacture vaccines, and a massive network of pharmaceutical -industry front groups that broadcast deceptive propaganda, develop fraudulent studies, conduct surveillance and psychological operations against vaccine hesitancy and use Gates’ power and money to silence dissent and coerce compliance.

    In this recent nonstop Pharmedia appearances, Gates appears gleeful that the Covid-19 crisis will give him the opportunity to force his third-world vaccine programs on American children.”

    Robert F. Kennedy Jr

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Lucky, over een jaar is die gek hier nog steeds mee bezig, wedden.
    En maar herhalen…….en herhalen………en herhalen………steeds weer hetzelfde verhaal.
    Maar dat hou je toch met mensen die zich zelf niet bewust zijn dat ze dement zijn.
    Wat je al zegt, meer dan hysterisch geschreeuw is niet.
    Het wordt met de dag zieliger.
    Maar je ziet het, negeren werkt niet tegen totale gestoorde gekken.
    En iedereen die jou of mijn een like heeft gegeven, is vanaf nu ook de lul.
    En dat mag allemaal hier, tot vervelens aan toe.
    Je zal toch godverdomme zo’n achterlijke buurman hebben die er een dagtaak van maakt om zijn omgeving te treiteren.

    En ook hier komt ie weer achteraan met ze geschreeuw, vaste prik.

    Geliked door 2 people

  • bobzelf zegt:

   mag ik u voorstellen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   de heer PIET SNOT a.k.a. HEINTJE DAVIDS ,the mummy returns !!!
   ,
   DE MAN DIE EEN BAN KREEG WEGENS 7 JAAR ONGEVEER TREITEREN
   MENSEN BELEDIGEN ,zeuren en zuigen en ik dacht het beledigen van onze QUIZ MASTER BERT ???
   maar toen was ik hier effe niet , en ik praat niet graag in “” aannames “”
   whahahahaah

   Daarna , op zijn knieën terug kroop , met de mededelingen dat hij veel te hard altijd reageerde en zich in zou houden
   nou ja, dit niveau !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mensen hebben een KORTE TERMIJN GEHEUGEN VAN 1 UUR ?? schat ik in ???

   dus na bert’s mededeling of lucia ?? niet met grote letters wilde schrijven ………
   omdat hij aan 1 Bobzelf genoeg had ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

   werd onze berenklauw fan ,,,,,,,DUS , BOOS , BOOS……. BOOS, EN GING BERT VERLATEN ,, nou mooi toch ???

   nou als ik roep dat ik weg ga, kom ik niet 36 uur later terug , en doe net of er niks gebeurd is en of ik gek ben ,

   HEINTJE DUS WEL , en ZET GELIJK WEER DIE GROTE TOETER OPEN !!..

   het eerste wat hij dus deed , nadat ik ome bob !!!! NETJES gevraagd had, AAN BERT of hij het leuk vond als ik terug kwam ???
   was,
   HELEMAAL UIT ZIJN DAK GAAN , DAT HIJ !!! …….. DIE ALTIJD MENSEN DE WAARHEID ZEI ( wat is daar eigenlijk mis mee ?? )
   HIER weer terug kwam, en dat dan alles ???? weer over nieuw zou starten ??? .
   dus die meneer begint dus vanaf dag 1 dat ik ome bob binnen komt te zeiken tegen Bert,
   HEEFT U HEM ??
   MOOI !!!

