Waanzin! Reisorganisator biedt cruiseschip voor de opname van migranten aan – Brussel wijst af

Screenshot_248

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Ook een toeristische onderneming uit Bonn wilde in de winstgevende business van de vluchtelingenindustrie stappen en bood aan om “vluchtelingen” en migranten van de overvolle Griekse eilanden op een van haar schepen op te nemen. Het plan wordt ondersteund door Katarina Barley (SPD), ex-minister van Justitie en Consumentenbelangen en in het jaar 2019 naar Brussel weggepromoveerd, die op Twitter aankondigde dat het organiseren van schepen tot nu toe niet effectief was, maar dat men er mee bezig blijft. De Europese Commissie wees het aanbod van de toeristische onderneming af.

politikstube

Dat zou een slimme zet zijn geworden of nog kunnen worden. Het cruiseschip “Albatros” (foto) helemaal vol met “vluchtelingen” en migranten, dat zich onopvallend van de Egeïsche eilanden verwijdert, een gunstige gelegenheid om verder te reizen, verbonden met de hoop om in het gewenste EU-land opgenomen te worden. Per slot van rekening kan men de passagiers niet weken- of zelfs maandenlang opsluiten, en na het verblijf op het droomschip wil sowieso niemand meer terug naar de kampen op de Griekse eilanden.

Slotsom: dit plan, hoewel afgewezen, zou zich razendsnel verspreiden en een nog grotere zuigende werking veroorzaken.

[…] Het aanbod van de reisonderneming “Phoenix” uit Bonn om vluchtelingen en migranten van de Griekse eilanden op een van haar cruiseschepen op te nemen, is door de Europese Commissie afgewezen.

Joseph Zurnieden, de oprichter van de toeristische onderneming, zou de onderbrenging op het cruiseschip “Albatros” tegen kostprijs hebben aangeboden. Deze zou grof geschat € 45,- tot € 65,- per dag per persoon inclusief verzorging bedragen als het schip, dat op dit moment in Bremerhaven zou liggen, volledig bezet zou zijn. […] Meer op “Welt.de”.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Europese Commissie, Graaien, Griekenland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Waanzin! Reisorganisator biedt cruiseschip voor de opname van migranten aan – Brussel wijst af

 1. Lucky zegt:

  Weten ze daar meteen welke reisonderneming ze voortaan totaal moeten boycotten.

  Like

 2. bobzelf zegt:

  als je dit leest ????????????????

  DAN SPRINGEN TOCH DE TRANEN , JE REET UIT !!

  IN DIT COMPLETE GEKKENHUIS GENAAMD EU

  en lossen ?? in duitsland ??

  whahahahaha

  Geliked door 1 persoon

 3. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Goh; zijn ze in Brussel een keertje verstandig!

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Als dit dwaze plan was doorgegaan dan was dat hele cruiseschip gewoon in een gigantische zwijnenstal veranderd! En ik weet dan ook zeker dat die stomme reisorganisator dit beslist hierna GEEN tweede keer had geprobeerd!

  Geliked door 2 people

 5. Zolang zullen organisatoren de rekeningen elders kunnen deponeren blijven zij hun media domineren. Joseph Zurnieden wordt een voortaan te mijden naam bij alles dat met reizen te maken heeft. Maar werd deze man niet al in Minneapolis, Minnesota,gezocht? https://publicnotices.finance-commerce.com/search/detail.aspx?detail=10611232

  Like

 6. IkBenHet zegt:

  Na een verblijf van die opportunistische landveroveraars kunnen ze zo’n schip direct af laten zinken. Als kunstmatig rif of zoiets. Totaal uitgewoond en geruïneerd door die barbaren.

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Mensen maak jullie geen zorgen ga maar rustig slapen.Het zijn maar soldaten van allah,ze komen om de europeanen te terroriseren en af te slachten.

  Like

 8. kampersrene zegt:

  inderdaad mijne hoed af voor deze doordachte beslinsing…..na een vurig debad tussen de moslimliefhebbers en de realisten !

  Like

 9. Jan zegt:

  Land- en volksverraad om subsidiegeld binnen te hengelen.

  Like

 10. karton zegt:

  Een toeristische onderneming in Bonn ?
  Moet zijn : een TERRORISTISCHE onderneming in Bonn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s