Als de corona-crisis en de klimaatwaanzin samenkomen: Die Linke wil “klimaatzondaren” van hulpprogramma´s uitsluiten

Screenshot_6

(Vertaling: E.J. Bron)

Nu wordt het totalitair: de partij Die Linke in de Duitse Bondsdag is van plan om zakenmodellen, die zij als “klimaat-schadelijk” beschouwt, fundamenteel uit te sluiten van conjunctuurhulp in de corona-crisis. Een desbetreffende nota van de fractie dient in de komende vergaderweek besloten te worden. Concreet zou het initiatief zich tegen goedkope vliegmaatschappijen, steenkoolcentrales en andere bedrijven van de fossiele energievoorziening richten – zij zouden geen ondersteuning mogen krijgen.

Duits - Zuerst

Hun zakenmodellen zouden “in de komende kolenarme wereld” sowieso niet meer realiseerbaar zijn. In plaats daarvan zou het zinvol zijn om speciale programma´s voor zogenaamd klimaatvriendelijk economische takken zoals elektromobiliteit op te leggen.

Ook de Rijksdienst voor het Milieu werkt op dit moment aan een milieuvriendelijk reddingspakket voor de corona-crisis. De Duitse regering heeft vanwege de economische gevolgen van de epidemie tot nu toe meerdere conjunctuurprogramma´s van meerdere honderden miljarden euro besloten.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Hypocrisie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Milieu, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Als de corona-crisis en de klimaatwaanzin samenkomen: Die Linke wil “klimaatzondaren” van hulpprogramma´s uitsluiten

 1. Ben zegt:

  Die Linke, marxistische moordenaars, die uit de wind worden gehouden door Stazi Merkel.

  Geliked door 3 people

 2. Nemesis zegt:

  Ze hebben wel de smaak goed te pakken nu, ze werpen er zich vol enthousiasme bovenop. Over Corona bestrijden en de zoveelste gelogen overledene, hoor je ze niet, met geen toon.

  Geliked door 2 people

 3. Lucky zegt:

  Volgende tactiek
  https://www.anonymousnews.ru/2020/04/11/propaganda-medien-klimahysterie/

  Widerliche Propaganda: Medien instrumentalisieren Corona-Tote für Klimahysterie

  Im Angesicht der über 1,3 Millionen Menschen weltweit, die mit dem Coronavirus infiziert sind, und über 75 000 Toten (Stand 7. April) werden die Absurditäten der monatelang durch Politik und Medien geschürten Klimahysterie deutlich. Linke Ideologen scheint jedoch auch in diesen Zeiten nur eine Sorge umzutreiben, und zwar, dass die orchestrierte Kampagne zur Klimahysterie kein Gehör mehr findet. Nach anfänglichem Schweigen durch den Corona-Schock arbeiten nun wieder Medien mit grünen Untergangspropheten zusammen. Diese fordern radikale Maßnahmen und schrecken selbst davor nicht zurück, Corona-Tote für ihre politischen Zwecke zu instrumentalisieren und bei Kindern Albträume wegen dem angeblich bevorstehenden Klima-Kollaps auszulösen.

  Nl
  Walgelijke propaganda: media exploiteren corona dood voor klimaathysterie

  Gezien de meer dan 1,3 miljoen mensen wereldwijd die besmet zijn met het coronavirus en meer dan 75.000 doden (vanaf 7 april), worden de absurditeiten van de klimaathysterie die maandenlang door politiek en media wordt aangewakkerd, duidelijk. Linkse ideologen lijken zich echter alleen zorgen te maken over het feit dat de georkestreerde campagne over klimaathysterie niet meer wordt gehoord. Na de aanvankelijke stilte van de corona-schok werken de media nu weer samen met groene doom-profeten. Deze vragen om radicale maatregelen en schrikken zelfs niet terug om de corona-doden voor hun politieke doeleinden te gebruiken en nachtmerries te veroorzaken bij kinderen vanwege de zogenaamd naderende instorting van het klimaat.

  Geliked door 1 persoon

 4. Piet Snot zegt:

  Jetten zou het bedacht kunnen hebben.
  Ben benieuwd wanneer hij dat advies overneemt hier.

  Geliked door 2 people

 5. koosv8 zegt:

  En kijk in eigen land eens hoe die ZIEKE geesten van de ” HANDHAVING ” zich gedragen. Vanmorgen bij ons hier in het dorp, alle terrassen uiteraard dicht. Een oude mevrouw wilde even zitten, voor ze weer verder zou wandelen. Mag niet, de terrassen zijn dicht. Men mag dus wel 1.5 m van elkaar af wandelen, maar helemaal alleen op een groot terras even uitrusten, dat kan niet. Laat wel zien wat voor lui dit zijn. Beveel is beveel!!!
  NADENKEN DOEN ZE NIET.

  Like

  • Harry zegt:

   Daarom zijn dat soort lui ook ambtenaren .
   Ze willen geen verantwoordelijkheid dragen en er moet altijd iemand boven hen staan die hen beschermt en aanstuurt .
   Ik heb ook zo’n sukkel in mijn omgeving , een ex politieman .
   Je kunt hem echt niet om een boodschap sturen want hij komt verdomd altijd met het verkeerde terug , ook na uitgebreide uitleg !
   Of hij staat in de winkel te twijfelen en belt dan op .
   Niet het type van de ondernemer , zeg maar .

   Like

 6. vangie1206j zegt:

  Er zijn straks helemaal geen hulp paketten meer nodig want de hele economie is dan naar de kloten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s