   DUS deze zeurkous die treurwilg , die hier ….
   niet verder komt, dan dat hij een frietje pindasaus met
   een berenklauw wel mist in deze leuke corona peridode ….

   heeft ook in een hunebed gewoond , waar ze geen vuil ophaalden

   eerst lange tijden knuffelen met die queen of berts blog
   THERESA SS GEISSLER onze gele jurk uit WOODSTOCK tijden
   die miste ook wat hersencellen , maar die wist het gelukkig van haar zelf

   ZEI ZE, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   MAAR HAAR KORTE TERMIJN GEHEUGEN WAS 7 MNIUUT 10 SCHAT IK

   waarna een maandenlang gevecht ,en beledigingen plaatsvond
   tussen Theresa SS en onze heintje, WAAR WERKELIJK DE HONDEN GEEN BROOD VAN LUSTEN
   ik heb dat heerlijk vanaf de zijlijn aangezien , en veel moeten lachen

   WANT HIJ SCHRIJFT DIT DUS OVER OOM BOB
   TEGEN BERT

   GISTEREN :

   Negeren zou werken bij normale en redelijke mensen.
   Niet bij iemand met een ziekelijke aandrang om andere te stalken en daar een dagtaak van maakt.
   1 opmerking/ reactie die niet bevalt., en je kan maanden tot jarenlang hier lastig gevallen worden met oeverloze herhaling en allerlei kinderachtige opmerkingen.
   Sommige schijnen dat nou eenmaal leuk te vinden.

   Nou daar komt ie dan weer, 1…………..2………….3…………….
   Zo als gebruikelijk………………….

   dus deze zeur tevens treur wilg schrijft dit , whahahahaha 7 jaar aan het zeiken

   hier komt epistel nr, 2 , beeeerrtttttttttt hij doet het weer !!!

   LEES VOORAL DE INTELLIGENTE LAATSTE 2 ZINNEN WHAHAHAHA

   GENIAAL , dan denk ik dat je laatste werkende hersencel ook gestopt is
   whahahaha

   Valt het langdurig stalken en lastig vallen van andere soms ook onder de vrijheid van meningsuiting hier?
   Is continue op de man spelen soms ook een vrijheid van meningsuiting geworden hier.
   Vele zijn er hier al voor gewaarschuwd of zelfs verwijderd.
   Maar blijkbaar zijn wij hier niet allemaal gelijk met bepaalde gedragsregels en normen.

   Sommige weten niet van ophouden als ze het ergens niet mee kunnen winnen.

   ZEGT HEINTJE a.k.a. PIET SNOT, DIE JAAAR IN JAAR UIT ZIJN FRICANDELLEN VRIENDIN UIT ALKMAARR AF HEEFT GEMAAKT HIER

   zo dat wilde ik even kwijt

   dus snottebel,
   je hebt de hersens niet ,
   het korte termijn geheugen niet
   en het niveau niet
   dus ga lekker een patatje pindasaus halen met een berenklauw
   DAT IS PRECIES JE NIVEAU IN DIT LEVEN

   gegroet , ik ben met mijn mooie meissie een uurtje naar het strand

   lekker rustig o jaaaa

   griekenland nu ook vreselijk hoor ………… 93 !!! doden

   nederland met uw RIV.. Moordenaars expert team advies
   en
   UW MOSSELRUGGENGRAAT SLECHTS…………… 2511

   GAAT GOED HE, . ?????

   Like

   • Lucky zegt:

    PESTKOP!
    Begin je nu ook anderen, zoals Piet Snot die niet bang voor je is, aan te vallen?!
    Je bent gewoon een pester die door middel van intimidatie zijn doel wil bereiken en doet dat door te schreeuwen, vloeken en proberen angst in te boezemen.

    Wat houdt iemand bezig om dit gedrag te vertonen?
    Het is in feite een stukje machtsvertoon om hun doelwitten te controleren.
    Feitelijk heeft de pester zelf een groot probleem, want het is de enige manier waarop hij of zij zich kan handhaven in het volwassen leven
    Je zoekt een podium je te kunnen profileren als het “baasje”.

    Niemand trapt erin, LOSER!

    Geliked door 2 people

   • bobzelf zegt:

    lucky onze eu trol op 13,28

    luister dombo , ga stukken plaatsen zonder aannames
    ALS DAT MAG VAN BRUSSEL ????
    en niet dat
    BREITBARTH GELUL
    ,
    EN OME BOB
    HOEFT ZICH NIET TE HANDHAVEN IN HET VOLWASSEN LEVEN

    DAT HEEFT HIJ 37 JAAR LANG GEDAAN , AAN DE TOP !!
    bij HELE GROTE en het grootste bedrijf ter wereld MITSUBISHI ……

    en is op zijn 52 met pensioen gegaan , whahahahaha

    dus je hebt geen idee tegen wie je het hebt !!

