Tweet van Geert

Screenshot_235

We moeten níet met geld gaan strooien in het buitenland voor landen die er er zelf een financiële puinhoop van hebben gemaakt. Dat is geen solidariteit, maar stupiditeit. We moeten wèl miljarden pompen in onze eigen zorg en economie en heel snel een #Nexit realiseren!

PVV normale grootte

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter: Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Geert Wilders, gezond realisme, Nationalisme, Patriottisme, PVV. Bookmark de permalink .

13 reacties op Tweet van Geert

 1. Pingback: Tweet van Geert | Schivor

 2. Hovawart zegt:

  Hoe kun je jezelf op de borst kloppen als je bij voorbaat al weet dat de kneiterharde garanties die er gesteld zijn, met voeten zullen worden getreden……..geen lidstaat dat zich aan de voorwaarden zal houden…..onze politiek is te soft en goedgelovig, jammer dat enkel de burgers daar weer de dupe van zullen zijn.
  Goed Gedaan! hoor Wobke, kom maar efkes wisselen.

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Inderdaad. Op papier worden “keiharde” afspraken geformuleerd maar onder tafel wordt geschoven met miljarden. Wie gaat dat controleren in een systeem dat zo corrupt is als de neten. Er is maar een garantie dat je zelf de baas bent over je geld en investeringen en dat is een nexit.

   Like

 3. Piet Snot zegt:

  Uiteindelijk zijn wij het die het allemaal zullen moeten afbetalen door enorme lastenstijgingen.
  Al worden de huren gemiddeld 2000euro, het zal ze daar 1 grote zorg zijn.
  Tot we allemaal op straat staan, dan valt er niks meer af te lossen.
  Als dat hele corona gedoe is afgelopen zijn de banken en deurwaarders weer even genadeloos als altijd voor iedereen die hierdoor in de financiële problemen zijn gekomen.

  Geliked door 3 people

 4. karton zegt:

  Eén van de zeer weinige politici in Nederland met gezond verstand……… de heer Wilders !!! Daar blijkt r..tkevertje Jetje een ongewassen peutertje bij !

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Iemand schreef een tijdje geleden een verhaal in de krant naar aanleiding van de Zuid-Europese landen die om geld bedelen terwijl ze er zo’n zooitje van hebben gemaakt over een bekende fabel van La Fontaine (1621-1695). En deze fabel ging ongeveer zo:

   De krekel en de mier

   De kortzichtige krekel sjirpte constant dag en nacht, zo lang het zomer was,

   Zijn buurvrouw, de mier, was echter bedrijvig en zijn kroop op en neer door ’t gras om, m zich op de winter voor te breiden. “Ik vrolijk je wat op,” zei de krekel. “Kom, luister naar mijn lied.”

   Zij schudde nochtans nijdig met haar kop: “Een mier moet werken en die luiert dus niet!”

   Toen na een tijd de vrieswind kwam, hield onze krekel er subiet mee op.

   Geen larfje of geen sprietje meer: droef schudde hij hierna zijn kop omdat hij zich niet had voorbereid op slechte tijden. Doornat, koud en hongerig kroop hij toen naar ’t warme mierennest.

   Hij klopte daar aan en toen de mier verscheen zei de krekel: “Ach, juffrouw mier, geef mij alsjeblieft wat eten voor de rest

   Van deze barre winter. Ik betaal hierna met rente terug,

   Nog vóór augustus, een krekelwoord is geen woord en zweren doe ‘k niet vlug!” “Je weet dat ik tenslotte aan niemand uitleen,”

   Zei buurvrouw mier toen uiteindelijk heel gemeen:

   “Wat deed je namelijk toen de zon nog straalde?

   En ik wijselijk mijn voorraad binnenhaalde?”

   “Ik zong toch voor jou,” zei zacht de krekel. En de mier antwoordde: “Daaraan heb ik als mier een hekel! Toen zong je zorgeloos en nu ben je hierdoor straatarm.

   Dus dans nu maar in de kou, dan krijg je ’t toch wel warm!”

   Wie leeft van kunst en kortzichtigheid gaat door voor gek. Vaak lijdt hij, als het te laat is, honger en gebrek.

   En zo is het ook een aantal inwoners en politici in landen als Spanje, Italië, Portugal en Griekenland (uitzonderingen daargelaten) vergaan omdat zij een te kortzichtige kijk op het leven hadden en meenden dat anderen hen wel zouden verwennen, gelijk aan de mier! Helaas waren veel Noord-Europese landen inderdaad toen gul voor hen tot het helemaal uit de hand liep en men wel “Nee!” moest zeggen tegen dat uitlenen van geld dat nooit werd teruggeven!
   Wie namelijk constant van de hand in de tand wil leven en kortzichtig leeft die is het niet waard om geld en goed aan uit te lenen en ik heb persoonlijk al drie keer geprobeerd om bij het station van ‘s-Hertogenbosch uit de buurt van een opdringerige bedelaar te blijven die blijkbaar dacht dat ik hem ook steeds geld wou geven!
   Maar ik dacht bij mezelf dat ik ook keihard voor mijn geld moet werken en beslist GEEN figuren wil onderhouden die mij iets te opdringerig zijn en anders had die vent maar naar de bijstand moeten afreizen of gaan werken!
   Want ik ben persoonlijk liever een ijverige mier dan een bedelende krekel ofschoon in een tekenfilm van Walt Disney uit de jaren ’30 de desbetreffende krekel WEL bij de mieren mocht logeren in ruil voor het maken van muziek voor hen!

