VIDEO The Bossmaker: “Globalisme is dictatuur”


Oud VVD-Kamerlid Ybeltje Berckmoes interviewt Bossmaker Ronald Heister. 

De wereld zoals wij die hebben gekend, is ten einde. In de wereld ná corona ontstaat een heel nieuwe wereld, waarin alles waar wij mee vertrouwd zijn, verandert. In de tussentijd lijken angst en verwarring uw slechtste raadgevers te zijn. Bossmaker helpt professionals en burgers zich voor te bereiden op deze nieuwe wereld. Want hoe goed bent u zowel professioneel en als burger voorbereid op het leven ná corona? Op dit moment rolt president Trump de People’s Economy voor ons uit. Wat is die People’s Economy. En wat kunt u nu doen om zich hierop voor te bereiden? Wat zijn de consequenties voor uw bedrijf, uw carrière, uw vermogen, uw gezin? Wereldwijd verliezen burgers en ondernemers het vertrouwen in onze overheden, regeringen en instituties. De autoritaire en totalitaire globalistische instituten als VN en EU zijn op sterven na dood en zullen hervormd moeten worden. Regeringen zullen het belang van de burger weer voorop moeten stellen. Het monetaire op schulden gebaseerde bankensysteem is failliet. En wat kunt u nu doen om zich hierop voor te bereiden? Wat zijn de consequenties voor uw bedrijf, uw carrière, uw vermogen, uw gezin? Hoe staat het met die dubbele globalistische Agenda 2030 van de Verenigde Naties, die tot voor kort van land tot land over al onze sectoren (geld, voedsel, geloof, economie, milieu) is uitgerold? Een agenda die de burgers hun vrijheden ontneemt, geld kost en steeds hetzelfde stramien lijkt te hebben? Wordt de vorming van de Nieuwe Wereld Orde nu een halt toegeroepen? In The Bossmaker spreekt de bekende PR & Marketing Bossmaker Ronald Heister over de enorme paradigma-verschuiving die momenteel plaatsvindt in de wereld. Wat zijn de gevolgen voor u als burger en ondernemer? En wat u kunt doen om u voor te breiden op wat komen gaat? Word lid van Bossmaker en ontvang onder andere de Bossmaker Times nieuwsbrief: https://bossmaker.nl/membership

Ronald Heister

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO The Bossmaker: “Globalisme is dictatuur”

 1. Monalisa zegt:

  Toch even wat anders plaatsen. Alles waar Mark Rutte goed in is zie je nu maximaal. De zorg in 12 jaar om zeep geholpen, alles zwaar verhoogt. U pensioen naar de kloten. U levens stijl word 1,5 meter uit elkaar, alle centen gaat naar de EU, de vluchtelingen zijn welkom er word niks teruggestuurd, en dan denk Mark Rutte dat hij de heer is op deze stille zaterdag.

  Liked by 3 people

  • Dan is hier de vraag van toepassing of in Nederland (Europa) de vergoedingen van de behandeling ook een paar keer over de kop zijn gegaan en als het antwoord ja blijkt te zijn er eens een groot onderzoek plaats zou moeten vinden.
   Daar staat dan wel weer tegenover de vraag wie zou zo’n onderzoek moeten doen.
   In ieder gevaal niemand die verantwoording schuldig is aan de regering.

   Liked by 1 persoon

 2. boorzalf zegt:

  In deze video moet je kijken vanaf minuut 17, de rockefellers rothschilds en de george sorors willen de wereld schaal naar hun hand zetten. Trump gaat hier tegen in.

  En covid 19 past precies in de planning. Geen contant geld meer bij supermarkten, geen samen scholing meer enz..

  Liked by 1 persoon

 3. Claudi Verhoeven zegt:

  treurig dat de EU de gaatjes in de broekriem tot op de millimeter heeft geregeld,maar onze bescherming tegen een moordlustig kunstvirus niet echt belangrijk vond

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s