    EN DAT WIL IK GRAAG ZO HOUDEN . WHAHAHAHA

    en Piet snot, je vriendje nu , ja losers zoeken altijd elkaar op !!!!!!

    whahahaha , dus veel plezier,
    hoppa samen een patatje pindasaus halen met een berenklauw

    En blijf lekker slapen, kunnen jullie je onzin aan elkaar kwijt

    heb je de levenslijn van je vriendje hier boven gelezen ??

    dat is piet snot,……. heintje davids miezerige hele leven

    gegroet , ik ga lekker tegen mijn mooie meissie aanliggen

    LOSERS ALLER LANDE VERENIGD U , PIET HEEFT EEN NIEUWE VRIEND

    BEIDEN NIET OPGEWASSEN TEGEN 1 ECHTE HETERO DIE DE WAARHEID
    SCHRIJFT

    GEGROET MANNEN NOU JA, ZEURPIETEN ZEG MAAR

    TOT MORGEN DENK IK WHAHAHAHAHAHAAH

    ik denk dat jullie vannacht door je nest liggen te stuiteren

    MOOI , DAT WAS OOK DE BEDOELING
    WELTERUSTEN KLEUTERS

    BOBZELF

    Like

   • Lucky zegt:

    Ik ben trouwens géén vent.

    Like

 20. koosv8 zegt:

  Als ik het toch mocht regelen allemaal voor één week. Daarna weet ik zeker dat ze liever hebben dat ik nog een tijdje blijf. Maar dat gaat nooit gebeuren, en daarom wordt WILDERS ook weggezet als oud vuil. De democratische nazi’s partijen. Wat een walgelijke zooi.

  Like

 21. Mary zegt:

  Een “Islamgeleerde”, hij kan dus een boek lezen, verder komen ze over het algemeen niet, wat hebben ze nou eigenlijk ooit gepresteerd behalve dood en verderf zaaien, “invloedrijk” met hun haat prediken ja dat wel, hun kont insmeren met olie voorkwam corona was ook van zo’n Islam nut…….

  Like

 22. karton zegt:

  Ik zag staan : “islamgeleerde” en stopte ogenblikkelijk met verder lezen.
  Lijkt mij zeer onwaarschijnlijk zoniet onmogelijk, een “islamgeleerde”.
  In dat soort landen bestaan die n.l. niet ; een geleerde aldaar is iemand die z’n voor- én achternaam foutloos kan schrijven en voor een geleerde moet je toch ook kunnen lezen, weet ik; maar dat kan dat zootje niet !

  Like

 23. karton zegt:

  Als een islamgeleerde zegt : “Covid-19 is een soldaat van Allaaf”, stop dan maar met lezen want bij ’t lezen van bovenstaande weet u zeker met een volkomen imbeciel te maken te hebben.

  Like

 24. Monalisa zegt:

  Ik heb een moslim nog nooit zijn billen zien afvegen als hij zijn behoeft doet op een parkeerplaats al wij naar het zuiden rijden, ze hebben onder die grote jurk zelf geen onderbroek aan.

  Like

 25. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Omdat ze altijd in de stront lopen en het zelf nog nauwelijks ruiken moeten ze hun schoenen uit doen in de kotsmee. Wat je dan ruikt wil nog geen stinkdier weten!

  Geliked door 1 persoon

 26. kampersrene zegt:

  islamgeleerde ? hij heeft met moeite zijn lagere school afgemaakt het leren lezen en schrijven was al een hele opgave wat hij wel leerde van een andere geleerde …..was zijn kont na een schuitpartij wassen met water en niet met zijn baard

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s