   Like

 5. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/04/wilders-kraakt-euroakkoord-hoekstra-waanzin-knoflooklanden-rijkelijk-beloond-geen-overwinning-maar-capitulatie/

  Wilders kraakt euroakkoord Hoekstra: ‘Waanzin! Knoflooklanden rijkelijk beloond, geen overwinning maar capitulatie’

  Terwijl minister Hoekstra van Financiën de horlepiep danst vanwege het akkoord dat hij sloot met Italië en de andere eurolanden over de wijze waarop de coronacrisis betaald moet worden, is PVV-leider Geert Wilders een heel stuk minder tevreden. Hij vindt dat het akkoord geen “overwinning” voor Nederland inhoudt. Integendeel: het zou een onvoorwaardelijke overgave inhouden.

  “Hoekstra door de pomp. 540 miljard euro over de balk gesmeten, knoflooklanden die lak hebben aan alle financiële regels nu toch rijkelijk beloond. Dit is geen overwinning maar financiële capitulatie. Waanzin.”

  Geliked door 2 people

 6. verwardeman zegt:

  Mijn stem HEB je , vooropgesteld dat we dat volgend jaar nog mogen , indien de NWO de
  wereld niet heeft overgenomen met corona als smoes / kapstok / DEKMANTEL .

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ verwardeman.
   Mijn stem gaat zéker naar de PVV of FvD.
   Nog ff afwachten hoe de heer Baudet het verder doet; van dhr. Wilders weet ik het wel, duidelijkheid en vóór de Nederlanders en zó hoort een Nederlandse politicus ook te handelen. Als ik dan zo’n clown als Hoekstra hoor lullen over de deal, dan vraag ik me af waarop zo’n man is geselecteerd om minister te worden. Hij verliest op alle fronten maar vertelt zónder tranen in z’n ogen, dat hij z’n poot strak heeft gehouden. Het bedrag wordt NIET aangewend voor Economische hulp aan Italië , maar als hulp om het corona-virus te bestrijden. M’n buurjongetje van 8 jaar begreep het ook : “Die meneer heeft ons bedrogen en hij liegt nú wéér” , zij m’n buurjongetje. Ik heb hem bemoedigend over z’n krullenbol geaaid en een snoepje gegeven, beide handelingen van mijn zijde opvoedkundig volkomen onjuist, ik weet het, maar ik kon ’t niet laten. Héél fijn om zo’n wijs buurjongetje te hebben.
   Hoekstra zou eens met hém moeten gaan praten, kan hij, Hoekstra, iets van leren.

   Geliked door 1 persoon

 7. karton zegt:

  Was te verwachten, deze capitulatie van Hoekstra, die aan ons wordt “verkocht” als een zege. En wéér zijn we besodemieterd door dat linkse geteisem van VVD , CDA, DDR66 en de charistelijke Henkies van de CU ! Ben wel benieuwd hoeveel de pensioenen gekort gaan worden en hoe hoog de btw op levensmiddelen wordt , want reken maar dat óns een poot wordt uitgetrokken mensen; de “elite” heeft er geen last van.

  Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  Ongelooflijk
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/04/zorgpersoneel-merkt-niks-van-opgeschroefd-aantal-virustesten-heel-groot-tekort-aan-tests/

  Zorgpersoneel merkt niks van ‘opgeschroefd’ aantal virustesten: ‘heel groot tekort aan tests!’

  Eind maart kondigde zorgminister Hugo de Jonge aan dat het aantal virustests voor corona flink zou worden opgeschroefd, met name om zorgpersoneel te kunnen screenen. Maar die blijken er bar en bár weinig van te merken! Nederland hobbelt weer eens achter de feiten aan…

  Vakbond Nu’91 deed onderzoek onder ruim 2.500 zorgmedewerkers. Maar liefst 60 procent beweert dat mogelijk besmette collega’s niet actief worden getest. Bij de gehandicaptenzorg is dit zelfs 74 procent. 55 procent zegt geen verbetering te zien na de aankondiging door de minister. Een zorgmedewerker verklaart: “Er moet eerst intern worden vergaderd om te bepalen hoe hier mee om te gaan.” Een ander geeft aan: “Alleen als je aan alle klachten voldoet, word je getest.” En misschien nog wel het ergste citaat: “Slechts 20 procent van de zorgmedewerkers – vooral ziekenhuismedewerkers – laat weten dat er sinds maandag daadwerkelijk meer wordt getest

  Like

 9. ronjaspers zegt:

  Ik ben maar een simpele boerenlul,maar dit is toch redestribution of wealth.Communisme pur sang.

  Like

  • karton zegt:

   @ ronjaspers
   @ Lucky.
   Het is u toch zeker niet ontgaan dat het volgevreten varken Otten, “senator” 1ste Kamer, een voorstel heeft ingediend waarin staat dat leden van de 1ste Kamer en leden van de “regering” als eersten in aanmerking komen voor een corona-test ?? De smeerlap !!
   Daar zijn alle voorradige testkits naar toe gegaan , zoals in ’t communisme : iedereen is gelijk maar de “politici” zijn IETS méér gelijk !!!!

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s